Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Restauration » Nordisk buffet – De bedste retter som du kender dem

Nordisk buffet – De bedste retter som du kender dem

nordisk buffet

Er du på udkig efter en buffet til din næste fest eller arrangement, som du ved, at alle vil kunne lide uanset alder og præference, så bør du lede efter en klassisk nordisk buffet.

Vores danske land har givet os et yderst lækkert køkken, som er meget sæsonpræget, og indeholder et hav af forskellige og lækre råvarer, hvad både angår grøntsager, okse, svin og fisk. Alt dette danner grundlaget for vores anbefalende nordiske buffetter.

Det er en buffet, som vil kunne tilfredstille de fleste og efterlade folk glade og mætte. Med en buffet kan du samtidig få mere frihed i dit køkken, så du i stedet kan koncentere dig om at hygge med dine gæster.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Spis dig mæt i dine favoritter – Få her et overblik


Gaudium

Gaudium er et catering firma, som tilbyder buffet ud af huset på hele Sjælland. De tilbyder her et stort udvalg af smagfulde gourmet buffeter, der alle tager inspiration i det traditionsrige nordiske køkken. Prøv blandt andet deres Nordisk Luksusbuffet til 345 kr. Pr. person. Menuen byder blandt andet på varmrøget laks, salat, kalv, unghane, kartoffel, brød og chokoladekage.

De ligger desuden nummer 1 på Trustpilot, hvor kunderne har givet dem 4,9 ud af 5 stjerner. Hvis dit selskab sætter pris på en fantastisk nordisk buffet, er Gaudium det bedste valg til dit arrangement.


Jespers Torvekøkken

Denne café ligger i enden af Roskildes gågade, det er derfor det perfekte stop efter en lang dag med shopping. Her kan du nyde den bedste frokost indenfor i restauranten eller udenfor på det overdækket torv. 

Hos Jespers Torvekøkken kan du finde en lækker dansk-nordisk buffet, som med fordel kan bestilles året rundt. Her byder deres menu på forskellige gode retter såsom oksetartar, rimmet laks, culottesteg, svinemørbrad, salater og kage.

Retterne er velkendte og lavet af nordiske råvarer, som samler al den velsmag som skandinavien er kendt for.

Alt deres mad bliver lavet fra bunde med nordiske råvarer, det hele fås desuden til en kuvertpris på 299 kr. Dog skal du huske, at du minimun skal bestille 20 kuverter, denne nordisk buffet egner sig derfor bedst til de lidt større arrangementer.

Du bestemmer selv, hvornår du vil have det leveret med muligheder for levering alle ugens dage.

KokkeKompagniet

KokkeKompagniet tilbyder flere slags alsidige og lækre buffeter, hvor en af dem er en klassisk, nordisk buffet. Denne buffet er skabt med inspiration fra det nordiske køkken med et moderne twist.

Her kan du ligeledes forvente en buffet, som består af en række kolde forretter med både fisk og lyst og let kød, samt en god og varm hovedret med kartofler og salater – og ikke mindst skønne oste og desserter.

Med denne menu kan du være sikker på at alle dine gæster blive mætte, og vil kunne lide de forskellige retter. Denne nordisk buffet skal bestilles af minium 10 kuverter og fås til en pris af 195 kr. Pr. kuvert.

Alle de kolde retter, samt osten og desserten, vil være klar til at blive serveret direkte på de fade og skåle, de kommer i. Kødet skal blot skæres og lægges på egne fade. Det er derfor utroligt nemt at servere uden at der opstår stress og travlhed i køkkenet.

Vi håber at denne guide, har givet dig inspiration og gjort det lidt lettere for dig, at vælge hvor du ønsker at få mad ud af huset fra – i ren nordisk stil.


Angivelse af kilder og tests:

yelp.com
tripadvisor.dk

[ratemypost]

Scroll to Top