Frokost København – 10 bedste på Frederiksberg og Østerbro

Frokostsulten? De fleste af os elsker at tage ud engang imellem og gå på opdagelse i alle Københavns mange gastronomiske oplevelser.
frokost København

Hvis du kun tror at hovedstaden kan brilliere med aftenmenuen, så tager du grueligt fejl. Hold godt fast, når vi her går på opdagelse i den bedste frokost i København. I et madmekka som København gemmer der sig mange skatte, som byder på lækre og mindeværdige smagsoplevelser. 

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af diverse spisesteder og deals er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige anmeldelser, forbruger feedback samt egne besøg, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye tests, besøg og forbrugeranmeldelser foretages.

Vi viser dig de helt store frokost-skatte

Med denne guide over de bedste frokoststeder i København kan du få et overblik over de lækreste spisesteder på både Vesterbro, Østerbro, Nørrebro, Christianshavn og Frederiksberg! Det kan være svært at overskue dem alle, derfor guider vi hos MyDinners dig trygt igennem de bedste og mest spændende muligheder at spise til frokost i København.

I denne artikel

I vores vores guide kommer vi ind på forskellige restauranter og hvad de gør godt. Det er de bedste restauranter og caféer ift. frokost, som vi synes du skal tage og besøge næste gang du er i København efter en god frokost. Lad os komme i gang med de bedste frokoster i København!

De bedste frokost steder i København

frokost København

Hooked

frokost København

Hvem er den bedst for: Personer som er vilde med fisk.

Type: Café / Restaurant

Prisklasse: Til at betale

Hooked kan findes følgende steder:

Højdepunkter:

Hvorfor er Hooked god?

Hos hooked får du simple retter, hvor smagsoplevelsen er i særklasse. Retterne er lavet på fisk, hvor du eksempelvis kan nyde en Poké Bowl med laks, færøsk ris, tangsalat m.m. i. Du kan hos hooked få den bedste Asiatisk Lobster Roll i byen.

Nyd alle de gode retter i en god og hyggelig atmosfære i de restauranterne rundt omkring i København og omegn. Det er også her du kan prøve hookeds feast – enten som all you can drink og hooked feast (Lobster Roll + alle snacks). Alt sammen til en pris der er til at betale.

frokost København

Mad & Kaffe

frokost København

Hvem er den bedst for: Personer som elsker en god brunch, frokost og at hygge sig.

Type: Café

Prisklasse: God pris

Mad & Kaffe kan findes følgende steder:

Højdepunkter:

Hvorfor er Mad & Kaffe god?

Vores favorit frokost i København finder du hos Mad & Kaffe. Ikke nok med, at du kan få glæde af deres frokost tre steder i København, så er du sikret afslappet atmosfære og kompetent service på alle deres restauranter. Det bedste ved Mad & Kaffe er, at du kan finde dem på både Amager, Vesterbro og på Frederiksberg, så du kan nemt svinge forbi, hvis sulten kalder på et lækkert stykke smørrebrød.

Et godt, dansk, moderne smørrebrød, en sprød salat og en saftig burger – deres menukort byder på en række af de bedste frokostretter i København. Nyd til din frokost et godt glas vin, en friskbrygget kaffe eller en af Københavns bedste hjemmelavet lemonader med mynte.

Lille Bakery

frokost København

Hvem er den bedst for: Personer som kan lide et hyggeligt intimt spisested med dejlig mad og gode råvarer.

Type: Café

Prisklasse: God pris

Lille Bakery kan findes følgende steder:

Højdepunkter:

Hvorfor er Lille Bakery god?

Som det fremstår af navnet, startede denne intime, hyggelige restaurant i København ud med at være et lille bageri med fokus på de bedste, økologiske råvarer, som skulle være tilgængelig for alle. Fokuset er stadig det samme i dag, og selvom Lille Bakery stadig er et forholdsvis lille sted, så er dens popularitet stor – og vi forstår absolut hvorfor.

Her finder du et helt særligt bageri, som udover at fungere som en bager, også byder på hyggelige omgivelser, hvor du kan nyde din morgenmad eller frokost i duften af friskbagt brød. Menuen er enkel og ligetil og det samme med priserne, og derfor er de blandt de bedste. Lille Bakery er klart et besøg værd – meget snart.

frokost København

Promenaden 1932

frokost København

Hvem er den bedst for: Personer som kan lide et hyggeligt intimt spisested med dejlig mad og gode råvarer.

Type: Café

Prisklasse: God pris

Promenaden 1932 kan findes følgende steder:

Højdepunkter:

Hvorfor er Promenaden 1932 god?

På denne perle fra 1932 beliggende på Frederiksberg mødes det bedste fra det danske og franske køkken både i smag, kvalitet og atmosfære. Denne hyggelige restaurant er klart på listen over den bedste frokost i København, og har du ikke allerede selv prøvet den af, så skal du helt sikkert tjekke deres menukort ud, som er très fantastique.

Her finder du alt fra den bedste Croque Madame til smørrebrød, omeletter, en frokosttallerken og meget mere. Om du er til vand, vin, øl, sodavand, juice eller cocktails til din middag, så byder restaurant Promenaden på det hele.

Atelier September

frokost København

Hvem er den bedst for: Er du til vegetariske retter? Så er dette stedet.

Type: Café

Prisklasse: Fornuftige priser

Atelier September kan findes følgende steder:

Højdepunkter:

Hvorfor er Atelier September god?

Her mødes kunst både i gastronomien og i de mange smukke værker bag caféen i Atelier September. Hvor du nu finder de bedste vegetariske retter til frokost, plejede et galleri at ligge indtil 2013, hvor Frederik Bille Brahe åbnede et lille køkken bag disken. Den særlige kunstneriske stemning er dog blevet bibeholdt, og kan nu nydes sammen med smagen af god mad til frokost i København. 

Atelier September er absolut et besøg værd, både for deres fantastiske frokost og deres smukke omgivelser, som af og til prydes af forskellige galleristers kreative udfoldelser. Menukortet for frokosten er enkel og smagen taler for sig selv – det er i hvert fald ikke et tilfælde at de blandt de bedste.

Torvehallerne

frokost København

Hvem er den bedst for: Personer som vil prøve forskelligt af i de forskellige boder.

Type: Café

Prisklasse: Fornuftige priser

Torvehallerne kan findes følgende steder:

Højdepunkter:

Hvorfor er Torvehallerne gode?

Selvom vi elsker at spise os mætte ude, så kan den bedste frokost i København også serveres hjemme, og her er Torvehallerne helt perfekt. Med de hyggelige og lækre boder, som byder på specialiteter fra alle verdenshjørnerne, der pryder hallernes lange gange, kan man nemt blive forgabt i alle de mange muligheder der er til det mest overdådige frokostbord.

Der er dog også mulighed for at sidde ude ved Torvehallerne, og skinner solen synes vi bestemt, at du skal finde en bænk og slå dig ned. Er I et selskab, kan I med fordel bestille fra de mange forskellige boder, og deles om de mange lækre smage til frokost. Vi kan klart anbefale at gå på opdagelse i begge haller og midt i mellem dem, for her finder du et af de bedste madparadiser i København.

Sokkelund

frokost København

Hvem er den bedst for: Dem der kan lide overdådig mad som hummer, kroketter m.m.

Type: Café / Restaurant

Prisklasse: Fornuftige priser

Sokkelund kan findes følgende steder:

Højdepunkter:

Hvorfor er Sokkelund gode?

I en af de hyggeligste dele af Frederiksberg, lige overfor Haven, finder du Sokkelund fra 1994, som er en de bedste bistroer i København. Her bydes du på en overdådig frokost, hvor du kan vælge mellem alt fra hummer til kroketter, tatar med trøffel, stjerneskud, pariserbøf og højtbelagte smørrebrød. Er du mere til en god burger, finder du også dette hos Sokkelund.

Du kan roligt dykke ned i deres spændende og meget smagsfulde menukort til frokost, for tager du en tur forbi denne bistro ved Frederiksberghave, kan du være helt sikker på at få et af de bedste gastronomiske måltider, dine smagsløg vil takke dig mange gange for.

Pastis

frokost København

Hvem er den bedst for: Kan du lide fransk mad? Dette er stedet for dig, hvis ja.

Type: Café / Restaurant

Prisklasse: Fornuftige priser

Pastis kan findes følgende steder:

Højdepunkter:

Hvorfor er Pastis gode?

Her har vi endnu en af de bedste franske vidundere i København. Hos restaurant Pastis bliver du budt på dagens frokost menu, bestående af to eller tre retter til små 235,- / 255,-, eller frit valg mellem franske klassikere som Croque Madame, Escargots, Moules og mange flere. Smagene er himmelske og sender dig på bedste vis en direkte tur til Paris.

Har du også en sød tand, kan du med fordel efter din middag fuldende din frokostoplevelse, med en af de mange mouthwatering desserter, hvor du blandt andet finder en udsøgt Créme Brûlée og en Mousse au Chocolat très délicieux.

Bistro Royal

frokost København

Hvem er den bedst for: Dem som elsker meget smag for pengene og hyggelige omgivelser

Type: Café / Restaurant

Prisklasse: Fornuftige priser

Bistro Royal kan findes følgende steder:

Højdepunkter:

Hvorfor er Bistro Royal gode?

Måske du allerede kender denne restaurant, som en del af det populære Madklubben. På Bistro Royal finder du en luxuriøs og moderne stemning som minder om Paris, London og New York kombineret – det bedste fra alle tre verdener. Frokosten er enkel og lækker og byder på de bedste smage fra både det danske og franske køkken.

Du kan på Kongens Nytorv nyde en af de bedste andesalater, flæskestegssandwich, burrata og meget meget mere til frokost. Hos Bistro Royal får du absolut meget smag for pengene, og det er undrer os bestemt ikke, at bistroen er blevet en af københavnernes absolutte favoritter, og nu er blandt de bedste.

Sonny

frokost København

Hvem er den bedst for: Til dem som man lide det simpelt, overskueligt og lækkert.

Type: Café / Restaurant

Prisklasse: Fornuftige priser

Sonny kan findes følgende steder:

Højdepunkter:

Hvorfor er Sonny gode?

Her finder du den oplagte, og absolut blandt den bedste, frokost i København. Med et menukort som udelukkende bliver serveret fra kl. 07.30 til 15.00, er fokuset hos Sonny god mad til morgen og middag. Restauranten er familieejet og deres formål er at servere den bedste mad de selv kan lide, lavet på kvalitets råvarer og med omtanke for miljøet.

Frokostmenuen er simpel, overskuelig og lækker. Vælg mellem to smørrebrød, en grøn frittata eller deres quinoa salat. Skal den søde tand også stilles til frokosten, har de hver dag de bedste friske kager fra deres eget lille bageri. Hvis ikke solen skinner, så vil dine smagsløg det helt sikkert, efter et besøg hos Sonny.

Orangeriet

frokost København

Hvem er den bedst for: Kan du lide det romantisk? Så er dette stedet for dig.

Type: Café / Restaurant

Prisklasse: Fornuftige priser

Orangeriet kan findes følgende steder:

Højdepunkter:

Hvorfor er Orangeriet gode?

I Kongens Have finder du Orangeriet, som byder på den bedste romantiske indretning i en historisk bygning, der efter en storbrand i København i 1795 blev opført. Selv er Orangeriet fra 2010, og byder på et menukort spækket med det bedste smørrebrød og innovative frokostretter.

Alt fra indretning til anretning af maden er gennemført smukt og skaber de mest optimale rammer for en god eftermiddag i København. Har du først været på Orangeriet én gang, vil du absolut komme tilbage – og derfor er de klart med på listen over de bedste frokoster i København.

frokost København

Palæo

frokost København

Hvem er den bedst for: Til dem som vil have maden sund, laktosefri og glutenfri.

Type: Café / Restaurant

Prisklasse: Fornuftige priser

Palæo kan findes følgende steder:

Højdepunkter:

Hvorfor er Palæo gode?

Hvis du også er til den helt lette og sunde frokost, så vil du elske Palæo. Sundt, friskt og let er nemlig det denne restaurant gør bedst, og som er den røde tråd gennem hele deres menukort. Du har både mulighed for at tage din frokost med som take away og nyde din lækre wrap eller farverige salat i de bedste og mest moderne omgivelser hos Palæo.

De smagsfulde retter byder på fornøjelse med god samvittighed, for her er forarbejdede kulhydrater som mælkeprodukter og korn byttet ud med friske råvarer og fokus på de nederste dele af madpyramiden. Palæo byder på en let mæthed, som passer perfekt til frokosten, og noget af det bedste ved Palæo er, at de har restauranter mange steder i København. Du kan både finde Palæo i centrum af København, på Vesterbro, på Amager og på Frederiksberg.

På jagt efter de bedste spisesteder?

Vi håber, at du nu har fået en masse inspiration til, hvor du skal spise din næste frokost i København. Som det ses i vores guide over de bedste frokoststeder er der rigtig mange gode restauranter på både Vesterbro, Nørrebro, Østerbro, Christianshavn, Amager og Frederiksberg, så det er vist bare om at få booket et bord hurtigst muligt. 

Hos MyDinners går vi altid efter at finde de lækreste spisesteder til dig, og derfor kan du også få inspiration, hvis du er på jagt efter den bedste sushi i København, den allerbedste cafe i Hovedstaden, eller hvis du drømmer om at sætte tænderne i en saftig og smagfuld burger på dit næste besøg i København.

Frokost i København med en du holder af

Skal du ud med kæresten, familien eller måske dine venner? Uanset om I befinder jer på Amager, Vesterbro, Nørrebro eller på Christianshavn, så er en lækker frokost altid et hit. Sæt jer til rette i de hyggelige omgivelser, læn jer tilbage, og glæd jer til at få maden serveret. Hvad mere kan man forlange? 

Med vores guide kan du nemt finde frem til, hvor du kan få en lækker frokost i København, og der er bestemt noget til enhver smag, uanset hvad I er til. 

Hvis du elsker alt, der har med havet at gøre, så kan vi også anbefale vores guide til de bedste fiskerestauranter i København, hvor du kan finde nogle gode bud på lækre spisesteder, der serverer frisk fisk og skaldyr.

På mydinners.dk kan du blandt andet også læse om bedste juicepresset i test, den bedste sushi ad libitum, en masse tilbud København, samt gode tips til spotdeals.

Du kan blandt andet også læse vores guide til det bedste sted for frokostordning her.

Leder du efter den bedste kaffemaskine med kværn? Så læs mere her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Sådan skriver vi:

Hos mydinners sammenfatter vi vores anbefalinger på baggrund af eksterne test, kommentarer fra kunder og anmeldelser. Vi foretager research på det enkelte produkt, så du får et overblik over, hvilke produkter og forhandlere du kan finde på markedet, og hvordan de differentierer sig.

Retningslinjerne for vores undersøgelser:

  • Vi tjekker op på flere forskellige anmeldelser og test, som hver især fremhæver produktets fordele og ulemper. Det giver os et indblik i, hvordan forskellige anmeldere og test anbefaler det specifikke produkt og nuancerer anbefalingen. Vi kan derfor give præcise anmeldelser på produkter, som er testet og anmeldt.
  • Vores undersøgelser indebærer både research på udseende og design, pris samt den funktionalitet og specifikationer, som de forskellige produkter har.
  • Vi går ind i oplysninger såsom garantier, omdømmer og brands.
  • Vi vurderer og undersøger den omtalte kvalitet, hvilket ofte sker i relation til prisen, da disse to faktorer ofte påvirker hinanden.
  • Trods sponsoreret indhold vil vi fortsat altid have øje for det gode produkt, og de specifikke fordele og ulemper produktet har.