Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Services » Frokost Herning – Spis de bedste retter i byen og bliv mæt

Frokost Herning – Spis de bedste retter i byen og bliv mæt

bedste frokost herning

Skal du nyde en lækker frokost i Herning? Måske i weekenden, hvor du skal ses med en bekendt eller en god veninde, måske skal familien forkæles med lidt lækkert, eller måske er du på gennemfart og leder efter et godt sted at sætte dine tænder i den bedste frokost i Herning.

Om du er på gennemfart, på hyggetur eller lokal i Herning, så skal der typisk spises en frokost en gang om dagen. Der er mange muligheder for frokost i Herning. Hvad der er den bedste frokost i Herning kan dog være svært at sige.

Det er naturligvis forskelligt, hvad man har lyst til, når det kommer til den bedste frokost i Herning. Der kan både være tale om den klassiske cafémad, high-end cuisine og en stor bøg. Dog er der alligevel nogle steder i Herning, som gør det lidt bedre end de andre til frokost.


Brdr. Price

Som i flere andre byer, findes der også en Brdr. Price restaurant i Herning, og den er altså bare god. Her får du nemlig god og professionel service fra kyndige tjenere, og maden der serveres er af høj kvalitet og med øje for smagene.

Hos de kendte TV-brødre kan du få serveret alt mellem den klassiske cæsarsalat og en burger af sortfodsgris, samt alle forretter og hovedretter, som også servers til aften. Derfor er der rig mulighed for at blive mæt, da der er noget for enhver smag, og smagene… Ja, de fejler ingenting.

Tag et smut forbi Brdr. Price i Herning, når du skal have dig den bedste frokost i Herning og omegn.

Adresse: Torvet 3, 7400 Herning


BackyardBurger

Er du til den helt gode, snaskede og saftige burger, der bare har det hele, men uden at det skal være den helt hurtige nede fra McDonalds eller Burger King, snarere noget der er tættere på gourmet, så slå vejen forbi BakcyardBurger, når du skal have den bedste frokost i Herning.

Menukortet hos BackyardBurger består af flere forskellige burgere, der alle har hver deres helt særlige præg og smag. Vil du gå all out, så kan en Eggspensive måske være noget for dig, for her er der både BBQ mayo, spejlæg, bløde løg, hele tre bøffer og meget mere i én og samme burger.

Der er naturligvis også mindre og mere simple burgere at vælge imellem, så der er noget for enhver smag. Derfor kan vi også anbefale netop disse burgere, når du skal have den bedste frokost i Herning.

Adresse: Bredgade 27, 7400 Herning

Hereford Beefstouw​

Er du på udkig efter en saftig bøf, der har den helt rette marmorering, stegeskorpe og perfekte tilberedelse nøjagtigt efter din smag. Så er det bare om at tage forbi Hereford Beefstouw i Herning, hvor bøfferne er store og saftige og pomfritterne er sprøde.

Det er naturligvis også muligt at få andet end bøffer, selvom det er dette kæden i særdeleshed er berømt for. Der serveres blandt andet også kylling, hummer og forskelligt tilbehør, der varierer med årstidens grøntsager.

Som et prik over i’et har Hereford, for at fuldende den bedste frokost i Herning, naturligvis også et udvalg af skønne desserter, der kan nydes til enhver anledning.

Adresse: Lundvej 14-16, 7400 Herning

Masser af muligheder for frokost i Herning

Uanset formålet, så findes der masser af gode spisesteder i Herning, som du kan besøge ved frokosttid, når du skal have lidt godt i maven midt på dagen. Du har også mulighed for at finde frokost som take away i Herning, hvis det skal med dig videre på farten, eller hvis du hellere vil nyde maden derhjemme.

Er det det helt snaskede, du har lyst til, med den bedste burger med fritter og en iskold sodavand, er det skønt smørrebrød med masser af fyld på toppen, eller er det måske en lækker varm ret, der lige er hvad du godt kunne trænge til? Så findes det hele helt sikkert som frokost i Herning.

Hvad skal jeg vælge?

Det bedste spørgsmål er naturligvis altid om, hvad man skal vælge, når det så kommer til frokost. Der findes mange gode muligheder i Herning, men måske er det også netop udvalget, der gør det svært at vælge det bedste. Heldigvis kan din smagsløg tit hjælpe dig til det rette svar.

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, kan du altid starte med at finde ud af, hvad der er i nærheden af dig. Lyder det indbydende? Hvad har de på menukortet? Har de overhovedet åbent til frokost? Hvis ikke noget af alt dette passer dig, så kan du også altid se på andre muligheder, for den bedste frokost, andre steder i Herning.

Først og fremmest kan du gøre klart for dig selv, om det skal være varm mad eller en kold frokost. Herefter kan du indsnævre det til, hvilket land det skal komme fra.


Angivelse af kilder og tests:

Eater
Denmark
Foursquare

[ratemypost]

Om forfatteren

Scroll to Top