Mikrobølgeovn bedste i test - Hold øje med gode tilbud

Vi elsker, at hjælpe dig med at finde de helt rigtige produkter, når det kommer til køkkenudstyr, og vi har derfor også samlet en masse forskellige af de bedste mikrobølgeovne i test til dig, så du undgår at søge rundt på nettet efter den bedste. 

forsidebillede bedste mikrobølgeovn

En mikrobølgeovn er næsten et must i de fleste hjem, både til den travle familie der skal varme ting op hurtigt, eller den enlige, som har nemmere ved hurtigt at lave en enkelt potion mad. Vi anbefaler dig at holde godt øje med et potentielt godt tilbud på den bedste mikrobølgeovn for dig. Det handler både om den store, den lille og den billige mikroovn.

Vores anbefalede røremaskine

samsung mikrobolgeovn

Samsung mikrobølgeovn

electrolux mikrobolgeovn

Interesseret i flere mikrobølgeovn 🚀

Se efter flere mikrobølgeovne på Elgigantens hjemmeside. De har et stort udvalg, hvor en af dem helt sikkert passer til dine behov.

elgiganten logo

Når vi sammenligner anmeldelser og tester hvilken mikrobølgeovn, som er den bedste i test, ser vi på forskellige parametre. Det er blandt andet følgende:

 • Størrelse
 • Energiforbrug
 • Pris
 • Funktioner

Vi har samlet et liste over de bedste i test for din kommende mikrobølgeovn, så få det helt gode overblik her.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Hvis du skal finde en mikrobølgeovn på tilbud er det med at holde øje med priserne på de nedenståend produkter, da flere af mikroovnene ofte kommer på tilbud.

I denne artikel

Vores guide starter med detaljerede oplysninger om vores valg af de bedste rø tilbud i 2022 og dækker derefter de vigtigste emner, som en dygtig køber bør være opmærksom på, for dem, der ønsker at komme ind på ind- og uddybning af købsprocessen for en god køkkenmaskine. Lad os komme i gang.

De bedste røremaskiner 2022

Den ultimative guide over den bedste mikrobølgeovn

sharp mikroovn

SHARP mikrobølgeovn YC-MS01E-S

elgiganten logo

Prisklasse: 659 kr. 

Læs dette før du køber en SHARP YC-MS01E-S mikrobølgeovn​

En sikkert hit og en af de bedste mikrobølgeovne i test er denne model fra SHARP. Den har vundet test grundet sit lækre stilrene look og design, og at den er godt til en bolig med lidt plads, da det er en lille mikrobølgeovn.

Trods den lille størrelse (44*32*25 cm.), kan den stadig indholde op til 20 liter, som er den umiddelbare standard størrelse, når det kommer til de bedste størrelser på en mikrobølgeovn. Det er en fritstående ovn, som ikke har behov for at komme ind i et skab.

Det er en af de bedste til prisen, da den ofte findes i et rimelig prisniveau. Det kan være værd at holde godt øje med tilbud, da det sker til tider, og der er gode besparelser at hente.

Modellen har flere forskellige funktioner og niveauer at operere på, så den kan benyttes til både optøning, opvarmning i stor og lille grad. Den vejer derudover ikke mere end 11,6 kg. hvilket mange test er ville med, og derfor mener, at det er den bedste.

De fleste anmeldelser og test vurderer den derfor overordnet som en effektiv, lille mikrobølgeovn, med de relevante og nødvendige funktioner, som nemt passer ind i små lejligheder, sommerhuse, og hvis du blot ønsker er stilrent og diskret mikroovn.

electrolux mikrobolgeovn

Electrolux mikrobølgeovn

elgiganten logo

Prisklasse: 639 kr. 

Hvorfor købe Electrolux mikrobølgeovn?

Denne model er en af de bedste i test, når det kommer til hastighed og effektivitet. Den er nem og hurtig til sin tilberedning, og den er nem at benytte med sine indstillinger, funktioner og programmer. 

Flere anbefalinger knytter sig netop til brugervenligheden af denne lidt større mikrobølgeovn med dens to drejeknapper og 5 niveauer og effekttrin. Den kan have op til 21 liter og har et mål på 28*48*42. 

Modellen fra Electrolux er en billig mikrobølgeovn, men god til sin pris. Den er god til unge, såvel som gamle grundet dens brugervenlighed og “få” funktioner, sammenlignet med andre på markedet. 

Der er ved flere forhandlere ofte mulighed for at få tilbud på denne mikrobølgeovn, hvis du enten er medlem, eller holder øje med rabatter og kampagner løbende. 

Det er en af de lidt tungere mikrobølgeovne med en vægt på 13 kg.

 • Billig
 • Høj brugervenlighed
 • Effektiv opvarmning

Morphy Richards 511502

Er du til en smart og moderne microbølgeovn, så har vi her helt klart et tilbud på den bedste i test til det formål. Den er med sit afrundede udseende både æstetisk og dekorativ i køkkenet.

Denne model fås både i rød og sort, og det er en mikrobølgeovn, som i udlandet er rigtig populær. I det britiske test magasin, Which, er den en af dem i test, som klarer sig rigtig godt. Med en masse gode anmeldelser og test med på vejen kan vi varmt anbefale dig denne mikrobølgeovn. 

Morphy har en hel række af andet køkkenudstyr, såsom toaster, elkedel, kaffemaskiner, slow cooker og meget andet. Du kan derfor matche den smukke og lille mikrobølgeovn med dine resterende apparater i køkkenet. 

Denne model fra Morphy måler 43*36*25 cm. og kan indeholde 20 liter. 

Den har 8 forskellige programmer og funktioner, så du kan lave præcis det mad, du skal. De mange programmer gør det også muligt at have et billigt energiforbrug, da du kan bruge præcis det program, du har behov for, og ovenikøbet indstille på 5 forskellige niveauer med watt-indstillinger.

Denne mikrobølgeovn har vundet mange bedst i test og af flere anmeldelser får den med på vejen at være det bedste valg, når forbrugeren skal købe mikroovn. Den er brugervenlig med sine mange men nemme programmer.

Et hvert køkken bør have en mikrobølgeovn

microovn content

Siemens mikroovn BF634RGW1 iQ700

Nu er vi ude i en af de rigtig smarte og bedste mikrobølgeovne, som er en ægte forbrugerfavorit. Den har i sine mange test fået gode anbefalinger og anmeldelser. Den har et ovn rum, som kan indeholde 21 liter. 

Denne siemens model er ikke en fritstående mikrobølgeovn, men en som bliver indbygget i skabet. Den har modtaget meget ros gennem anmeldelser og kommentarer diverse steder, og er derfor klart en af de bedste anbefalinger.

Den har ikke roterende plade i midten af ovnen, men tværtimod en smart roterende antenne, som gør at varmen fordeles rigtigt i opvarmningen af maden. Derudover omtales den ofte som nem at rengøre og har en utroligt nem betjening. 

Denne mikrobølgeovn fra Siemens er at finde i den dyre prisklasse (hold dog øje med tilbud). Den kan dog sagtens bære prisen, da både design og funktionalitet er over standarden. Med sin TFT-display har den en skarp fremvisning af meldinger og programmer.

Med inverter teknologi bliver den model også en af de bedste i test, når det kommer til moderne og smart funktionelt design. Med denne teknologi i din mikrobølgeovn kan du hurtigt og effektivt opvarme dit mad – op til 30% hurtigere end normale mikroovne. 

Som en af de bedste mikrobølgeovne har den også de 5 niveauer i brugen af watt. Som løber helt ned fra 90W til 900W, hvilket giver dig mulighed for at optø dit mad langsomt ved lav varme, eller modsat give hård varme i kort tid.

Miele mikrobølgeovn M-6012-clst

God kvalitet, stilrent design og effektivitet. Miele mikrobølgeovn er en de bedste og smarteste mikroovne på markedet. Prisen på denne model er i den høje ende, men med god grund. Den er nemlig det ultimative produkt til dit køkken, til dig der ikke vil have et billigt produkt.

Med Mieles gode grund håndværk og solide kvalitet er du med denne mikrobølgeovn sikret et godt holdbart produkt. I modsætning til andre standard mikroovne, så har denne Miele model grillfunktion på 800 watt, som sker med en quarz-grill i ovnen. 

Den er derfor perfekt til at opvarme pizza eller andre ting, som skal varmes op sprødt og hurtigt. Det er en stor mikrobølgeovn, som rummer helt op til 26 liter. Den er derfor genialt til familier eller andre lidt større husbehov, da den kan rumme og opvarme en del mad samtidig.

Denne mikrobølgeovn er den bedste, hvis du elsker en hel masse funktioner og programmer. Modellen har nemlig 17 forskellige programmer, som du kan prøve kræfter med. Det er blandt andet en specifik popcorn-funktion og en optøning, grill, tilberedning og meget mere.

Designet får gode anmeldelser, da det er i rustfrit stål og glas, hvilket gør den attraktiv og holdbar. En god stor mikroovn, som er lidt færre gange på tilbud. Men hvis du dog holder godt øje med denne mikrobølgeovn, kan du være heldig at finde den på tilbud.

Bosch mikrobølgeovn HMT75M451

Hvis du søger en billig mikrobølgeovn, som ikke går ned på kvalitet, så er dette lige modellen for dig. Den er måde nem, effektiv, skal hvad skal og rigtig god til prisen. Den er simpel, og har et normalt standard udseende og design. Den findes enten ofte på tilbud eller til en rigtig god og billig pris.

Trods en billig pris, så er denne mikrobølgeovn lavet i rustfrit stål og har derfor god holdbarhed. Det er en lille mikrobølgeovn, som måler 46*35*29 cm og har plads op til 17 liter. 

Denne lille mikroovn vejer kun 13 kg. og er derfor nem at løfte rundt i køkkenet, når den skal have en ny plads. Den har fået gode anmeldelser og er en af de bedste i test i forhold til den bedste til prisen. Den kan både opvarme og optø med sine op til 800 watt. 

Derfor selvom denne mikrobølgeovn er en af de mindre ovne, så har den stor kraft, effektivitet og er ovenikøbet ofte på tilbud eller til en billig pris. Den har fortsat en del forskellige programmer, som både tilbereder, tør og normalt opvarmer.

Det bedste ved denne model er at den kan monteres på undersiden af et skab, og derfor ikke behøver at stå og fylde på bordet.

 • Rustfrit stål
 • 17 liter
 • Fleksibel placering
 • Billig

Samsung mikrobølgeovn

Denne super lækre 800 watt mikrobølgeovn passer ind i ethvert hjem og kan lave alt fra popcorn til indisk. 

samsung mikrobolgeovn

Whirlpool mikroovn MWF 420 BL

Hvis du virkelig går op i anmeldelser og test, så er dette en ægte vinder i test. Den svenske pricerunner bedømmer den blandt andet med 4,5 ud af 5 stjerner, hvilket derfor gør den til en af de bedste i dens klasse. 

Det er en rigtig god mikrobølgeovn til prisen. Den har mange funktioner, et stilrent og simpelt udtryk og alligevel kan den købes til en rimelig pris, men er ikke billig. Hold også gerne øje med tilbud på denne mikroovn.

Den er rummelig, og har derfor god plads til alt din mad, som skal opvarmes. Den har ikke en rotationsplade og den kan i denne sammenhæng indeholde op mod 25 liter, hvilket er i den bedste og store ende af skalaen.

Den har en funktion, som giver en lynhurtig opvarmning til dit mad, og efterfølgende giver dit mad en pause. Det gør, at du hurtigt og nemt kan opvarme mad til familiemedlemmerne eller dig selv.

Selvom prisen er god, er det ofte en fordel at holde øje med tilbud på denne mikrobølgeovn, så du kan spare lidt penge på det gode og effektive produkt. Der er ikke noget som at få sit drømmeprodukt til en god billig pris.

Som en af de bedste fritstående mikrobølgeovn er den både funktionel og smuk. Med den sorte og elegangte design er den nem at flette ind i sin indretning, hvor den ikke rager ud. Den er også passende i størrelsen med sine mål på 49*32*42, men er ikke i den lette ende, da denne model vejer 15 kg.

 • Smart lyn funktion (Jet Start)
 • Stor kapacitet med 26 liter
 • 15 kg.

Hvad du skal overveje før du griber et tilbud på en mikroovn

Når du skal vælge den bedste microbølgeovn ud fra en test eller tilbud, kan du have nogle forskellige ting in mente, før du går ud og investerer i et produkt. Nogle af disse ting kan f.eks. være pris, effekt, størrelse og anmeldelser.

 

Mikrobølgeovnens effekt er afgørende for brugen af produktet, så det er helt essentielt at undersøge inden du køber et produkt. Hvis en microbølgeovn har et højt wattforbrug kan den hurtigere og mere jævnt tilberede maden. Hvis den har 1000 watt bør den være fint tilstrækkelig, men hvis du vil have en der er en lille smule mere billig, så er et produkt på 700 watt også fint. 

 

Størrelsen på en mikrobølgeovn både udvendig og indvendig kan også være en ret essentiel faktor, når du skal finde det bedste billige tilbud på et produkt. Indvendigt handler det jo om, hvor store tallerkener eller skåle der kan være plads til, når du skal opvarme eller tilberede din mad. 

 

Udvendigt kan størrelsen handle om, hvor meget plads du har i køkkenet til en microbølgeovn. I nogen køkkener er der en indbygget plads til netop denne maskine, og der er det jo ret essentielt at den har de korrekte mål til at kunne passe ind. 

 

En mikroovns funktioner kan også være noget som du kan tænke over inden du køber et produkt. Nogen produkter har et display, hvor du kan vælge en bestemt ret eller råvare og så ved mikrobølgeovnen lige hvad den skal gøre for at optø eller tilberede denne ret. 

Der kan også være funktioner såsom grill, varmluft, optøning eller børnelås, hvis det er nødvendigt hjemme hos dig. Disse funktioner er ekstra, og er bestemt ikke nødvendige, medmindre du specifikt ønsker det. 

 

Priserne på en mikrobølgeovn kan variere en del alt efter bl.a. funktioner, størrelse og effekt. Hvis du finder et godt tilbud kan du godt få en mikroovn til omkring 300 kr., men hvis du ikke vil spare på noget og ønsker det bedste af det bedste, så kan den godt komme op og koste flere tusinde kroner. 

En lille microbølgeovn har en kapacitet på ca. 17 liter, hvor en stor kan rumme op til 30 liter. 

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Sådan skriver vi:

Hos mydinners sammenfatter vi vores anbefalinger på baggrund af eksterne test, kommentarer fra kunder og anmeldelser. Vi foretager research på det enkelte produkt, så du får et overblik over, hvilke produkter og forhandlere du kan finde på markedet, og hvordan de differentierer sig.

Retningslinjerne for vores undersøgelser:

 • Vi tjekker op på flere forskellige anmeldelser og test, som hver især fremhæver produktets fordele og ulemper. Det giver os et indblik i, hvordan forskellige anmeldere og test anbefaler det specifikke produkt og nuancerer anbefalingen. Vi kan derfor give præcise anmeldelser på produkter, som er testet og anmeldt.
 • Vores undersøgelser indebærer både research på udseende og design, pris samt den funktionalitet og specifikationer, som de forskellige produkter har.
 • Vi går ind i oplysninger såsom garantier, omdømmer og brands.
 • Vi vurderer og undersøger den omtalte kvalitet, hvilket ofte sker i relation til prisen, da disse to faktorer ofte påvirker hinanden.
 • Trods sponsoreret indhold vil vi fortsat altid have øje for det gode produkt, og de specifikke fordele og ulemper produktet har.