Vores artikler er skrevet på baggrund af research og analyser af anmeldelser og test. Artiklens dato er et udtryk for opdateringsdatoen. Artiklerne inkluderer blandt andet produkter fra partnerskaber.

Kødhakker bedste i test 2022 - guide til det rette valg

kødhakker

Selv den bedste kødhakker behøver ikke, selvom navnet indikerer det, kun at blive brugt til at hakke kød. En hakker kan nemlig også bruges til mange andre fantastiske ting. Den er eksempelvis også rigtig god til bagning.

Ved juletid finder vi de populære vaniljekranse overalt – i enhver bager, et hvert supermarked -, men i varierende kvalitet og med mere eller mindre god smag. Med en kødhakker har du mulighed for selv at lave de bedste vaniljekranse, som har den rette smag – efter din smag.

En kødhakker kan naturligvis også bruges til at hakke forskellige typer af kød. Hvad end der skulle være svin, okse, fisk eller grøntsager på menuen, så klarer en hakker det hårde arbejde. Man kan nemlig lave fars af enhver art på en kødhakker – både fiskefarsen til fiskefrikadellerne, hakket kød til hakkebøffer, sågar farsen til lækre vegetardeller eller falafler.

Vores anbefalinger til den bedste kødhakker i test

Nedenfor gennemgår vi favoritterne, når det kommer til de bedste kødhakkere i test. Her vil vi gennemgå de forskellige karakteriska og fordele ved hver enkelte produkt.

Hos Mydinners har vi til opgave at udvælge de bedste produkter på markedet til dig som forbruger. Dette gør vi ved at lave en grundig research af de forskellige produkter, vi anbefaler.

Vi undersøger blandt andet forhandlerens hjemmeside, produktspecifikationer og forskellige features. Derudover sammenligner vi forbrugernes anmeldelser af produktet samt undersøger og gennemlæser andre tests af produktet. 

De produkter, som du finder i artiklen, kan du som regel købe hos vores partnere, og vores research og test af produkterne er udarbejdet af vores professionelle og subjektive kollegaer. Dermed kan du hos os blive klogere på, hvilket produkt du skal vælge, hvis du er i tvivl om produktets specifikke fordele og ulemper.

Hos Mydinners vurderer vi produktet ud fra:

kødhakker

#1 Bosch MFW68660

Denne elektriske kødhakker er kåret af flere eksperter til at være den bedste hakker i test. Dette kommer både af den kraftige motor og den store mængde tilbehør, der medfølger.

Bosch MFW68660

kødhakker

Se priser på Bosch MFW68660 her

kødhakker

1.392 Kr.

Læs dette før du køber en Bosch MFW68660

Denne elektriske kødhakker er kåret af flere eksperter til at være den bedste hakker i test. Dette kommer både af den kraftige motor og den store mængde tilbehør, der medfølger.

I den store tilbehørspakke medfølger tre hulskiver i forskellige størrelser: 3, 4,8 og 8 mm. Desuden medfølger en rivetromle, pølseværktøj, juicetilbehør, finskærertromle og kebbeværktøj. Med sin 2200 Watts motor kan denne køkkenmaskine hakke intet mindre end 4,3 kg kød i minuttet. I maskinen findes også et opbevaringsrum til al tilbehøret.

Samlet set har denne maskine rigtig mange gode funktioner, som gør det nemmere at at lave mad i ethvert køkken. Denne kødhakker kan endda fremstille juice. Test den selv, og se om den også lever op til dine forventninger.

Fordele

Ulemper

5/5

Herunder finder du en videodemonstration af, hvad Bosch maskinen kan. OBS: videoen er på tysk.

Day Nr. 8

 • Manuel
 • 1 gitter
 • Vægt: 2 kg
 • Beslag til bordet

Her var vi med en gammeldags, manuel kødhakker at gøre. Denne hakker betjenes nemlig med håndkraft, så hastigheden på kødhakningen kommer an på armen, der fører den. Dog er den altid god i test og derfor anbefalelsesværdig som bedste gammeldags og manuelle valg.

Day Nr. 8 kødhakker er særligt god til den, der gerne vil have muligheden for at kunne hakke eget kød og egne grøntsager, kunne bage, eksempelvis, vaniljekranse til jul, men ikke behøver et større påstyr for den. Den er enkel og gør arbejdet godt.

Denne maskine kan nemt sættes fast til bordpladen, så den ikke glider nogen vegne, og så gør træhåndtaget det til ingen sag at hakke selv de største portioner kød. Med kødhakkeren følger en kageplade til blandt andet vaniljekranse, samt et gitter.

Fordele:

 • Billig
 • Fylder ikke ret meget
 • Nem at betjene
 • Kageplade medfølger

Kenwood MG510

 • Kapacitet: 2,1 kg/minut
 • Elektrisk
 • 1600 Watt motor
 • 3 gitre

Denne elektriske kødhakker har en 1600 Watts motor, der giver den god kraft til at hakke kød, grønt og fisk uden problemer. Det bemærkes endda af flere eksperter, at madrester ikke sætter sig fast i lige så høj grad, som i andre maskiner, og derfor er dette et stort plus.

Kødhakkeren roses for sit flotte design, som gør det flot at se på, og derfor også at have stående fremme på køkkenbordet. På trods af dette er den dog lavet med meget høj kvalitet og af holdbare materialer, der gør kødhakning, bagning og meget mere til en leg.

Maskinen kommer med en masse tilbehør, herunder tre gitre til hakning, kebbeværktøj, to slags pølseværktøj og meget mere. Derfor er dette en god investering til det alsidige brug, så du har mulighed for at teste dine evner i køkkenet på beste vis. Kødhakkeren står desuden rigtig stabilt, både på grund af vægten og på grund af gode fødder.

Fordele:

 • Masser af tilbehør
 • Stor kapacitet til hakning
 • Høj kvalitet
 • Elektrisk 

KitchenAid kødhakker

 • 3 hakkeskiver i metal
 • 2 hakkeskiver i plast
 • 2 pølsehorn
 • Rengøringsudstyr medfølger

Har du i forvejen en køkkenmaskine, for eksempel en Kenwood eller en KitchenAid røremaskine, så kan der tilkøbes tilbehør til disse, som gør dem til suveræne kødhakkere. Til KitchenAid kan der nemlig tilkøbe en hakker, som kan monteres og bruges nemt.

Ved at investere i en hakker som tilbehør til din røremaskine, undgår du at bruge en masse penge på endnu en maskine, som fylder i køkkenskabene eller på køkkenbordet.

Denne kødhakker passer til den elektriske røremaskine og kan fås i to typer: en af plastik eller en af metal, de begge er gode i test. Der medfølger to hakkeskiver i plast, tre skiver og to pølsehorn i metal, og så komme det hele i en taske, hvori rengøringsremedier kan opbevares.

Fordele:

 • Kan sættes på alle KitchenAid maskiner
 • Stor tilbehørspakke
 • Fås i to forskellige udgaver
 • Mindre investering

Hvilken kødhakker er den bedste i test?

Alt afhængigt af, hvilke kriterier man ser på, så kan de forskellige kødhakkere en helt masser, som har fordele i forskellige test. Leder man efter en kraftfuld motor, som kan hakke selv de største portioner af fødevarer? Eller er man på udkig efter en lille, handy gammeldags kødhakker, som ikke fylder ret meget og er nem at bruge? Jamen, så er der forskellige mål.

Når du skal vælge, hvilken hakker, der er den bedste, både i forhold til dine forventninger og i forhold til dine behov, så er det i sidste ende dig, der vælger, hvilken der er bedst i test.

Vi har lavet vores anbefalinger ovenfor ud fra de samlede resultater af de tests, der er blevet udført på de forskellige maskiner af eksperter. Derfor er det også svært at sige, om det er den bedste for dig, eller den bedste i netop den test, der er blevet lavet.

Bedste valg af kødhakker for dig

Når du skal udvælge dig den bedste kødhakker for din madlavning, så er det godt at se på, hvilke behov du har. Skal den kunne hakke mange og grove grøntsager? Er det kun til kød, eller også til grønt? Hvor ofte vil du bruge den? Har du i forvejen en køkkenmaskine?

Der er mange kriterier, man kan se på, og derfor er det også vigtigt at gøre dig klart, hvad det er man ønsker.

Ønsker du blot en hakker, der skal kunne hakke noget svin, kalv eller andet til frikadeller et par gange om året og særligt i højtiderne, hvor den også skal bruges til vaniljekranse? Så er det måske den bedste løsning for dig at købe en gammeldags, manuel kødhakker, der ikke fylder ret meget i skabet og som er nemt at tage frem og gemme væk igen.

Er du derimod typen, der bruger lang tid i køkkenet på at lave dine egne opskrifter, eller er du bare vild med at lave mad? Og skal den helt kunne hakke både flere typer af kød, fisk, alle slags grøntsager, kikærter og meget mere til de helt store madlavningsprojekter? Så er en større maskine med en god motor måske det bedste valg for dig.

Hvad kan man bruge en kødhakker til?

En kødhakker behøves ikke kun at blive brugt til at hakke forskellige typer kød. Den kan nemlig bruges til at teste nye opskrifter af; frikadeller med æble i, falafler med krydderurter og spinat – alt muligt.

Desuden kan en hakker med fordel bruges til at lave hjemmelavede pølser, libanesisk kebbe og forskellige typer af kager. Der er med andre ord masser af muligheder, når man udvælger dig den bedste kødhakker.

Når du først har investeret i en hakker, så ser du hurtigt fordelene og mulighederne med den. Prøver du at lave dit eget hakket kød til bøffen i burgeren eller til frikadellerne, så opdager du hurtigt, at kvaliteten bliver langt højere, du kan selv vurdere, hvordan indholdet og smagene skal være, og det er muligt at spare penge.

Du kan med en kødhakker nemlig vælge nogle af selv de billigste udskæringer eller kedeligste grøntsager og komme dem i hakkeren. Når de kommer ud på den anden side og bliver tilberedt, kommer det til at smage skønt. Test selv fordelene ved en kødhakker.

Kødhakker og bagning

Når du køber en kødhakker, følger der ofte forskellige plader og skiver med, som du kan bruge til bagning. Hvis ikke du har fået forskellige skiver med, kan de ofte tilkøbes som tilbehør til din hakker.

Ofte kommer der en skive med, som har et stjerneformet hul i midten. Denne skive bruges til at lave blandt andet vaniljekranse. Stjerneformen giver nemlig de karakteristiske riller, man ser på vaniljekranse.

Desuden kommer der også ofte andre skiver med, som kan bruges i forbindelse med bagning, herunder skiver til bagning af rutebiler og meget mere. Er du den kuriøse type, kan du også selv teste din kødhakker og se, hvad den kan bruges til, når den står på bagning.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

kødhakker

TEFAL OPTIGRILL GC712D - Det bedste køb