Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Restauration » Michelin i København – Vi giver dig det bedste overblik

Michelin i København – Vi giver dig det bedste overblik

bedste michelin københavn

Bedste Michelin restaurant i København

Københavns madscene byder på mange gode gastronomiske oplevelser. Dette har heller ikke gået de øverste madanmedlere forbi, seneste i 2021 fordelte Guide Michelin Nordic Cities 23 Michelin Stjerner ud på 14 restauranter i København. Hvis man har en drøm om at spise en middag på nogle af de bedste steder i verden, er København stedet hvor dette kan lade sig gøre.

Mydinners vil i denne guide belyse nogle af de restauranter, som har fået tildelt flest Michelin stjerner og som hver især tilbyder en helt fantastisk gastronomisk oplevelse.

Geranium

Garanerum har i mange år haft to Michelin stjerner, men blev i 2021 tildelt en tredje stjerne. Derudover blev denne restaurant kåret som nr. 2 på listen over verdens bedste restauranter, og kokken på Geranium Rasmus Kofoed vandt desuden også verdensmesterskaberne i kokkekunst i 2011. Du er her derfor garanteret en smagsoplevelse af højeste kvalitet, og et gastronomisk niveau der går ud over det sædvanlige.

Geranium er placeret på 8.etage i Fælledparken i København, hvorfra du har et fantastisk udsyn over grønne trætoppe og vindmøllerne i Øresund. Beliggenheden viser blot hvor meget diversitet denne restaurant indeholder, og hvordan grænsen mellem det urbane og naturlige bliver forenet.

Adresse: Per Henrik Lings Allé 4, 8. Sal, 2100 København


Noma

Noma er en gourmetrestaurant de fleste nok kender til. De slog dørene op i 2003 og har sidenhen været med til at sætte Danmark på det gastronomiske verdenskort. Noma er blevet kåret som verdens bedste restaurant hele 4 gange, og er i dag indehaver af hele tre Michelin stjerner.

Dette gør denne restaurant utrolig populær blandt gastronomer og som et sted hvor det er vigtigt at bestille bord mange måneder i forvejen.

Menuen er præget af sæsonernes skiften, tre gange om året bliver menuen nemlig skiftet ud for at gøre plads til nye råvarer der bedst matcher sæsonen. Noma er placeret i udkanten af Christiania og er bygget op omkring store glaspartier, som giver en følelse af at sidde midt i naturen og se sæsonerne skifte.

Adresse: Refshalevej 96, 1432 København K


Alchemist

Alchemist er en restaurant, der siden deres åbning i 2020, har været på alles læber. Det er et sted hvor mantraet lyder på at forvente det uforventlige. Alchemist har på meget kort tid formået at få hele to Michelin stjerner, hvilket kun kan hinte til hvilken fantastisk oplevelse man har i vente.

Bag Alchemist’s store bronzedøre venter der en menu på 50 retter, som er beskrevet som såkaldte “indtryk”. Oplevelsen bliver kun rigere, ved at du samtidig kan opleve at være omsluttet af kunst og teater og placeret under en kuppel med en masse lyd og lys.

Ejer Rasmus Munk ønsker at de besøgende kan reflektere over de forskellige menuer og med omgivelserne skabe en kulinarisk oplevelse der går udover restaurantindustrien, hvilket man kan sige at han allerede er ved at gøre.

Adresse: Refshalevej 173C, 1432 København


Kiin Kiin

Kiin Kiin er den første danske restaurant, som arbejder inden for det asiatiske køkken og som siden 2008 har haft én Michelin stjerne. Restauranten afspejler ejerens thailandske ophav blandet med europæiske specialiteter.

Restauranten sammensætter dagligt en fast menu på syv serveringer og dertilhørende vinmenu.

De er desuden den eneste thai restaurant med en Michelin stjerne som er placeret udenfor Thailand, København er derfor heldig at være indehaver af denne asiatiske perle.

Adresse: Guldbergsgade 21, 2200 København

Scroll to Top