Bedste fiskerestaurant i København

Er du vild med god mad og fantastisk stemning? Lige her gør vi dig meget klogere på, hvad det pulserende Nørrebro har at byde på, og hvor du finder alverdens køkkener fra hele verden lige rundt om hørnet.

bedste fiskerestaurant københavn

Skrevet af Peter Rasmussen | 15. november 2021 | København

København er propfyldt med de bedste og lækre fiskerestauranter overalt. Den gamle købstad har i mange år gjort sig godt inde for fiskehandel, hvilket med tiden ikke er blevet mindre populært.

Men det kan være svært at finde rundt i de mange muligheder, der gør sig gældende i København, så leder du efter den bedste fiskerestaurant i København, er du nu kommet til det rigtige sted. Vi har på Mydinners lavet en guide, som beskriver de bedste steder i København, hvor du kan finde de lækreste fiskeretter.

Hooked

Det er ingen overraskelse, at hooked er blevet så velkendt i det trendige København. Denne fiskerestaurant er en af de bedste i København og serverer de lækreste fiskeretter med et twist. Der er altid en god stemning på restauranten, og vi mener derfor, at det er et genialt sted at samle både familie og venner, uanset om det er hverdag eller weekend.

På Hooked er du sikker på at få serveret de bedste fiskeburgere, som er et af kendetegnene for denne fiskerestaurant. Er du i København, og fisketrangen kalder, kan du roligt tage på hooked.

Udover at maden er en fryd for øjnene, prioriterer denne fiskerestaurant smagsoplevelsen, som simpelthen er ubeskrivelig god. Her kan du også få nogle af de bedste billeder af maden, da det er æstetisk anrettet, og derfor snildt kan lægges på de sociale medier.

Det bedste ved hooked i København er de mange forskellige muligheder. De er ikke som din typiske fiskerestaurant, og mange af de skarpe retter på menuen er lækre og sprøde på den helt rigtige måde.

Det er dyrt at være studerende i København, og dette er også den fiskerestaurant, hvor du får den bedste pris. Fisk er dyrt, og hvis du ikke skal ud og vælte budgettet, kan Hooked være det ideelle sted for dig at spise.

Er du i tvivl om, hvad du skal afprøve fra deres menukort? Bare rolig, hooked har lavet en Feast menu, som er fyldt med alle deres bedste retter. Så hvis du har svært ved at vælge, og er rigtig glad for fisk, kan du trygt prøve denne. Lyder det som noget for dig, kan du med fordel gå på opdagelse i deres fiskerestaurant, og det bedste ved det hele er, at de er spredt i hele København.

Følg med på deres Instagram, læs mere eller book bord.

Oysters & Grill

Skal du prøve en anden fiskerestaurant, kan det være værd at prøve Oysters & Grill, som er placeret på Nørrebro i København. Nørrebro er Københavns nye madmekka, og også her ligger der en skøn fiskerestaurant, som er en af de bedste.

Denne fiskerestaurant har et helt specielt koncept, som gør det super billigt at tage ud og spise på et af de bedste steder i København. Konceptet er at man bestiller per tallerken eller 100 gram. Man får nogle store tallerkner, og de fiskeglade er derfor velkommen til at tage for sig.

Det er en god måde at spise ude med en gruppe venner i København, og den bedste måde, hvis man vil prøve nogle forskellige retter på en fiskerestaurant. De har kun åbent om aftenen, og der er ofte mange mennesker, det er derfor en fordel at bestille bord.

De har også nogle vegetariske og veganske muligheder, som er atypiske for en fiskerestaurant, så hvis man har nogle madpræferencer, der ikke er fisk, kan det stadig lade sig gøre at spise her. Det er et af de bedste steder, du kan spise på i København og er helt klart værd at prøve.

Restaurant Havfruen

Må dit fiskerestaurant besøg godt være til den lidt dyrere side, kan du med fordel prøve Restaurant Havfruen. Skal du smage fiske anretninger, kan du her smage nogle af de bedste i København. Her er der et intimt miljø og hyggelig stemning, som retter sig mest til en romantisk date.

De er placeret i hjertet af København, og det er derfor nemt og muligt at gå en tur langs Nyhavn enten før eller efter dit fiskerestaurant besøg. Her får du nogle af de bedste traditionelle fiskeanretninger, som er perfekt til den fiske-glade.

Du får det bedste smørrebrød med fisk i København, og her er der også mulighed for at smage mange af deres forskellige anretninger i østers. Så udforsk deres hjemmeside, og bliv inspireret til dit næste fiskerestaurant besøg.

Læs mere her:

Leder du efter den bedste cafe Odense, cafe Silkeborg eller cafe Kolding? Så læs vores guides, hvor vi har samlet nogle af de bedste caféer, som du kan prøve.

Skal du have buffet ud af huset? Så læs vores anbefalinger her på siden.

Besøg den bedste asiatiske restaurant København eller den bedste franske restaurant København? Det kan også være du ønsker at læse om deals nytårsaften? Så læs med her.

Du kan også besøge en Michelin restaurant, læs vores guide om emnet her: Bedste Michelin restaurant København. Hvis du er til det korreanske køkken, så læs med her: Bedste koreansk restaurant København.

Måske søger du en god frokost? Så læs vores guides her: bedste frokost Århus, bedste frokost Odense og bedste frokost Aalborg. Det kan også være du vil have running sushi? Så læs vores store guide omkring det her.

Vil du hellere spise hjemme? Så tjek vores udvalg af rabatkoder ud hos Wolt og Just eat

Vil du have en Zalando rabatkode? Så læs her hvordan du kan skaffe dig en.

Er du kreativ anlagt? Så læs vores guide om Creative Space.

>> Vi har lavet en guide til at finde den bedste kødhakker. Læs mere her på siden.

>> Står du og mangler en trykkoger? Så læs vores guide, så du får købt den bedste trykkoger på markedet.

>> Skal du igang med at træne? Så læs vores guides omkring bedste proteinpulver, billig proteinpulver, bedste veganske proteinpulver og bedste laktosefri proteinpulver.

>> Dette indlæg er lavet i samarbejde med Lumida. Læs mere om hvad de laver her: elektriker Rødovre.

>> Mangler du nem og sund frokost ideer? Så læs mere her.

>> Elsker du sushi og befinder dig uden for København? Så læs mere her – Sushi Frederikssund

>> Er du på udkig efter en lækker morgenmad, frokost eller middag? Så bør du lægge vejen forbi restauranterne på det hippe kvarter – Restaurant Vesterbro. Eller brug de uendelige muligheder der er af take away Vesterbro.

» Læs her hvor du får den bedste nordisk buffet.

» Se her hvor du får den bedste frokost Esbjerg og bedste frokost Viborg.

» Læs også om bedste pizza Kolding og pizza Lyngby her.

» Prøv disse restauranters brunch buffet.

Kender du til Cafe Vivaldi? Læs mere om dem her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

deals i København med mydinners

Få besked når nye madoplevelser lanceres