Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Restauration » Fransk restaurant København – Se bedste gratis spiseguide

Fransk restaurant København – Se bedste gratis spiseguide

bedste franske restaurant

Bedste franske restaurant oplevelser i København

Hos Mydinners er vi vilde med mad, derfor har vi lavet forskellige guides til, hvor du finder de bedste spisesteder i hele Danmark.

Så uanset om du er studerende, har en stor familie eller om andet gør sig gældende, kan du sikre at pengene bruges fornuftigt ved at følge med på siden her.

I følgende artikel får du vores bedste franske restaurant oplevelser i København. Søger du anden inspiration, kan du læse nogle af vores andre guides. Er du eksempelvis interesseret i at finde en asiatisk restaurant med gode madoplevelser?

Hos mydinners vil vi nemlig sørge for, at du får flere oplevelser ud af de penge, du tjener. Der er nemlig ikke noget værre end en dårlig oplevelse på restaurant, hvor man føler, at man bare smider penge ud af vinduet. Vi har derfor lavet en spiseguide til dig, så vi sikre, at det ikke hænder. 

Det franske køkken er utrolig varieret og byder på meget, hvad det angår specialiteter, hvorfor vores bud er præget af forskellige typer restaurant oplevelser, som vi anbefaler – herunder bistro og spisesteder i København.


De bedste franske spisesteder i København

  • Maison​ -En restaurant der giver den fulde franske bistro oplevelse
  • Toto​ – Fantastiske franske måltider med en vinbar tilknyttet
  • Restaurant Je t’aime​ – En restaurant oplevelse, som tilbyder indisk
  • Al-Diwan​ – Fransk bistro som tilbyder både frokost og aften muligheder
  • à côté​ – Delikate autentiske franske retter som kører med en menu

Mydinners anbefalinger til franske spisesteder i København

Maison​

Denne restaurant giver den fulde oplevelse af det bedste ved en fransk bistro, her serveres der udsøgt retter af de mest friske råvarer. Hertil er indretningen af restauranten meget ekstravagant på den moderne måde, med marmorplader og dybe farver på væggene. Her er du sikker på at få en klassiker med de traditionelle franske madkundskaber for øje.

Prøv deres tartar, østers, steak au poivre, som smager af Frankrig. De har tilmed også siddepladser udenfor, så du kan nyde solskinsvejret på en dejlig sommerdag i København.

Find dem på: Dronningens tværgade 43, 1302 København K.


Toto​

Denne franske restaurant og vinbar byder på fantastiske måltider fra det franske køkken, som er uimodståelige for både øjne og mund. Du er sikker på at få noget lækkert fra deres spisekort, som indeholder lidt til enhver smag. Derudover har de formidabel vin, som passer til alle deres retter.

Oplev hvordan sødme, syrlighed og en bitter smag kan danne par til en af de bedste smagsoplevelser, du vil have i dit liv.

Find dem på: Amagerbrogade 145, 2300 København S.


Restaurant Je t’aime​

Om det er grundet sin fløjlsbløde butterchicken eller sit luftige Naan at denne indiske restaurant i København har fået navnet Kashmir vides ikke. Dog ved vi her hos MyDinners at Kashmir med sine 30års erfarring helt klart er en af Københavns bedste indiske restauranter.


Al-Diwan​

Skal du have den ægte franske stemning og autentiske mad, kan du besøge denne restaurant. Denne franske bistro beliggende på Vesterbro tilbyder både en overdådig frokost- og aftenmenu. Alle deres retter består af sæsonprægede og friske råvarer, så du er sikret lækre traditionelle retter fra det Sydeuropæiske køkken.

For med et besøg, vil dine smagsløg føle de er på visit i selveste Frankrig. Så hvis du vil spare nogle penge på en flybillet, kan du sagtens få en af de bedste madoplevelser i København.

Find dem på: Dybbølsgade 9, 1721 København V.


à côté​

En anden restaurant vi klart kan anbefale hos Mydinners er denne, her har du mulighed for at spise delikate autentiske franske retter. De kører udelukkende med én menu, så du er sikker på at få det bedste måltid, der er blevet udsat for kærlighed og tålmodighed.

Med dets meget centrale placering i København, kan det ikke gå galt. Der er masser af barer ved siden af, så I har mulighed for at have en god aften, men det er også en herlig restaurant at drikke vin i.

Find dem på: Gothersgade 39, 1101 København K.


Få mere inspiration til de bedste restauranter i Danmark​

Det var vores bud på de bedste franske oplevelser på restaurant, du kan finde i København. Hvis du, som os, heller ikke kan få nok af spisesteder i Danmark, er dit held med dig. Du kan nemlig læse meget mere i vores Mydinners univers, så du altid er sikker på at invitere dine nærmeste med til de bedste steder nær dig.[ratemypost]

Scroll to Top