Bedste frokost Herning - Spis suveræne retter i byen

bedste frokost Herning

Om du er på gennemfart, på hyggetur eller lokal i Herning, så skal der typisk spises en frokost en gang om dagen. Der er mange muligheder for frokost i Herning. Hvad der er den bedste frokost i Herning kan dog være svært at sige.

Det er naturligvis forskelligt, hvad man har lyst til, når det kommer til den bedste frokost i Herning. Der kan både være tale om den klassiske cafémad, high-end cuisine og en stor bøg. Dog er der alligevel nogle steder i Herning, som gør det lidt bedre end de andre til frokost.

Vores anbefalinger til den bedste frokost i Herning

I nedenstående guide kan du læse om vores anbefalinger til, hvad den bedste frokost i Herning kunne være.

Brdr. Price

Som i flere andre byer, findes der også en Brdr. Price restaurant i Herning, og den er altså bare god. Her får du nemlig god og professionel service fra kyndige tjenere, og maden der serveres er af høj kvalitet og med øje for smagene.

Hos de kendte TV-brødre kan du få serveret alt mellem den klassiske cæsarsalat og en burger af sortfodsgris, samt alle forretter og hovedretter, som også servers til aften. Derfor er der rig mulighed for at blive mæt, da der er noget for enhver smag, og smagene… Ja, de fejler ingenting.

Tag et smut forbi Brdr. Price i Herning, når du skal have dig den bedste frokost i Herning og omegn.

Adresse: Torvet 3, 7400 Herning

BackyardBurger

Er du til den helt gode, snaskede og saftige burger, der bare har det hele, men uden at det skal være den helt hurtige nede fra McDonalds eller Burger King, snarere noget der er tættere på gourmet, så slå vejen forbi BakcyardBurger, når du skal have den bedste frokost i Herning.

Menukortet hos BackyardBurger består af flere forskellige burgere, der alle har hver deres helt særlige præg og smag. Vil du gå all out, så kan en Eggspensive måske være noget for dig, for her er der både BBQ mayo, spejlæg, bløde løg, hele tre bøffer og meget mere i én og samme burger.

Der er naturligvis også mindre og mere simple burgere at vælge imellem, så der er noget for enhver smag. Derfor kan vi også anbefale netop disse burgere, når du skal have den bedste frokost i Herning.

Adresse: Bredgade 27, 7400 Herning

Hereford Beefstouw

Er du på udkig efter en saftig bøf, der har den helt rette marmorering, stegeskorpe og perfekte tilberedelse nøjagtigt efter din smag. Så er det bare om at tage forbi Hereford Beefstouw i Herning, hvor bøfferne er store og saftige og pomfritterne er sprøde.

Det er naturligvis også muligt at få andet end bøffer, selvom det er dette kæden i særdeleshed er berømt for. Der serveres blandt andet også kylling, hummer og forskelligt tilbehør, der varierer med årstidens grøntsager.

Som et prik over i’et har Hereford, for at fuldende den bedste frokost i Herning, naturligvis også et udvalg af skønne desserter, der kan nydes til enhver anledning.

Adresse: Lundvej 14-16, 7400 Herning

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.