Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Kosttilskud » Proteinpulver bedste i test 2022​ – Protein pulver tilbud

Proteinpulver bedste i test 2022​ – Protein pulver tilbud

Bedste proteinpulver i test 2022

Der er mange muligheder, når du leder efter det bedste proteinpulver i test. Vi har samlet overblikket over whey protein pulver med og uden smag, når du skal gøre dit køb online på tilbud. Se det store udvalg af proteintilskud herunder, både billig valleprotein samt vegansk med og uden sukker plus smag.

De 5 bedste proteinpulver i test 2022

Produktbedste proteinpulver bodylab whey 100 protein
bedste proteinpulver bodylab vegan blend
bedste proteinpulver optimum nutrition gold standard 100 whey
bedste proteinpulver viking rebuild
bedste proteinpulver pouri pw1 organic whey protein
Pris169,-149,-349,-949,-399,-
Vores vurderingVores anbefalingBedste veganske proteinpulverBedste proteinpulver ift. mængde af protein pr. 100 gramFå meget for pengeneBedste økologiske proteinpulver
TypeValleproteinPlantebaseret blandingsproteinValleproteinBlandingsproteinValleprotein
SmagFlere smagsvarianterFlere smagsvarianterFlere smagsvarianterVanilje eller chokoladeVanilje
Se mereSe mereSe mereSe mereSe mere

Proteinpulver er i dag blevet populært at tage det som supplement til en sund livsstil. Der findes mange forskellige varianter, at det nærmest kan være helt uoverskueligt at sætte sig ind i, hvilket protein powder der er det bedste. 

Størstedelen af de personer, der anvender det populære kosttilskud i dagligdagen, tager det som et supplement til deres træning. Protein er nemlig opbygget af de såkaldte aminosyrer, som kroppen har brug for, for at vedligeholde og opbygge musklerne.

Overvejer du i stedet at bruge billig proteinpulver til vægttab, så anbefaler vi altid at du rådføre dig med en kostvejleder eller læge i forhold til hvilke proteintilskud som er bedst netop for dig. Der findes mange gode muligheder til vægttab, herunder kan en airfryer hjælpe med sund, fedtfattig mad.

Udover forskellige deals og gode priser, så har vi desuden samlet et skriv herunder i forhold til hvad gør proteiner egentlig din krop og muskelopbygning.

Der findes efterhånden en stor håndfuld forskellige kosttilskud med protein pulver på markedet – nogle bedre end andre når du skal lave dit køb. Derfor er det vigtigt, at du gør din research, undersøger og måske endda tester, hvilken, der er den bedste proteinpulver for dig og dine behov, inden du hopper med på bølgen. Derfor har vi samlet nogle bud på de bedste protein pulver og testvindere nedenfor. Sørg altid for at finde et godt tilbud på protein powder online inden dit køb.

Samlet guide over billig proteintilskud

Vores førstevalg er Bodylab 100 Protein. Ingen tilsat sukker, uden gluten, 70 gr. protein pr. 100 gr. Altså proteinpulver fra Bodylab som er det bedste på markedet indenfor proteintilskud og klarer sig godt i mange andre test. Bodylab Whey 100 Protein.

I vores gennemgang af de forskellige produkter faldt vi over, at flere bruger netop disse varianter når de indkøber tilskud med henblik på deres vægttab eller arbejdet hermed.

Se vores anbefalinger her

bodylab whey 100 proteinpulver

Bedste samlet set

Bodylab Whey 100 Protein – Vores anbefaling af bedste proteinpulver

Prisklasse: 169 kr.
Type: Valleprotein
Smag: Flere smagsvariantee
Funktioner: Billig, god kvalitet, ingen sukker

Hvem er den bedst for:

 • Personer, som træner
 • Personer, som vægter kvalitet højt

Højdepunkter:

 • God til prisen
 • God kvalitet
 • 70 gram protein pr. 100 gram
 • Uden gluten
 • Ingen tilsat sukker
 • Stemmer overens med oplyste næringsindhold
Bodylab proteinpulver er populært
Prisgaranti og hurtig levering

Proteintilskud: Bodylab Whey 100 Protein pulver

Se produkt

Bodylab proteinpulver er en yderst billig og stor spiller på markedet – og med deres Bodylab Whey 100 viser de endnu engang, at de ved, hvad de laver. Kosttilskudet har klaret sig yderst godt i en videnskabelig test og undersøgelse af, hvorvidt protein pulver stemmer overens med det påståede næringsindhold.

Undersøgelsen har blandt andet vist, at Bodylab Whey 100, der er baseret på komælk, i virkeligheden har mere protein end hvad der oplyses.

Vær opmærksom på at der løbende er gode tilbud online, uanset om det skal være vegansk, valleprotein eller uden smag samt sukker. 

Blandt forbrugere og test udmærkes kosttilskuddet også for både smag, konsistens og pris. Nogle af de parameter der er afgørende, når der foretages bedste i test. I relation til smag kan pulveret fås med smag af bl.a. Vanilje, chokolade, banan, chokolade og en smagsneutral version.

Med Bodylab Whey 100 får du et produkt hvor kvalitet og pris hænger rigtig godt sammen til dit køb. Til prisen får du altså et rigtig lækkert produkt, der lever op til det, det skal. Det er også en af de vigtigste grunde til, at netop dette proteinpulver er blevet testvinder af i forskellige test hos både forbrugere og videnskabelige undersøgelser indenfor proteintilskud.

Men hvad gør protein pulver egentlig for kroppen og dens opbygning af muskelmasse? det kan de høre mere om i løbet af dette indlæg. 

bedste tilbud på proteinpulver finder du her

Bodylab Vegan Blend – Bedste veganske proteinpulver

Prisklasse:  149 kr.
Type: Plantebaseret protein
Smag: Forskellige smagsvarianter 
Funktioner: Vegansk proteinpulver

Hvem er den bedst for:

 • Til dem som går op i at de skal være vegansk

Højdepunkter:

 • 100% vegansk produkt
 • Højt indhold af protein
 • Kan nemt opløses i shakes
 • Baseret på naturlige ingredienser
Bodylab - få det bedste protein pulver her
Hurtig levering og billige priser

Testresultat af BodyLab Vegan Blend Proteinpulver

Der er vist ingen tvivl om, at BodyLab proteinpulver er et yderst populært produkt på markedet. Noget vi tidligere i denne oversigt har været inden på. Nu bemærker de sig dog også ved at være et af de brands, der tilbyder vegansk protein pulver. Det vil sige et tilskud, der alene er baseret på havre-, ris-, hamp- og ærteprotein.

Dette tilskud af BodyLad er naturligvis et oplagt valg for dig, der er veganer og ikke spiser animalske produkter. Her får du nemlig en 100% vegansk protein pulver, der smager skønt af vanilje og nemt kan blandes i den daglige shake. Produktet er desuden produceret til køb på tilbud i Danmark. Hvilket gørt produktet meget billig

Læs mere direkte hos forhandleren, og hør efter deres specialister hvis du ønsker dette proteintilskud som en del af dit vægttab.

Whey 100% protein

Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey – Bedste proteinpulver ift. mængde af protein pr. 100 gram

Prisklasse: 349 kr. 
Type: Valleprotein
Smag: Forskellige smagsvarianter 
Funktioner: Køb til en god pris, god kvalitet og forskellige smagsvarianter

Hvem er den bedst for:

 • Personer, som kan lide proteinpulver med god smag og god tekstur.

Højdepunkter:

 • God til prisen
 • God kvalitet
 • 70 gram protein pr. 100 gram
 • Uden gluten
 • Ingen tilsat sukker
 • Stemmer overens med oplyste næringsindhold
Bodyman logo
Prisgaranti og hurtig levering

Testresultat for Optium Nutrition Gold Standard 100% Whey

Ifølge flere udenlandske bedst i test er der med Optium Nutrition Gold Standard 100% proteintilskud er der her tale om en billig spiller på markedet, der virkelig ved hvordan proteinpulver skal laves. Det udmærker sig blandt andet i, at flere test roser produktet for at være yderst godt i både smag og tekstur.

Med dette kosttilskud er der tale om et produkt, der både roses af eksperter såvel som forbrugere, og som gør dette tilskud til en klar favorit i flere bedst i test.

Det egentlige indhold i Optium Nutrition Gold Standard 100% proteinpulver svarer ifølge eksperter også til det, der er oplyst i indholdsdeklarationen. Desuden er pulveret baseret på nøje udvalgte og ultrafiltrerede ingredienser, som sikrer en høj kvalitet i produktet.

Vi har tidligere været inde på, hvor meget protein om dagen du bør indtage, og hvad der er den bedste protein pulver for dit køb. Dette produkt indeholder hele 82. gram pr. 100 gram og er derfor blandt de bedste, hvis man kigger på mængden pr. 100 gram. 

Ud fra vores test og gennemgang var det ikke muligt at vurdere, hvorvidt dette protein powder var det rette match såfremt du køber tilskud med henblik på et vægttab. 

Viking Rebuild proteinpulver

Viking Rebuild – Få meget for pengene

Prisklasse:  949 kr. – se eventuelle tilbud
Type: Blandingsprotein
Smag: Vanilje eller chokolade
Funktioner: Hydbridprodukt – sojaprotein og kasein.

Hvem er den bedst for:

 • Til personer, som søger et hybridprodukt med protein og kasein.

Højdepunkter:

 • En kombination af kasein og sojaprotein
 • 80 g. protein pr. 100 g.
 • God pris til for et hybridprodukt

Testresultat for køb af Viking Rebuild

Det er ikke første gang at Viking skaber en hybrid mellem to produkter – og dette kosttilskud er ingen undtagelse. Her møder det bedste fra to verdener hinanden, når whey protein kombineres med kasein og skaber et produkt, hvor du får en længerevarende muskel proteinsyntese.

Du finder desuden dette billig proteintilskud på spændende tilbud ind imellem, der kan være mange penge at spare på dette produkt eller andre vegansk eller andre produkter med valleprotein.

Ifølge eksperterne i en række forskellige test, betyder kombinationen af de to ingredienser, at dette tilskud i længden skaber det bedste resultat, i forhold til, hvis du kun tager whey protein pulver. Det gør det, fordi din krop har adgang til næringsstofferne over en længere periode, da det tager længere tid for kroppen at optage kasein.

Eksperimenterer du allerede med forskellige kilder eller ønsker du at prøve det, får du derfor her et produkt, der er perfekt køb til dig. Tilskuddet kommer med smag af enten vanilje eller chokolade. Det er dog vigtigt at pointere, at indholdet af fedt og kulhydrater varierer alt efter, hvilken variant du vælger.

Står du overfor et vægttab og overvejer at bruge proteintilskud som en fast del af kostplanen, uanset om du leder efter et produkt som er vegansk, valleprotein eller uden sukker – så anbefales du altid at søge vejledning fra uddannede eksperter på området.

billig Puori PW1 Organic Whey Protein

Puori PW1 Organic Whey Protein – Bedste økologiske proteinpulver

Prisklasse: 399 kr. 
Type: Valleprotein
Smag: Vanije 
Funktioner: Økologisk

Hvem er den bedst for:

 • Til personer, som vægter økologisk ingredienser højt

Højdepunkter:

 • Økologiske ingredienser
 • God kvalitet og billigt
 • 64 g. protein pr. 100 g.
 • God smag fra ægte vanilje
Hos Bodyman får du forskellige slags proteinpulver
Spar 50 kr nu

Testresultat for Puori PW1 Organic Whey Protein

Vi bliver i den danske boldgade lidt endnu, men denne gang er der tale om det danske brand Puori, der endnu er et relativt nyt og billig protein powder. Det betyder dog ikke noget for kvaliteten af deres produkter. Puori PW1 Organic Whey Protein er nemlig af yderst høj kvalitet, og så er det endda økolologisk.

Indholdet er simpelt og let gennemskueligt for forbrugerne i forhold til dette proteintilskud. Det betyder blandt andet, at produktet ikke indeholder en masse tilsætningsstoffer og smagsstoffer. I stedet står Puori for de naturlige ingredienser, der er minimalt forarbejdet, ligesom at test af produktet er foretaget af uafhængige laboratorier.

Puori PW1 Organic Whey Proteinpulver er baseret på valle, der kommer frs økologisk (EU)/græsfødt kvæg. Smagen, der fåes med vanilje kommer fra ægte vaniljefrø, imens at sødmen kommer fra økologisk kokosnød og udelukkede er afbalanceret med naturlig aroma.

Nutramino Whey Pulver

Nutramino Whey Pulver

Prisklasse: 299 – 399 kr.
Type: protein
Smag: Vanije 
Funktioner: God smag, pris og kvalitet

Hvem er den bedst for:

 • Til personen som vægter dansk kvalitet højt og kan lide en god smag

Højdepunkter:

 • God, dansk kvalitet
 • 71 g. protein pr. 100 g.
 • Bemærkelsesværdig god smag
 • Lille mængde tilsat sukker
 • Yderst god til prisen
Bodyman sælger god proteinpulver - også fra Bodylab
Spar 100 kr nu

Nutramino Whey Pulver – aktuelle tilbud online

Se produkt

Turen er kommet til Nutramino Whey Pulver – og endnu engang er der tale om et populært kosttilskud, der roses af forbrugerne i en række test. Mange forbrugere pointerer særligt smagen som én, der trækker dette tilskud helt i top. Flere mener nemlig, at smagen er så god, som var det en almindelig milkshake.

Vi kommer heller ikke udenom prisen på dette proteintilskud. Og her er der en ganske fin sammenhæng mellem pris og kvalitet. Det er også en af de åbenlyse årsager til, at det er en af, hvis ikke den bedste proteinpulver på markedet, hvis du spørger udvalgte forbrugere om deres køb.

Note: overvejer du dette eller tilsvarende produkter fordi at du står overfor et ønsket vægttab? så rådfør dig altid med uddannede specialister der kan vejlede dig i hvilket protein powder som er bedst netop for din krop.

Vær opmærksom, flere af disse proteintilskud fås både som vegansk, og uden sukker for dem der særligt ønsker dette samtidigt med at det skal være billigt.

Nutramino Whey Pulver er det såkaldte Whey proteinpulver, der udvindes fra komælk. Desuden er nutramino en dansk producent, der startede deres rejse i 2002. Der har derfor efterhånden mange års erfaring i branchen for kosttilskud – og noget tyder på, at de har knækket koden i forhold til at levere kosttilskud af høj kvalitet til en pris på tilbud, hvor alle kan være med.

One Whey proteinpulver

One Whey

Prisklasse:  599 – 865 kr. 
Type: Protein pulver
Smag: Chokolade 
Funktioner: Personaliseret kosttilskud

Hvem er den bedst for:

 • Til personen som skal have personaliseret sit kosttilskud – løbende gode tilbud

Højdepunkter:

 • Baseret på valle fra køer på græs
 • Uden gluten og GMO
 • Mere omega 3, vitaminer og mineraler
 • 72 g. protein pr. 100 g.
Suplab sælger proteinpulver
Produktet er udgået for nu.

Testresultat for One Whey – billig variant

Bag det populære tilskud One Whey stå Fitnessguru, der de seneste år også har gjort sig positivt bemærket på markedet og i flere bedst i test og er billig. De tilbyder blandt andet en service, hvor man kan få personaliseret sit kosttilskud, så det skræddersys til din krop, træningsmål og hvor meget protein om dagen, du skal have.

Produktet er som navnet antyder baseret på valle fra køer på græs, og udmærker sig særligt ved at være fri for både GMO og gluten. One Whey er lavet på noget af det bedste protein af høj kvalitet, der, modsat mange andre produkter, medvirker at produktet ikke klumper.

Blandt forbrugere roses og pointeres det også, at noget af det bedste ved dette proteinpulver er den gode opløsningsevne samt smag og kvalitet til et køb. Se også om du kan finde et relevant tilbud hos de mange dygtige forhandlere af proteintilskud.

Men hvad gør whey og valleprotein egentlig for din udvikling og opbygning af musiker – det er et emne som vi har læst meget omkring og samlet det vigtigste til dig her. 

Self Omninutrition Micro Whey Active​

Self Omninutrition Micro Whey Active​

Prisklasse:  1000 – 1200 kr. 
Type: Protein pulver
Smag: Forskellige 
Funktioner: Højt proteinniveau pr. 100 gr.

Hvem er den bedst for:

 • Til personen som skal have personaliseret sit kosttilskud

Højdepunkter:

 • Tilsat ekstra aminosyre
 • Instatiseret og dermed uden klumper
 • Mange forskellige smagsvarianter
 • 84 g. protein pr. 100 g.

Proteintilskud: One Whey protein powder

Bag det populære tilskud One Whey stå Fitnessguru, der de seneste år også har gjort sig positivt bemærket på markedet og i flere bedst i test. De tilbyder blandt andet en service, hvor man kan få personaliseret sit kosttilskud, så det skræddersys til din krop, træningsmål og hvor meget protein om dagen, du skal have.

Produktet er som navnet antyder baseret på valle fra køer på græs, og udmærker sig særligt ved at være fri for både GMO og gluten. One Whey er lavet på noget af det bedste protein af høj kvalitet, der, modsat mange andre produkter, medvirker at produktet ikke klumper.

Blandt forbrugere og deres køb roses og pointeres det også, at noget af det bedste ved dette proteinpulver er den gode opløsningsevne samt smag og kvalitet.

Se dette produkt og andre varianter uden sukker samt smag, så du finder netop den vanilje, jordbær eller alternativt chokolade variant du er på jagt efter.

Bulkpowders Informed Whey proteinpulver

Bulkpowders Informed Whey

Prisklasse:  120 – 150 kr.
Type: Protein
Smag: Flere smage 
Funktioner: Gode smage

Hvem er den bedst for:

 • Til dem som vil have god kvalitet

Højdepunkter:

 • Mulighed blandt de bedste proteinpulvere i Europa
 • Gode smage
 • Flere smagsvarianter
Informed sælger også proteinpulver 2022
Hurtig levering og billige priser

Proteintilskud af Bulkpowders Informed Whey

Et af de mest vellidte brandt inden for kosttilskud til træning og livsstil er Informed Whey. Det skyldes blandt andet, at denne producent bruger europæisk velleproteinisolat af høj kvalitet som primær proteinkilde. Det er modsat mange af deres konkurrencer, der primært baserer tilskudet på et koncentrat af valleprotein som primært proteinkilde, da det er billigere.

Dette proteintilskud kommer i flere forskellige smage, så du med sikkerhed kan finde en variant, der passer til din smag og hvordan, du foretrækker at indtage protein powder. I en test foretaget hos forbrugerne, scorer produktet bedst på effektivitet, dernæst smag, tekstur og til sidst værdi for pengene. Og det er da heller ingen hemmelighed, at dette mærke ligger i den dyrere ende. Til gengæld får du kvalitet for pengene.

Ønsker du stadig at høre mere om hvad gør proteinpulver egentlig, så kan der være meget spændende inspiration både i forhold til valleprotein, whey og andre smagsvarianter som vanilje, jordbær og chokolade at hente på Youtube mm. 

Tyngre Whey Vanilla Dreams proteinpulver

Tyngre Whey Vanilla Dreams

Prisklasse: 150 – 199 kr. 
Type: Protein
Smag: Flere smage 
Funktioner: Godt til prisen

Hvem er den bedst for:

 • Til personen som elsker god kvalitet og et godt produkt.

Højdepunkter:

 • Mange forskellige smagsvarinater
 • 75 g. protein pr. 100 g.
 • Godt produkt til prisen
 • Adskiller sig fra andre på markedet
bodyman - her kan du købe proteinpulver
Hurtig levering og billige priser

Testresultat af Tyngre Whey Vanilla Dreams

Som det måske kan tydes af navnet, er Tyngre proteinpulver et svensk – og relativt nyt mærke, der primært udbyder mellemklasseproduker. De har særligt foksu på at lave en række produkter, der smager godt, er til at komme i nærheden af rent prismæssigt på tilbud og skiller sig ud på forskellige smagsvarianter.

Denne drøm af en vanilje proteinpulver beskriver de selv som harmonisk, med en blød og harmonisk smag. Tør du kaste dig ud i noget nyt? Så kan du også få dette produkt med smag af bl.a. Pina Colada, kanelbolle og blåbær-muffin – og hvem vil ikke gerne afslutte sin træning med smage som disse?

Synes du træningen kan blive lidt kedelig indimellem? Så er billig Tyngre Whey et festligt indspark, der med masser af smag og karakter sætter lidt ekstra smag på hverdagen med et køb af lækkert protein pulver.

Mange varianter tilsvarende til dette produkt fås desuden vegansk, både med og uden sukker – i forskellige smage som vanilje, jordbær eller chokolade. 

Det skal du være opmærksom på inden du begynder

Som det måske kan tydes af navnet, er Tyngre proteinpulver et svensk – og relativt nyt mærke, der primært udbyder mellemklasseproduker. De har særligt foksu på at lave en række produkter, der smager godt, er til at komme i nærheden af rent prismæssigt og skiller sig ud på forskellige smagsvarianter af proteintilskud.

Denne drøm af en vanilje proteinpulver beskriver de selv som harmonisk, med en blød og harmonisk smag. Tør du kaste dig ud i noget nyt? Så kan du også få dette produkt med smag af bl.a. Pina Colada, kanelbolle og blåbær-muffin – og hvem vil ikke gerne afslutte sin træning med smage som disse?

Synes du træningen kan blive lidt kedelig indimellem? Så er Tyngre Whey et festligt indspark, der med masser af smag og karakter sætter lidt ekstra smag på hverdagen. Vær dog altid opmærksom såfremt du tænker at bruge dette tilskud som en del af et vægttab, vi anbefaler at ud taler en ekspert indenfor faget for at finde det helt rigtige protein powder til netop dig. 

Hvorfor skal man tage det?

Proteinpulver er et kosttilskud, der er brugbart for folk, der ikke får nok protein gennem deres kost. Der er også mange folk, er indtager det, hvis de træner og gerne vil opbygge muskelmasse. Hvis man ikke får nok protein, taber man nemlig muskelmasse.

Ens behov for tilskuddet af proteintilskud afhænger af forskellige faktorer og det er en god idé at sætte sig ind i, hvilket og hvor meget man skal tage, hvis man ønsker at tilføje det til sin kost. Det kommer nemlig i høj grad an på ens alder, kost og motionsvaner.

Der er efterhånden stor konsensus indenfor trænings- og sportsmiljøet om, at køb af proteinpulver er den bedste måde at opnå resultater og bevare muskelmasse på. Det kan derudover også hjælpe med restitution. Efter træning skal kroppen restituere, og her er protein en vigtig kilde for at reparere muskelvævet.

Hvad er proteinpulver?

Pulveret er opbygget af aminosyrer, som har en væsentlig rolle i kroppens processer. Musklerne i vores kroppe er opbygget af protein, så hvis du ikke får nok af det, kommer du ikke til at opnå resultater i træningscentret, hvis ønsket er større eller stærkere muskler. 

Du kan endda miste muskelmasse og dermed fylde på kroppen, hvis du ikke får nok. Hvis du træner for at opbygge muskler, kan det være svært at opnå den mængde protein, der skal til hver dag gennem kosten. Det er i tilfælde som dette, at proteinpulver fungerer som et godt tilskud til kosten, så man er sikker på at opnå en stor nok mængde protein til at nå sine mål med træningen. 

Det er vigtigt at huske, at protein pulver blot skal anvendes som et supplement i form af proteintilskud til din kost ligesom en vitaminpille for eksempel. Du kan se det som et hjælpeværktøj til at opbygge muskelmasse, hvis du træner meget eller som et ekstra skud protein pulver, hvis du er vegetar og derfor måske ikke får lige så meget protein i din hver dag uden kød.

Læs mere her.

Er du interesseret i andre produkter? – til træning eller et tænkt vægttab:

Pulveret er opbygget af aminosyrer, som har en væsentlig rolle i kroppens processer. Musklerne i vores kroppe er opbygget af protein, så hvis du ikke får nok af det, kommer du ikke til at opnå resultater i træningscentret, hvis ønsket er større eller stærkere muskler. 

Hvad gør whey protein pulver egentlig?

Denne variant er en af de mest anvendte, når det gælder muskelopbygning. Det er især, hvis du styrketræner, at din krop har brug for mere næring end normalt. Du må aldrig være i underskud af protein, hvis dit mål er at opbygge muskler. 

Det unikke ved whey varianten er, at det bliver set som værende et komplet proteintilskud. Det indeholder alle de vigtige aminosyrer, som jo er det et protein er opbygget af. Smagen er derudover mere behagelig end andre varianter og det optages i kroppen nemmere.

Hvem kan tage protein pulver?

Der er kæmpe stor efterspørgsel, fordi netop alle kan bruge det. Selv ældre mennesker og hospitaler er brugere af pulveret, så det er skam ikke kun bodybuildere der bruger det som kosttilskud i hverdagen. 

Desuden er der flere danskere, ud fra hvad vi har læst i diverse artikler, der bruger protein powder som en del af deres vægttab for at sikre at de får det rigtige proteintilskud under forløbet. Dette er i flere sammenhænge vegansk eller valle whey protein pulver, som kan købes med eller uden smag for dem der foretrækker dette. 

Hvornår skal man tage det?

Det anbefales at pulveriseret protein helst skal tages i forbindelse med træning, så enten før, under eller efter. Nogen vil mene det skal tages efter træning, men det er faktisk bevist, at der ikke er nogen mærkværdig forskel på, hvis du tager det lige inden din træning som protein powder.

bedste proteinpulver i test 2022

Hvor meget proteinpulver skal man tage dagligt?

Dette er først og fremmest et meget individuelt spørgsmål, som afhænger af mange forskellige personlige faktorer. Det er både de demografiske faktorer som alder, køn og vægt men også hvilke mål du har og hvad du ønsker at opnå.

Din livsstil er i høj grad også en stor faktor for, hvor meget du behøver. Hvis du træner meget behøver du mere, ligesom hvis du ikke dyrker så meget motion, så behøver du mindre.

Tal derfor altid med en ekspert på området inden dit køb – uanset om du køber på tilbud eller blot ved almindelig handel af proteintilskud.

Hvilke smage findes der og er det vigtigt?

Ligesom der findes et utal af forskellige slags proteinpulver, findes der også en lang række af forskellige smage, til at gøre oplevelsen bedre. Hvis du tilføjer pulveret til en smoothie f.eks. ønsker mange, at smagen skal komplimentere den smag der i forvejen er i drinken som f.eks. jordbær. 

Du kan også blande pulveret op med din skyr, så her kan vanilje eller chokolade f.eks. være et godt valg. Smag er altid smag og behag, så det kan være det kræver at man eksperimenterer lidt, indtil man finder den smag man aller bedst kan lide.

Der findes både mange forskellige frugt varianter, som er populære såsom appelsin eller fersken, men vanilje, chokolade eller sågar straciatella er også at finde. Disse mere dessert agtig smage er især gode til at lave en form for milkshake med sin proteinshake. 

Den mest populære smag

Det er smagen af chokolade, der er den allermest populære proteinpulver smag i Danmark, og den bruges især flittigt til morgenmaden som en erstatning til kakaomælken. Man kan nemlig blandet pulvere med smagen af chokolade op med mælk, og voila så er der proteinrig kakaomælk. 

Man kan også bruge billig chokoladesmag til proteinpandekager eller proteinbarer, mulighederne er mange og som sagt er det bare med at afprøve og eksperimentere med forskellige ting indtil man finder ud af hvad der fungerer godt for en selv. Du kan desuden finde sådanne proteintilskud på løbende tilbud på nettet, både vegansk og som valleprotein med og uden sukker.

Smagen af vanilje kan som sagt tilføjes til din skyr om morgenen eller til dit mellemmåltid, men det kan altså også bruges i kage og milkshakes. Denne smag kan sågar forveklses med risengrød, hvis man godt kan lide det.

proteinpulver bedst i test

Hvordan kan man indtage proteinpulver?

Der findes forskellige måder, hvorpå du kan indtage dit proteinpulver, for at få den bedste oplevelse – både med whey, vegansk proteinpulver eller andre muligheder.

Man behøver nemlig ikke kun at komme dit protein pulver i en shaker og mixe det med vand eller mælk, for man kan nemlig også bruge det på mange andre måder. Hertil også i forhold til både vægttab og muskelopbygning.

Lever du en livsstil, hvor proteinpulveret er en inkorporeret del af hverdagen? Så kender du nok allerede til en masse gode tips og tricks til, hvordan du får mest muligt protein ind i kosten, samt hvordan du på bedste vis formår at bruge dit proteinpulver. Til de mere uerfarne vil vi her give nogle tips.

Bag en kage

Ønsker du ikke at indtage pulveret i en shake, så kan du med fordel også bage det ind i en kage, eksempelvis en chokoladekage. Her kan du med fordel bruge dit whey proteinpulver med chokoladesmag, men du kan også vælge andre smage, eksempelvis vanilje, karamel, miksede smage som chokobanan, eller peanutbutter.

Du kan også med fordel bruge proteinpulver i dine pandekager, som du kan spise til morgenmad med bær og lidt lækker sirup eller en sovs, såsom Zero Topping fra Bodylab, der kan fås i flere forskellige varianter.

Find Bodylab Zero Topping her.

proteinpulver i kage

Kom det i kødsovsen

Er du enten ikke til sødesager, eller forsøger du, at holde dig fra dem, fordi du er i gang med et vægttab, så kan du også komme proteinpulveret i din madlavning. Når du eksempelvis laver pasta bolognese, kan du med fordel blande lidt pulver med en smule vand og opløse det i din kødsovs.

Det samme kan du gøre med andre retter, herunder supper, andre sovser, såsom karrysovs til kylling i eller boller i karry, og meget mere. Det handler bare om at være kreativ for at finde de bedste løsninger. Test desuden selv ud, om du er mest til whey proteinpulver eller vegansk protein osv.

Vi anbefaler til enhver tid, at du anvender et smagsneutralt pulver, hvis du vælger at bruge det i madlavningen, da chokolade eller jordbær sjældent passer godt ind i en kødsovs eller lasagne.

Forskellige typer køb af proteinpulver på tilbud

Der findes flere forskellige typer af protein pulver, ligesom vi har fremhævet bl.a. whey varianten, som er en billig en på markedet i forhold til andre typer.

Whey er det der kaldes for valleprotein og er udvundet af mælk fra en ko. Det er det aller mest anvendte slags pulver, hvilket for eksempel skyldes at det er det billigste og har en komplet aminosyreprofil. Derudover er det også den slags pulver der smager bedst, som vi fremhævede ved Nutramino whey pulver.

En af de store fordele, udover den gode smag, er at denne type protein optages i kroppen allerede i løbet af en time. Det er derfor meget populært for dem der træner meget, da de tager det lige efter træningen og derved hurtigt sætter opbygningen af muskler i gang.

proteinpulver fra køer

Denne slags protein er udvundet fra komælk og er det klart mest brugte protein powder. Dette skyldes at det er billigst, det har en komplet aminosyreprofil og det smager bedst, hvilket gør det til den bedste proteinkilde til prisen. Valleprotein optages i øvrigt i kroppen i løbet af en times tid, og det er derfor oplagt at indtage lige efter træning.

Kaseinprotein

En anden slags protein er det der kaldes for kaseinprotein, der ligesom whey, er udvundet af mælk fra køer. I stor kontrast til whey proteinet er dog at kaseinproteinet tager en del længere tid for kroppen at optage.

Vær altid opmærksom hvis du ønsker at købe protein tilskud til et vægttab, vi anbefaler at du taler med en ekspert inden da. Her på siden taler vi udelukkende generelt om protein powder, og har kigget på en række billig varianter i markedet. Derudover kan du være heldig at finde et godt tilbud, hvorfra dit proteintilskud kan blive rigtig billigt sammenlignet med alternativerne i markedet.

Uanset om du er på udkig efter vegansk, valleprotein eller protein pulver uden sukker samt samt, så oplever vi at der generelt er flere tilbud i markedet inden proteintilskud.

Optagelse af kaseinprotein

Det tager ca. 8 timer for kroppen at optage kaseinprotein, hvilket skyldes at det danner små klumper i maven, når det kommer i kontakt med mavesyre. Derfor frigives proteinerne langsommere i kroppen.

Det anbefales, at man drikker sin kasinproetin shake lige inden man skal i seng om aftenen, så proteinerne kan frigives i kroppen, imens man sover.

Udover proteinpulver findes der jo også mange andre måder at indtage protein på i sin dagligdag. Det er vigtigt at huske, at den pulveriserede form skal ses og anvendes som et suppelement eller et tilskud til din kost.

bedste proteinpulver shake

Protein i kød

Der er selvfølgelig protein i kød, men hvis man er vegetar, må man sætte sig ind i, hvilke andre slags fødevarer der indeholder protein. Her er det særligt populært med bælgfrugter såsom bønner, linser og kikærter, eller sojaprodukter såsom tofu, miso eller sojapasta. Derudover er der også proteiner i grøntsager, nødder, frø, brød og kornprodukter.

Selvom der er protein i mange forskellige almindelige fødevarer, kan det alligevel både være svært for vegetarer men også kødspisere at nå det optimale daglige indtag af protein. Her kan supplementet fra proteinpulver være super behjælpeligt og brugbart.

Især hvis man træner meget kan det være vanskeligt at nå det daglige indtag af protein uden at ty til tilskud i kosten. Heldigvis kan proteinpulver bruges på mange forskellige måder, herunder i retter, brød og kager, som du kan lave i ovnen, i din airfryer eller noget tredje.

proteiner i kød

Hvad er isolat?

Et andet slags pulveriseret protein pulver er det der kaldes for isolat. I denne variant er der en større mængde af proteiner, hvilket gør, at der er mindre kulhydrater og fedt i som kan være en fordel, hvis man ønsker et vægttab. 

Hvis vi tager udgangspunkt i køb af Bodylab proteinpulver isolat varianten, indeholder det for eksempel 87 gram protein pr. 100 gram, hvor varianten ca. indeholder 70 gram pr. 100 gram. 

Det, der gør isolat varianten dyrere end whey, er netop den markante forskel i proteinindholdet i dit proteintilskud, hvilket skyldes nogle ekstra processer i skabelsen af pulveret som spares væk ved whey proteinpulver. 

Isolat kommer igennem flere rensningsprocesser, som er det, der gør, at proteinindholdet forhøjes og dermed frasorterer en større mængde fedt og kulhydrater. De to forskellige slags pulver er udvundet fra samme protein, og har derfor den samme aminosyreprofil.

proteinpulver uden tilsat sukker

God fornøjelse med din træning og nyindkøbte proteintilskud, vi håber at du finder en masse skarpe tilbud og får prøvet en række forskellige varianter. Uanset om disse skal være vegansk, valleprotein eller noget helt andet med eller uden smag samt sukker – så er der uendeligt mange billig varianter til dit køb.

Læs andre anmeldelser omkring protein powder

Her på Mydinners laver vi anmeldelser om forskellige produkter udover proteinpulver.

Læs også her hvad sundhed.dk siger om proteinpulver.

Køb af protein pulver på tilbud andre steder?

Vi kender alle til de mange webshops med proteintilskud i diverse forskellige varianter, lige fra produkter med vanilje uden sukker til andre varianter som i stedet er vegansk. Det som ikke lige så mange ved, er at der eksempelvis i København findes flere utroligt fine spisesteder hvor du også kan finde forskellige produkter med ekstra proteiner på menukort. 

Nogle af de bedste steder, hvor både sundhed og pris hænger godt sammen, er blandt andet: 

– Palæo (Find dem her)

– Kcal Factory (Find dem her)

Begge disse steder laver de lækreste shakes og kolde drikke, hvor whey protein pulver bruges som et yderst lækkert supplement til menukortet – hvilket samtidigt sikre at du bliver godt mæt af produkterne.

Det er ikke fordi at vi prøver at sige dette alternativ er billigt, sammenligt med at lave din proteindrik derhjemme, men det kan ind imellem være super lækkert at få et sundere alternativ, når man derimod er på farten og skal have sin protein powder på farten. Du kan også med fordel lave små snacks bagt i din airfryer, som du kan have med i tasken, når du er på farten.

Afslutningsvis for dette indlæg, så kan det altså godt betale sig at bruge 10 minutter ekstra når du skal købe dine produkter på netter, der er som regel flere gode tilbud at finde. Det er som oftes mere end blot 50 kr. du spare, og der findes utroligt mange smagsvarianter mm – hvilket argumentere for at det kan være spændende at prøve lidt forskellige af, i stedet for altid at bruge det samme proteintilskud. 

Tilbud på Bodylab pulver protein

Der findes massere god brands, som har tilbud på noget af det bedste proteinpulver på markedet, og herunder findes der meget populære brand Bodylab. Hvis du har læst meget om protein pulver , så er du nok stødt på dette brand, som er meget populært hvad angår proteinpulver. Brandet forhandelt i mange forskellige butikker, og de kan ofte finde deres bedste produkter på tilbud i dit nærmeste supermarked såsom Føtex eller Netto. 

Udover at have noget af det bedste proteinpulver, sælger de også deres protein pulver til de skarpeste priser med fantastiske tilbud. Deres produkter er test vindende blandt samtlige test af eksperter, hvorfor du altid kan regne med at få en produkt af højeste kvalitet. 

vegansk-proteinpulver-bodylab

Bodylab startede i 2003

Brandet startede i 2003 hvor markedet for proteinpulver var begrænset, og kvaliteten af det eksisterende ikke var den bedste. Derfor mente de, at de kunne gøre det bedre, hvorefter de begyndte at udvikle på deres protein pulver og andre test vindende produkter. I dag er de nummer ét i Danmark med en kraftig vækst i Norge og Sverige, og med deres innovative tankegang udvikler de deres protein pulver og andet konstant. 

Hos Bodylab arbejder de med at sikre den bedste kvalitet – både hvad angår smag, konsistens og service. De har tilfredse kunner og 30.000 positive anmeldelser på Trustpilot der indikerer, de de er nogle af de bedste på markedet. Med deres gode markedsindsigt ved de, hvilke tendenser og efterspørgsler, der opstår på markeder, og de udvikler altid deres proteinpulver med kundernes ønsker for øje. 

Hvis du ønsker at prøve andet end deres test vindende proteinpulver, kan du med fordel prøve deres populære proteinbarer, som sælges i utallige forskellige varianter. Bodylab udvikler nemlig ikke kun deres proteinpulver løbende, men også deres andre produkter såsom proteinbarer. De findes i dag med mange forskellige smage, og du kan altid være sikker på at finde en på tilbud, som matcher præcis dine smagspræferencer.

FAQ – Proteinpulver

Angivelse af kilder og tests:

Hamarsland, Håvard. (11/21/2017)
Den Europæiske Unions Tidende.
Sundhed.dk
Tænk.dk
samvirke.dk
Scroll til toppen