Citruspresser bedste i test - Overblik over saftpresser 2022​

Er du på udkig efter din næste saft- og citruspresser som er den bedste af slagsen?

Af

Citruspresser bedste i test - Overblik over saftpresser 2022​

Frygt ej, vi har lavet en komplet guide til, hvilken citruspresser eller appelsinpresser der har vundet eller er blevet anmeldt bedste i test. Alt efter hvilke krav du har til din saftpresser eller citruspresser, skal du afgøre med dig selv, om den appelsinpresser der vælges skal være elektrisk.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Der findes nemlig forskellige varianter af citruspresser i 2022, så derfor kan det være en god ide at afgøre hvorvidt ens saftpresser skal være manuel, elektrisk, to go eller noget helt fjerde. Hos Mydinners har vi lavet den perfekte guide til, hvordan du vælger hvilken slags appelsinpresser der er den bedste til dig eller de formål du tænker at bruge den til.

Yderligere har vi lavet en test guide som du kan følge, for at få den bedst anmeldte citruspresser til dine behov, som du finder længere nede i artiklen.

Overblik over citruspresser anmeldt bedste i test

Bedste i test når det gælder citruspresser kan være kompliceret, da der er forskellige krav til en saftpresser af denne slags og alt efter behov, kan det være forskellige præferencer i appelsinpresser segmentet som gør hele forskellen. Vi har derfor opdelt vores saftpresser og hvilke der er anmeldt bedste i test i forskellige kategorier.

Kom til sagen - Hvad er den bedste citruspresser i 2022?

Den hidtil højest anmeldte elektriske citruspresser på markedet i 2022, er følgende model som er blevet anmeldt bedste i test flere steder – Princess Master juicer.

I denne artikel

Vores guide starter med detaljerede oplysninger om vores valg af de bedste citruspressere i 2022 og dækker derefter de vigtigste emner, som en dygtig køber bør være opmærksom på, for dem, der ønsker at komme ind på ind- og uddybning af købsprocessen for citruspresser. Lad os komme i gang.

De bedste citruspresser 2022

Princess Master juicer

Prisklasse: 350 – 500 kr. 

Type: Juicer

Efftekt: 160W

Funktion: Røreskål på 6,7L

Fordele:

Specifikationer:

Se produkt

Denne elektriske citruspresser model, er umiddelbart den bedste som fåes på markedet i øjeblikket. Udover at den klarer sig godt i test, er den blevet anmeldt som værende meget holdbar og af god kvalitet. Det giver rigtig god mening, når man ser på den kraftige motor den har, som de andre modeller ikke kan konkurrere med.

Selvom motoren er yderst kraftig, er motoren yderst lydløs, så selvom den bruger meget strøm er den støjsvag. Den er nem at rengøre, da du kan sætte de aftagelige dele i opvaskemaskinen, så således får du en let og hurtig appelsinpresser i hjemmet. Få det fulde saft ud af dine citrusfrugter med denne model.

sage juicepresser

Sage Citrus Press Pro

Prisklasse: 1499 – 2000 kr. 

Type: Citruspresser

Efftekt: 110 watt

Materiale:  Rustfrit stål & BPA-fri plastik

Fordele:

Specifikationer:

Se produkt

På nem og hurtig vis, kan du med denne appelsinpresser presse alle slags citrusfrugter på nem og hurtig vis. Det er både appelsiner, lime, grapefrugter og meget mere, så du får presset din frugt på nem og hurtig vis. Den er anmeldt bedste i test, da den gør hvad den skal, og har fået en del positiv feedback da den er af yderst god og holdbar kvalitet.

Den er i den dyrere ende på det elektriske citruspresser området og har en høj vægt, derfor må man afgøre om man foretrækker en høj og holdbar kvalitet for dyrere penge samt hvor meget man vil gøre brug af produktet. Du bruger minimal anstrengelse i og med at der er et håndtag som presser frugten.

Den er yderligere designet, så du maksimere saft udbyttet fra citrusfrugten og er dermed bedste i test hvis man ikke har mange kræfter og stadig vil have det fulde saft ud af sine frugter. Denne model kan skilles ad og sagtens tåle opvaskemaskine.

SMEG CITRUSPRESSER

Prisklasse: 1399 – 1600 kr. 

Fordele:

Specifikationer:

trykkoger

Se produkt

Denne citruspresser er både stilren, nem at anvende og effektiv. Den aktiveres nemlig automatisk og sørger for at alt juicen bliver presset ud uanset størrelse og type af frugt. 

Severin Citruspresser

Prisklasse: 599 kr. 

Type: Citruspresser

Efftekt:50 watt

Materiale: Stål

Fordele:

Specifikationer:

Se produkt

Denne smarte elektriske citruspresser fra Serverin kan rumme 1 liter friskpresset juice og er det bedste bud på en billig elektrisk appelsinpresser. Den er hurtig og tester perfekt til dets job, men man får også hvad man betaler for. Delene kan nemt og hurtigt skilles ad og skal rengøres i hånden. 

OBH NORDICA CITRUSPRESSER ELIXIR - Den gyldne middelvej

Se produkt

Denne elektriske OBH model er en citruspresser udover det sædvanlige, med denne er det nemt og hurtigt at presse håndtaget ned, og få friskpresset juice. Denne model kræver minimal indsats når du presser håndtaget ned og har en pris som ligger i midten af de dyrere og lidt billigere modeller der er foreslået forinden. 

Specifikationer: 

MærkeOBH
MaterialeRustfrit stål 
Vægt  
Effekt (watt)100

Bedste i test manuel citruspresser

Der kan være mange grunde til, at man vælger en manuel citruspresser. Først og fremmest er der det æstetiske samtidig med at den ikke fylder ligeså meget som en elektrisk. Så hvis dine citrusfrugter skal presses manuelt, kan du finde dem som har klaret sig bedste i test på denne liste.

CHEF’N FRESHFORCE - Bedste til hånden

Citruspresser bedste i test - Overblik over saftpresser 2022​

Med denne model, får du et lækkert æstetisk produkt som både er nem og overskuelig, på samme måde som den er lækker at have i køkkenet. Den har et ergonomisk greb og findes i de flotteste farver, så dit hjem bliver præget af et sødt og sjovt design. Det anbefales at den vaskes i hånden, så den er ikke opvaskemaskine venlig. 

MULTI BOWL - Med multifunktioner

Ved denne citruspresser får du en skål, ske og citronpresser/låg som er vædig fin for det æstetiske øje. Udover at den er praktisk fordi man kan lave dressing direkte i appelsinpresser skålen. Så er den også lækkert designet af Schmelling, og den kan derfor sagtens stå ude til enhver anledning. 

Derudover kan skålen tåle både fryser, mikroovn og opvaskemaskine, så den er vældig alsidig og er den bedste saftpresser til det meste. 

Mette Blomsterberg citronpresser - Den enkle

saftpresser 2022​

Skal det være helt enkelt men med smag for kvalitet, har Mette Blomsterberg kreeret en vidunderlig og nem citruspresser i form af en lille egetræs presser. Den er godkendt og testet af selve kage dronningen hende selv, så vi ved at dette er den bedste af slagsen.

LÉKUÉ CITRONPRESSER - Den smarte

Citruspresser i 2022​

Med denne model, får du en citruspresser som er lidt udover det sædvanlige. På trods af at den udelukkende kan bruge til citrusfrugter, er det en måde du kan undgå saft på fingre eller sten og kerner i maden. Man skærer citronen i halv, hvorefter man sætter den ene halvdel i presseren så saften kommer ud. 

Denne er testet bedst i nytænkning den er lavet af silikone og tåler derfor gerne opvaskemaskine, derudover er den god til, hvis du aldrig bruger en hel citron, for du har nemlig mulighed for at opbevare citronen i køleskabet med denne citruspresser. 

ALESSI JUICY SALIF CITRUSPRESSER - Designikonet

Med denne model, får du en citruspresser som er lidt udover det sædvanlige. På trods af at den udelukkende kan bruge til citrusfrugter, er det en måde du kan undgå saft på fingre eller sten og kerner i maden. Man skærer citronen i halv, hvorefter man sætter den ene halvdel i presseren så saften kommer ud. 

Denne er testet bedst i nytænkning den er lavet af silikone og tåler derfor gerne opvaskemaskine, derudover er den god til, hvis du aldrig bruger en hel citron, for du har nemlig mulighed for at opbevare citronen i køleskabet med denne citruspresser. 

Test: Den bedste citruspresser for dig

Det kan være svært at finde ud af, hvilken slags citruspresser der er den bedste for ens selv eller i hjemmet. Derfor har vi lavet denne lille test, så du kan overveje de følgende udsagn og overveje, hvilke behov der betyder mest for dig, og dermed vælge den saftpresser eller appelsinpresser som giver mest mening for dig fra vores bedste i test.

Vi hos mydinners anmelder tonsvis af produkter: læs om de bedste wokpander

Manøvrering 

De fleste ved godt selv hvad de foretrækker når det gælder citruspresser. Skal den være elektrisk og lidt tungere og fylde mere? Versus den mindre appelsinpresser, som ikke har ligeså mange fordele. Vi vil hjælpe dig med at afgøre, hvad der er det bedste for dig. 

Det er helt klart en fordel at prioritere plads, på den måde er du sikret at din citruspresser ikke er til besvær eller fylder unødvendigt afhængigt af hvor meget du bruger den til daglig. 

Rengøring

Hvad forventer du af din citruspresser? Alt efter hvor meget du gør brug af en citronpressere kan det være forskelligt fra person til person, hvor meget rengøring man har tid til. Udover at det er afhængigt af tid, så er plejer det også at være en fordel at medregne mennesker ind.

Er i en stor familie som elsker friskpresset juice af alle slags citrusfrugter kan det bedste være at vælge en juicepresser som kan trække en del, på samme tid som der skal være plads nok. Her kan det nemlig være at en saftpresser på 1 liter, ikke rummer nok. Så test hvor meget der bliver lavet, før i køber.

Skal din appelsinpresser kunne tåle opvaskemaskine? Hvis du laver friskpresset juice hver morgen, kan det være rart bare at smide det i opvaskemaskinen. Har du ikke en opvaskemaskine, eller pladsen til det, kan det være en større fordel at vælge en manuel citruspresser.

Hvad er det bedste ved en citruspresser?

I helse og kost området, har det altid været anbefalet at man får de vitaminer og mineraler kroppen skal have i løbet af dagen. På den måde, sørger du for at have høj energi til dagen samtidig med at mindske stressniveau og hvordan det er med til at booste og styrke dit immunforsvar.

Når du ud fra vores anmeldelser har fundet den bedste til jeres hjem, kan du finde forskellige opskrifter på både dressing og juices og teste dem af derhjemme. Der er nemlig mange ting man kan bruge en citruspresser til, udover bare at lave en friskpresset juice.

Så alt efter dine behov, kan du gå på opdagelse i vores bedste i test anmeldelser og finde lige præcis de produkter som du går og mangler. På den måde er du sikret at bruge penge på gode og holdbare produkter og overveje hvilke vigtige elementer der er det bedste for dig.

Angivelse af kilder og tests

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.