Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Restauration » Bedste pizza Esbjerg – Italienske favoritter

Bedste pizza Esbjerg – Italienske favoritter

bedste-pizza-esbjerg

Man går stort set aldrig galt i byen når man bestiller pizza. Det er en sikker vinder på en dag, hvor man ikke orker lave mad selv, eller når man har gæster, og der skal være noget til enhver smag. Hvis du er på udkig efter den bedste pizza i Esbjerg, så er du kommet til det helt rette sted. Vi har nemlig samlet en guide over de steder vi anbefaler, hvis du leder efter et italiensk pizzeria eller restaurant. 

Nogen gange kan man have lyst til den helt snaskede pizza med et væld af fyld og dressinger, men hvis man er mere til god kvalitet og en nøje varieret smagskombination, er italienske pizzaer altså bare de bedste.

Vores anbefalinger til den bedste pizza

Der findes flere forskellige italienske pizzeriaer i Esbjerg, men vi har udvalgt dem, der er mest populære, da der er god grund til deres popularitet. De har gode anmeldelser og et autentisk udvalg af traditionelle retter.

La Scala Esbjerg

En yderst autentisk italiensk restaurant, hvor kokkene har italiensk blod i årerne og hvor du kan få alle de traditionelle italienske retter. De gør en stor dyd ud af at bibeholde den klassiske pizza fra italien uden dressing og bearnaise, som man ellers ofte ser på pizzeriaer i Danmark. Derudover byder de på en lang række andre italienske retter med fisk, skaldyr og kød. Man kan få forskellige antipasti forretter for at fuldende hele den itlaienske madoplevelse. 

De går højt op i råvarernes kvalitet, da det er afgørende for en pizza at det ikke er mængden af ingredienser, der er til stede på pizzaen, men at de udvalgte elementer har en høj kvalitet. Dyk ned i deres store udvalg og find den bedste pizza i Esbjerg her.

Adresse: Smedegade 11, 6700 Esbjerg C

Mammas Pizzeria

Endnu en italiensk restaurant, hvor der værnes om Italiens klassiske retter og nøje udvalgte råvarer. De har et bredt udvalg af forskellige varianter af pizza, som både spænder over klassiske velkendte favoritter og mere nytænkende kombinationer. Der er ingen tvivl om, at mundvandet begynder at drive så snart man går på opdagelse i deres menukort. 

Hos Mammas pizzeria i Esbjerg kan du både spise den bedste pizza i deres restaurant, eller du kan vælge at bestille den som take away og nyde den hjemme eller udenfor. De byder også på lækre, klassiske pastaretter, bruschetta og andre traditionelle retter.

Adresse: Kongensgade 9, 6700 Esbjerg

Da Giorgio

En populær italiensk restaurant i Esbjerg, der har mange gode anmeldelser for deres klassiske pizzaer, sandwiches og pastaretter. Dem der står bag restauranten, er de tidligere ejere af den aller første italienske familiedrevede restaurant i Esbjerg, så de har stor erfaring i køkkenet og det kan med stor sandsynlighed være hos Da giorgio, at du finder den bedste pizza, da de bestemt ved, hvad de laver. 

Adresse: Hjertingvej 72, 6700 Esbjerg


[ratemypost]

Scroll til toppen