Bedste spisesteder og frokost i Silkeborg - Få overblik her

Er du på udkig efter de bedste spisesteder eller frokost i Silkeborg?

Hos mydinners laver vi guides til lækre restaurant besøg i hele Danmark. Uanset hvad din sult hungrer efter, eller hvor i landet du befinder dig, er det muligt at finde de absolut mest mindeværdige oplevelser på vores side.

bedste spisesteder og frokost i silkeborg

Skrevet af Peter Rasmussen | 15. november 2021 | København

Bedste frokost i Silkeborg

På redaktionen er vores yndlings tid, spisetid, og det forekommer ofte, at snakken rundt om bordet omhandler mad og restaurantbesøg.

Vi afholder selv taco tirsdag hver uge, og vi synes, at en af de bedste frokost muligheder er det mexicanske køkken.

La Casita

La Casita i Silkeborg gør det utrolig godt, når det gælder både lækker guacamole, fajitas, burritos, tacos og meget mere. Så hvis du befinder dig i nærheden, er dette klart en anbefaling.

Udover det herlige personale som altid er utrolig glade og smilende, vinder det også en plads som et af de bedste spisesteder til aftensmåltidet.

Panorama Mad og Vin

Lyst til en lidt-udover-det-sædvanlige oplevelse? Ganske godt placeret i Silkeborg by finder du Panorama Mad og Vin, som serverer utrolig lækker hjemmelavet mad til den smukkeste udsigt.

Til frokost kan du prøve deres lækre smørrebrød eller forskellige platter, alt efter hvad du er til, så har de nærmest det hele.

Spisestedet har både en aften og frokost menu, så kom afsted!

Evald Brasserie og Cafe

Skal dine følgere på instagram gøres lidt jaloux? På dette spisested bliver der både serveret det bedste mad som fryd for øjet – men ligeså for ganen. Du finder her nærmest lidt af alt: lækre frokost forretter med godt fra havet, de bedste steaks men også burgers, hvis det er det, du er til. 

Prisklassen spreder sig ret bredt, så hvad end om I tager på dette spisested som frokost eller aftensmad, kan I komme afsted med et fornuftigt beløb eller ligeså, bruge et højere beløb i deres formidable menu.

Drewsens spisehus

Dette er et af de bedste spisesteder på torvet i Silkeborg, udover at de serverer dejlig kold øl på en lun dag, er deres menu præget af diversitet, og her er både noget for morgen, middag eller aften mennesket.

Menukortet er vældig sæsonbetonet, hvorved du også er sikker på, at maden er lavet af friske råvarer og er af bedste kvalitet. 

Yderligere har de fantastiske dele muligheder på menuen, så hvis du leder efter det bedste “første date” sted i Silkeborg, vil mydinners klart anbefale dette. Del for eksempel en lækker frokost til to for under 200 kr.

Det kan nærmest ikke gøres mere lækkert eller til en billigere pris uden at gå på kompromis med kvalitet – det hænder dog ikke her.

Regatta

Sidste særlige frokost sted vi vil anbefale, er den perfekte lille café, vi kender til i Silkeborg. Her får du byens bedste friskbagte brød, til både sandwich, pizza, pasta og alt derimellem.

Det er byens lille perle, så hvis du er til de små uformelle steder, er dette klart et af de spisesteder, som er anbefalelsesværdigt.

Bedste spisesteder i Silkeborg

Holgers Kro

Tag et smut forbi Holgers kro i centrum af Silkeborg. Her serveres der alt fra smørrebrød til vaskeægte kro mad, som betinges af sæson.

Smag på friske kartofler eller lækre sager fra havet. Det er et af de spisesteder, som serverer den bedste danske mad i alt dens enkelthed.

Restaurant Aalekroen

Skal du smage Silkeborgs bedste bud på et stjerneskud, skal du helt klart besøge dette herlige spisested. Det ligger lidt udenfor Silkeborg, men er hele turen værd. De tilbyder frokost og alt den kromad, som hjertet begærer.

Kroen er især kendt for deres stegte ål, hvis du tør smage denne fantastiske ret. Tjek deres Facebook, hvor de er aktive og løbende lægger opslag op.

Orangeriet

Hvis du er til en gourmet oplevelse, som er afslappende og smagsrig, er Orangeriet det bedste bud til dig.

Her tager du på oplevelse midt i naturen på Gl. Skovridergaard, hvor både natur, historie og gastronomi går op i en højere enhed. Her er der rig mulighed for at lade sanserne opleve noget helt nyt.

Marco Polo Silkeborg

Dette er et af de spisesteder, som ikke bare serverer god mad, men også god stemning. Lad den italienske mad og stemning omfavne dig i denne hyggelige atmosfære.

Her kan du komme billigt afsted med en 2 & 3 retters menu, samtidig med at du slipper for den lange tur til Italien. Maden er autentisk, smagfuld og god.

Vil du have mere af de bedste spisesteder og frokost i Silkeborg?

Dette var mydinners bedste anbefalinger til spisesteder og frokost i Silkeborg, vi laver løbende artikler på forskellige byer i Danmark, så hvis du mangler en spiseguide til din by, skal du ikke frygte, det kommer helt sikkert i fremtiden. 

Vi har deals til forskellige restauranter og spisesteder i hele Danmark, så følg med på vores platforme, så du kan være en af de første til at få en god deal eller tilbud på lækker mad.

Følg med på vores Instagram, hvor du kan få inspiration til det næste sted, du skal spise på eller bare en god deal. På gensyn og velbekomme.

-> Læs mere her om hvad der sker i Århus

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

deals i København med mydinners

Få besked når nye madoplevelser lanceres