Airfryer bedst i test 2022 - bedste air fryer tilbud

Er du vild med sprøde fritter, saftig kylling og hurtig tilberedningstid? Jamen, så behøver du ikke længere tage ned på grillen for at få det. Her er en god billig løsning med den bedste airfryer på tilbud til dig, der vil gøre det selv i 2022. Prøv nye opskrifter og en af de lækre air fryer maskiner fra enten Kitchen master, Ninja, Phillips xxl eller Claus Holm.

airfryer

Med den bedste airfryer får du nemlig sprøde fritter, saftigt kød og det går hurtigt derhjemme – endda mere fedtfattigt og mere lækkert. Find den billigt på tilbud.

En airfryer er nemlig en varmluftsovn, der på bedste vis forvandler selv de mest triste kartofler til lækre, sprøde fritter. Smider du din kylling en tur i din air fryer, så vil du også opnå et super saftigt stykke kød, der er helt uimodståeligt. Test dine opskrifter af i en denne type maskine og få et fantastisk resultat. En billig måde at skabe værdi i køkkenet. Bedst i test behandles herunder med udgangspunkt i en række faktorer som behandles for samtlige brands, læs med og lære mere om udvalget.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Der kan laves et utal af retter i en airfryer, som vi også gennemgår længere nede på siden, som gør det både nemmere og hurtigere at lave lækker mad til både hverdag og fest. Vi giver desuden en guide til, hvordan du finder den bedste air fryer for dig nederst på siden, samt hvad du skal overveje inden købet.

Denne guide kigger på de forskellige air freyer i markedet, og kommer blandt andet til at kigge på modellerne fra Kitchen Master, Phillips xxl, Ninja og Claus Holm – så læs med, der er stor forskel imellem de forskellige produkter. 

Vidt forskellige air freyer undersøges:

I den nedenstående vil du findes vores anbefalinger til den bedste airfryer i test i 2022, og et overblik over hvor der er tilbud, så du kan finde en billig maskine. Du vil blandt andet kunne finde en maskine i XXL størrelse og en air fryer til almindeligt forbrug. Med andre ord, vil vi gennem de bedste i test, som passer til ethvert behov.

De bedste airfryer i 2022

bedste airfryer

Cosori Pro air fryer

bedste airfryer fra Cosori

Prisklasse: 1.999 – 2.999 kr

Type: Airfryer

Watt: 1500

Funktioner: Maksimal temperatur: 230 grader, Kapacitet: 4,7 L, Quick Heat-teknologi

Denne air freyer er bedst for:

Højdepunkter:

bedste airfryer fra Cosori

Hvorfor den er den bedste samlet set

Cosori Pro airfryer er et godt valg, når man skal ud og have fat i et køkkenredskab af denne slags. Dette kommer af, at den kan erstatte flere forskellige køkkenmaskiner med sine funktioner. Den kan både bage og lave rotisserie kylling, så derfor synes andre køkkenmaskiner at være unødvendige, når du har en air freyer.

Hvad den er lavet af

Denne model har et flot og stilrent design, som gør, at den kan passe ind i ethvert hjem og være helt diskret. På den måde virker den ikke uoverskuelig og klumpet i køkken, men fremstår som noget æstetisk flot.

På toppen af denne model findes et touch display, som anvendes, når den skal bruges. Her finder du forskellige funktioner, som du kan bruge i forbindelse med tilberedning af din mad, og det er også her, du kan følge med i, hvor langt i tilberedningsprocessen den er.

Hvordan den fungerede

Denne airfryer har, som noget helt særligt, Quick Heat-teknologi, der gør, at ovnen opvarmes og maden tilberedes hurtigere. Så har du en travl hver dag, hvor ulvetimen har indtrådt, ungerne skriger og maverne knurrer, så kan denne model fra Cosori være det rette valg for dig.

Cosori air freyer kan du nogle gange få på tilbud og derfor finde den til en billig pris. Hvor du ikke skal gå ned på kvalitet.

bedste airfryer i test 2022

OBH Nordica Actifry Genius XL

airfryer er smart køkkenudstyr. Se de bedste her

Prisklasse: 1.499 – 1.825 kr 

Type: Airfryer

Watt: 1500

Funktioner:Kapacitet: 1,7 kg, 9 tilberedningsprogrammer, Digitalt display, Non-stick belægning

Hvem er den bedst for:

Højdepunkter:

airfryer er smart køkkenudstyr. Se de bedste her

Hvorfor den er den bedste samlet set

Denne airfryer, OBH Nordica Actifry Genius XL, er, som navnet indikerer, lige nummeret større end den almene størrelse. Derfor er denne air fryer også et populært valg i mange danske hjem, og sikkert også grunden til, at du før har set den – måske på køkkenbordet hos en ven.

Denne maskine er desuden sammenlignelig på flere punkter fra de kommende maskiner der behandles fra både Kitchen Master, Ninja, Phillips XXL og den danske meget kendte maskine fra Claus Holm. 

Hvad den er lavet af

OBH Nordica Actifry Genius XL air freyer er især blevet rost for sin brugervenlighed, da den er både nem at bruge, nem at justere og nem at navigere rundt i. Der findes ingen mystiske knapper, som man ikke kender funktionen af. Alting fungerer problem- og gnidningsfrit.

Den store kapacitet på hele 1,7 kg, eller omregnet til 8 portioner mad, gør, at hele familien kan blive mætte med denne air fryer. Man slipper altså for at skulle lave mad over flere gange for, at alle munde bliver mættet.

Hold øje med tilbud her på siden, så du finder din air fryer til en god pris.

Hvordan den fungerede

Så ikke nok med, at maden tilberedes hurtigere, så er den også sundere, eller i hvert fald mere fedtfattig, og mere saftig indeni og sprød udenpå end ved en traditionel varmluftsovn. Det transparente låg gør desuden, at man ikke behøver at åbne sin airfryer for at se, om man har nået det bedste resultat, men bare kan se efter gennem låget.

bedste airfryer 2022

PHILIPS Avance Collection Airfryer XXL HD9650/90

bedste airfryer fra Philips 2022

Prisklasse: 1.499 – 1.825 kr 

Type: Airfryer

Watt: 2225

Funktioner: 5 forudindstillede funktioner, Kapacitet: 1,4 kg mad, twin Turbostar-teknologi

Hvem er den bedst for:

Højdepunkter:

bedste airfryer fra Philips 2022

Hvorfor den er den bedste samlet set

Se produkt

PHILIPS laver mange modeller af air fryer, men denne er alligevel noget helt særligt. Denne PHILIPS Avance Collection Airfryer XXL er, som kan tydes af navnet, en XXL model, og derfor kan brødføde selv den største familie.

Den freyer er lavet af

Denne XXL air fryer fra PHILIPS er både energieffektiv og er mere grøn, så den miljøbevidste forbruger også kan være med. Kapaciteten gør den særligt populær, da man kan tilberede store måltider i den og så kan du servere mad til hele familien på én og samme gang. Det er en super effektiv model, der kan opfylde familiens behov, og som samtidig er nem at rengøre og bruge.

Du kan derfor med de gode tilbud finde en billig airfryer, bedste i test i 2022, som gør at du hurtigt og nemt kan mætte familien.

Se desuden på maskinerne fra Phillips xxl og Claus Holm hvis du overvejer denne maskine, der er netop flere punkter der går igen imellem produkterne her. 

Hvordan den fungerede

PHILIPS Airfryer XXL er et multifunktionelt køkkenredskab, som ikke blot fungerer som en varmluftsovn, men som også både kan stege, fritere, bage, grille og holde mad opvarmet i længere tid.

Ved hjælp af Twin Turbostar-teknologi, der fungerer som en varmlufts-tornado inde i din maskine, sikres der en sprød overflade på selv den største portion mad. Luften kommer nemlig rundt i hele kurven og varme alle elementer op.

Princess Airfryer Ovn

Se produkt

 • 10 tilberedningsprogrammer
 • Kapacitet: 10 liter
 • 1500 Watt
 • Timerfunktion 

 

Princess Airfryer Ovn er et godt alternativ til dig, der gerne vil have sprød mad eller ikke har en ovn. Modsat andre modeller, så har denne airfryer ovn et stort rum, hvor der kan sætte tre plader ind. Dette gør, at er kan tilberede tre forskellige slags fødevarer, separere fødevarer eller blot lave tre lag med mad, der skal være sprødt og saftigt.

På grund af opbygningen og størrelsen på hele 10 liter, kan der tilberedes en stor mængde mad nemt, hurtigt og effektivt. Dog har den lidt svært ved at gøre pomfritter rigtigt gode, hvilket er ærgerligt. Denne model roses for det den gode rotisserie funktion i airfryer test.

Denne maskine fra Princess fremstår designmæssigt som en lille ovn, da der er lavet en låge foran, som man åbner på samme måde som en almindelig ovn. I lågen er der et transparent vindue, hvor du kan se ind på maden. Dette gør at der kan spares energi ved ikke at åbne og lukke varmen ud undervejs, men at man kan holde øje med maden gennem vinduet.

Desuden er der indvendigt lys i den lille air fryer ovn, der gør, at man nemmere kan se ind i den. Dette gør, i samspil med vinduet, at man kan holde øje med sin mad inde i ovnen undervejs.

Hvis du er heldig kan du spare lidt penge på denne favorit i 2022 med et godt tilbud. Vi holder øje med, hvor du finder den billig.

Fordele:

 • Flere af delene kan tåle at komme i opvaskemaskinen
 • Transparent vindue på fronten
 • God rotisserie funktion
 • Indvendigt lys

Ulemper:

 • Langsom til at lave pomfritter
 • Fornten kan blive varm
 • Færre features mod Phillips xxl samt Kitchen Master

Fritel SnackTastic 4202

 • Kapacitet: 2 liter
 • 1000 Watt
 • Makstemperatur: 200 grader
 • Timerfunktion 

Fritel SnackTastic 4202 er et godt køb, en af de bedste, da det ikke er en større investering, men man får alligevel et funktionelt produkt, der både har brugervenlighed, kvalitet og meget mere. Forbrugerrådet Tænk har blandt andet lavet test af den, som viser, at den placerer sig højt på flere forskellige parametre inden for test.

Denne airfrier er meget velegnet til par eller singler, da kapacitet ligger op 2 liter, eller hvad der svarer til et par portioner. På grund af sit kompakte design vil den være nem at have med at gøre og den fylder ikke meget i køkkenet. Den er udstyret med en skuffe med en enkelt kurv, der gør, at pladsen udnyttes på bedste vis, på trods af størrelsen.

Er du usikker på, om du vil investere i en air fryer, så er dette et godt sted at starte. Du kan nemlig med denne lave en test af, om det er noget for dig, da prisen ligger i den klart lavere ende af skalaen for de bedste airfryere – men find den på tilbud eller med rabat, og slip godt afsted med prisen. Test dig igennem dine opskrifter, og bliver du hooked af det, så kan du altid investere i en større én.

Fritel SnackTastic 4202 er udstyret med en timerfunktion, der kan gå fra 0 til 60 minutter, og så har den en temperaturfunktion, der kan varme maskinen op til mellem 80 og 200 grader.

Vær her opmærksom på de fællestræk der forekommer, når du senere læser om maskinen fra enten Ninja, eller de mere kendte brands som Kitchen Master samt Phillips xxl. 

Fordele:

 • Nem at rengøre
 • Justerbar tid
 • Justerbar temperatur
 • Kompakt design

Ulemper: 

 • Meget lille
 • Længe om at tilberede pomfritter

Caso AF 200

 • Kapacitet: 2,5 kg
 • 6 tilberedningsindstillinger
 • High End Sensor Touch-betjening
 • Højhastigheds varmlufts cirkulationsteknologi

Denne air fryer fra Caso, kaldet AF 200, ligger i den klare ende af den tyske kvalitetsskala. Her får du nemlig en rimelig billig airfryer, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Selvom mærket Caso måsket ikke er et, man kender, så er det absolut ikke en grund til ikke at synes om det. Caso AF 200 air fryer er nemlig et fund for pengene.

Det mest bemærkelsesværdige ved netop denne model er, at den har en kapacitet på hele 2,5 kilo. Det vil altså sige, at der kan laves nogle rigtig store portioner mad, og den kan servere mad til hele familien – selv de største – helt uden problemer. Taler vi om pomfritter, kan der laves svimlende 10 portioner.

Caso AF 200 airfryer er derfor et oplagt valg til de større familier eller til dem, der gerne vil kunne lave større portioner mad på én og samme gang. For at få det bedst muligt resultat af maden, der skal serveres for familien, så er denne model udstyret med højhastigheds varmlufts cirkulationsteknologi.

Airfryeren kan indstilles på fem forskellige temperaturintervaller mellem 60 og 200 grader, og så har den en timerfunktion på mellem 0 og 60 minutter. Når tiden er gået, så vil en auto-sluk funktion slukke maskinen, så den ikke bruger unødig strøm.

Se hvor du finder den på tilbud eller til den bedste pris. 

Fordele:

 • LCD-display og High End Sensor Touch-betjening
 • Justerbar temperatur og tid
 • Stor kapacitet
 • Hurtigt opvarmning

Ulemper:

 • Ligger i den dyre prisklasse
 • Stor størrelse

Praktisk og billig

Claus HOLMs deli XL airfryer 

Se produkt

Pris: 600kr. 

Type: Airfryer

Watt: 1500 

Funktioner: Forvarmning, turbosystem

Fordele: 

 • Støjsvag
 • Brugervenlig
 • Billig

Ulemper: 

 • Forhandles kun i coop

Hvorfor er det den bedste samlet set?

Claus Holm har udviklet en model, der er billig, god og samtidig brugervenlig. Modellen er testet af eksperter og gør sig særligt indenfor dens praktiske anvendelse og gode kvalitet til trods for den billig pris. 

Hvad den er lavet af:

Denne XL maskine måler 32,5 x 27,5 x 38,5, vejer 5 kg og effekt på 1500 watt. Det er derfor både en kraftig og samtidig rummelig maskine, hvorfor du kan lave lækker mad til dig og hele familien. Materialet er af plast og metal, og en fås i farven sort. 

Hvordan fungerede den? 

Maskinen fungerede godt til at lave alt slags mad – både til andelår, sprøde pommesfritter og andet lækkert. Den brugernelighed gør den især attraktiv, da du opnår en nem madlavning, fordi du ikke behøver at tage stilling til alverdens forskellige funktioner. 

Så hvis du ikke ønsker at smide for mange penge efter din air fryer, så er denne model en god løsning, der kan købes i din nærmeste Coop. Ellers hold øje med tilbud her på siden. Du kan også finde tilbud hos hvidevareforhandlere. Kitchen Master og Phillips xxl, sammenlignet med air freyer er desuden værd at kigge på – også imod modellen fra Ninja som kan fremstå billig på nogle punkter. 

 
airfryer

Lille og billig 

Haws Air Fryer 5,5 ltr. 

Se produkt

Pris: 700kr. 

Type: Airfryer

Funktioner: Cool touch, opvaskemaskinesikker, antislid fødder

Fordele: 

 • Billig 
 • Lille og praktisk
 • Opvaskemaskinesikker

Ulemper:

 • Lille størrelse

Hvorfor er det den bedste samlet set? 

Med denne model fra Haw får du en airfryer, som passer perfekt ind i de små hjem. Til kun 700kr. Kan du lave alt slags lækker mad, og du behøver ikke at gå på kompromis med kvaliteten. Den er både nem at bruge og virker præcis, som den skal. Den er derfor perfekt til dig, der skal lave mad til en mindre gruppe mennesker. 

Hvad er den lavet af?

Modellen har en volumen på 5,5 liter og en effekt på 1400 watt. Med dens lille størrelse på kun 35,5 x 35,5 x 40,0 egner den sig perfekt i de små hjem, hvor der ikke skal laves mad til mange mennesker af gangen. Den kan fås i sort og er designet med brugervenlighed og et minimalistisk udtryk for øje. 

Hvordan fungerede den? 

Denne air freyer fra Haws er vurderet til at klare madlavning godt og tilfredsstillende, og lever fuldstændig op til forventningerne. Den er brugervenlig og kommer med præinstallerede programmer, der giver dig mulighed for at lave mad til enhver anledning. Den er derfor perfekt til dig, der laver mad til få mennesker af gangen og ønsker en billig, nem og god airfryer. Spar endnu flere penge og find den på tilbud.

 

Tefal Easy Fry Deluxe EY401D

 • 8 tilberedningsindstillinger
 • Non-stick belægning
 • Air Pulse-teknologi
 • Timerfunktion

Tefal Easy Fry Deluxe EY401D udmærker sig ved at være utroligt brugervenlig og meget nem at rengøre. Dette er klart en fordel, når man i en travl hverdag skal have maden til at spille hurtigst muligt.

Med Tefal Easy Fry Deluxe EY401D kan enhver form for fødevare tilberede med meget lidt eller slet ingen olie, da resultatet vil blive dejlig sprødt udenpå og saftigt indeni ved hjælp af Air Pulse-teknologi, der laver en varm luftstrøm. Kapaciteten på 4,2 liter gør den til én af de større modeller på markedet, og derfor er der også masser af plads til flere portioner mad.

Temperaturindstillingen kan indstille varmluften til at være mellem 80 og 200 grader, hvilket gør den god til blandt andet at tilberede pomfritter, kød, fisk, pizza, kage, rejer og meget mere på både stege, bage og grille funktionerne.

Tefal Easy Fry Deluxe EY410D airfryer er desuden udstyret med en timerfunktion, der gør, at når tiden, fra 0 til 60 minutter, er gået, vil den automatisk slukke. Dette er naturligvis værd at test, når man nu alligevel skal have gang i sin air fryer.

Fordele:

 • Nem at rengøre
 • Brugervenlig
 • Tåler maskinopvask
 • Slukker selv

Ulemper:

 • Fylder en del

Alle ovenstående anbefalinger er lavet ud fra ekspertviden og airfryer test. Alle anbefalingerne har været igennem forskellige test, hvor de har fået score, der har kvalificeret dem til at komme med i vores anbefalinger. Flere at disse faktorer går igen for Kitchen master samt Ninja, Claus Holm & Phillips xxl. Derfor kan du også være sikker på, at du får et godt produkt, hvis du vælger én af ovenstående, når du skal købe en air fryer. Vi samler også et overblik, så du kan finde den billig, på tilbud eller med rabat.

Definitionen på en airfryer – hvad er det egentlig?

Nu har du måske læst en masse om denne køkkenmaskine, som flere og flere taler om. Derfor kan du dog fortsat være i tvivl om, hvad er det egentlig denne maskine kan, hvad er det, og hvordan virker den? Samt hvem bruger dette køkkenredskab?
En airfryer er en af de bedste maskiner til at lave fedtfattig mad, som fortsat har den sprøde smag. Maskinen tilbereder dine råvarer ved at fordele varmluft rundt og dermed steger varene – deraf også navnet “air” + “fryer”. Der kan både tilføjes lidt olie, men det er langt fra nødvendigt, og derfor kan ting som pommes frites laves forholdsvist fedtfattigt.

Der findes mange forskellige modeller på markedet, både nogle af de bedste men også billig og dårlige maskiner, så det er med at holde øje også med de gode tilbud. Den væsentlige forskel på de fleste maskiner er størrelsen og funktionerne.

Der findes alle størrelser og dermed kapacitet i alt fra få kilo til mange kilo. Det er derfor en maskine, som spænder vidt i sin funktion. Da du både kan købe en lille til kollegiet, som blot laver snacks og små måltider – men du kan også købe den helt store og mætte hele din familie derhjemme.

Den fungerer som udgangspunkt lidt på samme måde som en varmluftovn, men en vifte, som spreder varmen rundt i hele ovnen, og på den måde tilbereder jævn og lige på fleste råvarer.

Men hvad er Actifryer vs. Airfryer? De fleste sider og test fremhæver nogle gange denne actifryer, som du måske har bemærket. Forskellen på disse to er at en air fryer dækker over den store kategori, som dækker alle modeller, brands og mærker.

Modsat er en actifryer en teknologi og dermed også model fra Tefal – Tefal Actifry. Denne teknologi var skabt tilbage i 2007, og denne model fra Tefal er derfor en af de bedst populære verden over.

Hvordan finder man den bedste airfryer?

Når du skal finde ud af, hvilken model, der er den bedste for dig, så er der naturligvis nogle karakteristika, der er værd at overveje, inden du begiver dig ud i at lede alle air fryer tilbud igennem for den billigst, eller vælger den bedste i test, bare fordi den har været god i test.

Pris
Der findes et utal af brands, modeller og forhandlere, og nogle airfrier tilbud kan synes at være for gode til at være sande. Måske er de det også.
Når du leder efter den bedste air fryer for dig, så er det værd at overveje, hvor meget du vil ofre på den. De som er billig, er ofte af ringere kvalitet, mens de dyreste behøver ikke at være de bedste heller.

Du kan læse mere om denne air freyer fra enten Kitchen Master, Claus Holm eller Phillips længere nede i dette indlæg fra 2022.

Når du leder efter den bedste airfryer for dig, så er det værd at overveje, hvor meget du vil ofre på den. De billigste er ofte af ringere kvalitet, mens de dyreste behøver ikke at være de bedste heller.

Størrelse/Kapacitet

Hvor stor kapacitet behøver du? Skal du have en airfryer XXL, eller kan du nøjes med en lille, almindelig en? Hvis du har en større familie, kan det godt være fordelagtigt at gå efter en airfryer XXL, men er i blot to i husstanden, eller måske bare dig selv, så er det anbefalelsesværdigt at overveje, hvor stor den behøver at være.

Det er vigtigt, at du forholder dig til, hvor stor en kapacitet, din maskine skal kunne indeholde. Det afhænger blandt andet af hvor mange mennesker, der skal laves mad til. Hvis det blot er til eget forbrug, behøver du nemlig ikke at købe en model med stor kapacitet, men du kan i stedet nøjes med at købe en mindre størrelse, som også vil være billig. Ellers hold øje med tilbud på de store, hvis du behøver en stor størrelse.

Den mindste kapacitet kommer med 800 gram, mens de største udgaver kommer med hele 1700 gram, hvilken kan være en uødvendig stor størrelse for nogen brugere. 

Desuden er modellerne med højere kapacitet også en anelse større modeller, hvorfor det kan være en stor maskine at opbevare i små hjem. 

Når du går efter en airfryer XXL, er det vigtigt, at du holder øje alligevel. Mange gang hedder den blot airfryer XXL, men er på størrelse med en XL eller er endda ikke engang så stor.

Airfryer eller fritøse?

Når du kigger efter den bedste aifryer, så er det også værd at overveje, om det overhovedet er en airfryer, der kan opfylde dine behov. Ønsker du sprøde, fedtfattige fritter, eller ønsker du at kunne spise de snaskede fritter med mayo henne fra grillen af? Hvis det er sidstnævnte, så er det måske en fritøse, du skal se efter.

Er det sprøde fritter og andre lækre ting, du ønsker, så kan du med fordel gå på jagt efter air fryer tilbud online, eller du kan søge ned i den lokale isenkræmmer.

Temperatur

Når du skal have gang i din nyanskaffede airfryer, hvor varm skal den så kunne blive? Det er værd at overveje, hvor varm air fryeren skal kunne blive, da nogle af dem “kun” kan varme op til 180 eller 200 grader, mens andre kan kommer op på 230 grader.

Timer

Synes du, at det er fedt, at man kan tænde fryeren, smide maden ned i, sætte en timer og så lade de hygge uden at det brænder på, fordi man glemmer det? Så er det måske en air fryer med timer, som du skal have fat i. Dem er der heldigvis mange af på markedet, og derfor kan du helt sikkert også finde air fryer tilbud med timer.

Her du overvejet ovenstående, så er du godt på vej til at finde den bedste airfryer til dine behov. Det er nemlig værd at huske, at bare fordi det er den bedste i test, så behøver det ikke at være den bedste for dig. Sådan er det med alle produkter, og derfor skal du altid gå efter de karakteristika, som er vigtigst for dig.

Når du har bestemt dig for, hvilken, der opfylder netop dine behov, så kan du gå på air fryer tilbud jagt, hvor du kan finde den billigt, hvis du er heldig.

De bedste og populære air fryer

Ovenstående anbefalinger er nogle af de bedste og mest populære airfryere i Danmark. Det betyder dog ikke, at det de aller bedste i test, der er at få på hele markedet.

I England er de især begejstrede for Kitchen Master Airfryer, som er én af de bedste og populære modeller. Dette er både fordi den har et flot design, den er yderst funktionel og brugervenlig, og så ligger den i den billige ende af skalaen for de bedste modeller.

Det kan være svært at finde en Kitchen Master i Danmark, men det er ikke umuligt. Søger du på Kitchen Master Airfryer-ovn i Google, vil du formentlig kunne finde én et sted derude.

I USA er forbrugerne helt vilde med Ninja Airfryer fra Ninja Kitchen. Denne maskine og model har, som et amerikansk køleskab, to låger til at komme maden i. Dette gør den helt særligt, da det ikke på ret mange andre modeller. En Ninja er derfor et must have, hvis man er helt vild med de amerikanske valg.

Skal du have fat i en Ninja Airfryer, så kan du få den ret mange steder i Danmark. Det er blandt andet muligt at købe en Ninja Aifryer hos Imerco og Coop, der begge forhandler den.

Hvad end det er én af de ovenstående anbefalinger, en Kitchen Master eller en Ninja Airfryer, der bliver dit endelige valg, så vil en dette køkkenredskab helt sikkert gøre din madlavning meget nemmere og sundere på fedt-fronten.

Du kan ofte finde selv den bedste airfryer fra bedst i test på tilbud til en god pris.

Hvad er det bedste at lave i en airfryer?

Det er naturligvis altid pomfritterne, der nævnes, når man taler om, hvor godt der præsteres i en airfryer test. Dog kan man lave mange andre lækre ting i en airfryer.

Du kan med fordel tilberede kød i din fryer, hvad end dette er et kyllingebryst med krydderier på, et paneret kyllingebryst, bacon, burgerbøffer eller pølser til en hotdog, så kan du være sikker på at få en flot stegeskorpe og et saftigt indre.

Derudover kan du naturligvis også lave de klassiske fritøse retter, herunder forårsruller, løgringe, nuggets, mozzarellakugler og meget mere. Dog kan det også være lækkert at bage sine kager i en air fryer. Flere test har nemlig vist, at en air fryer et en god måde at lave små kager på, herunder donuts, fritter og små kager, såsom cupcakes.

Søger du at lave noget sund mad, så kan forskellige grøntsager naturligvis også komme igennem airfryer test. Det gælder både kartofler, rødbeder, gulerødder, squash og meget mere. Med andre ord er det alle grøntsager, du ville komme på en bradpande og komme i ovnen, som egner sig godt til en air fryer.

Hvad er en airfryer opskrift – og hvilke er skudsikre?

Hvad er en airfryer opskrift? Det er såmænd ligesom alle andre opskrifter. Der er findes rigtig mange gode opskrifter, som du kan afprøve i din airfryer. Med nogle brands medfølger der en mindre eller større opskriftsbog med, som er fyldt med de bedste opskrifter til din airfrier.

Har du allerede afprøvet alle disse, eller kom din air fryer ikke med en opskriftsbog, så frygt ej. Vi kommer her med nogle tips til opskrifter, som du kan lave i din airfryer.

Air fryer chokoladekage

Ja, du læste rigtigt. Hvad er en airfryer chokoladekage? Det er ligesom andre chokoladekager, bare bagt i en airfrier. Du kan sagtens lave en lækker chokoladekage i din air fryer. Det behøver hverken at være den bedste airfryer eller en bedst i test. Alt du skal bruge i den er:

 • Hvedemel
 • Sukker
 • Æg
 • Smør
 • Kakaopulver
 • Bagepulver
 • Chokolade (gerne mørk)
 • Et nip salt

Indledningsvist skal du tænde din airfrier og sætte den til 160 grader. Herefter pisker du sukker og smør sammen til en ensartet masse, som både er cremet og luftig. Herefter tilsætter du æg. Dog skal du helst have tempererede æg, da massen ellers hurtigt vil skille.

Nu blandes mel, kakaopulver, bagepulver og salt i en skål for sig. Dette vendes rundt i smørmassen, indtil det hele har en ensartet konsistent. Hak chokoladen og vend det til sidst i dejen. Dejen kan nu hældes i en kageform og placeres i din airfrier. Bag chokoladekagen i cirka 25 minutter. 

Du kan teste om kagen er klar ved at stikke en gaffel, en kniv, en strikkepind eller andet redskab ned midt i kagen. Kommer redskabet op uden dej på, så er kagen færdig. Hænger der stadig lidt dej ved, når du stikker i kagen, så giv den et par minutter mere.

Kagen tages ud af din airfryer og sættes til afkøl, inden den kan nydes med en kop kaffe til, eller måske en lækker kugle vaniljeis og bær.

Pastachips

Du har måske hørt om det før. Hvis ikke, så giver vi dig her lige en forklaring. Pastachips er nemlig, som navnet indikerer, chips, der er lavet på pasta. Når man laver pastachips, kan man bruge sin favoritpasta til at lave sprøde chips med, som du kan dyppe i lækre dips eller spise for sig selv.

Vi vil sågar sige, at dette er en bedst i test opskrift – den slår aldrig fejl, og du behøver ikke at have den bedste airfryer for at lave den. Du kan købe noget billigt pasta, eller du kan købe noget kvalitetspasta på tilbud, der er ingen grund til at bruge det allerbedste pasta her alligevel.

Alt du skal gøre er, at tage din beste airfryer frem, sætte den på 200 grader og koge noget pasta. Når pastaen er kogt, hældes vandet fra, en slat olie samt dine favoritkrydderier tilsættes og det hele vendes rundt. Herefter ligges pastaen i et tyndt lag i din airfryer, og tilberedes i 20-35 minutter alt efter typen af pasta og tykkelsen af laget.

Når pastaerne er gyldne tages de ud og ligges på bagepapir eller køkkenrulle. Herefter kan du spise dem, når de er afkølet.

Lav din egen air fryer test

Har du mod på selv at eksperimentere med dit air fryer tilbud derhjemme, så kan du med fordel lave en test af alle dine yndlingsretter. Hvad end dette er lasagne, hakkebøffer eller noget helt tredje, så er det bare om at test af, om det kan laves hurtigt og nemt i maskinen.

Der følger med nogle airfryeren et lille opskriftshæfte med, som du kan tage inspiration fra, men ellers er det bare om at gå i krig og prøve dig frem med en test middag.

Vi anbefaler i hvert fald helt sikkert, at du bruger din nye Kitchen Master Airfryer, OBH Nordica model eller en helt tredje model til at sætte lidt krydr på hverdagens travle og nogle gange lidt kedelige aftensmad. Bare fordi det er gået hurtigt at lave, betyder det ikke, at det ikke er hverken godt eller smagfuldt. God fornøjelse og velbekomme!

Kan den erstatte en almindelig ovn eller friture? 

Mange vil mene, at dette populære produkt sagtens kan ersatte den almindelige friture eller ovn, imens andre blot mener, at det bør benyttet som et supplement. 

Undersøgelser viser, at du med en airfryer sagtens kan opnå ligeså sprød mad som med en almindelig friture. Ved at benytte dette udstyr opnår du sprøde pomfritter samtidig med, at du sparer de mange kalorier, der er i olie. 

Dog giver en air fryer ikke en lækre olierede smag, som du får med friture – så hvis du ønsker, at dine pommes skal smage ligesom på burgerbaren, vil denne type maskine muligvis ikke kunne gøre arbejdet. Hvis du finder en sådan maskine på tilbud, er det også en billig ekstra løsning.

Den væsentlige forskel er størrelsen. Den rummer mindre, end en almindelig ovn gør, så hvis du skal lave mad til at stort selskab, kan det være nødvendigt at skulle benytte en almindelig ovn, som har en større kapacitet. 

Hvor køben en air freyer fra Kitchen Master, Ninja eller Claus Holm på tilbud?

Vi ser hos Mydinners, at det nemmeste er at finde en air fryer på tilbud, når de store kendte danske webshops køre løbende tilbud samt kampagner. Der kan her være mange penge at spare, og vi anbefaler derfor at du afsætter tiden til at undersøge markedet. Lige meget om du lige er startet ud med nye opskrifter, eller allerede har erfaringer med maskinerne fra Kitchen Master eller Ninja, modsat til Claus Holm og Phillips xxl, så synes det alligevel vigtigt at du finder det helt rigtige produkt der passer til netop dine behov.

Se relaterede artikler til airfryer

Ved du ikke hvad man bruger sådan en maskine til? Så læs vores guide om mad i airfryer her.

Skal du lave mad til hele familien – så vil PHILIPS Avance Collection XXL HD9650/90 Airfryer være et hit for dig.

Se også vores guide til Airfryer tilbehør her.

Find de lækreste airfryer opskrifter og kogebog, der giver dig rig mulighed for at lave alt slags mad i den smarte maskine.

Vi guider dig også til, hvordan du kan tilberede frosne pommes frites i airfryer derhjemme.

På udkig efter de bedste airfryer opskrifter?

Ejer du denne smarte maskine men er i tvivl om, hvad du skal bruge den til? Nedenfor kommer vi med forslag til, hvilke retter og opskrifter du kan lave. 

Den fleste benytter dette udstyr som et alternativ til en klassisk frituregryde, hvorfor den i høj grad bliver brugt til at lave pommesfritter og andet lækkert tilbehør. Du kan dog stadig lave mange andre opskrifter i den smarte køkkenmaskine, således at kan benytte den til enhver lejlighed. 

På nettet findes der utallige gode opskrifter, som du med fordel kan hente inspiration fra. Du kan ofte slippe afsted med en billig opskrift, ved at tilberede i denne maskine.

Bedste snack opskrifter:
De fleste snacks findes der ikke nogen omfattende opskrift, men her har vi dog stadig samlet nogle ideer til hvilke snacks, du kan lave i maskinen: 

 • Lækre, sprøde pommes: Du kan både lave ganske almindelige pommesfritter, men du kan også ekspermentere med varianter såsom sweet potatoes.
 • Tortilla chips med ost: Elsker du nachos? Så prøv at lave lækre tortillia chips med ost i din airfryer. 
 • Nemme pølsehorn: De fleste elsker pølsehorn, men de færreste orker at bruge lang tid på at lave dem. Køb blot pølser og færdigdej i dit nærmeste supermarked, og lav den lækreste snack i din airfryer.

Desserter i en airfryer? 

Du kan sagtens lave de lækreste desserter i din køkkenmaskine, uden den smager af pommesfritter fra aftensmaden. Du kan f.eks. Lave lækker kage eller velsmagende cookies, som er en populær dessert blandt de fleste.

Churros
Du kan blandt andet tilberede butterdej eller anden puffet dej. Hvis du kender den populærer churros. Den er helt perfekt til at tilberede netop denne dessert (og snack). Du sprøjter blot dejen ud i lange striber på din plade til din airfryer, og så bager du dem blot som så mange andre ting.
Drys dine churros med lidt flormelis til sidst og lidt rørsukker, det giver et ekstra sødt element, og en flot dekoration. Det er en billig måde at slippe godt omkring en sprød dessert snack.

Bagte frugter
Derudover kan det også være rigtig lækkert at tørre og bage æbler eller pærer i din maskine, og drysse dem med sukker eller sirup efterfølgende. Eller til topping i din dessert. Hvis du ønsker dem lidt mere snaskede kan du drysse frugten med din bedste sukke inden og lade dem bage/tilberede med sukkeret.

Det er også rigtig lækkert og snasket af bage ferskner og drysse dem med sukker eller sirup i din air fryer. Lad dig inspirere af alle former for tærter med frugt eller bær. De selv samme smage kan du fremme på bedste vis med din maskine. Det er en god og billig løsning på en god og velsmagende dessert.

Oste-favoritter
Til dig der ikke er til den søde dessert, så findes der også idéer til den salte type. Hvis du er en af dem som hellere ønsker at slutte middagen af med de bedste oste eller andre salte favoritter, så er der også mulighed for det.

Du kan blandt andet omslutte en skive brie med en lys bolle og lægge den i din airfryer og bage kort, så brien smelter let. Det er en god favorit snack. Du kan såmænd også sagtens lægge en hver anden ost inden i en kiks og bage den – til eksempel kan man benytte comte.

 

Find den rette airfryer til dig på tilbud eller en god billig pris.

Airfryer bedste i test – hvorfor er de bedst?

Det er vigtigt at understrege, at når eksperter lavet en test af en airfryer, så vil de ofte være på baggrund af en række kriterier, som er valgt på forhånd.

Disse test kriterier er f.eks. Evne, smag, støjniveau og rengøring og andre. Når du læser en bedst i test anmeldelse kan det være relevant, at du på forhånd har sat dig ind i, hvilke kriterier der er vigtige for dig, når du skal finde den bedste airfryer til dig og din familie.
Hvis du er på udkig efter den bedst i test med let vedligeholdelse, kan du sagtens finde en fremragende model, der er vurderet til at være bedst i test, som ikke nødvendigvis kan lave mad til hele familien med din air fryer.

Med andre ord: Den model, der er bedst i test hos eksperterne er ikke nødvendigvis den aifryer, der er den bedste for dig og dine behov. Undersøg derfor hvilke kriterier eksperterne lægger vægt på, når de laver test, således at du er sikker på, at det er på baggrund af kriterier, der er vigtige for dig. Så undgår du nemlig at smide penge efter en bedst i test model, der alligevel ikke opfylder dine behov.

Vores bedste i test fremhæver forskellige funktioner. Dermed kan du finde den model, der er bedst i test for dig, der f.eks. Ønsker mest værdi for færrest penge. Du kan også finde den bedste i test med et multifunctionelt design.

Spar penge med en airfryer

Ud over at spare tid med den smarte airfryer køkkenmaskine, så kan du altså også spare gode penge. Hvis du f.eks. Er en fattig studerende, eller blot ikke ønsker at bruge mange penge på at købe og installer end ovn, så kan du med en airfryer spare mange penge. 

Den smarte maskine kan nemlig fås med et godt tilbud, hvorfor du for færre penge kan opnå samme madoplevelse, som du kan med en ovn. Hvis du bor i en lejebolig, studiebolig eller lign, hvor du ikke har mulighed for at montere nye komponenter i køkkenet, er en airfryer det perfekte valg til dig. 

Du sparer desuden også penge på montering af produktet. En airfryer kan du blot have stående i skabet, og du kan blot nøjes med at hive den frem, når den skal bruges. Med en ovn skal du derimod bruge tid, ofte penge og meget plads på at implementere det store komponent i køkkenet. Vores personlige oplevelse er, at både kendte brands som Claus Holm, Kitchen Master og Phillips alle løbende kan findes til endu bedre priser og tilbud – så der er altid mulighed for at gøre en god handel.

Det er derfor en billigere og nemmere løsning med en airfryer, hvis du er studerende, eller blot ønsker at finde et billigere alternativ til en dyr og stor ovn. For at din airfryer skal kunne erstatte den almindelige ovn, bør du altid gå efter en bedst i test udgave. Disse test er lavet af eksperter, hvorfor du næsten altid kan være sikker på at modtage et produkt, der er af bedste kvalitet. 

For at spare endnu flere penge kan du med fordel finde en god model på tilbud. Der er ofte gode tilbud at hente – både i fysiske forhandlere såvel som online.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 4.5 / 5. Optælling af stemmer: 6

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.