Mydinners

Smoothie blender bedste i test - Både små og store 2022

Trænger du til en sundere alternativ om morgenen når du har travlt? Eller mangler du bare en blender, så du kan lave lækre smoothie opskrifter derhjemme eller to go? Hos Mydinners elsker vi alt som har med mad at gøre, derfor har vi også valgt at bruge tid på at skrive anmeldelser på køkken produkter, så du kan lave det bedste mad hjemmefra.

Af

bedste smoothie blender

Vi har samlet et udvalg af de smoothie blender, som er blevet anmeldt bedste i test i forskellige henseende. I køkkenverdenen er der forskellige smoothie produkter, som alle har deres fordele og ulemper. Alt afhængigt af, hvilke krav du har til produktet, er der forskellige modeller som tester bedst i forskellige kontekster.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af diverse spisesteder og deals er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige anmeldelser, forbruger feedback samt egne besøg, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye tests, besøg og forbrugeranmeldelser foretages.

Der er nemlig almindelige smoothie blender, altså de store modeller man har derhjemme i køkkenet, såvel som der nu findes mini og små blender modeller som man kan have med to go. Det er smart hvis man er på farten eller har en lille lejlighed, hvor der ikke er plads til en stor eller man alligevel kun er en person i hjemmet.

I denne artikel

Vores guide starter med detaljerede oplysninger om vores valg af de bedste i test smoothie blender i 2022 og dækker derefter de vigtigste emner, som en dygtig køber bør være opmærksom på, for dem, der ønsker at komme ind på ind- og uddybning af købsprocessen for en smoothie blender. Lad os komme i gang.

De bedste smoothie blender i test 2022

NutriBullet Blender PRO Royal Blue

Pris: 600 – 800 kr. 

Type: Blender

Effekt (watt): 900

Funktioner: Plastik, 3.7kg

Fordele:

Ulemper:

logo

Læs dette før du køber NUTRIBULLET PRO

Se produkt

Nutribullet har forskellige modeller alt efter hvilke behov man har, men dette mærke er helt klart et af de mærker som laver de bedste mini blender som man kan have med to-go. Her kan du vælge mellem en blender mellem 600 og 900W alt efter hvor meget kraft du vil have på din motor.

Dette hænger selvfølgelig også sammen med, hvad du vil bruge din mini blender til på samme tid, som det har en sammenhæng til prisen. Så alt efter hvad du er villig til at give og om du udelukkende skal bruge den til smoothie, er der mange muligheder for et godt produkt her.

Skal du lave andet end smoothies, kan du med fordel undersøge modellen Nutribullet RX som har en effekt på hele 1700W. Lige præcis denne model, har mange andre funktioner, som at den har en opvarmningsfunktion så den kan lave sauce og supper, hvis man er til det.

De fleste smoothie blender modeller er lavet og testet til, at kunne tåle opvaskemaskine, så den er dermed også meget nem at rengøre. Denne model er dog større end de andre modeller og kan være svær at have til opbevaring.

sage the boss blender

SAGE THE BOSS TO GO

Pris: 1200 – 1500 kr. 

Type: Mini blender

Effekt (watt): 880

Materiale: BPA-fri plast, rustfrit stål

Fordele:

Ulemper:

trykkoger

Læs dette før du køber SAGE THE BOSS TO GO

Se produkt

Som navnet så fint antyder i denne model, er der rig mulighed for at tage denne lille blender med når du har lavet din smoothie. Denne tester nemlig bedst i specifikt smoothie blending, så hvis du gør dig meget i frosne jordbær eller andre frugter, er dette nok det rette produkt til dig. 

Lige præcis denne model, har en kraftfuld motor som har en effekt på 1000W, hvilket er meget for en to go eller mini blender. Sage er et mærke som man kan stå inde for, da alle deres produkter er af højeste kvalitet og ofte er holdbare i lang tid. Du laver derfor en god investering, ved at købe det her produkt. 

Modellens komponenter kan sagtens tåle opvaskemaskine, så hvis du kræver at dit produkt skal kunne dette. Kan denne sage model være det rette valg for dig. Mærket er testet det bedste på det Engelske marked, så det er derfor et vældig godt produkt. 

clatronic sm blender

CLATRONIC SM

Pris: 200 – 400 kr. 

Type: Smoothie blender

Effekt (watt): 250

Materiale: BPA-fri plast, rustfri klinge

Fordele:

Ulemper:

Barlife logo

Læs dette før du køber CLATRONIC SM

Er du på SU eller er pengene ikke så store i øjeblikket, kan det være værd at spare pengene og købe denne model i stedet for. Selvom modellen er en del billigere end de førstående, er den meget praktisk især til små køkkener. Den er testet som nem og hurtig at bruge og er ligesom den klassiske blender. 

Denne smoothie blender er nemlig også let og enkel på grund af dens funktioner, dette er nemlig en stabil blender uden de små funktioner, som faktisk er ubrugelig for mange forbrugere. Så hvis du skal have en smoothie blender og som udelukkende er til dét formål, kan det her være den rette for dig. 

Den lille model har en motor på 250W, hvilket også er derfor den ikke er den stærkeste på markedet iblandt de andre, men formår at gøre jobbet ordentligt hvis man har et basalt behov. 

ELECTROLUX SPORTSBLENDER – Bedste til sport

Udover at denne model er prisvenlig er det samtidig en god ny begynder smoothie blender. Den har en kraftigere motor end den overstående 300W og er dermed den bedste i forhold til prisklassen. Derudover har denne en god form at holde i, så når man skal have beholder eller smoothie med til sport er formen god at have med og holde i. 

 • God størrelse til to go  
 • Billig for pengene  
 • Effektiv moto

 

Bedste i test store blender

Når det gælder test for store blender modeller, er der andre forhold som gør sig gældende. Er hvor meget de hver især fylder og vægten på dem, samt hvor meget effekt deres motor bidrager med. 

SAGE THE Q BLENDER – Bedste i test

Den højest rangerede og bedste i test er denne Sage blender, de har dog, lavet mange andre modeller som velegner sig til smoothie, suppe og alt derimellem. Hvor den fint kan blende både frugter, grøntsager, nødder og meget andet. Det handler blot om, at vælge den rette hastighed. 

Denne model har en kraftfuld motor, som gør at den især er pengene værd, derudover følger der en stav med, hvis man har brug for at mikse tingene på bedste vis. Så hvis din familie eller selv, har brug for en større blender. Kan denne varmt anbefales. 

Specifikationer: 

Mærke

Sage   

Materiale

Tritan 

Vægt 

6,1 kg. 

Hastigheder 

5

Effekt (watt)

2400

 • Bedste robusthed
 • Mest for pengene 
 • Meget kraftfuld motor 
 

BOSCH POWERBLENDEER MMBH4P3B – Bedste for pengene

Med denne model får du en lidt svagere motor end den overstående, men du får tilgengæld en rigtig god blender for pengene. Denne er anmeldt bedst i test, når det gælder den lavere prisklasse. Derudover har denne model også en tilhørende stav, som kan hjælpe med at knuse is til smoothie. 

Dens forskellige funktioner, er hvad der gør denne her model anmelderrost, for på trods af at dens materiale er af plastik, kan den stadig holde til at lave både saucer, supper smoothies og alt andet, man kan finde på at lave i en blender. 

Specifikationer: 

Mærke

Bosch

Materiale

Plastik  

Vægt 

5,34 kg. 

Hastigheder 

Trinløs

Effekt (watt)

1600 

 • God prisklasse
 • Enkel model 
 • Gode programmer 
 

MAGIMEX LE BLENDER – Bedste rummelighed

Denne blender har testet bedst i test ifølge både danske og svenske eksperter. Den har et æstetisk lækkert udtryk, som kan pifte ethvert køkken op. Derudover så har den en beholder på 1,8 liter, så det er en meget rummelig blender som kan det meste, med dens kraftfulde motor. 

Den har flere forskellige hastigheder, så man kan lave alt fra smoothie, suppe, sauce og alt derimellem. Yderligere er det den bedste blender inden for robusthed og stabilitet da produktet er lavet af glas og dermed tungere af slagsen. 

Specifikationer: 

Mærke

Magimix 

Materiale

Glas 

Kapacitet 

1,8 liter 

Hastigheder 

8

Effekt (watt)

1300 

 • Mest holdbar 
 • God rummelighed 
 • Tåler det meste 

 

KITCHENAID BLENDER HIGH PERFORMANCE – Det bedste til den luksuriøse 

Der er massere af plads i denne blender, den samler det bedste fra alle de overstående produkter i en. Med dets høje kapacitet og lækre design, er det nærmest ikke til at gå galt i byen med denne model. Selvom den er til den tungere side, er du sikret kvalitet og robusthed i et produkt. 

Derudover er du sikret forbruger garanti, når du køber fra mærket KitchenAid, så hvis der skulle være den mindste fejl, har du mulighed for at udnytte dens garanti. 

Specifikationer: 

Mærke

KitchenAid  

Materiale

Glas 

Vægt 

8,85 kg. 

Kapacitet 

2,6 liter

Effekt (watt)

1800 

 • Utrolig rummelig
 • Lækkert design
 • Har garanti

Test: Hvilken smoothie blender er den bedste for dig? 

Nu du har læst vores overblik over, hvilke produkter der er anmeldt bedste i test, kan du tage vores “test” hvor der er udsagn du kan overveje eller forholde dig til, inden du køber en smoothie blender. Du ved helt sikkert godt, om du mangler en der er lille eller stor, men kunne det faktisk bedre betale sig for dig med en anden type? 

Hvorfor en lille? 

Hvis du skal have glæde af en lille, er det fordi du skal kunne have din smoothie to go. Det kan også være i kun er to eller en i en lejlighed og bare har brug for en mini, hvis ikke der er den store plads i hjemmet. 

På den måde, er en lille blender den bedste mulighed for at have et godt produkt og nutidens teknologi, gør det muligt at man kan lave alle slags måltider med denne lille kompakte blender. 

Hvorfor en stor? 

Hvis i er en stor familie eller har et stort køkken, kan det give rigtig god mening at investere i en stor blender med mange funktioner og en effektiv motor. Det gælder fordi man kan lave meget andet end “kun smoothie” og hvordan der findes mange forskellige opskrifter, hvor der bruges en stor blender til madlavningen. 

Bedste smoothie opskrifter 

Der findes mange forskellige smoothie opskrifter, nogle mere specielle end andre. Man kan sagtens selv, slippe fantasien løs og lege med forskellige frugt og is kombinationer, så man får lige præcis den ønskede smag, eller det man selv er vild med. Alligevel kommer vi med et udpluk af opskrifter, som vi selv har testet. 

Smoothie bowl opskrift 

Den bedste opskrift på smoothie bowl til den lette og sunde morgenmad med en hvilken som helst blender. 

 • 1 frosen banan 
 • 150 g. Frosne bær (af eget valg)
 • 1 dl mælk (eller vegansk) eventuelt tilføj mere mælk til ønskede konsistens
 • 150 g. Skyr natural (eller vegansk yoghurt)
 • Evt 1 scoop vanilje proteinpulver (eller af eget valg)
 

Det hele blendes til den ønskede konsistens, tilføj mere eller mindre alt afhængig af hvilken konsistens du vil have. Top det med forskellige frugter, granola, kokosflager eller andet af eget valg og wupti, så har du den bedste smoothie bowl til morgenstunden.

Er du også på udkig efter en wokpande eller måske en ny køkkenkniv så læs flere af vores guides her

FAQ

Angivelse af kilder og test

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Sådan skriver vi:

Hos Mydinners sammensætter vi anbefalinger, så du kan finde de bedste deals og spisesteder i hele Danmark. Disse guides og oversigter over deals udfører vi ved at lave en grundig research på de forskellige spisesteder, store som små, og hvor vi har spist på et stort udvalg af restauranterne, som vi anbefaler.

Vi undersøger blandt andet spisestedernes hjemmeside, menukort, andre anbefalinger og anmeldelser gennem andre større medier eller mindre fora. Derudover sammenligner vi anmeldelser af spisestederne fra kunder samt undersøger og gennemlæser andre udtalelser om det specifikke sted.

Retningslinjerne for vores undersøgelser:

 • Vi tjekker op på flere forskellige anmeldelser og test, som hver især fremhæver spisestedernes fordele og ulemper. Det giver os et indblik i, hvordan forskellige anmeldere og test anbefaler det specifikke sted og nuancerer dermed anbefalingen. 
 • Vi gennemgår hjemmesidens egne beskrivelser og kundeudtalelser.
 • Vores undersøgelser indebærer både research, egne oplevelser og besøg samt større anmeldelser af stederne og diverse deals.
 • Vi går ind i oplysninger såsom omdømmer, brands og størrelser.
 • Trods sponsoreret indhold vil vi fortsat altid have øje for det gode sted, og de specifikke fordele og ulemper spisestedet eller den pågældende deal har.

 

De spisesteder som du finder i vores guides og overblik, kan du som regel handle hos vores partnere. Vores research og test af spisestederne er udarbejdet af vores professionelle og subjektive kollegaer. Dermed kan du hos os blive klogere på, hvilket sted du skal købe din næste deal eller booke bord, hvis du skulle være i tvivl om stedets specifikke fordele og ulemper.