Bedste frokost i København

Din ultimative guide

Frokostsulten? De fleste af os elsker at tage ud engang imellem og gå på opdagelse i alle Københavns mange gastronomiske oplevelser. Hvis du kun tror at hovedstaden kan brilliere med aftenmenuen, så tager du grueligt fejl. Hold godt fast, når vi her går på opdagelse i den bedste frokost i København.

Vi viser dig de helt store frokost-skatte

I et madmekka som København gemmer der sig mange skatte, som byder på lækre og mindeværdige smagsoplevelser. Det kan være svært at overskue dem alle, derfor guider vi hos MyDinners dig trygt igennem de bedste og mest spændende muligheder.

Lille Bakery

Som det fremstår af navnet, startede denne intime, hyggelige restaurant i København ud med at være et lille bageri med fokus på de bedste, økologiske råvarer, som skulle være tilgængelig for alle. Fokuset er stadig det samme i dag, og selvom Lille Bakery stadig er et forholdsvis lille sted, så er dens popularitet stor – og vi forstår absolut hvorfor. 

Her finder du et helt særligt bageri, som udover at fungere som en bager, også byder på hyggelige omgivelser, hvor du kan nyde din morgenmad eller frokost i duften af friskbagt brød. Menuen er enkel og ligetil og det samme med priserne, og derfor er de blandt de bedste. Lille Bakery er klart et besøg værd – meget snart.

Adresse: Refshalevej 213 A, 1432 København K

Du kan også tage et kig på Lille Bakery’s hjemmeside eller Instagram 

Promenaden 1932

På denne perle fra 1932 beliggende på Frederiksberg mødes det bedste fra det danske og franske køkken både i smag, kvalitet og atmosfære. Denne hyggelige restaurant er klart på listen over den bedste frokost i København, og har du ikke allerede selv prøvet den af, så skal du helt sikkert tjekke deres menukort ud, som er très fantastique. 

Her finder du alt fra den bedste Croque Madame til smørrebrød, omeletter, en frokosttallerken og meget mere. Om du er til vand, vin, øl, sodavand, juice eller cocktails til din middag, så byder Promenaden på det hele.

Adresse: Frederiksberg Allé 58, 1820 Frederiksberg C

Du kan også blive inspireret af deres hjemmeside eller Instagram 

Atelier September

Her mødes kunst både i gastronomien og i de mange smukke værker bag caféen i Atelier September. Hvor du nu finder de bedste vegetariske retter til frokost, plejede et galleri at ligge indtil 2013, hvor Frederik Bille Brahe åbnede et lille køkken bag disken. Den særlige kunstneriske stemning er dog blevet bibeholdt, og kan nu nydes sammen med smagen af god mad til frokost i København. 

Atelier September er absolut et besøg værd, både for deres fantastiske frokost og deres smukke omgivelser, som af og til prydes af forskellige galleristers kreative udfoldelelser. Menukortet for frokosten er enkel og smagen taler for sig selv – det er i hvert fald ikke et tilfælde at de blandt de bedste.

Adresse: Gothersgade 30, 1123 København K

Du kan altid snuse rundt på deres hjemmeside eller Instagram

Torvehallerne

Selvom vi elsker at spise os mætte ude, så kan den bedste frokost i København også serveres hjemme, og her er Torvehallerne helt perfekt. Med de hyggelige og lækre boder, som byder på specialiteter fra alle verdenshjørnerne, der pryder hallernes lange gange, kan man nemt blive forgabt i alle de mange muligheder der er til det mest overdådige frokostbord. 

Der er dog også mulighed for at sidde ude ved Torvehallerne, og skinner solen synes vi bestemt, at du skal finde en bænk og slå dig ned. Er I et selskab, kan I med fordel bestille fra de mange forskellige boder, og deles om de mange lækre smage til frokost. Vi kan klart anbefale at gå på opdagelse i begge haller og midt i mellem dem, for her finder du et af de bedste madparadiser i København.

Adresse: Frederiksborggade 21, 1360 København K

Du kan også tage et kig på Halifax’ hjemmeside eller Instagram

Sokkelund

I en af de hyggeligste dele af Frederiksberg, lige overfor Haven, finder du Sokkelund fra 1994, som er en de bedste bistroer i København. Her bydes du på en overdådig frokost, hvor du kan vælge mellem alt fra hummer til kroketter, tatar med trøffel, stjerneskud, pariserbøf og højtbelagte smørrebrød. Er du mere til en god burger, finder du også dette hos Sokkelund. 

Du kan roligt dykke ned i deres spændende og meget smagsfulde menukort til frokost, for tager du en tur forbi denne bistro ved Frederiksberghave, kan du være helt sikker på at få et af de bedste gastronomiske måltider, dine smagsløg vil takke dig mange gange for.

Adresse: Smallegade 36, 2000 Frederiksberg

Tag et kig forbi Sokkelunds hjemmeside eller Instagram

Patis

Her har vi endnu en af de bedste franske vidundere i København. Hos Pastis bliver du budt på dagens frokost menu, bestående af to eller tre retter til små 235,- / 255,-, eller frit valg mellem franske klassikere som Croque Madame, Escargots, Moules og mange flere. Smagene er himmelske og sender dig på bedste vis en direkte tur til Paris.

Har du også en sød tand, kan du med fordel efter din middag fuldende din frokostoplevelse, med en af de mange mouthwatering desserter, hvor du blandt andet finder en udsøgt Créme Brûlée og en Mousse au Chocolat très délicieux.

Adresse: Gothersgade 52, 1123 København K


Besøg deres hjemmeside eller Instagram og bliv lækkersulten.

Bistro Royal

Måske du allerede kender denne restaurant, som en del af det populære Madklubben. På Bistro Royal finder du en luxuriøs og moderne stemning som minder om Paris, London og New York kombineret – det bedste fra alle tre verdener. Frokosten er enkel og lækker og byder på de bedste smage fra både det danske og franske køkken.

Du kan på Kongens Nytorv nyde en af de bedste andesalater, flæskestegssandwich, burrata og meget meget mere til frokost. Hos Bistro Royal får du absolut meget smag for pengene, og det er undrer os bestemt ikke, at bistroen er blevet en af københavnernes absolutte favoritter, og nu er blandt de bedste.

Adresse: Kongens Nytorv 26, 1050 København K

Du kan også tage et smug kig på deres hjemmeside eller Instagram

Sonny

Her finder du den oplagte, og absolut blandt den bedste, frokost i København. Med et menukort som udelukkende bliver serveret fra kl. 07.30 til 15.00, er fokuset hos Sonny god mad til morgen og middag. Restauranten er familieejet og deres formål er at servere den bedste mad de selv kan lide, lavet på kvalitets råvarer og med omtanke for miljøet.

Frokostmenuen er simpel, overskuelig og lækker. Vælg mellem to smørrebrød, en grøn frittata eller deres quinoa salat. Skal den søde tand også stilles til frokosten, har de hver dag de bedste friske kager fra deres eget lille bageri. Hvis ikke solen skinner, så vil dine smagsløg det helt sikkert, efter et besøg hos Sonny.

Adresse: Rådsstræde 5, 1466 København K

Eller besøg på deres hjemmeside eller Instagram og få et sneak peak.

Orangeriet

I Kongens Have finder du Orangeriet, som byder på den bedste romantiske indretning i en historisk bygning, der efter en storbrand i København i 1795 blev opført. Selv er Orangeriet fra 2010, og byder på et menukort spækket med det bedste smørrebrød og innovative frokostretter.

Alt fra indretning til anretning af maden er gennemført smukt og skaber de mest optimale rammer for en god eftermiddag i København. Har du først været på Orangeriet én gang, vil du absolut komme tilbage – og derfor er de klart med på listen over de bedste frokoster i København.

Adresse: Kronprinsessegade 13, 1306 København K

Besøg deres hjemmeside eller Instagram og få et sneak peak.

Palæo

Hvis du også er til den helt lette og sunde frokost, så vil du elske Palæo. Sundt, friskt og let er nemlig det denne restaurant gør bedst, og som er den røde tråd gennem hele deres menukort. Du har både mulighed for at tage din frokost med som take away og nyde din lækre wrap eller farverige salat i de bedste og mest moderne omgivelser hos Palæo.

De smagsfulde retter byder på fornøjelse med god samvittighed, for her er forarbejdede kulhydrater som mælkeprodukter og korn byttet ud med friske råvarer og fokus på de nederste dele af madpyramiden. Palæo byder på en let mæthed, som passer perfekt til frokosten.

Palæo er ikke til at komme udenom og kan findes på følgende adresser:

  • Rømersgade 18, 1362 København K
  • Pilestræde 32, 1112 København K
  • Illum, Østergade 52, 1113 København K
  • Fisketorvet, Kalvebod Brygge 59, 1561 København V
  • Fields, Ørestadens Boulevard 102 C, 2300 København S
  • Frederiksberg centeret, Falkoner Allé 21, 2000 Frederiksberg

 

Besøg deres hjemmeside eller Instagram og blive allerede godt sulten nu.

Næste madoplevelse i din indbakke?

Vil du være blandt de første til at vide, når nye kampagner offentliggøres, så følg os på Instagram, hvorfra vi løbende holder dig opdateret med alt lige fra gode muligheder for take away i Lyngby til spændende restaurantoplevelser i København – alt sammen til gode og fordelagtige priser