Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Restauration » Frokost Vejle – Find de bedste restauranter til maden her

Frokost Vejle – Find de bedste restauranter til maden her

bedste-frokost-vejle

Er du i tvivl om, hvor du finder den bedste frokost i Vejle? Hos MyDinners står vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig! Vi har samlet nogle af Vejles lækreste spisesteder, hvor du kan se frem til at nyde en smagfuld frokost.


Vores anbefaling til den bedste frokost i Vejle


I denne artikel

I vores vores guide kommer vi ind på forskellige restauranter og hvad de gør godt. Det er de bedste restauranter og caféer ift. frokost, som vi synes du skal tage og besøge næste gang du er i Vejle efter en god frokost. Lad os komme i gang med de bedste frokoster i Vejle!


Restaurant Remouladen

Vi vil næsten vædde med, at Restaurant Remouladen vil blæse dig bagover. Hvis du er på jagt efter Vejles bedste frokost, så er denne restaurant helt klart et besøg værd. 

Til frokost serverer Restaurant Remouladen traditionelle frokostanretninger med fokus på smørrebrød, og de gør en dyd ud af en fin og moderne anretning. Restauranten ligger lige ned til vandet, og den har derfor en af de bedste placeringer i Vejle.

Besøg Restaurant Remouladens hjemmeside eller Instagram, og få inspiration til dit næste frokostbesøg.

Adresse: Stævnen 55, 7100 Vejle


Food & Friends

Er du til sprøde pizzaer bagt på egen surdej eller delikate sliders af de bedste råvarer til frokost? Så skal du tage et smut forbi Food & Friends, der ligger på Klostergade 1 i Vejle. 

Det er byens ældste café, og den er fyldt med god stemning og charme, så hvis du er på jagt efter en delikat og smagfuld frokost, så er dette spisested helt klart et af vores bedste bud. 

Besøg deres Facebook-side eller Instagram, og bliv lækkersulten!

Adresse: Klostergade 1, 7100 Vejle


Onkel A

Onkel A beskriver sig selv som det nyeste og eneste økologiske brunch- og frokost-spisested i Vejle. Alle råvarerne hos Onkel A er personligt udvalgt, og derudover er dette spisested et af de bedste steder at spise frokost, da alt produceres i eget køkken. 

Hos Onkel A kan du finde alt fra lækre sandwich til salater eller en god brunch, og hvis du har en sød tand, så kan det være, at du skal prøve en af deres fine kager. 

Adresse: Orla Lehmannsgade 3C, 7100 Vejle


Garage Burgers

Garage Burgers i Vejle er et hyggeligt frokost sted, som tilbyder den bedste frokost til priser, som de fleste kan være med på. Menukortet er simpelt, enkelt – og der er en burger til frokost til enhver smag. 

Hvis du svinger forbi Garage Burgers i Vejle, kan du se frem til at sætte tænderne i en af byens mest saftige burgere.

Adresse: Rådhuspassagen 9, 7100 Vejle


De bedste deals til dig

Hvis du er på jagt efter de bedste deals og kampagner, så kan du jo overveje at skrive dig op til vores nyhedsbrev. Dermed bliver du en af de første, der modtager de gode tilbud direkte i indbakken!


[ratemypost]

Scroll to Top