Vi kan opnå en kommission, såfremt der købes et produkt med vores links.

Hjem » Restauration » Bedste frokost Aalborg – Se vores anbefalinger her

Bedste frokost Aalborg – Se vores anbefalinger her

Bedste frokost Aalborg

Hvor den bedste frokost i Aalborg findes, det er svært at sige, da alle smagsløg er forskellige. Dog er det nemt at sige, om en restaurant er helt suveræn eller ej. Aalborg har meget mere at byde på end blot Jomfru Ane Gade – især hvis du er på udkig efter et godt frokost sted.

Næste gang du befinder dig i Aalborg og sulten nærmer sig, kan du blot vælge mellem vores anbefalinger. Vi synes også, at det er svært at vælge. Herunder giver vi dog vores bud på, hvor du kan tage hen, når du skal have den bedste frokost i Aalborg.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

De bedste frokost steder i Aalborg

I vores vores guide kommer vi ind på forskellige restauranter og hvad de gør godt. Det er de bedste restauranter og caféer ift. frokost, som vi synes du skal tage og besøge næste gang du er i Roskilde efter en god frokost. Lad os komme i gang med de bedste frokoster i Roskilde!


Karma Sushi Aalborg

Denne café ligger i enden af Roskildes gågade, det er derfor det perfekte stop efter en lang dag med shopping. Her kan du nyde den bedste frokost indenfor i restauranten eller udenfor på det overdækket torv. 

Hos Karma Sushi finder du den bedste sushi til frokost. Kommer du i weekenden er der endda 20% på alle menuer til frokost. What’s not to like?

Med de mange smagskombinationer, skaber Karma Sushi unikke smage, som ikke er at finde andre steder. Dette er med til at gøre deres sushi til noget af det allerbedste i Danmark, og derfor er det også helt sikkert værd at spise til frokost, når du er ude i Aalborg. Dog er det værd lige at bemærke, at de kun har åbent for frokost i weekenderne.

Ved Stranden 22, 9000 Aalborg


Hos Isidor Henius

Er du til det bedste og helt klassiske smørrebrød med alt, hvad der hører til – både snaps og hele molevitten? Så er Hos Isidor Henius det helt rette sted for dig. Her laver de nemlig noget af det bedste smørrebrød, der er at finde i det ganske danske land.

Der er et smørrebrød at finde til enhver smag her, både med kød, fisk, skaldyr, den klassiske kartoffelmad, lidt sødt, i form af gamle danske klassikere og meget mere. Du vil ikke blive skuffet, hvis du beslutter dig for en frokost her, da stemningen og maden ikke fejler noget.

Adresse: Slotsgade 33, 9000 Aalborg


Burger Shack Aalborg

Er du sulten efter en kanongod burger, der har det hele – og ikke bare til kødelskeren, men også til veganeren og vegetaren, ja, endda til the fried chicken lover. Der er mange muligheder, og derfor forstår vi også godt, hvis det er svært at vælge den bedste til frokost.

På menuen kan du finde en lang række af velsammensatte burgere, der alle kan kombineres med den bedste gang fritter krydret med italiensk ost og timian, samt en iskold og læskende sodavand. Til den lille sult findes der også en bred vifte af lækre snack, som kan nydes i restauranten eller som take away til frokost.

Adresse: Østerågade 18a, 9000 Aalborg


Café Peace

Hos Café Peace finder du alle de klassiske café-retter, herunder sandwiches, nachos, skønne salater, burgere, et stjerneskud og meget, meget mere. Derfor er der altså noget til enhver mave og enhver smag.

Du kan uden tvivl få stillet sulten på bedste vis ved et besøg hos Café Peace, og vi anbefaler i høj grad, at du booker et bord, da caféen er yderst populær.

Adresse: Boulevarden 4, 9000 Aalborg


Café Spiret

Café Spiret er vinder af Aalborg Awards 2021 i kategorien: Årets Brunch. Hvis du er på udkig efter en lidt tidlig frokost hos et af de bedste steder i Aalborg, er dette stedet for dig. Brunchen bliver serveret fra kl. 9-13 alle ugens dage, og byder på mange forskellige morgenmads- og frokost retter, som du selv kan sammensætte, som du ønsker.

Fra kl. 13:15-21 kan du desuden på gå jagt i deres menukort, hvor du finder klassiske retter som burgere, pastaretter, salater og meget andet.

Boulevarden 24, 9000 Aalborg


Café Vi.2

Denne café kan det hele. De har de helt klassiske caféretter samt mulighed for både vegansk og vegetarisk mad, de laver blandt andet de bedste salatbowls og sandwich, som kan give det bedste frokost måltid.

De har desuden en hyggelig terrasse med udendørssservering, hvor betjeningen altid er i top. Det er derudover muligt at spille kort eller brætspil før, under eller efter maden. Det er derfor det bedste sted at tage hen med sine venner, eller måske en date, så i sammen kan nyde en god frokost og et godt spil.

C. W. Obels Pl. 2, 9000 Aalborg


Caféministeriet

Caféministeriet er en solid og klassisk café, som man forventer den. Her er du garanteret den bedste kvalitet, fine priser og gode udendørs siddepladser på det hyggelige torv. Det er derfor det perfekte frokost sted til forår- og sommer månederne.

I deres køkken bliver det meste lavet fra bunden af kvalitetsråvarer, menuen bliver desuden skiftet i takt med årstiderne. I forårs- og sommer sæsonen, er de til frokost blandt andet kendt for deres dejlige udvalg af smørrebrød, tapastallerken og skaldyrsplatte, hvilket består af rørt krebsehalesalat, håndpillede rejer og friskkogte krabbekløer.

Møllegade 19, 9000 Aalborg


CANblau

CANblau har uofficielt fået titlen som byens bedste tapasrestaurant og findes i hjertet af Aalborg. Her kan du sammensætte din egen frokostmenu inspireret af de spanske tapasretter fra både det kolde og varme bord. Råvarerne er desuden helt i top, og bliver udskiftet så de passer med hvad der er i sæson, hvilket bare gør oplevelsen endnu bedre.

Menukortet er fyldt med lækre tapas retter, hvilket giver en lyst til at prøve det hele. Da tapas er særdeles delevenlig, er det derfor den perfekte frokost oplevelse, som du kan dele med dit selsskab.

Restauranten har åben for frokost alle dage fra kl. 12.00.


Restaurant Provence

Du finder restaurant Provence ned til vandet overfor SAS-hotellet og Aalborg Casino. Restauranten har ligget der i mere end 20 år, og betrages stadig som en af Aalborgs bedste spisesteder. 

Maden er fra det sydfranske køkken og til alle retter bruges danske sæsonvarer, brødet er dog importeret fra den verdensberømte bager Poilâne i Paris. 

Frokostmenuen byder på både dansk frokost og caféretter som burgere, sandwich og pastaretter. Men også lækre franske specialiteter som pariserbøf, moules frites, croque madame og meget andet. 

Der er åben alle dage fra kl. 11.00. 

Ved Stranden 11, 9000 Aalborg


Et besøg værd til frokost i Aalborg

Vi håber at ovenstående har givet dig noget inspiration til, hvor du skal søge hen, hvis du skal have den bedste frokost i Aalborg. Vi er i hvert fald ikke i tvivl om, at én af ovenstående er et besøg værd for dig.

Læs mere her om oplevelser i Århus

Læs også om bedste pizza Kolding og pizza Lyngby her.

Hvor får du den bedste mad i København? Se vores overblik over restaurant København her.

Er du på udkig efter de bedste køkkenknive til køkkenet? Så se med her.

» Find de bedste spisesteder i København med hjælp fra for guide.

» Kender du til de bedste spisesteder Vesterbro? Ellers kan du få hjælp med vores guide her.

» Læs også: Wolt rabatkode 2022, når du skal have din take away lidt billigere.

» Det kan være svært at finde de bedste køkkenknive i test. Brug vores guide, og find dem som passer til dine behov i køkkenet.

Læs vores opskrifter til dehydrator her.


Angivelse af kilder og tests:

restaurantguru.com
wanderlog.com
theculturetrrip.com

[ratemypost]

Scroll til toppen