Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Restauration » Bedste pizza i Lyngby – Din guide til den italienske spise

Bedste pizza i Lyngby – Din guide til den italienske spise

bedste pizza lyngby

Er du på udkig efter den bedste pizza i Lyndby? I denne guide vil du kunne finde italienske restauranter og pizzariaer, der i den grad vil kunne leve op til de italienske standarder for god pizza.

I Lyngby er muligheden for pizza mange, det kan derfor være svært at navigere rundt i de mange muligheder, for netop at finde det bedste sted. Vi har hos Mydinners samlet nogle af de bedste af slagsen, som byder på både gourmet pizzaer og de lækre og mere snaskede af slagsen.


Vores anbefalinger

Skal du sætte tænderne i en lækker pizza i Lyngby, så kan du helt sikkert få fat i noget lækkert, hvis du vælger ét af disse lækre steder.


Luca​

Denne italienske restaurant ligger tæt på stationen i Lyndby og serverer yderst delikate pizzaer i verdensklasse. De er nemlig hele fire år i træk blevet dømt for deres pizza af den populære guide “50 Top Pizza”, her har de hvert år fået så gode anmeldelser, at de er placeret i toppen blandt de bedste pizzeriaer i Europa.

Hos Luca kan du derfor godt forvente, at få lækre pizzaer som er lavet af de bedste italienske råvarer og som fås i mange forskellige smagskombinationer – både de klassiske, men også nye og spændende, du måske ikke har prøvet før. Dejen er desuden koldhævet i 72 timer, hvilket gør den særdeles sprød.

Adresse: Gammel Jernbanevej 20, 2800 Kongens Lyngby


Meyers Spisehus​

Du finder Meyers Spisehus i centrum af Lyngby, i deres hyggelige og uformelle restaurant. Det er det perfekte sted til en hyggelig frokost eller aften i selskab med familie og venner. Deres pizzaer kan selvfølgelig også bestilles som take away, hvis dette ønskes.

Udvalget af pizzaer er bredt, fælles for dem alle, er at råvarene er af høj kvalitet og lavet i en træfyret stenovn, hvilket gør at bunden er dejlig sprød. Prøv for eksempel deres klassiske pizza med bøffel, tomatsauce og basilikum eller deres mere spændende pizza med trøffelsalami og østershatte. Der er altså masser at vælge imellem til enhver smag.

Alle deres pizzaer kan desuden laves med glutenfri bund og flere af dem fås i vegetariske udgaver.

Adresse: Handelstorvet 10, 2800 Kongens Lyngby


Pop’s​

På Nybrovej finder du Pop’s. Dette pizza sted, er meget populært blandt Lyngbys indbyggere. Her kan du finde et stort udvalg af de bedste traditionelle italienske pizzaer, præcist som man kender dem. Udover pizza kan du også nyde gode burgere, sandwiches og forskellige pastaretter.

Alle deres retter kan nydes i restauranten eller tages med som take away.

Adresse: Nybrovej 149, 2800 Kongens Lyngby


Da Basso​

Hvis du har en stor kærlighed for autentisk italiensk mad, så er Da Basso det bedste valg for dig. Du finder den på Lyndbys hovedgade, hvor de i deres hyggelige restaurant, serverer den bedste pizza.

Ejeren af Da basso har italienske rødder, hviket gør at pizzaerne smager som befandt du dig i Italien. I deres tilhørende delikatessebutik kan du finde autentiske italienske specialiteter, du kan købe med hjem.

Om sommeren kan du desuden nyde den bedste pizza i deres hyggelige gårdhave.

Adresse: Lyngby Hovedgade 74, Likørstræde 3, 2800 Kongens Lyngby


Mums Pizza & Grillbar

Skal du have lidt mums på en lidt kedelig og grå dag, eller har tømmermændene fat i den lange ende, kan du med fordel tage forbi Mums Pizza & Grillbar i Lyngby, for de lave nemlig både gode og velsmagende pizzaer, som kan nydes i alle situationer.

Du finder mange lækre muligheder, herunder klassikere som hawaii pizza, som er både smagfuld og veltilberedt. Er du veganer eller vegetar, findes der også muligheder for dig. Der er nemlig mange gode muligheder med grøntsager, der er sammensat til en ren fornøjelse.

Skulle du have andre behov eller hensyn, der skal tages, så laver de både kosher pizza og du kan vælge at bygge din egen pizza, så du får lige netop de toppings på, som du allerbedst kan lide. Derfor er der da heller ingen grund til ikke at slå et smut forbi til en pizza Lyngby, når den kommer fra Mums.

Adresse: Lundtoftevej 191, 2800 Kongens Lyngby


Restaurant Gordion

Hos Restaurant Gordion finder du et menukort, der emmer af gode og lækre italienske specialiteter, herunder den klassiske bruschetta og burrata som forret, og intet mindre end over 50 forskellige lækre pizzaer til hovedret. Du kan med fordel afslutte din aften med italiensk tiramisu, hvis dagen skal være lidt ekstra syndig.

Foruden pizza og andre italienske lækkerier, kan du også få et væld af forskellige danske, såvel som internationale specialiteter, som du kan nyde, hvis du ikke finder én af de mange skønne pizzaer indbydende. Dog vil vi alligevel anbefale, at du prøver en pizza her, for de har virkelig gjort deres bedste for at lave den bedste pizza i Lyngby.

Restrauranten er placeret ganske centralet og helt tæt på Lyngby st., som gør det muligt at komme til og fra dette lækre spisested nemt og hurtigt med offentlig transport.

Adresse: Ulrikkenborg Plads 10, 2800 Kongens Lyngby


De bedste pizza-oplevelser

Der findes et væld af muligheder for god pizza, når man bevæger sig i og omkring Kongens Lyngby. Der findes både klassiske pizzaer, som man pizzariaer kan tilbyde, som har mange forskellige topping fra alverdens køkkener, men også både amerikanske og rigtige italienske muligheder.

Derfor er det bare om at gå i krig og spise dig igennem de mange muligheder, for at finde den bedste pizza i Lyngby. Vil vil dog til enhver tid anbefale én af ovenstående muligheder, da du her helt sikker vil kunne finde et godt bud på den bedste pizza i Lyngby.

Vi er især vilde med italiensk pizza, og Luca er da også helt sikkert med til at trække gennemsnittet for pizza i Lyngby op, da de flere gange er blevet anerkendt som ét af de bedste pizzariaer i verden.

Du må dog ikke gå glip af nogle af de andre pizza steder, for de har helt sikkert også noget af det bedste på menuen, som du kan nyde med god samvittighed.


[ratemypost]

Scroll to Top