Mydinners

Den bedste frokost i Vejle - Se hvor du skal spise

Er du i tvivl om, hvor du finder den bedste frokost i Vejle? Hos MyDinners står vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig! Vi har samlet nogle af Vejles lækreste spisesteder, hvor du kan se frem til at nyde en smagfuld frokost.

bedste frokost vejle

Skrevet af Peter Rasmussen | 15. november 2021 | København

Restaurant Remouladen

Vi vil næsten vædde med, at Restaurant Remouladen vil blæse dig bagover. Hvis du er på jagt efter Vejles bedste frokost, så er denne restaurant helt klart et besøg værd. 

Til frokost serverer Restaurant Remouladen traditionelle frokostanretninger med fokus på smørrebrød, og de gør en dyd ud af en fin og moderne anretning. Restauranten ligger lige ned til vandet, og den har derfor en af de bedste placeringer i Vejle.

Adresse: Stævnen 55, 7100 Vejle

Besøg Restaurant Remouladens hjemmeside eller Instagram, og få inspiration til dit næste frokostbesøg.

Food & Friends

Er du til sprøde pizzaer bagt på egen surdej eller delikate sliders af de bedste råvarer til frokost? Så skal du tage et smut forbi Food & Friends, der ligger på Klostergade 1 i Vejle. 

Det er byens ældste café, og den er fyldt med god stemning og charme, så hvis du er på jagt efter en delikat og smagfuld frokost, så er dette spisested helt klart et af vores bedste bud. 

Adresse: Klostergade 1, 7100 Vejle

Besøg deres Facebook-side eller Instagram, og bliv lækkersulten!

Onkel A

Onkel A beskriver sig selv som det nyeste og eneste økologiske brunch- og frokost-spisested i Vejle. Alle råvarerne hos Onkel A er personligt udvalgt, og derudover er dette spisested et af de bedste steder at spise frokost, da alt produceres i eget køkken. 

Hos Onkel A kan du finde alt fra lækre sandwich til salater eller en god brunch, og hvis du har en sød tand, så kan det være, at du skal prøve en af deres fine kager. 

Adresse: Orla Lehmannsgade 3C, 7100 Vejle

Garage Burgers

Café A i Kolding er et hyggeligt kaffe- og spisested, som tilbyder den bedste frokost til priser, som de fleste kan være med på. Menukortet er simpelt, enkelt – og der er noget for enhver smag. 

Hvis du svinger forbi Café A i Kolding, kan du se frem til at sætte tænderne i en af byens mest saftige burgere eller en smagfuld pasta!

Adresse: Adelgade 2, 6000 Kolding

Tag et kig på deres hjemmeside eller Instagram, og find inspiration til din næste frokost.

De bedste deals til dig


Hvis du er på jagt efter de bedste deals og kampagner, så kan du jo overveje at skrive dig op til vores nyhedsbrev. Dermed bliver du en af de første, der modtager de gode tilbud direkte i indbakken!

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

deals i København med mydinners

Få besked når nye madoplevelser lanceres