Bedste koreansk restaurant mulighed i København

bedste koreansk restaurant København

Det koreanske køkken har fået meget fremgang i populærkulturen og i den gastronomiske verden, men har du forsøgt dig på de lækre specialiteter endnu?

Læs vores guide til de bedste steder, hvor man kan få koreansk mad i København og få en restaurant oplevelse udover det sædvanlige. Vi forsøger at beskrive, hvad hver enkelt restaurant udbyder, og hvad det særlige er ved disse.

Lidt om det koreanske køkken: i dette køkken er det fermentering af mad, som eksempelvis kimchi, som gør dette land til et af de bedste, når det kommer til asiatisk mad. I deres retter er der især fokus på sødme, styrke og syre på mest behagelig vis. Det er råvarer som tofu, ris, nudler, mungbønner, kål, grøntsager og kød der især bliver brugt.

Derfor er der også noget for enhver madelsker bosat i København, om du er kødelsker, spiser vegetarisk eller plantebaseret, er der noget for alle på en koreansk restaurant. Læs vores anbefalinger, og hvilke af de bedste restauranter du bare skal besøge. Det koreanske køkken er også kendt for sin Fried chicken og BBQ, som er værd at prøve!

Mydinners anbefaling på Koreanske restaurantoplevelser i København

Seoul Koreansk B.B.Q.

I det koreanske køkken er der også herlig BBQ, som er en smagsrig oplevelse for dem, som ikke har forsøgt sig med det førhen. Her kan du smage alle de traditionelle koreanske specialiteter, der findes. Her kreeres maden på autentisk vis, hvilket i den grad kan smages.

Udover at servere en masse lækre retter har de også de bedste koreanske drikkevarer såsom øl, sodavand m.m., som du aldrig har smagt det før.

De har en restaurant to steder i København – Vanløse og Frederiksberg. De har både ad libitum, og du kan vælge delikate retter fra deres menukort, så du går ikke sulten hjem efter et besøg her.

Find dem på: Dirch passers allé 17 ST, 2000 Frederiksberg. Skjulhøj allé 8A, 2720 Vanløse.

bedste koreansk restaurant København

SSAM Korean Food Bar

Er du klar på at blive blæst helt bagover? For hos SSam finder du de bedste retter, hvad angår Fried chicken. Pssst hvis ikke du spiser kylling, har de også en lækker stegt tofu, som er værd at sætte tænderne i. De har både valgmuligheder til vegetarer og veganere, så hvis du præfererer dette, er det bare med at komme afsted!

Indeni den koreanske restaurant finder du god stemning og den bedste service. Indretningen er præget af et rustikt look med plads til at tage gode billeder til Instagram. Derudover har de også pladser udendørs, så hvis solen skinner i København, kan du sagtens slå et smut forbi her til noget koreansk forkælelse.

Find dem på: Colbjørnsensgade 7, 1652 København V.

bedste koreansk restaurant København

Rice Kopan

Denne restaurant er et perfekt sted til dig, hvis du skal ud og forkæle en af dine nærmeste. På menuen er der masser af risretter, fried chicken, kimchi og simpelthen bare de bedste smagsoplevelser fra det koreanske køkken, og det er lækkert.

Deres menukort emner af traditionelle retter på bedste vis med nyt moderne tvist. Maden her er langt fra kedelig, som det traditionelle sommetider kan være. Denne restaurant ligger blot et stenkast fra Vesterbro og tilbyder det bedste af det bedste fra Korea.

Find dem på: Linnésgade 24, 1361 København K.

bedste koreansk restaurant København

Inspiration hos Mydinners på det bedste mad i Danmark

Det var vores bud på de bedste koreanske restaurantoplevelser, du finder i København. Som sagt indeholder dette køkken nogle af de bedste anretninger, hvad angår kimchi, koreansk BBQ og meget mere. Men spring ud i det, og forsøg det med et restaurantbesøg. Du kan også holde øje med, hvilke deals til restauranter vi har nær dig.

Det kan være du har lyst til koreansk som den bedste frokost Roskilde eller bedste frokost Horsens?

>> Er du mere til Sushi? Så læs om de bedste sushi ad libitum restauranter i København her. 

>> Find mere information om catering i København og Nordsjælland her

>> På udkig efter indisk mad? Læs vores forslag til de bedste indiske restauranter i København, HER

>> Er du interesseret i at lave lækkert asiatisk mad? – Så er en wokpande et musthave. Læs mere om den bedste wokpande her.

>> Se den bedste cafe Odense, cafe Silkeborg eller cafe Kolding.

>> Læs vores anbefaling ang. buffet ud af huset.

>> Skal du til at købe den bedste citruspresser på markedet? Så se vores store test af disse her på siden.

 

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.