Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Services » Frokost Esbjerg – Find de bedste gastronomiske steder her

Frokost Esbjerg – Find de bedste gastronomiske steder her

bedste frokost i esbjerg

Esbjerg er en by som byder på mange forskellige madoplevelser og gode muligheder for at finde den bedste frokost. I denne guide vil vi beskrive nogle af de steder, som vi mener er værd at besøge, når du befinder dig i den hyggelige havneby Esbjerg.

Du vil finde klassiske café retter og berømt smørrebrød, men selvfølgelig også restauranter som serverer friskfanget fisk og lokale specialiteter.


Rankin Park – Økologisk Café​

Rankin Park er en skøn café i hjertet af Esbjerg, her kan du finde den bedste byg-selv-brunch, samt sunde og anderledes frokost retter. Deres menu er økobaseret med retter for alle, både dig som elsker kød, er vegetar eller veganer. Udover mad, kan du også få økologisk kaffe og te, samt økologiske drikke.

Udover at servere den bedste frokost midt på dagen, er Rankin Park om aftenen også en vinbar, tapasbar og cocktailbar. Det er altså et sted, hvor du både kan befinde dig i løbet af dagen og hygge med dine venner eller om aftenen til den perfekte date. Cafén er nemlig uformel med en varm og hyggelig indretning.

Skolegade 43, 6700 Esbjerg


Esbjerg Street Food – Spændende madoplevelser​

Esbjerg Street Food er det perfekte frokost sted, som giver mulig for, at alle kan vælge noget forskelligt til frokost. De tilbyder nemlig syv spændende madboder der tilbyder retter for enhver smag. Derudover er der tre barer med alt ligefra sodavand til drinks og special øl.

Når vejret er til det, kan man sidde udenfor ved langborderene i den overdækkede gårdhave, ellers kan man altid tage plads i den store sal og nyde summen af mennesker og god stemning. Hvis man ønsker en mere rolig stemning, kan man spise sin mad i den hyggelige café, i bløde lædersofaer, caféborde og dæmpet musik. Så bliver det ikke hyggeligere.

Kongensgade 34, Borgergade 33, 6700 Esbjerg


Café Guldægget – Direkte på Esbjergs gågade​

Café Guldægget er en klassisk café, som tilbyder en dejlig frokost menu. Her kan man vælge mellem flere forskelllige smørrebrød til en god pris på kun 40 kr. Derudover kan man også finde forskellige sandwich, salat og simpel morgemad.

Det er alt sammen mad som er sammensat af de bedste råvarer og god kvalitet. Deres brød bliver for eksempel slået op i hånden og bagt i stenoven og hæver i op til 48 timer. Udover frokost retter laver de også de bedste konditor kager, som er rige på smag.

Kongensgade 102, 6700 Esbjerg


Brasserie Ship Inn​ – Altid et besøg værdigt

Dette frokost sted er Hjerting Badehotels uformelle mødested. Her bliver der serveret alt lige fra friskbrygget kaffe til en lækker frokost og middag. Her er fokus på de bedste lokale råvarer og økologi, retterne er desuden klassiske og bliver serveret i rustukke og hyggelige omgivelser, hvor der er plads til alle.

Deres frokost menu bliver serveret indtil kl 17, hvor du kan få de bedste pandestegte fiskeleter og meget andet. Prøv også deres frokostservering bestående af en let forret, hovedret og dessert som skifter efter sæson.

Strandpromenaden 1, 6710 Esbjerg V

Om forfatteren

Scroll to Top