Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Services » Frokost Kolding – Få hjælp og se den bedste guide her

Frokost Kolding – Få hjælp og se den bedste guide her

frokost kolding

Drømmer du om at sætte tænderne i en saftig og smagfuld frokost, men er du i tvivl om, hvor du finder den bedste restaurant?

Hos Mydinners kommer vi dig gerne til undsætning, for vi har nemlig lavet en komplet guide med de bedste spisesteder i Kolding. Og hvis du nu gik og troede, at Kolding ikke havde andet at byde på end aftensmadsmenuer, så kan du godt tro om igen!

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.


The Mokka Café​

Er du på jagt efter et hyggeligt sted at spise morgenmad, en lækker frokost med veninderne, brunch med familien eller måske byens bedste drink? The Mokka Café i Kolding kan det hele! 

Hos The Mokka Café er alle råvarer friske og af den bedste kvalitet, og caféen er nyistandsat og indrettet med moderne materialer. Kombinationen af nyt og dansk hygge får et dejligt sammenspil, og du finder den hyggelige café i A.L.-passagen i Kolding.

Adresse: A. L. Passagen 9-13, 6000 Kolding

Tag et kig på deres Facebook eller Instagram, hvis du vil vide mere.


Restaurant Admiralen​

Hvis du foretrækker fisk og skaldyr til frokost, så er Restaurant Admiralen i Kolding helt klart et af vores bedste bud. Her kan du se frem til at nyde din frokost med hav- og havneudsigt, da restauranten ligger lige ud til Kolding havn. 

Hos Restaurant Admiralen kan du se frem til at sætte tænderne i både smørstegte rødspættefileter, marineret sild eller friske, håndpillede rejer, som eventuelt kan nydes med et koldt glas vin.

Adresse: Toldbodgade 14, 6000 Kolding

Tag et kig på deres hjemmeside eller Instagram, og bliv inspireret til din næste frokost i Kolding.

Restaurant Valdemara​

Hvis du leder efter et af Koldings bedste spisesteder, så skal du tage et smut forbi Restaurant Valdemar, hvor der er en afslappende og hyggelig atmosfære. Restauranten ligger i centrum af Kolding på Adelgade 2, og på frokostmenuen kan du finde alt fra en saftig burger til et klassisk stykke smørrebrød. 

Adresse: Adelgade 2, 6000 Kolding

Tag et kig på deres hjemmeside eller Instagram, og bliv lækkersulten. 

Café A​

Café A i Kolding er et hyggeligt kaffe- og spisested, som tilbyder den bedste frokost til priser, som de fleste kan være med på. Menukortet er simpelt, enkelt – og der er noget for enhver smag. 

Hvis du svinger forbi Café A i Kolding, kan du se frem til at sætte tænderne i en af byens mest saftige burgere eller en smagfuld pasta!

Adresse: Adelgade 2, 6000 Kolding

Tag et kig på deres hjemmeside eller Instagram, og find inspiration til din næste frokost.

De bedste kampagner

Hvis du leder efter de bedste deals og kampagner, så skriv dig op til vores nyhedsbrev, hvor du vil være den første, der får besked, når vi lancerer nye, lækre deals!


Angivelse af kilder og tests:

adventurousmiriam
visitdenmark

[ratemypost]

Om forfatteren

Scroll to Top