Bedste cafe i København - Læs Mydinners guide

cafe København

Der er mange gode steder i København, men hvilken café er den bedste til den romantiske date? Hvilken egner sig mest til studie arbejde, og hvad hvis du skal have familien med på restaurant-hygge, men ikke ved, hvor du skal tage dem hen? Frygt ej! Vi har guiden lige her. 

Café besøg kan være en hyggelig måde at ses med venner, familie eller andre bekendtskaber over en kop kaffe eller anden lækker forfriskning. Vi har fundet de bedste café steder i København, så læs videre og find ud af, hvor dit næste besøg skal gå hen.

Mad og Kaffe

Hvis du trænger til hyggelige omgivelser og god mad, som på en helt særlig måde rammer smagsløgene, skal du prøve café Mad og Kaffe. De har skabt de bedste omgivelser til at tage familien med på restaurantbesøg eller medbringe en date. Hos Mad og Kaffe i København værnes der om gode råvarer, og du kan sagtens forvente at få en af de bedste madoplevelser her. 

Er du i København og skal starte din dag på bedste vis med et café besøg, kan du på Mad og Kaffe være sikker på at besøget gør resten af din dag god. Deres menu er opdelt i morgen- og frokost/aften menu, så alt efter hvad tidspunkt du gerne vil ud og spise, er der rige muligheder for det. 

Derudover er der lagt op til en god romantisk date, da man både kan spise på denne café morgen, frokost eller aften og med tilhørende friske, læskende drikke.

Vi ved, at der er mange muligheder for at studere i København, men her kan du være sikker på at gøre det med en god kop kaffe eller noget lækkert morgenmad på siden. Vi ved, at det bedste arbejde bliver udført på fuld mave, så vi kan snildt anbefale Mad og Kaffe’s café til studiearbejde. Hvis du mangler et sted at medbringe familien, kan du også roligt tage dem med her, da stedet har et afslappet miljø med plads til alle.

Mad og Kaffe er henover den seneste tid, blevet et af de mest trendige steder i København. Ikke kun fordi de laver god og lækker mad, men deres retter er visuelt smukke og lægger op til de bedste Instagram billeder. Det er derfor både en fryd for øjet og ganen.

Har du allergier eller andre madpræferencer, har deres café et overskueligt menukort, som på bedste vis er gjort nemt at tyde indholdet af, så du hurtigt kan finde ud af, hvad du skal have.  

På Mad og Kaffe’s café er der en varm og velkommen stemning med venlig og rolig betjening. Der findes tre restauranter fordelt godt rundt i København. Så uanset om du er på Amager eller Frederiksberg, er der mulighed for lækker café-besøg hos dem. 

Følg med på deres Instagram, læs mere eller Book bord hos Mad og Kaffe. 

Find dem på: Sønder blvd. 68 1720 København V, Tyrolgade 6 2300 København S, Godthåbsvej 45 2000 Frederiksberg. 

Bastard Café

Leder du efter god stemning, hvor du både kan nyde lækker mad og spille spil, er Bastard café det perfekte sted. Denne café formår altid at have en hyggelig stemning og masser af spil-glade gæster. Det er den bedste café i København, og her møder man altid åbne og venlige mennesker, som du sagtens kan udfordre i et godt brætspil. 

Hvis du skal ud og mødes med studiekammeraterne, eller bare har brug for et afbræk fra hverdagen, er denne café i København det ideelle sted. Du skal ikke blive narret af deres hårde udseende på Instagram, de huser nogle af de bedste arrangementer, så der er hyggelige eftermiddage og aftener at hente her. 

Vi ved, at man som studerende i København kan bruge alt det rabat, man kan få. Det bedste ved denne café er derfor, at der også er studierabat. Der er studierabat fra kl 12-16 på alt the og kaffe alle hverdage, og sommetider holder de forskellige café arrangementer, der er værd at tjekke ud. 

Følg med på deres Instagram, læs mere eller Tjek deres hjemme på Bastard café

Find dem på: Rådhusstræde 13 1466 København.

Paludan bog og Café

En sidste café, der er på vores liste over bedste studiesteder i København, er Paludan bog & café. Der er rolige omgivelser, som giver ro til, at man kan læse eller diskutere i sin studiegruppe. Der er gode muligheder for at sidde med sin computer eller studiebøger og bare rolig, hvis du bliver sulten, er der lækre valgmuligheder på deres menukort.

Der er en del historie fra det gamle København, som kan mærkes i deres lokaler. Det bedste ved denne café er de utallige bøger på reolerne, der fylder lokalerne og danner hyggelige rammer. Her kan du bestille de lækreste måltider og få varme eller kolde retter, der nemt kan nydes, mens man får klaret læsningen.

Er du ikke studerende? Bare rolig, der er plads til alle aldre på denne café, og med dets centrale beliggenhed er det et af de bedste steder i København at mødes og få en kop kaffe. Her er også altid noget lækkert til den søde tand, hvis café besøget trænger til en lækker delikatesse.

Følg med på deres Instagram, læs mere eller Tjek deres hjemme på Paludan café.

Find dem på: Fiolstræde 10 1171 København.

Café A

Der er en hel del grunde til at besøge Café A. Med deres lækre mad og billige priser er det et perfekt sted til studerende eller andre, der søger efter et billigt restaurantbesøg. Deres menu står på traditionel og klassisk café mad, og du finder her blandt andet nogle af de bedste burgere i København – lækre og saftige. 

Du finder alt fra de bedste sandwich, bøffer, nachos, pasta og meget andet, så hvad end du er sulten efter, er der adskillige muligheder på menukortet. Springer du helst kødet over, så har Café A også vegetariske og veganske valgmuligheder, som imødekommer netop det behov. 

Du kan også sagtens tage hele familien med til denne café, da der på deres app altid er gode tilbud at hente. Appen bliver løbende opdateret med aktuelle kuponner og tilbud, hvis du gerne vil spare nogle penge til næste café besøg. Det kan være dyrt at spise brunch i København, men med restaurantes fordelagtige priser er det nemt og billigt at invitere vennerne eller familien med ud og spise. 

På denne café er der også billige long drinks og de bedste cocktails, så hvis I leder efter et hyggeligt sted at drikke jeres drinks i København, er det en oplagt mulighed. Café A har ofte tilbud på diverse forskellige drikkevarer – så kig ind. 

Så hvis du er klar på at have en af dine bedste café oplevelser og tænker, at dit næste besøg skal være på Café A, kan du finde dem på nedestående adresser rundt i København. Hvis ikke du er i nærheden af København, har de heldigvis cafeer spredt over hele Sjælland og i Jylland.

Følg med på deres Instagram, læs mere eller Book bord hos Café A. 

Find dem på: Reberbanegade 3 2300 København, Hvidovrevej 57 2650 Hvidovre, Herlev hovedgade 17 2730 Herlev.

Læs mere her:

Vil du besøge den bedste asiatiske restaurant København eller den bedste franske restaurant København? Så læs vores guides omkring disse to yderst delikate køkkener og restauranter i København.

Det kan også være du vil besøge en Micheling restaurant, så læs vores guide omkring emnet: Bedste Michelin restaurant København. Og er du mere til det koreanske eller indiske køkken, kan du læse mere her: Bedste koreansk restaurant København & bedste indisk restaurant København.

Skal du ud og være kreativ? Så kan du besøge Creative Space. Læs mere om det i vores guide til kreative keramik værksteder. 

Skal du til påskefrokost? Så se Madklubbens påskefrokost menu her. I kommer ikke til at gå sultne fra borde

Det kan også være du er interesseret i lækre spisesteder Frederiksberg? Så læs mere her.

Er du i tvilv om, hvor i København du finder det bedste indiske mad? Læs mere her og få inspiration til dit næste måltid. 

Se bedste kaffemaskine med kværn og bedste wokpande her.

Skal du bruge en opvaskemaskine til alt din opvask? Så find den bedste opvaskemaskine eller bedste bordopvaskemaskine her.

Har du svært ved at koge æg på den normale måde? Så find den bedste æggekoger her.

Skal du på restaurant i Køge? Så har vi den perfekte guide – Læs med her: Restaurant Køge.

» Kender du stederne hvor du får den bedste frokost Kolding, bedste frokost Vejle eller bedste frokost Roskilde? Så er du kommet til det det rette sted. Mydinners har svaret på dine spørgsmål. Læs med her på siden.

» Læs også om bedste pizza Kolding og pizza Lyngby her.

» Prøv disse restauranters brunch buffet.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.