Bedste panini grill 2022 - Overblik over de bedste i test

Med en panini grill kan du lave de lækreste grillede sandwich utroligt hurtigt og effektivt. Med en panini maskine får du en kompelt løsning, som gør hverdagens madlavning både nemmere og sjovere.

Af

panini_grill

De fleste af disse maskiner er ikke blot egnet til at lave panini, de kan nemlig også bruges som helt normal bordgrill, som kan grille alt fra grøntsager til rødt kød. På den måde kan man nyde lækre grillede råvarer, selvom det ikke er grillsæson. 

Vores anbefalinger

obh panini

OBH Nordica sandwichtoaster

Den bedste samlet set

295,- hos Coop

Se dagens deals

sage panini grill

The Smart Grill Pro

Sage

3.699,- hos Kitchenone

Se dagens deals

sage-the-adjusta-grill-bgr-250-bss-eum-5546-1

The Adjusta Grill

Sage

1.199,- hos Kitchenone

Se dagens deals

Hos Mydinners har vi samlet en guide over de bedste produkter på markedet. Her kan du, i det følgende, læse om de forskellige panini grills som er vægtet bedst i test, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over pris og fordele.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af diverse spisesteder og deals er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige anmeldelser, forbruger feedback samt egne besøg, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye tests, besøg og forbrugeranmeldelser foretages.

I denne artikel

Vores guide starter med detaljerede oplysninger om vores valg af de bedste i test panini grill i 2022 og dækker derefter de vigtigste emner, som en dygtig køber bør være opmærksom på, for dem, der ønsker at komme ind på ind- og uddybning af købsprocessen for en panini grill. Lad os komme i gang.

De bedste i test panini gril 2022

obh panini

OBH Nordica sandwichtoaster

Pris: 200 – 500 kr. 

Type: Toastmaskine/panini

Vatt: 1.000

Funktioner: Låsefunktion for en smart, lodret opbevaring

Fordele:

Ulemper:

Det skal du vide, før du køber en OBH Nordica sandwichtoaster

Denne grill er vurderet af Forbrugerrådet Tænk, som giver den rigtig gode anmeldelser og blandt andet har kåret den som testvinder. Den indeholder en masse forskellige funktioner som gør den særdeles anvendelig til at tilberede både almindelige toast og sandwichs, samtidig med at kunne grille kød, fisk, pølser og grønt. 

Du kan bruge den både til udendørs og udendørs brug som alternativ til en normal grill. Den har smart lys indikator som viser hvornår ens mad er færdigt. 

Den har derudover en non-stick belægning som gør den meget nemt at rengøre og at ens mad ikke brænder på, den er samtidig også utrolig holdbar, selvom den bliver brugt ofte. 

Den kommer med en rigtig god pris som de fleste kan være med på. Selvom prisen er lav, er dette ikke ensbetydende med at kvaliteten ikke er god. Grillen er nemlig simpel og af god kvalitet, som nemt kan rengøres.

sage panini grill

Sage the Smart Grill Pro

Pris: 3.500 – 4.000 kr. 

Type: Bordgrill

Watt: 2400 

Materiale: Rustfrit stål, aluminium

Fordele:

Ulemper:

trykkoger

Det skal du vide, før du køber The Smart Grill Pro

Denne grill maskine er til den dyrere ende, dog har den modtaget topkarakter hos Gastromad og andre bedst i test, hvilket helt klart gør den prisen værd. Grillen er udviklet i samarbejde med den verdenskendte kok Heston Blumenthal. Det er en yderst effektiv grill, og giver dig lige det du har behov for. 

På denne maskine kan du nemlig grille både sandwich og bøffer, varmeindstillingen kan endda nemt stilles til “panini”. Du kan nemlig selv indstille maskinen alt efter hvilken type mad du skal lave, på den måde sørger du for, at din mad får den optimale varme. 

Grillen kan foldes ud til en åben grill, så overfladen bliver dobbelt så står og perfekt til tilberedning af mange ting på én gang. Du kan også indstille grillen med hældning, så fedt og safter vil løbe ned i den indbyggede drypbakke.

Sage the Adjusta Grill

Pris: 1200 – 1700 kr. 

Type: Bordgrill/panini grill

Watt: 2200

Materiale: Rustfrit stål

Fordele:

Ulemper:

Det skal du vide, før du køber The Adjusta grill

Mærket Sage er kendt for at lave produkter af høj kvalitet, her er The Adjusta grill ingen undtagelse. Denne maskine har ligeledes klaret sig godt i test, i forhold til at have en god varmefordeling og samtidig være nem at betjene og rengøre. 

Den har en 7-trins varme indstilling, så du kan give din mad den tilpasse varmen hvad enten det er et stykke kød eller en sandwich. Du kan desuden låse overdelen fast, så mindre børn ikke åbner grillen, når den er i brug. 

Den er meget nem at rengøre, da de formstøbte plader er lavet med non-stick belægning og kommerr med en plastik rende, hvor væske og krummer kan løbe ned i. 

Det er et lidt dyrere bud på en panini grill, dog er den af høj kvalitet og har mange gode egenskaber.

Nedis Panini grill

Det skal du vide, før du køber Nedis Panini grill:

Denne model er meget populær blandt forbrugerne som giver den 4,8 ud af 5 stjerne på avXperrtens hjemmeside. Nogle fordele er her at den er nem at rengøre og griller rigtig godt. Grillen er stor i størrelsen og kan åbnes i 105-180 grader. Dette gør den god som panini maskine, men også som normalt grille med stor overflade. Den har en effekt på 1600W hvilket gør den meget kraftfuld. Alt efter hvad du ønsker at tilberede, vil grillen temperaturregulere sig, så du får det bedste resultat. En lampe vil samtidig lyde, når din mad har fået nok.

Fordele:
 • Prisvenlig
 • Non-stick overflade
 • Kan åbne til 180 grader

 

The Adjusta grill

Det skal du vide, før du køber The Adjusta grill:
Mærket Sage er kendt for at lave produkter af høj kvalitet, her er The Adjusta grill ingen undtagelse. Denne maskine har ligeledes klaret sig godt i test, i forhold til at have en god varmefordeling og samtidig være nem at betjene og rengøre.

Den har en 7-trins varme indstilling, så du kan give din mad den tilpasse varmen hvad enten det er et stykke kød eller en sandwich. Du kan desuden låse overdelen fast, så mindre børn ikke åbner grillen, når den er i brug.

Den er meget nem at rengøre, da de formstøbte plader er lavet med non-stick belægning og kommerr med en plastik rende, hvor væske og krummer kan løbe ned i.

Det er et lidt dyrere bud på en panini grill, dog er den af høj kvalitet og har mange gode egenskaber.

Fordele:

 • 7 indstillingmuligheder
 • Aftagelig drypbakke
 • Temperaturen kan komme helt op på 450 grader

 

Severin KG 2392

Det skal du vide, før du køber Severin KG 2392:
Denne grill maskine har fået særdeles gode anmeldelser af forbrugerne på blandt andet Amazon og andre store webshops. Folk roser den for at være alsidning og som værende rigtig god til at grille kød. Den har en kompakt størrrelse, som lukket gør den perfekt som toaster, og åben gør den større og dermed perfekt som bordgrill.

Den er samtidig enorm praktisk og nem at rengøre. Grillen kommer derudover med to sæt plader, alt efter om du ønsker at dine plader er rillede til grill eller glatte til normalt stegning. Du har ligeledes mulighed for at regulere temperaturen samtidig med at kunne se på kontrollampe, som vil lyse når den ønskede temperatur er nået.

Fordele:

 • Temperaturkontrol
 • Kontrollampe
 • To sæt plader
 • Non-stick belægning

 

Tefal Optigrill Elite GC750D30

Det skal du vide, før du køber Tefal Optigrill Elite GC750D30:

Denne panini grill er yderst smart og brugervenlig. Den har nemlig indbygget en særlig teknologi kaldet “Automatic Sensor Cooking”, hvilket gør at grillen selv er i stand til at registrere hvor meget mad som ligger på den samt hvor tykt det er, hvor den så man tilpasse temperatur og grilltid efter dette. 

Den lille lampe på grillen viser hvornår tilberedningen er færdig og har fået den rette temperatur. Dette vises på den smarte lille touchskærm på modellen. Denne model har op til 12 forskellige programmer. Her vælger du blot hvilken type mad du lægger på grillen og grillen vil derefter selv sørge for, at tilpasse temperaturen så den bliver lavet perfekt. 

Denne panini maskine er derfor utrolig innovativ og perfekt til dig som ønsker en nem og effektiv maskine.

Fordele:

 • Sensorer
 • 12 programmer
 • Lys-indikator
 • Hel bordgrill
 

Sådan vælger du den rette panini grill

Vi håber at ovenståendee anbefalinger har gjort dig klogere på valget af panini maskine , så du nu med sikkerhed kan finde den maskine som opfylder dit behov. 

Hvis du dog alligevel stadig skulle være i tvivl, kan du anvende disse kriterier for at finde den bedste panini grill: 

 • Praktikalitet 
 • Anvendelighed 
 • Grillevne 
 • Størrelse 
 • Vægt 
 • Temperatur 
 • Design 
 • Pris

FAQ bedste panini grill

Det kan være svært at finde frem til nøjagtigt den grille som er den bedste på markedet, da de anbefalede i ovenstående alle har gode egenskaber. Hvilken der er den bedste for en, kommer dermed an på ens individuelle behov. Dog synes vi at OBH Nordica Easy Grill og The Smart Grill Pro begge er gode eksempler på modeller som lever alle kriterier for en god maskine. Og som er prisen værd. 

En panini grill kan bruges til flere forskellige ting i køkkenet. Udover at lave lækre panini sandwich, kan du også grille alt fra bacon, kyllingebryst, fisk eller omeletter. De mexicanske quesadillas er også yderst gode at tilberede i panini grillen. Du kan med fordel prøve at eksperimenter med forskellige råvarer eller retter. 

Da en panini maskine kan bruges til mange forskellige ting og giver de bedste muligheder til ens madlavning, vil den klart være pengene værd – selvfølgelig hvis den bliver regelmæssigt. Den vil ofte være en fantastisk tilføjelse til ethvert køkken og være den bedste løsning for hele familien. 

 

Angivelse af kilder og test

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.