Cafe i København - Find de bedste steder - Op til 50% deals

København har mange gode steder at tage på cafe. Her kan du finde et overblik over de bedste steder du kan nyde en god omgang mad, en god god kaffe eller noget sødt til tanden.

bedste cafe København

Der er mange gode steder i København, men hvilken café er den bedste til den romantiske date? Hvilken egner sig mest til studie arbejde, og hvad hvis du skal have familien med på restaurant-hygge, men ikke ved, hvor du skal tage dem hen? Frygt ej! Vi har guiden lige her.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af diverse spisesteder og deals er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige anmeldelser, forbruger feedback samt egne besøg, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye tests, besøg og forbrugeranmeldelser foretages.

Café besøg til når du har tid med venner, familie eller bekendtskaber

Café besøg kan være en hyggelig måde at ses med venner, familie eller andre bekendtskaber over en kop kaffe eller anden lækker forfriskning. Vi har fundet de bedste café steder i København, så læs videre og find ud af, hvor dit næste besøg skal gå hen.

I denne artikel

Læs vores guide om de bedste cafeer i København, og tag dine bekendtskaber med, næste gang du er i byen for at drikke en kop kaffe, eller når maven knurrer efter mad. Se vores anbefalinger her!

Bedste cafe i København

bedste cafe København

Mad & Kaffe

Mad & Kaffe - bedste cafe i København

Hvem er den bedst for: Til dem som elsker en god kop kaffe, en god brunch eller smørrebrød

Type: Café

Prisklasse: Gode priser

Mad & Kaffe kan findes følgende steder:

Højdepunkter:

Hvorfor er Mad & Kaffe god?

Hvis du trænger til hyggelige omgivelser og god mad, som på en helt særlig måde rammer smagsløgene, skal du prøve café Mad og Kaffe. De har skabt de bedste omgivelser til at tage familien med på restaurantbesøg eller medbringe en date. Hos Mad og Kaffe i København værnes der om gode råvarer, og du kan sagtens forvente at få en af de bedste madoplevelser her. 

Er du i København og skal starte din dag på bedste vis med et café besøg, kan du på Mad og Kaffe være sikker på at besøget gør resten af din dag god. Deres menu er opdelt i morgen- og frokost/aften menu, så alt efter hvad tidspunkt du gerne vil ud og spise, er der rige muligheder for det. 

Derudover er der lagt op til en god romantisk date, da man både kan spise på denne café morgen, frokost eller aften og med tilhørende friske, læskende drikke.

Vi ved, at der er mange muligheder for at studere i København, men her kan du være sikker på at gøre det med en god kop kaffe eller noget lækkert morgenmad på siden. Vi ved, at det bedste arbejde bliver udført på fuld mave, så vi kan snildt anbefale Mad og Kaffe’s café til studiearbejde. Hvis du mangler et sted at medbringe familien, kan du også roligt tage dem med her, da stedet har et afslappet miljø med plads til alle.

Mad og Kaffe er henover den seneste tid, blevet et af de mest trendige steder i København. Ikke kun fordi de laver god og lækker mad, men deres retter er visuelt smukke og lægger op til de bedste Instagram billeder. Det er derfor både en fryd for øjet og ganen.

Har du allergier eller andre madpræferencer, har deres café et overskueligt menukort, som på bedste vis er gjort nemt at tyde indholdet af, så du hurtigt kan finde ud af, hvad du skal have.  

På Mad og Kaffe’s café er der en varm og velkommen stemning med venlig og rolig betjening. Der findes tre restauranter fordelt godt rundt i København. Så uanset om du er på Amager eller Frederiksberg, er der mulighed for lækker café-besøg hos dem. 

Følg med på deres Instagram, læs mere eller book bord hos Mad & Kaffe. 

Bastard Café

Bastard Café - bedste cafe i København

Hvem er den bedst for: Til personerne som elsker at spille brætspil.

Type: Café

Prisklasse: Gode priser!

Bastard Café kan findes følgende steder:

Højdepunkter:

Hvorfor er Bastard Café god?

Leder du efter god stemning, hvor du både kan nyde lækker mad og spille spil, er Bastard det perfekte sted. Denne café formår altid at have en hyggelig stemning og masser af spil-glade gæster. Det er den bedste café i København, og her møder man altid åbne og venlige mennesker, som du sagtens kan udfordre i et godt brætspil. 

Hvis du skal ud og mødes med studiekammeraterne, eller bare har brug for et afbræk fra hverdagen, er denne café i København det ideelle sted. Du skal ikke blive narret af deres hårde udseende på Instagram, de huser nogle af de bedste arrangementer, så der er hyggelige eftermiddage og aftener at hente her. 

Vi ved, at man som studerende i København kan bruge alt det rabat, man kan få. Det bedste ved denne café er derfor, at der også er studierabat. Der er studierabat fra kl 12-16 på alt the og kaffe alle hverdage, og sommetider holder de forskellige arrangementer, der er værd at tjekke ud. 

Følg med på deres Instagram, læs mere eller tjek deres hjemmeside

Paludan Bog og Café

Hvem er den bedst for: Kan du lide koreansk mad? Så er dette stedet for dig.

Type: Restaurant

Prisklasse: Gode priser

Paludan Bog og Café kan findes følgende steder:

Højdepunkter:

Hvorfor er Paludan Bog og Café god?

Endnu en på vores liste over bedste studiesteder i København, er Paludan bog & café. Der er rolige omgivelser, som giver ro til, at man kan læse eller diskutere i sin studiegruppe. Der er gode muligheder for at sidde med sin computer eller studiebøger og bare rolig, hvis du bliver sulten, er der lækre valgmuligheder på deres menukort. 

Der er en del historie fra det gamle København, som kan mærkes i deres lokaler. Det bedste ved denne café er de utallige bøger på reolerne, der fylder lokalerne og danner hyggelige rammer. Her kan du bestille de lækreste måltider og få varme eller kolde retter, der nemt kan nydes, mens man får klaret læsningen.

Er du ikke studerende? Bare rolig, der er plads til alle aldre på denne café, og med dets centrale beliggenhed er det et af de bedste steder i København at mødes og få en kop kaffe. Her er også altid noget lækkert til den søde tand, hvis café besøget trænger til en lækker delikatesse.

Følg med på deres Instagram, læs mere eller tjek deres hjemmeside.

Café A

Hvem er den bedst for: Til dem som elsker cafe-mad til gode priser.

Type: Café

Prisklasse: Gode priser

Café A kan findes følgende steder:

Højdepunkter:

Hvorfor er Café A god?

Der er en hel del grunde til at besøge Café A. Med deres lækre mad og billige priser er det et perfekt sted til studerende eller andre, der søger efter et billigt restaurantbesøg. Deres menu står på traditionel og klassisk café mad, og du finder her blandt andet nogle af de bedste burgere i København – lækre og saftige. 

Du finder alt fra de bedste sandwich, bøffer, nachos, pasta og meget andet, så hvad end du er sulten efter, er der adskillige muligheder på menukortet. Springer du helst kødet over, så har Café A også vegetariske og veganske valgmuligheder, som imødekommer netop det behov. 

Du kan også sagtens tage hele familien med til denne café, da der på deres app altid er gode tilbud at hente. Appen bliver løbende opdateret med aktuelle kuponner og tilbud, hvis du gerne vil spare nogle penge til næste restaurant-besøg. Det kan være dyrt at spise brunch i København, men med restaurantes fordelagtige priser er det nemt og billigt at invitere vennerne eller familien med ud og spise. 

dette sted er der også billige long drinks og de bedste cocktails, så hvis I leder efter et hyggeligt sted at drikke jeres drinks i København, er det en oplagt mulighed. Café A har ofte tilbud på diverse forskellige drikkevarer – så kig ind. 

Så hvis du er klar på at have en af dine bedste café oplevelser og tænker, at dit næste besøg skal være på Café A, kan du finde dem på nedestående adresser rundt i København. Hvis ikke du er i nærheden af København, har de heldigvis cafeer spredt over hele Sjælland og i Jylland.

Følg med på deres Instagram, læs mere eller book bord hos Café A. 

Granola

Hvorfor er Granola god?

En rigtig god autentisk og levende oplevelse kan du få hos en af de hyggeligste franske restauranter i København. Denne lille cafe eller bistro serverer udelukkende franske produkter, og man ville nok kalde dem frankofile på den rigtig gode måde.

De sørger for god kvalitet og stemning. Det er efter vores mening en af de bedste og hyggeligste små områder den befinder sig i, nemlig på Værnedamsvej. Du kan drømme dig væk til en fransk cafe, men i det pulserende København.

Vi har ofte på siden endda deals og rabatter hertil, så hvis du vil spare lidt penge på din næste oplevelse på Granola, så er det bare med at holde øje.

Hooked

Hvorfor er Hooked god?

Er du ikke til den typiske og klassiske cafe oplevelse, så kan du også prøve en masse andet mad i København. Du kan blandt andet få noget af det bedste fisk hos Hooked, som du ofte kan finde forskellige deals og rabbater til her på siden.

Men hvorfor skal du vælge Hooked frem for en normal cafe i København? Du kan her få en mere pulserende, moderne og frisk stemning, hvor både personale og maden er i topklasse. En sprød moderne lobster roll med tilhørende sprøde fritter og en læskende god cocktail – så kommer du langt.

Du finder disse dejlige Hooked fiskerestauranter fordelt ud i hele København på både Nørrebro, Christianshavn, Kødbyen, Carlsberg Byen, Indre København og Frederiksberg. Der er næsten ingen undskyldning for ikke at støde på disse bedste og friske restauranter.

Cafe Victor

Hvorfor er Cafe Victor god?

Er du en der elsker at spise lækkert og eksklusivt, så har vi selvfølgelig også en anbefaling til dig. Cafe Victor er en af de ældste og bedste restauranter der findes i Indre By. Ikke nok med at du kan kigge forbi til morgenmad, frokost og middag, så kan du også komme forbi til cocktails og god vin til sent ud på natten.

Ikke nok med at du kan nyde deres dejlige menukort og atmosfære til en privat lille middag, så kan du også afholde events, privat arrangementer, forretningsmøder og lignende i deres lokaler.

Vi ville personligt lægge et besøg forbi her, da det er en af de restauranter, som er eksklusive men stadig med plads til at være afslappet på den gode måde. Det ikke en normal cafe, men en restaurant af finere og fornem slags.

Hvordan finder du den bedste cafe i København?

Det kan være svært at vurdere, hvad det er der, som er afgørende for hvordan man vurderer den bedste cafe i København. Der er et hav af muligheder i København, og det bliver ved med at komme nye restauranter ind i billedet.

Den danske hovedstad er et madmekka uden lige, og der er derfor noget for enhver smag og type. Det gode ved denne store dejlige hovedstad er, at den byder på et enormt bredt spektrum af gastronomi, og om du er til klassisk italiensk, fusioneret nordisk køkken, fine franske fornemmelser eller ganske normal cafe mad – så kan du få det.

Det handler derfor bare om at holde sig opdateret på løbende steder, som åbner eller diverse guides og overblik, som giver dig anbefalinger med på vejen. Vi gør alt for hele tiden at følge godt med i de bedste steder og restauranter.

Vi elsker også, at du kan spare en mønt eller to på dine restaurant-besøg, fordi hvis du skal nå og opleve det hele, må du hellere spare lidt penge undervejs. Derfor samler vi en masse deals, rabatter og tilbud, som kan hjælpe dig lidt på vejen.

Hvis du ikke bor i hovedstaden eller området omkring, så ingen hast, vi fanger også alle de gode tilbud og deals i Århus, Odense og en masse andre byer i hele Danmark. Vi holder os opdateret på, hvad medierne udtaler om de forskellige steder, og diverse anmeldelser og guides fra blandt andet Mad & Monopolet, Politiken, AOK og mange andre.

Vi hjælper dig derfor derfor både med at finde et udvalg af de bedste restauranter og spisesteder i København, men også dem som løbende har deres menu og oplevelser til gode priser, som alle kan følge med på.

Inspiration hos Mydinners på bedste cafe i København

Vil du besøge den bedste asiatiske restaurant København eller den bedste franske restaurant København? Så læs vores guides omkring disse to yderst delikate køkkener og restauranter i København.

Det kan også være du vil besøge en Micheling restaurant, så læs vores guide omkring emnet: Bedste Michelin restaurant København. Og er du mere til det koreanske eller indiske køkken, kan du læse mere her: Bedste koreansk restaurant København & bedste indisk restaurant København.

Skal du ud og være kreativ? Så kan du besøge Creative Space. Læs mere om det i vores guide til kreative keramik værksteder

Skal du til påskefrokost? Så se Madklubbens påskefrokost menu her. I kommer ikke til at gå sultne fra borde

Det kan også være du er interesseret i lækre spisesteder Frederiksberg? Så læs mere her.

Er du i tvilv om, hvor i København du finder det bedste indiske mad? Læs mere her og få inspiration til dit næste måltid. 

Se bedste kaffemaskine med kværn og bedste wokpande her.

Skal du bruge en opvaskemaskine til alt din opvask? Så find den bedste opvaskemaskine eller bedste bordopvaskemaskine her.

Har du svært ved at koge æg på den normale måde? Så find den bedste æggekoger her.

Skal du på restaurant i Køge? Så har vi den perfekte guide – Læs med her: Restaurant Køge.

» Kender du stederne hvor du får den bedste frokost Kolding, bedste frokost Vejle eller bedste frokost Roskilde? Så er du kommet til det det rette sted. Mydinners har svaret på dine spørgsmål. Læs med her på siden.

» Læs også om bedste pizza Kolding og pizza Lyngby her.

» Prøv disse restauranters brunch buffet.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Sådan skriver vi:

Hos Mydinners sammensætter vi anbefalinger, så du kan finde de bedste deals og spisesteder i hele Danmark. Disse guides og oversigter over deals udfører vi ved at lave en grundig research på de forskellige spisesteder, store som små, og hvor vi har spist på et stort udvalg af restauranterne, som vi anbefaler.

Vi undersøger blandt andet spisestedernes hjemmeside, menukort, andre anbefalinger og anmeldelser gennem andre større medier eller mindre fora. Derudover sammenligner vi anmeldelser af spisestederne fra kunder samt undersøger og gennemlæser andre udtalelser om det specifikke sted.

Retningslinjerne for vores undersøgelser:

  • Vi tjekker op på flere forskellige anmeldelser og test, som hver især fremhæver spisestedernes fordele og ulemper. Det giver os et indblik i, hvordan forskellige anmeldere og test anbefaler det specifikke sted og nuancerer dermed anbefalingen. 
  • Vi gennemgår hjemmesidens egne beskrivelser og kundeudtalelser.
  • Vores undersøgelser indebærer både research, egne oplevelser og besøg samt større anmeldelser af stederne og diverse deals.
  • Vi går ind i oplysninger såsom omdømmer, brands og størrelser.
  • Trods sponsoreret indhold vil vi fortsat altid have øje for det gode sted, og de specifikke fordele og ulemper spisestedet eller den pågældende deal har.

 

De spisesteder som du finder i vores guides og overblik, kan du som regel handle hos vores partnere. Vores research og test af spisestederne er udarbejdet af vores professionelle og subjektive kollegaer. Dermed kan du hos os blive klogere på, hvilket sted du skal købe din næste deal eller booke bord, hvis du skulle være i tvivl om stedets specifikke fordele og ulemper.