Vi kan opnå en kommission, såfremt der købes et produkt med vores links.

Hjem » Restauration » Bedste pizza i Lyngby – Din guide til den italienske spise

Bedste pizza i Lyngby – Din guide til den italienske spise

bedste pizza lyngby

Er du på udkig efter den bedste pizza i Lyndby? I denne guide vil du kunne finde italienske restauranter og pizzariaer, der i den grad vil kunne leve op til de italienske standarder for god pizza.

I Lyngby er muligheden for pizza mange, det kan derfor være svært at navigere rundt i de mange muligheder, for netop at finde det bedste sted. Vi har hos Mydinners samlet nogle af de bedste af slagsen, som byder på både gourmet pizzaer og de lækre og mere snaskede af slagsen.

Luca​

Denne gode air fryer fra Haws gør især indtryk på mange forbrugere, fordi den, som nævnt, er billig, men alligevel g

Denne italienske restaurant ligger tæt på stationen i Lyndby og serverer yderst delikate pizzaer i verdensklasse. De er nemlig hele fire år i træk blevet dømt for deres pizza af den populære guide “50 Top Pizza”, her har de hvert år fået så gode anmeldelser, at de er placeret i toppen blandt de bedste pizzeriaer i Europa.

Hos Luca kan du derfor godt forvente, at få lækre pizzaer som er lavet af de bedste italienske råvarer og som fås i mange forskellige smagskombinationer – både de klassiske, men også nye og spændende, du måske ikke har prøvet før. Dejen er desuden koldhævet i 72 timer, hvilket gør den særdeles sprød.

Gammel Jernbanevej 20, 2800 Kongens Lyngby

ør arbejdet helt perfekt. Derfor vil dette være et rigtig fint valg, hvis du skal have fat i din første air fryer, eller hvis du gerne vil skifte til én, der virker, men ikke vil investere en bondegård i det.

Meyers Spisehus​

Du finder Meyers Spisehus i centrum af Lyngby, i deres hyggelige og uformelle restaurant. Det er det perfekte sted til en hyggelig frokost eller aften i selskab med familie og venner. Deres pizzaer kan selvfølgelig også bestilles som take away, hvis dette ønskes.

Udvalget af pizzaer er bredt, fælles for dem alle, er at råvarene er af høj kvalitet og lavet i en træfyret stenovn, hvilket gør at bunden er dejlig sprød. Prøv for eksempel deres klassiske pizza med bøffel, tomatsauce og basilikum eller deres mere spændende pizza med trøffelsalami og østershatte. Der er altså masser at vælge imellem til enhver smag.

Alle deres pizzaer kan desuden laves med glutenfri bund og flere af dem fås i vegetariske udgaver.

Handelstorvet 10, 2800 Kongens Lyngby

Pop’s​

På Nybrovej finder du Pop’s. Dette pizza sted, er meget populært blandt Lyngbys indbyggere. Her kan du finde et stort udvalg af de bedste traditionelle italienske pizzaer, præcist som man kender dem. Udover pizza kan du også nyde gode burgere, sandwiches og forskellige pastaretter.

Alle deres retter kan nydes i restauranten eller tages med som take away.

Nybrovej 149, 2800 Kongens Lyngby

Da Basso​

Hvis du har en stor kærlighed for autentisk italiensk mad, så er Da Basso det bedste valg for dig. Du finder den på Lyndbys hovedgade, hvor de i deres hyggelige restaurant, serverer den bedste pizza.

Ejeren af Da basso har italienske rødder, hviket gør at pizzaerne smager som befandt du dig i Italien. I deres tilhørende delikatessebutik kan du finde autentiske italienske specialiteter, du kan købe med hjem.

Om sommeren kan du desuden nyde den bedste pizza i deres hyggelige gårdhave.

Lyngby Hovedgade 74, Likørstræde 3, 2800 Kongens Lyngby


[ratemypost]

Scroll til toppen