Vi kan opnå en kommission, såfremt der købes et produkt med vores links.

Hjem » Restauration » Bedste pizza Kolding – skønne italienske oplevelser

Bedste pizza Kolding – skønne italienske oplevelser

Bedste pizza Kolding - skønne italienske oplevelser

Når det kommer til pizza, så er der utallige muligheder i Kolding. Derfor kan det også være svært at finde den bedste pizza i Kolding, fordi der er mange gode steder.

Om man er til den helt tynde pizza med store smage og simple ingredienser, eller måske en med en sprød bund og skorpe, masser af fyld og masser af ost. Der er forskel på, hvad folket synes er det bedste, men én ting er sikker: italiensk pizza er den bedste pizza.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Vi har gjort vores ypperste for at lave en guide til dig, så du ikke behøver at spise dig hele vejen igennem alle Koldings pizzeriaer, med mindre du naturligvis gerne vil det, så du kan gå direkte til den bedste pizza i Kolding, næste gang du skal have de italienske smage på tungen.


Vores anbefalinger til den bedste pizza i Kolding

Vi har nedenfor udvalgte og beskrevet vores anbefalinger til, hvor du kan søge hen, når du skal have den bedste italienske pizza i Kolding.


Rafaels Restaurant

Leder du efter en italiensk perle, der har alt det, man gerne vil have fra Italien: store smage, simple ingredienser, pizza, pasta, tomat, mozzarella? Så er Rafaels det helt, helt rette sted at søge hen. Her får du nemlig den bedste pizza i Kolding. Punktum.

Menukortet er spækket med italienske klassikere, herunder både antipasti, pastaretter og naturligvis de omtalte runde smagsoplevelser. Du kan vælge mellem flere forskellige slags fyld på din pizza, og en hel del af dem serveres med den klassiske tomatsovs og ost. Dog findes der også to pizzaer på menukortet, der serveres “blanco”, nemlig uden tomatsovs.

Slår du vejen forbi Rafaels for at få en pizza eller anden lækker italiensk mad, såsom en pastaret, så vil du bestemt ikke blive skuffet. Smagene lever op til alle de italienske forholdsregler. En sand perle.

Adresse: Slotsgade 17, 6000 Kolding


Victorias Pizza

Hos Victorias Pizza får du også muligheden for at smage på en lille stykke af Italien. Her serveres nemlig italienske pizzaer, som alle kan være med på.

Alle pizzaer hos Victorias Pizza er bagt i stenovn, og derfor får du også en sprød, tynd bund, som der også står i alle de italienske lærerbøger. Derfor er Victorias et rigtig godt bud på, hvor du skal søge hen, hvis du vil have den bedste pizza i Kolding. Masser af gode smage og råvarer af god kvalitet.

Du kan finde Victorias pizzeriaer flere forskellige steder i Kolding, samt andre byer, og derfor ligger der sikkert også én tæt på dig. Du kan finde Victorias pizzeriaer på Agtrupvej, Esbjergvej og Lyshøj Allé.

Adresse: Lyshøj Allé 2A, 6000 Kolding; Esbjergvej 6, 6000 Kolding; Agtrupvej 97, 6000 Kolding.

Gorm’s

Gorm’s har flere forskellige restauranter rundt omkring i landet, og derfor kender du måske nok også Gorm’s andre steder fra, hvis du ikke selv er fra Kolding.

Hos Gorm’s får du helt tynde pizzer med stor smag, der er sat sammen efter smagenes egenskaber, og derfor kan du også være sikker på at få en mundfuld af vaskeægte, italiensk glæde, når du sætter tænderne i en pizza fra Gorm’s. Disse er nemlig endnu et bud på den bedste pizza i Kolding.

Adresse: Akseltorv 8A, 6000 Kolding.


Angivelse af kilder og tests:

Travel
Scandinavia Standard
Restaurant Guru

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 5

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Scroll til toppen