Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Services » Frokost Viborg – Guide til de bedste spisesteder i byen

Frokost Viborg – Guide til de bedste spisesteder i byen

frokost viborg

Hvis du befinder dig i Viborg, bør du i den grad prøve en af deres mange dejlige caféer og restauranter. Her kan du nyde den bedste frokost eller tanke op på kaffe og måske spise en enkelt kage til – muligheder er i hvert fald mange.

Bedste frokost Viborg:

Mydinners vil i denne guide, forsøge at gøre lidt lidt klogere på de forskellige muligheder for frokost i Esbjerg, så du ved hvor turen bør gå hen, næste gang du lægger vejen forbi.


Café Baghuset​

Café Baghuset er en café alle i Viborg (og folk som bare er på besøg) bør kende til, den er nemlig blevet kåret som Byens Bedste Café hele 6 gange, senest værende i 2022. Du finder caféen centralt i Viborg, nemlig på gågaden, hvilket gør stedet til det perfekte frokost spot efter en bag med shopping i Viborgs mange butikker.

Deres frokost menu består af forskellige klassiske frokost retter såsom sandwich, burgere, pasta og salater. Derudover kan du også få deres lækre tapasbræt, stjerneskud eller tatar fries, som i den grad er værd at prøve.

I sommerhalvåret kan du nyde din frokost og den gode stemning på deres flotte solterrasse, som byder på ægte sydlandsk stemning.

Fischers Plads 6, 8800 Viborg


Café Morville​

Café Morville er en Fransk-inspireret café med 27 år på bagen. Du finder denne café på Hjultorvet i Viborg tæt på den gamle bydel og Viborg Domkrike. Caféen byder på mange forskellige slag kaffe og hjemmebag samt de bedste retter fra det franske og italienske køkken.

Du kan blandt andet spise deres gode burger, rørte tartar, pariserbøf, salater samt det bedste udvalg af fisk og skaldyrsretter.

Om sommeren kan du få serveret din frokost med udensørsservering, hvor du af og til at opleve levende musik og andre kulturelle arrangementer både indendørs og udendørs.

Hjultorvet 4, 8800 Viborg

For enden af gaden​

Hos denne hyggelige café kan du få lækker mad og drikke fra det danske køkken. De beskriver sig selv som værende dansk-inspireret med et twist. Alle retter er desuden altid lavet 100% fra bunden og med friske og lokale råvarer, hvor økologi og bæredygtighed er vægtet højt.

Frokosten bliver serveret fra kl. 11-17 med mulighed for brunch alle ugens dage fra kl. 11-14. Prøv blandt andet deres lækre smørrebrød, eller jyske tapas som de selv kalder det. Salater, pastaretter, burgere og andre velkendte klassikere.

Sct. Mathias Gade 9, 8800 Viborg.

Søster Lagkage​

Søster lagkage er et konditori, bageri og Café alt i en. Her kan du forvente at få serveret brød og kage af den bedste kvalitet, hvor alt bliver lavet fra bunden og hvor der er værnet om det gode og gamle håndværk. Udover kage, kan du til frokost få både sandwich med forskellige fyld fra Højslev Slagteren eller tapas, med alt hvad hjertet begærer.

I deres café kan du sætte farten ned og læne dig godt tilbage i deres bløde sofaer og nyde den bedste frokost og måske en lille kage til dessert.

Gravene 43, 8800 Viborg


Angivelse af kilder og tests:

tasteatlas
2foodtrippers

Om forfatteren

Scroll to Top