Vores artikler er skrevet på baggrund af research og analyser af anmeldelser og test. Artiklens dato er et udtryk for opdateringsdatoen. Artiklerne inkluderer blandt andet produkter fra partnerskaber.

Bedste laktosefri proteinpulver test 2022 - hvilket er bedst

laktosefri proteinpulver

Hvor finder du det bedste laktosefri proteinpulver? Vi har undersøgt forskellige tests, og fundet de bedste til dig og dine behov.

Er du laktoseintollerant, men ønsker du stadig at indtage proteinpulver – måske i forbindelse med din træning? Så er du sikkert stødt på den problematik, at det meste proteinpulver på markedet indeholder laktose.

Heldigvis behøver du ikke længere at gå på kompromis med din træning, krop, velvære eller kosttilskud. Flere producenter tilbyder nemlig nu også laktosefri proteinpulver, der ligesom det almindelige kosttilskud, kan være med til at skabe gode forudsætninger for din træning.

Men hvorfor er det nu lige, at der er laktose i det populære kosttilskud? Det skyldes først og fremmest, at det såkaldte Whey proteinpulver er lavet på valle, der er et produkt der er tilbage efter em mælkeproduktion. Valle indeholder en stor mængde protein – og derfor er det oplagt at anvende.

I det nedenstående har vi gennemgået en række forskellige forbrugertests og tests foretaget af eksperter, så du kan få det fulde overblik over, hvor du finder det bedste laktosefri proteinpulver. Det er vigtigt at pointere, at de laktosefri anbefalede produkter er baseret på planter, oksekød, men også mælkeproteiner, hvor laktose-proteinet er fjernet.

Læs også vores store guide om det bedste proteinpulver her.

Hos Mydinners har vi til opgave at udvælge de bedste produkter på markedet til dig som forbruger. Dette gør vi ved at lave en grundig research af de forskellige produkter, vi anbefaler.

Vi undersøger blandt andet forhandlerens hjemmeside, produktspecifikationer og forskellige features. Derudover sammenligner vi forbrugernes anmeldelser af produktet samt undersøger og gennemlæser andre tests af produktet. 

De produkter, som du finder i artiklen, kan du som regel købe hos vores partnere, og vores research og test af produkterne er udarbejdet af vores professionelle og subjektive kollegaer. Dermed kan du hos os blive klogere på, hvilket produkt du skal vælge, hvis du er i tvivl om produktets specifikke fordele og ulemper.

Hos Mydinners vurderer vi produktet ud fra:

laktosefri proteinpulver

#1 BodyLab Whey 100 Vanilje Milkshake

Høj kvalitet og baseret på 100% valleproteinisolat.

BodyLab Whey 100 Vanilje Milkshake

laktosefri proteinpulver

Se priser på BodyLab Whey 100 Vanilje Milkshake her

laktosefri proteinpulver

259 Kr.

Læs dette før du køber BodyLab Whey 100 Vanilje Milkshake

Er du intolerant kan det være en fordel af kigge i retning af Whey proteinpulver. Det kan nemlig være den bedste laktosefri proteinpulver, hvis du finder det fra specifikke productenter.

BodyLab Whey 100 er et godt eksempel herpå. Det populære whey proteinpulver er nemlig af høj kvalitet og baseret på ren valleproteinisolat, der næsten er komplet renset fra laktose.

En portion af det populære BodyLab Whey 100 indeholder ca. 4 gram laktose. Til sammenligning indeholder en liter mælk ca. 43 gram laktose. Det betyder også, at selvom dette tilskud ikke er fjernet 100% for laktose, så vil du ikke mærke nogen problemer ved at anvende Bodylab Whey 100, hvis du normaltvis godt kan tåle et lille glas mælk.

Produktet fås i et utal af smagsvarianter, eksempelvis chokolade, vanilje, kokos og cremet banan. Et rigtig godt produkt til prisen.

5/5

Bodylab Whey 100 ISO Pure

Bodylab Whey 100 ISO Pure er ifølge dem selv den bedste proteinpulver på markedet. Flere forbrugere tyder da også på at være yderst tilfredse med produktet, der i en undersøgelse rates til 4,5 stjerner ud af 5. Samtidig får produktet også rosende ord med på vejen. 

Det bedste ved dette kosttilskud er dog, at det indeholder næsten ingen sukker eller laktose. Er du laktoseintolerant vil du derfor typisk ikke have nogen problemer med at indtage dette produkt. Desuden indeholder produktet heller ikke aspartam elelr AZO-farvestoffer – hvilket absolut ikke er en selvfølge, når vi snakker om det populære kosttilskud. 

Anbefaling

 • 81 g. protein pr. 100 g. 
 • Mange smagsvarianter 
 • Højt proteinindhold 
 • God kvalitet 

Natur Drogeriet Body-Kraft sojaprotein

Dette kosttilskud består af hele 88% sojaprotein fra sojabønner. Sojabønner indeholder et naturligt højt indhold protein. Natur Drogeriet Body-Kraft proteinpulver er i mange år blevet brugt af sportsfolk, fordi det har en hæj kvalitet og kan købes til en yderst god pris. 

Dette kosttilskud indeholder alle de essentielle aminosyrer og kan anvendes i både drikke, men også i brød, farsretter og meget mere, og er derfor let indtageligt. 

Hvis du leder efter et af de bedste laktosefri proteinpulver, der endda er vegansk er dette et godt bud. Her får du nemlig et produkt, der er baseret på pulveriseret soja. 

Anbefaling:

 • Højt proteinindhold 
 • Består af essentielle aminosyrer 
 • God til madlavning og smoothies  

Nordic Protein Hampproteinpulver

I takt med at flere og flere undgår kød i deres hverdag, er der også kommet flere og flere brands til, der producerer vegansk proteinpulver. Det er Nordic Protein Hampproteinpulver, der er en godt bud på den bedste laktosefri proteinpulver, et levende eksempel på. 

Produktet er produceret af LinusPro Nutrition og er udledt af hamp. Produktet er ikke nær så højt på protein som andre produkter på markedet. Tilgengæld er det veganske proteinpulver og lavet på 100% hampprotein. 

Smagen er neutal og produktet kan bruges i både smoothies og til madlavning. 

Anbefaling:

 • Smagsneutral 
 • 100% hampprotein 
 • Vegansk

Bulk 

Der er en naturlig sammenhæng mellem vegansk og laktosefri proteinpulver, der siger sig selv. Vil du være sikker på at finde det bedste laktosefri proteinpulver, der intet laktose indeholder, så kan det derfor være en god idé at gå efter de producenter, der udbyder plantebaserede alternativer. 

Det er Bulk et fremragende eksempel på. Deres laktosefri proteinpulver roses af forbrugere som værende god til prisen. Desuden kommer dette produkt i hele 7 forskellige smagsvarianter, så mon ikke, du også kan finde en variant, der passer til din smag? 

Produktet indeholder 72 g. protein pr. 100 g. og er ideel til at vedligeholde muskelmasse og fremme vækst i din træning. Hvor meget protein om dagen du skal have er meget individuelt, men brandet siger dog, at hver portion indeholder hele 23 g. protein fra en kombination af fem forskellige plantebaserede kilder.  

Anbefaling:

 • Baseret på plantebaserede kilder
 • Fri for alt laktose
 • 72 g. protein pr. 100 g. 
 • Plantebaseret 

Pea Protein Isolate

Spiser du en plantebaseret kost og vil er du på jagt efter den bedste laktosefri proteinpulver, der er baseret på ærteprotein? Så er denne Pea Protein Isolate et rigtigt godt bud. Dette kosttilskud passer perfekt til dig, der træner hårdt, og ikke vil gå på kompromis med smag og indhold. 

Body Sceience Pea Protein er fremstillet af GMO-fri ærter af høj kvalitet fra Canada og fås i to forskellige smagsvarianter: Double Rich Chocolate & Apple Pie – lækre bliver det ikke. Dette laktosefri proteinpulver er plantebaseret og lavet på ærteprotein, der har et lavt indhold af både fedt og kulhydrater. Derudover indeholder dette protein også vigtigt vitaminer og mineraler. 

Hvor meget protein om dagen du skal have afhænger af dit individuelle behov, men proteinet kan indtages når som helst på dagen. Det kan både være i forbindelse med din træning, men også som en god start på dagen. Det handler og at teste og undersøge, hvad der giver mening for dig og dine behov.   

Anbefaling:

 • 69 g. protein pr. 100 g. 
 • Indeholder alle essentielle aminosyrer 
 • Uden tilsat sukker 
 • Uden laktose og kolestorol 
 • GMO-fri

Iso Whey Zero Lactose Free

At finde den bedste laktosefri proteinpulver afhænger af flere parametre, og det kan også være en individuel sag. En laktosefri proteinpulve, der dog bliver rost til skyerne er en forbruger er Iso Why Zero Lactose Free. Forbrugeren skriver blandt andet, at det er den bedste laktosefri proteinpulver, personen nogensinde har smagt. 

Dén anmeldelse siger ikke så lidt, og vi har da også med et kvalitetsprodukt at gøre, der med stor sikkerhed vil klare sig godt i de tests, den medvirker i.  Iso Whey Zero Lactose Free er som navnet indikerer fra for laktose, men også isolat og sukker. Derudover har den en høj biologisk værdi. 

Anbefaling:

 • 85,6 g. protein pr. 100 g. 
 • Uden laktose, transfedtsyre og tilsat sukker 
 • Isolat 

Hvem er laktosefri proteinpulver bedst for?

Der er naturligvis ingen tvivl om, at det bedste laktosefri proteinpulver bør indtages af dig, der lider af laktoseintoleranse, men stadig ønsker at tilskudet skal være et supplement til din kost og træning. Dog er det også vigtigt at pointere, at laktosefri proteinpulver ikke kun egner sig til folk med mælkeallergi eller intoleranse. Alle andre kan også sagtens droppe laktosen i kosttilskudet og gå efter et laktosefrit alternativ. 

De to mest almindelige årsager til, at du går efter det bedste laktosefri proteinpulver er med stor sandsynlighed, at den enten er allergisk eller lever efter en bestemt kost, hvor mælkeprodukter helt ungås. Er årsagen særligt førstnævnt vil det med stor sikkerhed opleve en øget velbehag i forbindelse med, at du går det det almindelige til laktosefri proteinpulver. 

Laktose er nemlig en særlig type sukker, der findes i mælkeprodukter. Ved indtagelse af mælkeprodukter bliver det typisk nedbrudt af kroppen selv i forbindelse med fordøjelsen. Lider du dog intollerant producerer din krop ikke nok af det såkaldte laktase, der gør, at sukkerstoffet fordøjes ordentligt. 

Det kan medføre stor ubehag, da det betyder at ufordøjet mad bliver transporteret videre til tyktarmen, hvor bakterierne skal nedbryde det. Det medfører oppustethed, luft i maven, ubehag og i nogen tilfælde også diarré. Det er ikke symptomer man som udgangspunkt ønsker at have – både i ens hverdag, men i særdeleshed heller ikke i forbindelse med en træning og sunde livsstil. 

De bedste fordele ved laktosefri proteinpulver

Den mest populære kilde til protein, når producenter laver det populære kosttilskud kommer fra valleprotein. Men hvad betyder det så for kvaliteten af det bedste laktosefri proteinpulver. Svaret er simpelt og heldigvis opløftende. Når man producerer laktosefri proteinpulver kan man nemlig stadig anvende valle fra mælkeproduktionen. 

Det er blot muligt at fjerne laktosen fra tilskudet under processingen. Og dermed får du altså det bedste fra begge verdner. Et laktosefrit produkt, der stadig er baseret på de effektive indholdsstoffer fra valle og kasein. 

Der findes dog også andre kilder til protein i laktosefri proteinpulver. Det er eksempelvis protein fra oksekød eller planter. Uanset hvilket kosttilskud du ender at vælge, der tager højde for din intolerance er det vigtigt at pointere, at du får samme gode effekt. Du kan derfor trygt vælge et allergivenligt alternativ, hvis du vil supplere din træning med ekstra protein. 

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

laktosefri proteinpulver

BodyLab Whey 100 Vanilje Milkshake