Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Services » Bedste pizza Odense – Mammas, Pappas og andre

Bedste pizza Odense – Mammas, Pappas og andre

bedste-pizza-odense

Vi hjlæper dig med at finde den bedste pizza i Odense C og omegn, så du hurtigt og nemt kan få fat i den italienske favorit. Fordi hvem elsker ikke en god sprød bund og den helt perfekte smagsammensætning. Find blandt andet Mammas, Pappas og Pizza Palace.

Vores anbefalinger til den bedste pizza

Se nedenfor vores anbefalinger til gode pizzaria muligheder i Odense C og omegn – nogle med stenovns pizza og andre uden. Lad os komme i gang.

Mammas Pizza

Dette lækre sted finder du både her i byen, men også i Nyborg og Esbjerg. Desuden finder du flere afdelinger af Mammas rundt omkring i Odense C og SV. Der ligger nemlig både en på Dalumvej 35A SV, og en på Hjallesevej 28 og desuden Klaregade 4. 

Mammas leverer både take away pizza, men du kan også få den fulde oplevelse med de italienske specialiteter i restauranten – eller pizzaria. De har nemlig både alle de rigtig gode favoritter indenfor pizza, såvel som antipasta og pastaretter med flere typer pasta såsom Tortelloni, Fettuccine, Penne, Spaghetti og meget mere.

Adresse: Dalumvej 35A, Odense SV; Hjallesevej 28, Odense C; Klaregade 4, Odense C.

Pappas

Næste sted vi anbefaler er dette mere simple pizzeria, som ikke nødvendigvis laver fancy pizza, som Mammas eksempelvis gør. De holder sig til den bedste helt traditionelle, som vi kender den fra gamle dage. Solide hyggelige pizzaer til hele familien. 

Denne lille hyggelige kæde med pizzaria er blandt andet også at finde i Holstebro, Herning, Stubbekøbing, Skørping, Middelfart, Nyborg, Svendborg, Herlev, København S og så her i Odense C. Pappas er derfor ikke til at tage fejl af med deres ganske standard pizza, som er lavet med kærlighed.

Adresse: Risingsvej 1, Odense C

Pizza Palace

Så er der også denne italienske darling, Pizza Palace, hvor du kan få præcis det du ønsker. Hos Palace sikrer de dig, at du både kan bestille til take away, levering eller afhentning, men du kan også finde bord og plads i deres lille butik, hvis dette er behovet.

Disse pizzaria ligger dog ikke i Odense C, men i SV på Abels Alle 39. Det er dog ikke langt fra centrum, hvis du alligevel er på vej ud eller ind ti centrum. Det er et af de bedste steder for hele familien, da de både har burger, pizza, pastaretter, salater, pita, børneretter og en masse andet. 

Deres pizza er til gode priser, så du kan også nemt blot slippe et par få kroner for din mad – men de kan dog ikke prale med at det er en stenovns pizza – men de er stadig gode og billige.

Adresse: Abels Alle 39, Odense SV.

Bestil din Pizza i Odense C eller omegn over Wolt eller just-eat

Du kan udover at bestille din pizza hos de forskellige forhandlere også ofte finde mange på Wolt eller Just-Eat. Det er som udgangspunkt også den nemmeste løsning, men til tider kan det faktisk svare sig at bestille gennem det enkelte pizzaria, da det kan være billigere. 

Det skyldes at Just-Eat eller wolt tager kommision af bestillinger, som ofte er en omkostning for dig der bestiller din bedste og yndlings pizza i Odense, men også en lavere indtjening for det lokale pizzaria. Så det kan være en gode ide at finde siderne herigennem og dernæst pizzaria, fremfor at benytte Wolt eller Just-eat. De fleste steder tilbyder også selv levering.


[ratemypost]

Om forfatteren

Scroll to Top