Bedste bordgrill 2022

Overvejer du om du enten skal have en bordgrill eller en optigrill? Vi har samlet de vigtigste informationer omkring, hvilken bordgrill du skal have - læs vores guide her

Af

bordgrill

Vi har samlet overblikket over markedet over bordgrill produkter, som har fået bedste i test, på forskellige sider og anmeldelser. Så hvis du overvejer om dit næste køb skal være en bordgrill eller en eventuel optigrill, kan du overveje forskellige fordele og ulemper i vores guide. Vi har nemlig samlet de produkter som har klaret sig bedste i test.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

På den måde kan du tage en velovervejet beslutning, med fordele og ulemper for øje, så i kan få den bedste grillmad uanset hvordan vejret udenfor ser ud eller føles. Alt afhængigt af hvilken bordgrill du vælger, er det vigtigt at tænke over hvilken type bordgrill du skal have.

Der findes nemlig mange forskellige typer bordgrill modeller og størrelser, som man kan teste inden man køber produktet. Det gælder indendørs og udendørs brug, samt hvor stor din skal være. Alt efter hvilken type ejendom der er tale om, er det det bedste at overveje.

I denne artikel

Vores guide starter med detaljerede oplysninger om vores valg af de bedste bordgrille i 2022 og dækker derefter de vigtigste emner, som en dygtig køber bør være opmærksom på, for dem, der ønsker at komme ind på ind- og uddybning af købsprocessen for bordgrille. Lad os komme i gang.

De bedste bordgrille 2022

bordgrill

TEFAL OPTIGRILL GC712D

Prisklasse: 958 Kr.

Type: Optigrill

6 programmer

Antal personer: 2-4

Fordele

Ulemper

Læs dette før du køber en TEFAL OPTIGRILL GC712D

Ved denne bordgrill som er en optigrill model, er der garanti for gode resultater hver gang. Denne model har nemlig en automatisk sensor, som vurderer på automatisk vis, hvorvidt kødet, grønsagerne eller andet er tilberedt. Derudover kan du vælge lige præcis hvilket slags kød du vil have, skal det være medium, rare eller well done?

Uanset hvad du foretrækker, så kan denne grill indikerer hvor meget tilberedning og varme det skal have. Der er 6 forudindstillede programmer, så du kan få det bedste grillmad til hamburger, panini, fugl, pølse, oksekød eller fisk. Denne størrelse bordgrill anbefales til et antal personer af 2-4.

Den klarer sig godt i forskellige test og mange forbrugere har anmeldt produktet som en af de bedste bordgrill produkter på markedet. Da den har den smarte optigrill funktion, behøvere du ikke at overvåge din madlavning, for den retter selv efter temperatur. På den måde garanteres du at maden aldrig brænder på.

bedste bordgrill

OBH Nordica easy Grill 7104

Prisklasse: 453 Kr.

Justerbar temperatur 

Non-Stick belægning

Billig prisklasse

Fordele

Ulemper

Læs dette før du køber en TEFAL OPTIGRILL GC712D

Denne model fra OBH Nordica er blevet ganske populær for dets gode funktioner. Udover at produktet er lavet af rustfrit stål med mange forskellige funktioner, har den en non-stick belægning som gør at den er utrolig let og nem at rengøre, og derudover behøver du ikke at bruge den store mængde fedtstof. 

Produktet har en justerbar temperatur, så du kan lave sandwich, bøffer eller grillede grøntsager på ingen tid. Derudover er den meget begyndervenlig, så hvis det er første gang du skal bruge en bordgrill, er denne den bedste til jobbet. Denne har en effekt på 2000 W.

bedste bordgrill 2022

WEBER PULSE 1000

Prisklasse: 3.888,00 kr

Digitalt termometer

Har en tilhørende app

Til den kvalitetsbevidste 

Fordele

Ulemper

Læs dette før du køber en WEBER PULSE 1000

Denne Weber grill er en bordgrill der er den bedste til altanen, så hvis du eksempelvis bor i lejlighed med en lille altan, hvor i kunne tænke jer en lille bordgrill, er dette produkt perfekt til jeres omstændigheder. Denne el drevet grill er med til at give den klassiske grill oplevelse. 

Dens effekt ligger på 1800W og er derfor også den med mest styrke i vores test udvalg. Så hvis du bor i byen og savner grillaftener, kan denne være en perfekt løsning til dit grill savn. 

Den er nem at bruge, og har utallige funktioner, så den grill glade person kan tilfredsstilles på alle mulige punkter. Derudover har den et digitalt termometer samt tilhørende app, så du nemt og på bedste vis kan følge med i madens temperatur hvor end du befinder dig. 

bedste bordgrill 2022

OBH Nordica Optigrill XL Bordgrill 

Prisklasse: 1499 kr

Bedste til mange mennesker 

Optigrill funktioner 

Non-stick belægning som kan komme i opvaskemaskine 

Fordele

Ulemper

Læs dette før du køber en WEBER PULSE 1000

Vil du have en større bordgrill, som kan lave mad til flere mennesker med mange funktioner kan dette være for dig. Denne optigrill som også kan fåes i mindre versioner har et madlavningsområde der svarer til cirka 6 – 8 personer. Med dets funktioner er du sikker på at din madlavning til festen bliver den bedste. 

Denne bordgrill kan selv genkende kødets tykkelse og justere hvilken tilberedning proces der er den mest optimale. Produktet har 9 automatiske programmer og 4 manuelle temperatur indstillinger. Herunder har den en indikator, så man kan se hvor langt henne tilberedningen af kød er. 

WILFA MINIGRILL CG 2000B

Prisklasse: 599 kr

Billig pris klasse 

Lille i størrelse

Non-stick belægning som kan komme i opvaskemaskine 

Fordele

Ulemper

Læs dette før du køber en WILFA MINIGRILL CG 2000B

Skal du have en billigere bordgrill, som alligevel har en kraftfuld effekt i form af 2000W. Så kan du sagtens købe denne her model. Den kan næsten det hele, for udover at være i den billigere prisklasse er den meget lille, hvilket betyder at den kan passe i de fleste hjem uanset boligstørrelse.  

Dens design er ganske overskueligt og med dets kontrollamper og drejeknapper har du selv mulighed for at tilberede maden som du kan lide den. Så har du det bedste udgangspunkt for at lave det bedste grillmad året rundt.

SAGE SGR700 THE BBQ & PRESS GRILL

Prisklasse:1.799 kr

Rig mulighed for brug af funktioner 

Brugervenlig på trods af funktioner

Non-stick belægning som kan komme i opvaskemaskine 

Fordele

Ulemper

Læs dette før du køber en SAGE SGR700 THE BBQ & PRESS GRILL

Denne bordgrill er et perfekt udgangspunkt i modsætning til den klassiske grill. Du kan lave uendelige madkombinationer. Den har 5 programvalg som du kan vælge imellem og et specielt BBQ mode, så du selv kan redigere i de forskellige temperaturer. De rillede plader gør det til den perfekte panini grill som også kan bruges til det bedste morgenmad. 

Denne model har også i forvejen programmerede one touch programmer, så du nemt og hurtigt kan lave de retter præcis som du kan lide det. Yderligere går det hurtigere med denne el gril, end på en traditionel grill så du sparer tid.  

Hvad er en bordgrill og hvad er en optigrill?

En bordgrill er et produkt som gør det muligt at grille på alle årstider, den er nemlig elektrisk og kører derfor på el. Du kan både få en bordgrill der er beregnet til indendørs brug, såvel som nogle produkter kan være bedst til udendørs brug. 

En optilgrill er forsynet med en teknologi, som gør at den via sensor kan mærke på tykkelsen, vægten af dine råvarer hvor meget der ligger på grillen, hvor meget varme og tilberedningstid det skal have. 

På den måde kan man på nem vis styre, hvordan ens kød eller grøntsager bliver tilberedt til lige præcis den måde man kan lide det, uden at man skal skære i det hele for at tjekke det. 

Test: Hvilken bordgrill er den bedste jeg vælger? 

Det kan som sagt, være svært at finde ud af, hvilken type bordgrill der er bedst til det behov man har. Derfor har vi lavet en form for test, med forskellige udsagn, som du kan overveje eller spørge dig selv om, inden du springer ud i at købe et specifikt produkt fra denne liste. 

Antal personer
Er det en bordgrill til dit hjem, er det værd at teste hvor meget familien spiser. Er i en stor familie, kan det på bedste vis betale sig at købe en større grill, så der er plads til alt det mad som skal laves og eventuel spare en del tid på madlavning. 

Så test hvor meget i spiser på en normal grillaften, hvor meget bliver der lavet? Hvis i har større børn eller ofte har besøg af venner og familie, kan det sagtens betale sig, at give lidt flere penge for en lidt større grill overflade. 

Vedligeholdelse 

Hvad kan familien overskue af vedligeholdelse, skal det kunne tåle opvaskemaskine, er det essentielt med en non-stick belægning? Hvilke krav har i til vedligeholdelse. Yderligere er der forskel på om det er en bordgrill som står indendørs eller som godt kan tåle at være udendørs. Hvad er det bedste for jer?

Brug 

Hvor meget vil en bordgrill blive anvendt i jeres hjem? Ville i bruge den ved hver lille begivenhed eller udelukkende de større? Med en optigrill er der mulighed for både at lave alt fra sandwich til mange andre slags måltider, så det kan helt sikkert, være en hjælp for jeres familie i jeres madlavning. 

Da det både kan bruges til at varme småting eller lave de helt store begivenheder og endda kommer med en række funktioner som gør at man aldrig behøver at brænde sin grillmad på, kan det sagtens være et køb som er de bedste penge givet ud. 

Angivelse af kilder

1. foodfirefriends.com

2. smokedbbqsource.com


Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.