Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Restauration » Asiatisk restaurant København – Læs vores bedste madguide

Asiatisk restaurant København – Læs vores bedste madguide

bedste-asiatiske-restaurant-koebenhavn-ppa92cxf3z4035b7vx458aj2kcugltgi1hi6t37fxs

Det asiatiske køkken bringer en masse fantastiske smagsindtryk med sig. Kontinentet er vidtgående med en masse forskellige lande, som alle har det tilfælles, at de har glimrende og fantastisk mad. Så hvis der er noget vi, hos mydinners, især værdsætter, så er det asiatiske restauranter, hvilke der er mange af i København. Men hvilke er de bedste?

4,9 på Trustpilot med +1600 anmeldelser

Vi giver vores bud, i følgende artikel, på forskellige asiatiske restauranter som alle har den fællesnævner, at de serverer fantastisk, skøn mad. Så på trods af, at vi geografisk er placeret i København, vil dine smagsløg føle de har tage flyveturen på tværs af jorden, for det følgende er de bedste oplevelser, du bare må prøve!

Find deals til asiatisk restaurant i København

bedste asiatiske restaurant København

Early Bird

Spar 33%

4,9 på Trustpilot med +1600 anmeldelser

Vi ved godt asiatiske restauranter er lidt bredt formuleret, derfor har vi lavet andre artikler med de bedste fra forskellige lande i Asien. Hvad er du på udkig efter? Er det for eksempel den bedste vietnamesiskebedste koreanske eller det bedste sushi? Vi opdaterer løbende vores guides, så du kan finde de bedste spisesteder i Danmark, samt gode produkter, som en airfryer, du kan bruge derhjemme.

I følgende guide vil vi tage på en rejse i det asiatiske køkken lige midt i København. Du kan være sikker på at få nogle af de bedste madoplevelser til dato, disse spisesteder er nemlig pragteksemplarer, når det gælder restaurant oplevelser.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

I denne artikel

I vores vores guide kommer vi ind på forskellige restauranter og hvad de gør godt. Det er de bedste asiatiske restauranter, som vi synes du skal tage og besøge næste gang du er i København efter skøn asiatisk mad. Lad os komme i gang med de bedste asiatiske restauranter i København!

Vores bud på de bedste asiatiske restaurant oplevelser i København

Nu er vi klar til at tage dig med på vores rejse gennem det Asiatiske køkken vi starter i det Østlige Asien. 


Morsel Bao

Hos Morsel Bao indbydes der til det asiatiske køkken i Taiwan, med alle dets lækre og uimodståelige godter, som de bedste bao buns, gyoza og bowls med nudler. Med deres varme og kolde retter, kan du smage den delikate mad midt på Frederiksberg. Det er let tilgængeligt at besøge, uanset hvor du befinder dig i København.

Deres mad er hjemmelavet fra bunden, og deres restaurant har både veganske og vegetariske muligheder, så derfor er det et besøg værd for enhver madelsker.

Adresse: Godthåbsvej 48, 2000 Frederiksberg.


Kopan Rice

Vi rykker videre i vores asiatiske rejse til det koreanske køkken, her har vi fundet Kopan Rice, som serverer koreansk mad midt i København. Hos koreanerne har ris en kulturel betydning, som promoverer varme, styrke og tryghed, hvilket denne restaurant på smukkeste vis overfører til sine retter.

Her får du det bedste, hvis du skal prøve deres hjemmelavede kimchi, koreanske dumplings, sprøde fried chicken eller bibimbap. Deres priser svinger mellem 39 kr. til 129 kr. så de fleste budgetter kan være med her, og så er der også vegetariske muligheder mums!

Adresse: Linnésgade 24, 1361 København K.


Iki Sushi

Vi bevæger os nu mod Japan, som også har fantastiske gastronomiske oplevelser, som sushi, og bare tanken får munden til at løbe i vand. Hos IKI sushi er der fokus på de gode og friske råvarer, hvilket er vigtigt når det gælder håndteringen af rå fisk. Udover, at du er sikker på en delikat sushi oplevelse, har deres menu masser at byde på.

Deres restaurant er indrettet med den japanske kultur for øje, og udover alverdens ruller med fisk, tilbydes de bedste asiatiske treats, som misosuppe, forårsruller, dim sum og mere til. De har gode frokosttilbud, så hvis du mangler en billigere sushi frokost, er dette det perfekte sted. Derudover har de flere lokationer i København, så du altid har en IKI i nærheden.

Adresse:
Ndr. Frihavnsgade 52, 2100 København Ø
Vesterbrogade 113, 1620 København V
Gl. kongevej 41B, 1610 København.


Wokshop

Vi rykker videre til den bedste Thai mad, du finder i København. Det thailandske køkken er fyldt med lækre retter, såom wokretter. Mums, bare tanken gør os sultne. For der er ikke noget, som ulmer bedre på smagsløgene end en varm kokos ret med diverse karry krydderier og masser af grøntsager i bedste asiatiske stil.

Her mener vi at Wokshop klart er det bedste på markedet. De serverer kæmpe portioner, så dem du er ude og spise på restaurant med, har mulighed for at dele med dig. Udover det, så går madlavningen altid utroligt stærkt uden at gå på kompromis med den ufatteligt lækre smag.

Adresse:
Ny adelgade 6, 1104 København
Reberbanegade 3, 2300 København
Østerbrogade 39-41, 2100 København
Gl. Kongevej, 1850 Frederiksberg
Strandvejen 185, 2900 Hellerup
Valby Langgade 65, 2500 København
Lyngby Hovedgade 76A, 2800 Kongens Lyngby


Kini Kini

Nu er vi ved at være ved vejs ende i vores gastronomiske asiatiske smagsrejse. Som sidste madindspark tager vi en tur til Indonesien. Med dets mange øer og utallige kulturelle input, er der her masser af fantastiske madoplevelser at forsøge sig med. Der er faktisk ikke så mange indonesiske restauranter i København, hvilket er en skam.

Der er masser af de bedste retter fra Indonesien hos Kini Kini, der serverer lækker mad, som rendang, kylling sate eller mie goreng. Det er klart de måltider, vi kan anbefale, og som er en fantastisk madoplevelse!

Adresse: Göteborg Plads 9, 2150 Nordhavn


Mydinners overblik på de bedste restaurant besøg

Vi håber at denne guide var behjælpelig, om ikke andet kan i jo tage hele guiden som udgangspunkt for en lækker gastronomisk oplevelse i de bedste asiatiske køkkener i København og bruge den som tjekliste. Vi kan i hvert fald anbefale disse restaurant oplevelser til enhver, der er bare en anelse madglad og nysgerrig.

Leder du efter andre gode guides, både til frokost, middag eller til, når du skal kokkerere derhjemme, så kan du med fordel findes dem her hos mydinners. Du kan blandt andet finde en guide til den bedste airfryer på markedet, hvor du finder de bedste airfryere fra 2022.


Angivelse af kilder og tests:

Good Housekeeping
BBC Goodfood – se kilde
Food Network – se kilde her

[ratemypost]

Scroll to Top