Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Services » Frokost Randers – Få det bedste mad i skønne omgivelser

Frokost Randers – Få det bedste mad i skønne omgivelser

frokost randers

Om du er fra byen eller en besøgende, så skal den bedste frokost i Randers naturligvis nydes i skønne omgivelser og med lækker mad. Der er bare rigtig mange muligheder at vælge imellem, og derfor kan det være svært at vide, hvad der er det bedste valg, når det kommer til frokost i Randers.

Vores anbefalinger til den bedste frokost i Randers​

Herunder finder du vores anbefalinger, når det kommer til at få den bedste frokost i Randers.

Vi har, for at gøre det nemmere for dig, lavet en guide til, hvor du kan finde den bedste frokost i Randers uden det helt store besvær. Derfor kan du roligt tage din ægtefælle, kæreste, ven eller veninde i hånden og besøge én af vores anbefalinger i Randers.


Café Kræs​

Kommer du lidt tidligt på dagen efter noget godt at spise, så er denne skønne café et godt valg, da der ikke blot serveres frokost, men også lækker brunch, der kan nydes helt frem til kl 14. Derfor er du sikker på at blive mæt og være fyldt op med energi til resten af dagen.

Selvom Café Kræs’ frokostmenu ikke er den længste at finde, så er der alligevel nogle perler at finde. Foruden de klassiske café-retter, så kan du som den bedste frokost også få lækre håndmadder, som de kalder dem, med diverse fyld på, der er både smagfuld og smukke.

Slår du et smut forbi Café Kræs, kan du forvente dig at få den bedste frokost i vaskeægte café-stil.

Adresse: Kirketorvet 8, 8900 Randers


Bistroteket​

Som et elegant mix mellem fransk og dansk mad finder man Bistroteket, som har taget alt godt fra Danmark og Frankrig og gjort det til et overdådigt menukort. Der er nemlig både moules frites, coq au vin og dansk fladfisk at finde på menukortet, der kan gøre selv den mest triste eftermiddag til den bedste frokost.

På Bistroteket er servicen og smagene fuldstændig i top, og derfor vil du ikke blive skuffet, uanset hvad du vælger, når du er ude til frokost i Randers.

Dette spisested roses især for deres suveræne betjening, den høje kvalitet og gode smag af de retter, der serveres til frokost. Sving en tur forbi, hvis du skal have den bedste frokost i Randers med et fransk twist.

Adresse: Rosengade 2, 8900 Randers

Restaurant Østergade 1​

Er man på udkig efter den bedste frokost i Randers, men i den mere high-end del af skalaen, så er et besøg på Restaurant Østergade 1 måske noget for dig. Her får du nemlig serveret en frokost af højeste og bedste kvalitet.

Frokostmenuen består af flere forskellige små retter, som du kan mixe og matche mellem. Restauranten anbefaler selv, at man vælger mellem 2 og 4 retter, alt efter, hvor sulten man er. Disse inkluderer både pighvar, jomfruhummer, tatar, foie gras og lækker smørrebrød.

Du kan også vælge at få en sammensat menu, hvor du får tre retter, tre glas vin, vand, kaffe og petit four som en samlet oplevelser, der helt sikkert vil blæse dig bagover. Dette er klart den bedste frokost i Randers, hvis det skal være fint.

Adresse: Østergade 1, 8900 Randers


Angivelse af kilder og tests:

foodfromdenmark
goodfoodgroup

Om forfatteren

Scroll to Top