Proteinpulver bedst i test 2022

Proteinpulver er blevet et yderst populært kosttilskud hos mange mennesker verden over.

bedste proteinpulver

Størstedelen af de personer, der anvender det populære kosttilskud i dagligdagen, tager det som et supplement til deres træning. Proteiner er nemlig opbygget af de såkaldte aminosyrer, som kroppen har brug for, for at vedligeholde og opbygge musklerne.

Der findes efterhånden en stor håndfuld forskellige kosttilskud med protein på markedet – nogle bedre end andre. Derfor er det vigtigt, at du gør din research, undersøger og måske endda tester, hvilken, der er den bedste proteinpulver for dig og dine behov, inden du hopper med på bølgen. Derfor har vi samlet nogle bud på de bedste proteinpulver og testvindere nedenfor.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Kom til sagen - Hvad er det bedste proteinpulver i 2022?

Vores førstevalg er Bodylab Whey 100 Protein. Ingen tilsat sukker, uden gluten, 70 gr. protein pr. 100 gr. Altså proteinpulver fra Bodylab som er det bedste på markedet og klarer sig godt i mange andre tests. Bodylab Whey 100 Protein.

Bedste proteinpulver overblik

Bedste samlet set:

Bodylab Whey 100 Protein

Bedste værdi:

Bodylab Whey 100 Protein

Bedste multifunktionelle:

Self Omninutrition Micro Whey Active

Bedste luksus:

Puori PW1 Organic Whey Protein

I denne artikel

Vores guide starter med detaljerede oplysninger om vores valg af det bedste proteinpulver i 2022 og dækker derefter de vigtigste emner, som en dygtig køber bør være opmærksom på, for dem, der ønsker at komme ind på ind- og uddybning af købsprocessen for proteinpulver. Lad os komme i gang.

Det bedste proteinpulver 2022

proteinpulver

Bodylab Whey 100 Protein

proteinpulver

Prisklasse: 140 – 200 kr. 

Type: Protein

Smag: Vanilje 

Funktioner: Billig, god kvalitet, ingen sukker

Hvem er den bedst for:

Højdepunkter:

proteinpulver

Testresultat for Bodylab Whey 100 Protein

Bodylab proteinpulver er en yderst populær og stor spiller på markedet – og med deres Bodylab Whey 100 viser de endnu engang, at de ved, hvad de laver. Kosttilskudet har klaret sig yderst godt i en videnskabelig test og undersøgelse af, hvorvidt proteinpulver stemmer overens med det påståede næringsindhold.

Undersøgelsen har blandt andet vist, at Bodylab Whey 100, der er baseret på komælk, i virkeligheden har mere protein end hvad der oplyses.

Blandt forbrugere og tests udmærkes kosttilskudet også for både smag, konsistens og pris. Nogle af de parameter der er afgørende, når der foretages bedste i tests. I relation til smag kan pulveret fås med smag af bl.a. Vanilje, chokolade, banan, chokolade og en smagsneutral version.

Med Bodylab Whey 100 får du et produkt hvor kvalitet og pris hænger rigtig godt sammen. Til prisen får du altså et rigtig lækkert produkt, der lever op til det, det skal. Det er også en af de vigtigste grunde til, at netop dette proteinpulver er blevet testvinder af i forskellige test hos både forbrugere og videnskabelige undersøgelser.

proteinpulver

Optium Nutrition Gold Standard 100%

bedste proteinpulver

Prisklasse: 200 – 300 kr. 

Type: Protein

Smag: Forskellige varianter 

Funktioner: God pris, god kvalitet og forskellige smagsvarianter

Hvem er den bedst for:

Højdepunkter:

bedste proteinpulver

Testresultat for Optium Nutrition Gold Standard 100%

Ifølge flere udenlandske bedst i test er der med Optium Nutrition Gold Standard 100% er der her tale om en spiller på markedet, der virkelig ved hvordan proteinpulver skal laves. Det udmærker sig blandt andet i, at flere tests roser produktet for at være yderst godt i både smag og tekstur.

Med dette kosttilskud er der tale om et produkt, der både roses af eksperter såvel som forbrugere, og som gør dette tilskud til en klar favorit i flere bedst i tests.

Det egentlige indhold i Optium Nutrition Gold Standard 100% proteinpulver svarer ifølge eksperter også til det, der er oplyst i indholdsdeklarationen. Desuden er pulveret baseret på nøje udvalgte og ultrafiltrerede ingredienser, som sikrer en høj kvalitet i produktet.

Vi har tidligere været inde på, hvor meget protein om dagen du bør indtage, og hvad der er den bedste proteinpulver for dig. Dette produkt indeholder hele 82. gram pr. 100 gram og er derfor blandt de bedste, hvis man kigger på mængden pr. 100 gram.

bedste proteinpulver

Nutramino Whey Pulver

bedste proteinpulver

Prisklasse: 299 – 399 kr. 

Type: Protein

Smag: Vanije 

Funktioner: God smag, pris og kvalitet

Hvem er den bedst for:

Højdepunkter:

bedste proteinpulver

Testresultat for Nutramino Whey Pulver

Turen er kommet til Nutramino Whey Pulver – og endnu engang er der tale om et populært kosttilskud, der roses af forbrugerne i en række test. Mange forbrugere pointerer særligt smagen som én, der trækker dette tilskud helt i top. Flere mener nemlig, at smagen er så god, som var det en almindelig milkshake.

Vi kommer heller ikke udenom prisen. Og her er der en ganske fin sammenhæng mellem pris og kvalitet. Det er også en af de åbenlyse årsager til, at det er en af, hvis ikke den bedste proteinpulver på markedet, hvis du spørger udvalgte forbrugere.

Nutramino Whey Pulver er det såkaldte Whey proteinpulver, der udvindes fra komælk. Desuden er nutramino en dansk producent, der startede deres rejse i 2002. Der har derfor efterhånden mange års erfaring i branchen for kosttilskud – og noget tyder på, at de har knækket koden i forhold til at levere kosttilskud af høj kvalitet til en pris, hvor alle kan være med.

bedste proteinpulver

Puori PW1 Organic Whey Protein

bedste proteinpulver

Prisklasse: 349 – 399 kr. 

Type: Protein

Smag: Vanije 

Funktioner: Økologisk

Hvem er den bedst for:

Højdepunkter:

bedste proteinpulver

Testresultat for Puori PW1 Organic Whey Protein

Vi bliver i den danske boldgade lidt endnu, men denne gang er der tale om det danske brand Puori, der endnu er et relativt nyt brand. Det betyder dog ikke noget for kvaliteten af deres produkter. Puori PW1 Organic Whey Protein er nemlig af yderst høj kvalitet, og så er det endda økolologisk.

Indholdet er simpelt og let gennemskueligt for forbrugerne. Det betyder blandt andet, at produktet ikke indeholder en masse tilsætningsstoffer og smagsstoffer. I stedet står Puori for de naturlige ingredienser, der er minimalt forarbejdet, ligesom at test af produktet er foretaget af uafhængige laboratorier.

Puori PW1 Organic Whey Proteinpulver er baseret på valle, der kommer frs økologisk (EU)/græsfødt kvæg. Smagen, der fåes med vanilje kommer fra ægte vaniljefrø, imens at sødmen kommer fra økologisk kokosnød og udelukkede er afbalanceret med naturlig aroma.

proteinpulver

Viking Rebuild

bedste proteinpulver

Prisklasse:  599 – 865 kr. 

Type: Protein

Smag: Vanije 

Funktioner: Hydbridprodukt – protein og kasein.

Hvem er den bedst for:

Højdepunkter:

bedste proteinpulver

Testresultat for Viking Rebuild

Det er ikke første gang at Viking skaber en hybrid mellem to produkter – og dette kosttilskud er ingen undtagelse. Her møder det bedste fra to verdener hinanden, når wheyprotein kombineres med kasein og skaber et produkt, hvor du får en længerevarende muskel proteinsyntese.

Ifølge eksperterne i en række forskellige test, betyder kombinationen af de to ingredienser, at dette tilskud i længden skaber det bedste resultat, i forhold til, hvis du kun tager wheyprotein. Det gør det, fordi din krop har adgang til næringsstofferne over en længere periode, da det tager længere tid for kroppen at optage kasein.

Eksperimenterer du allerede med forskellige kilder eller ønsker du at prøve det, får du derfor her et produkt, der er perfekt til dig. Tilskudet kommer med smag af enten vanilje eller chokolade. Det er dog vigtigt at pointere, at indholdet af fedt og kulhydrater varierer alt efter, hvilken variant du vælger.

proteinpulver

One Whey

proteinpulver

Prisklasse:  599 – 865 kr. 

Type: Protein

Smag: Chokolade 

Funktioner: Personaliseret kosttilskud

Hvem er den bedst for:

Højdepunkter:

proteinpulver

Testresultat for One Whey

Bag det populære tilskud One Whey stå Fitnessguru, der de seneste år også har gjort sig positivt bemærket på markedet og i flere bedst i test. De tilbyder blandt andet en service, hvor man kan få personaliseret sit kosttilskud, så det skræddersys til din krop, træningsmål og hvor meget protein om dagen, du skal have.

Produktet er som navnet antyder baseret på valle fra køer på græs, og udmærker sig særligt ved at være fri for både GMO og gluten. One Whey er lavet på noget af det bedste protein af høj kvalitet, der, modsat mange andre produkter, medvirker at produktet ikke klumper.

Blandt forbrugere roses og pointeres det også, at noget af det bedste ved dette proteinpulver er den gode opløsningsevne samt smag og kvalitet.

proteinpulver

Self Omninutrition Micro Whey Active

Prisklasse:  1000 – 1200 kr. 

Type: Protein

Smag: Forskellige 

Funktioner: Højt proteinniveau pr. 100 gr.

Hvem er den bedst for:

Højdepunkter:

proteinpulver

Testresultat for Self Omninutrition Micro Whey Active

Selvom Self Omninutriton kun har været på markedet siden 2014 har de for længst vist deres værd, når det kommer til at producere kosttilskud af god kvalitet. Deres Self Omninutrition Micro Whey Active proteinpulver roses, af eksperter, blandt andet for dets høje indhold af protein.

Derudover er produktet tilsat ekstra aminosyrer og instatiseret, hvilket betyder at det ikke klumper og let opløses ved omrøring. Det ses i andre produkter, fra andre producenter, at pulveret ikke opløses og der derved er små klumper, når du indtager produktet. Denne gene undgår du dog helt med dette produkt.

Hvor meget protein om dagen du bør indtage afhænger af din vægt, din aktivitet og hvad du træner. I dette whey proteinpulver får du hele 84 gram protein fra 100 gram, hvilket må siges at være en yderst flot andel. Derudover kan du nemt få stillet den søde tand – produktet kommer nemlig med blandt andet smag af mint/chokolade, peanutbutter, caffelatte, banan og vanilje.

 

BodyLab Vegan Blend Proteinpulver

proteinpulver

Prisklasse: 120 – 150 kr. 

Type: Protein

Smag: Vanilje 

Funktioner: Vegansk proteinpulver

Hvem er den bedst for:

Højdepunkter:

proteinpulver

Testresultat af BodyLab Vegan Blend Proteinpulver

Der er vist ingen tvivl om, at BodyLab proteinpulver er et yderst populært produkt på markedet. Noget vi tidligere i denne oversigt har været inden på. Nu bemærker de sig dog også ved at være et af de brands, der tilbyder vegansk proteinpulver. Det vil sige et tilskud, der alene er baseret på havre-, ris-, hamp- og æreprotein.

Dette tilskud af BodyLad er naturligvis et oplagt valg for dig, der er veganer og ikke spiser animalske produkter. Her får du nemlig en 100% vegansk proteinpulver, der smager skønt af vanilje og nemt kan blandes i den daglige shake. Produktet er desuden produceret i Danmark.

proteinpulver

Bulkpowders Informed Whey

proteinpulver

Prisklasse: 120 – 150 kr. 

Type: Protein

Smag: Flere smage 

Funktioner: Gode smage

Hvem er den bedst for:

Højdepunkter:

proteinpulver

Testresultat af Bulkpowders Informed Whey

Et af de mest vellidte brandt inden for kosttilskud til træning og livsstil er Informed Whey. Det skyldes blandt andet, at denne producent bruger europæisk velleproteinisolat af høj kvalitet som primær proteinkilde. Det er modsat mange af deres konkurrencer, der primært baserer tilskudet på et koncentrat af valleprotein som primært proteinkilde, da det er billigere.

Dette produkt kommer i flere forskellige smage, så du med sikkerhed kan finde en variant, der passer til din smag og hvordan, du foretrækker at indtage tilskudet. I en test foretaget hos forbrugerne, scorer produktet bedst på effektivitet, dernæst smag, tekstur og til sidst værdi for pengene. Og det er da heller ingen hemmelighed, at dette mærke ligger i den dyrere ende. Til gengæld får du kvalitet for pengene.

proteinpulver

Tyngre Whey Vanilla Dreams

proteinpulver

Prisklasse: 150 – 199 kr. 

Type: Protein

Smag: Flere smage 

Funktioner: Godt til prisen

Hvem er den bedst for:

Højdepunkter:

proteinpulver

Testresultat af Tyngre Whey Vanilla Dreams

Som det måske kan tydes af navnet, er Tyngre proteinpulver et svensk – og relativt nyt mærke, der primært udbyder mellemklasseproduker. De har særligt foksu på at lave en række produkter, der smager godt, er til at komme i nærheden af rent prismæssigt og skiller sig ud på forskellige smagsvarianter.

Denne drøm af en vanilje proteinpulver beskriver de selv som harmonisk, med en blød og harmonisk smag. Tør du kaste dig ud i noget nyt? Så kan du også få dette produkt med smag af bl.a. Pina Colada, kanelbolle og blåbær-muffin – og hvem vil ikke gerne afslutte sin træning med smage som disse?

Synes du træningen kan blive lidt kedelig indimellem? Så er Tyngre Whey et festligt indspark, der med masser af smag og karakter sætter lidt ekstra smag på hverdagen.

Det skal du være opmærksom på inden du begynder

Som det måske kan tydes af navnet, er Tyngre proteinpulver et svensk – og relativt nyt mærke, der primært udbyder mellemklasseproduker. De har særligt foksu på at lave en række produkter, der smager godt, er til at komme i nærheden af rent prismæssigt og skiller sig ud på forskellige smagsvarianter.

Denne drøm af en vanilje proteinpulver beskriver de selv som harmonisk, med en blød og harmonisk smag. Tør du kaste dig ud i noget nyt? Så kan du også få dette produkt med smag af bl.a. Pina Colada, kanelbolle og blåbær-muffin – og hvem vil ikke gerne afslutte sin træning med smage som disse?

Synes du træningen kan blive lidt kedelig indimellem? Så er Tyngre Whey et festligt indspark, der med masser af smag og karakter sætter lidt ekstra smag på hverdagen.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 9

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Sådan skriver vi:

Hos mydinners sammenfatter vi vores anbefalinger på baggrund af eksterne test, kommentarer fra kunder og anmeldelser. Vi foretager research på det enkelte produkt, så du får et overblik over, hvilke produkter og forhandlere du kan finde på markedet, og hvordan de differentierer sig.

Retningslinjerne for vores undersøgelser:

  • Vi tjekker op på flere forskellige anmeldelser og test, som hver især fremhæver produktets fordele og ulemper. Det giver os et indblik i, hvordan forskellige anmeldere og test anbefaler det specifikke produkt og nuancerer anbefalingen. Vi kan derfor give præcise anmeldelser på produkter, som er testet og anmeldt.
  • Vores undersøgelser indebærer både research på udseende og design, pris samt den funktionalitet og specifikationer, som de forskellige produkter har.
  • Vi går ind i oplysninger såsom garantier, omdømmer og brands.
  • Vi vurderer og undersøger den omtalte kvalitet, hvilket ofte sker i relation til prisen, da disse to faktorer ofte påvirker hinanden.
  • Trods sponsoreret indhold vil vi fortsat altid have øje for det gode produkt, og de specifikke fordele og ulemper produktet har.