Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Pålægsmaskine bedste i test 2022 – guiden til favoritterne

Pålægsmaskine bedste i test 2022 – guiden til favoritterne

bedste pålægsmaskine i test 2022

Er du på udkig efter din første pålægsmaskine, eller er det en erstatning for den gamle, som du er på jagt efter? Uanset hvad, så vil vi her hjælpe og guide dig til det rette valg af den bedste pålægsmaskine i test.

Vores anbefaling af de bedste pålægsmaskiner

Severin AS 3915 pålægsmaskine

Severin AS 3915

180 Watt motor
Billig
Tydeligt display
bedste pålægsmaskine Tristar EM-2099

Tristar EM-2099

Klinge i rustfrit stål
Tidløst design
150 Watt motor
Pålægsmaskine Graef H9 bedste i test

Graef H9

Højt bedømt af brugere
Luksuriøst, retro design
Sugekopfødder

En pålægsmaskine kan bruges til meget mere end bare som pålægsskærer. En pålægsmaskine er nemlig det bedste redskab til at skære ensartede, tynde skiver af næsten hvad som helst. Så skal du have tynde skiver rugbrød, bage tynde og sprøde brunkager, eller snitte grøntsager helt tyndt ud, for eksempel til en ratatouille? Så er en pålægsmaskine et must.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Vi vil i det følgende gennemgå vores favoritter, når det kommet til de bedste pålægsmaskiner i test. Derfor er du også sikret et godt valg, hvis du vælger én af nedenstående pålægsskærere fra vores bedste i test guide, som din næste.


Bedst i test pålægsmaskine

Bedste samlet set: Tristar EM 2099
Bedste værdi: Severin AS 3915
Bedste luksus: Graef H9

I denne guide dækker vi de bedste pålægsmaskiner på markedet i 2022. Du vil her få en guide til vores favoritter samt diverse detaljerede oplysninger en dygtig køber bør være opmærksom på, for dem, der ønsker at komme ind på ind- og uddybning af købsprocessen for en pålægsmaskine. Lad os komme i gang.

Pålægsmaskine bedste i test 2022


Pålægsmaskine bedste i test 2022

Bedste samlet set

Tristar EM-2099

Prisklasse: 429,00 kr
Klinge i rustfrit stål
Tidløst design
Tilfunktion

Fordele:

 • 150 Watt motor
 • Justebar klinge: 0-15 mm
 • Sugekopfødder

Højdepunkter

 • Aftagelige dele tåler vask i opvaskemaskine
 • Høj brugervenlighed

Frishop.dk

God kundeservice

Hvorfor lige Tristar EM 2099?​

Tristar EM-2099 er en god og alsidig elektrisk maskine, som kan betjenes af enhver. Om du skal bruge den til at skære franskbrødet og osten til morgenmaden, eller om du skal skære lækre skiver pålæg i den rette tykkelse til frokosten, så kan den det hele.

Denne elektriske pålægsmaskine er en god universalmaskine, der er god til hverdagens kokkerier. Den er god til mange formål og til mange forskellige produkter, da den skærer meget præcist igennem langt de fleste og bedste råvarer.

Rengøringen af EM-2099 er let som en leg. Den har nogle af de bedste funktioner, når det kommer til rengøring, da de fleste dele kan tages af og kommes i opvaskemaskinen. Resten af kroppen på pålægsskæreren er nem og hurtigt rengjort ved at køre en fugtig klud henover.

Tristar EM-2099 er det bedste i test til nybegynderen inden for valg af pålægsmaskiner.

Severin AS 3915 pålægsmaskine

Severin AS 3915

Prisklasse: 499,95 kr
180 Watt motor
19 cm diameter klinge
Fingerbeskyttelse

Fordele:

 • Justerbar skivetykkelse: 0-15 mm
 • To klingetyper medfølger
 • Skridsikre fødder
 • Billig

Elgiganten

God kundeservice

Hvorfor lige Severin?​

Severin AS 3915 er et godt valg, når det kommer til test af funktionalitet. Denne elektriske pålægsmaskine er nemlig super brugervenlig, har en kraftig motor, forhold til andre lignende produkter, og så er den nem at håndtere.

Denne pålægsmaskine er den bedste på markedet, når det kommer til test i den billige prisklasse. Du får nemlig her en suveræn pålægsskærer, der opfylder ethvert behov, og som er én af de billigste på markedet. Derfor er denne også en god begynder køkkenmaskine.

Med pålægsmaskinen følger to forskellige klingetyper, nemlig en bølgeslebet og en glat stålklinge. Der kan altså skæres lidt af hvert, og det gør den gode til en test af sine evner. Desuden lyser maskinens tænd/sluk-knap rødt, når pålægsmaskinen er tændt.

Severin AS 39-15 er en suveræn elektrisk pålægsmaskine til nybegynderen, til den nysgerrige eller til den med et mindre rådighedsbeløb.

Pålægsmaskine Graef H9 bedste i test

Graef Master M90​

Prisklasse: 499,95 kr
Rustfrit stål
170 mm klinge
Glat klinge

Fordele:

 • Justerbar skivetykkelse: 0-20 mm
 • Ledningsoprul
 • Børnesikring
 • Tiltfunktion op til 30 grader.

Elgiganten

God kundeservice

Hvorfor lige Graef Master M90?​

Leder du efter en pålægsmaskine, der bare kan det hele, er nemt at bruge, både til morgenmaden, til frokosterne, til festerne og til meget, meget mere? Så er Graefs M90 fra “Master”-serien ikke et ringe valg, da du her fået et alsidigt og brugervenligt produkt.

Graef selv omtaler Master M90 som en “all-arounder-slicer”, som alle kan bruge og håndtere. Derfor er du også sikret en god oplevelse hver gang.

Denne pålægsmaskine har mange funktioner, der gør den justerbar og nem at indstille til ethvert behov. Du kan ændre skivetykkelsen, hældningen og meget mere, som gør det nemmere at håndtere både brød, kød, grøntsager, og hvad du nu ellers kunne tænke dig at skive.

Det er muligt at tilkøbe en bølget klinge til køkkenmaskinen, hvis der er behov for dette.

Du kan i denne video se en demonstration af, hvordan denne pålægsmaskine virker. OBS: videoen er på tysk.

Pålægsmaskine Graef H9 bedste i test

Graef H9​

Prisklasse: 953 kr
Højt bedømt af brugere
Luksuriøst, retro design
Sugekopfødder

Fordele:

 • Takket klinge
 • Justerbar skivetykkelse: 0-15 mm
 • Manuel håndtering
 • Støjer ikke

Elgiganten

God kundeservice

Hvorfor lige Graef H9?​

Graef H9 er en manuel pålægsmaskine, der anvendes ved at drive skæreklingen med håndkraft. Det vil sige, ved at en test vil man skulle placere den ønskede fødevare på slæden, presse fødevaren let mod skæret og dreje skæreklingen med den anden hånd.

Når pålægsmaskinen er i gang, så står den fast og stabilt på bordpladen, da sugekopfødderne vil holde den på plads. Derfor er der heller ingen fare eller risikofor, at den glider under test.

Det flotte og luksuriøse design på køkkenmaskinen giver et udtryk af kvalitet, som også er understreget af selve funktionen. Denne pålægsskærer er især god, fordi den ikke larmer, som andre elektriske pålægsmaskiner, hvilket den i særlig grad er rost for.

Graef H9 er en rigtig god pålægsmaskine til det private hjem, da man nemt kan skære mindre mængder af fødevarer ud hurtigt.

Hvad bruges en pålægsmaskine bedst til?

Som navnet indikerer, så bruges en pålægsmaskine naturligvis til at skære pålæg ud. Dog behøver man ikke at begrænse sig til pålæg. En elektrisk pålægsskærer er nemlig en køkkenmaskine, der har en funktion, som kan bruges til alverdens ting.

Kan du, eksempelvis, lide dit brød skåret ud i en helt specifik tykkelse? Det kunne være 15 mm. Så kan en pålægsmaskine være et godt, hurtigt og nemt redskab til en brødkniv.

Derudover kan en pålægsmaskine naturligvis også bruges til at skære grøntsager ud. Dette kan både være til, når hele familien skal have en sandwich med både tomater, agurker, løg og hele molevitten. Her er denne køkkenmaskine suveræn til at få tynde, ensartede skiver af grøntsagerne.

Laver man en ret som ratatouille, hvor grøntsagerne tilberedes i tynde skiver, så kan en pålægsmaskine gøre tricket. Er du især træt af at skære dig på mandolinjernet, når du skal skære tynde skiver af frugt og grønt, så er en elektrisk pålægsmaskine måske løsningen for dig.

Sådan vælger du den bedste pålægsmaskine til dig

Når du skal ud og vælge dig en pålægsmaskine, så er der naturligvis nogle ting, der er gode at overveje inden valget tages. Det handler ikke bare om at vælge den, der er bedst i test, men vælge den, der opfylder dine behov på bedste vis.

 • Formål

Det er værd at overveje formålet med købet af en pålægsmaskine. Er det til hverdagens brøds-, grøntsags- og kødudskæringer? Eller er det til industrikøkkenets mange daglige pålægsudskæringer? Hvad end formålet er, så hav det in mente ved købet.

 • Elektrisk eller manuel

Når du skal vælge den bedste pålægsmaskine for dig og dine behov, så overvej, om den behøver at være elektrisk. Ofte er vi gode til at vælge ting, fordi de er elektriske, men behøver det i virkeligheden at være det? En Graef H9 er et godt eksempel på, at en pålægsmaskine ikke behøver at være elektrisk for at være den beste i test.

 • Klingen

Her kan vi pege lidt tilbage på formålet med køkkenmaskinen. Hvad skal den bruges til? Er det primært til at skære brød ud, så er det måske en god ide med en takket klinge. Er det primært til at skære kød og grønt, så er det måske en glat klinge, du skal gå efter.

 • Funktionalitet 

En god ting at være opmærksom på er funktionaliteten og brugervenligheden af pålægsskæreren. Det kan godt være, at pålægsmaskinen er den bedste i test, men er den nemt at anvende for selv den grønneste bruger? Skal køkkenmaskinen, eksempelvis, være nem at skille ad og rengøre? Skal den kunne tåle en tur i opvaskemaskinen? Overvej dine behov før du vælger.

Ovenstående er alt sammen gode ting at overveje før køb. Det er vigtigt at produktet opfylder dine behov. For er den for svær at anvende, eller er det bare fordi at den er den bedste i test eller er flot, så er det måske ikke det rigtige valg for dig.[ratemypost]

Scroll to Top