Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Restauration » Pizza Kolding – Top 5 bedste pizzaria i lokalområdet

Pizza Kolding – Top 5 bedste pizzaria i lokalområdet

Bedste pizza Kolding - skønne italienske oplevelser

Det er da ikke for sjov, at Kolding kaldes for “Slicetown”. Når det kommer til pizza Kolding, så er der utallige muligheder i Kolding. Kolding er nemlig den by i Danmark, som har flest pizzaria per indbygger. Og det er jo i sig selv ganske imponerende. 

Derfor kan det også være svært at finde den bedste pizza i Kolding, fordi der er mange gode steder. At få sin pizza ude fra er helt sikkert bedre end at smide en frysepizza eller en minipizza i sin airfryer. Læs også vores guide til Lyngby her på siden for 2023.

Om man er til den helt tynde pizza med store smage og simple ingredienser, eller måske en med en sprød bund og skorpe, masser af fyld og masser af ost. Der er forskel på, hvad folket synes er det bedste, men én ting er sikker: italiensk pizza er den bedste pizza.

Vi har gjort vores ypperste for at lave en guide til dig, så du ikke behøver at spise dig hele vejen igennem alle Koldings pizzeriaer, med mindre du naturligvis gerne vil det, så du kan gå direkte til den bedste pizza i Kolding, næste gang du skal have de italienske smage på tungen.


Anbefalinger til den bedste pizza i Kolding

Vi har nedenfor udvalgte og beskrevet vores anbefalinger til, hvor du kan søge hen, når du skal have den bedste italienske pizza i Kolding.


Rafaels pizzaria

Leder du efter en italiensk perle, der har alt det, man gerne vil have fra Italien: store smage, simple ingredienser, pizza, pasta, tomat, mozzarella? Så er Rafaels det helt, helt rette sted at søge hen. Her får du nemlig den bedste pizza i Kolding. Punktum.

Menukortet er spækket med italienske klassikere, herunder både antipasti, pastaretter og naturligvis de omtalte runde smagsoplevelser. Du kan vælge mellem flere forskellige slags fyld på din pizza, og en hel del af dem serveres med den klassiske tomatsovs og ost. Dog findes der også to pizzaer på menukortet, der serveres “blanco”, nemlig uden tomatsovs.

Udover denne guide og pizzaria i Kolding, så har vi samlet airfryer opskrifter i en anden 2023 artikel her på siden.

Slår du vejen forbi Rafaels for at få en pizza eller anden lækker italiensk mad, såsom en pastaret, så vil du bestemt ikke blive skuffet. Smagene lever op til alle de italienske forholdsregler. En sand perle.

Adresse: Slotsgade 17, 6000 Kolding


Victoria Pizza

Hos Victorias Pizza får du også muligheden for at smage på en lille stykke af Italien. Her serveres nemlig italienske pizzaer, som alle kan være med på.

Alle pizzaer hos Victorias Pizza er bagt i stenovn, og derfor får du også en sprød, tynd bund, som der også står i alle de italienske lærerbøger. Derfor er Victorias et rigtig godt bud på, hvor du skal søge hen, hvis du vil have den bedste pizza i Kolding. Masser af gode smage og råvarer af god kvalitet.

Du kan finde Victorias pizzeriaer flere forskellige steder i Kolding, samt andre byer, og derfor ligger der sikkert også én tæt på dig. Du kan finde Victorias pizzeriaer på Agtrupvej, Esbjergvej og Lyshøj Allé.

Adresse: Lyshøj Allé 2A, 6000 Kolding; Esbjergvej 6, 6000 Kolding; Agtrupvej 97, 6000 Kolding.


Gorm’s

Gorm’s har flere forskellige restauranter rundt omkring i landet, og derfor kender du måske nok også Gorm’s andre steder fra, hvis du ikke selv er fra Kolding.

Hos Gorm’s får du helt tynde pizzer med stor smag, der er sat sammen efter smagenes egenskaber, og derfor kan du også være sikker på at få en mundfuld af vaskeægte, italiensk glæde, når du sætter tænderne i en pizza fra Gorm’s. Disse er nemlig endnu et bud på den bedste pizza i Kolding.

Adresse: Akseltorv 8A, 6000 Kolding.


Ristorante Fratelli

Hos Ristorante Fratelli finder du vaskeægte italiensk stemning og specialiteter, der smager som taget direkte ud af Italien. Her finder Koldings måske bedste pizza lavet i stenovn. Restauranten er åbnet og drevet af de to italienske brødre, Labi og Armend, der begge har en passion for italiensk pizza og pasta.

Derfor kan du da også være sikker på at få en god, italiensk pizza med velbagt bund, lækker frisk mozzarella på toppen og masser af friske råvarer som fyld. Foruden dette, kan du nyde en lækker pastaret med frisklavet pasta, et godt glasvin eller noget antipasti, når du besøger denne restaurant i Kolding.

Du får med andre ord den bedste mulighed for at smage på Italien i denne hyggelige og passionerede restaurant, der ligger i samme bygning som stationsbygningen. Du kan derfor sagtens tage din pizza med dig som take away fra Kolding og videre ud i landet.

Som noget helt fordelagtigt, kan du også få din pizza glutenfri, hvis du som glutenintolerant også skal have smagen af Koldings bedste pizza.

Adresse: Banegårdspladsen 2, 6000 Kolding.


Fire & Stone Kolding

Hos Fire & Stone i Kolding kan du få lækker stenovnspizza med masser af fyld på toppen, lige efter din smag. Her finder du nemlig sprød og luftig bund, friske råvarer og gode smage, der er sammensat på unikke måder, som gør stedet til en enestående oplevelse.

Du kan med fordel tage hele familien med, når det er tid til en bid mad, måske en pizza, eller hvad smagsløgene ellers kunne tænke sig. Du kan hos Fire & Stone nemlig også sagtens få andre gode og smagfulde lækkerier, som hele familien kan være med på.

Den lille perle finder du i Kolding Storcenter, hvor du med fordel kan lægge turen forbi, hvis du både skal have handlet ind, shoppet lidt og så have noget lækker frokost eller aftensmad i centeret. Uanset hvad, er Fire & Stone en anbefaling værd, hvis du skal have en god og sprød pizza fra stenovn.

Adresse: Skovvangen 42A, 6000 Kolding

Mange muligheder for pizza i Kolding

Mulighederne er mange for en god pizza i 6000 Slicetown, og derfor kan du også med fordel glæde dig til den bedste pizza i Kolding, for niveauet holdes højt, netop på grund af den store konkurrence, og så fordi der selvsølgelig står en masse passionerede medarbejdere og stiftere bag de mange pizzariaer.

Ovenstående bud er helt sikkert nogle af de bedste bud på den bedste pizza i Kolding, og af den grund er det da også værd at starte hos én af disse, hvis du leder efter den bedste pizza i Kolding.

Tager du forbi Sjælland, kan du få smagen af Italien hos https://marcellapizza.dk/. Her laves der lækre pizzaer og pastaretter.

Læs vores guides til at finde andre gode spisesteder i Kolding, gode produkter, du kan bruge i køkkenet, når du selv skal lave mad, eksempelvis en airfryer, eller gode deals, du kan bruge på restauranter og caféer.


Angivelse af kilder og tests:

Travel
Scandinavia Standard
Restaurant Guru

[ratemypost]

Scroll to Top