Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Airfryer bedst i test 2022 – Bedste billig air fryer tilbud

Airfryer bedst i test 2022 – Bedste billig air fryer tilbud

bedste airfryer

Er du vild med sprøde fritter, saftig kylling og hurtig tilberedningstid? En god og billig løsning er at investere i den bedste airfryer på tilbud til dig, der vil gøre det selv i 2022.

Vi har samlet anmeldelse og anbefaling over bedst i test modeller, så du kan prøve nye opskrifter og en af de lækre air fryer maskiner fra enten Onyx, Cosori, Haws, Philips xxl, OBH Actifry, Kitchen master m.m.

De 10 bedste airfryer i test 2022

Produktairfryer bedst i test onyx cookware
airfryer bedst i test cosori premium sort
aifryer bedst i test obh nordica actifry genius xl
airfryer bedst i test philips avance collection airfryer xxl hd965090
airfryer bedst i test princess aifryer ovn
aifryer bedst i test fritel my snacktastic 4202
Pris999,-1.990,-1.720,-2.399,-1.158,-432,-
Vores vurderingVores anbefalingBedste multifunktionelle airfryerSmarte features som "Hold varmen"Mange gode featuresBedste ovnBedst til små portioner
Kapacitet5 liter5,5 liter1,7 kg1,4 kg10 liter2 liter
Max temperatur200 grader230 grader220 grader200 grader200 grader200 grader
Se mereSe mereSe mereSe mereSe mereSe mere

Med den bedste airfryer får du nemlig sprøde fritter, saftigt kød og det går hurtigt derhjemme – endda mere fedtfattigt og mere lækkert. Find den billigt på tilbud. Læs her vores anmeldelse og samling af anbefalinger.

En billig måde at skabe værdi i køkkenet. Vores bedst i test anmeldelse behandles herunder med udgangspunkt i en række faktorer som behandles for samtlige brands, læs med og lære mere om udvalget. Ud over at være en billigere og nemmere løsning til madlavning, kan disse modeller oftest fås med et godt tilbud. 

Denne guide kigger på de forskellige airfryer i markedet 2022, og kommer blandt andet til at kigge på modellerne fra Kitchen Master, Cosori, Onyx, Haws, OBH Actifry, Phillips xxl, Coop, Claus Holm m.m. – så læs med, der er stor forskel imellem de forskellige produkter, og hvilke der er bedst i test for dig.

Anmeldelse af maskinerne


ONYX Cookware airfryer – Vores anbefaling

airfryer onyx

ONYX

999,-

4,7 på Trustpilot med +1800 anmeldelser

Watt: 1500

Funktioner: 8 forudindstillede funktioner, kapacitet på 5 liter

Denne air freyer er bedst for:

Stor brugervenlighed
Non-stick belægning på kurven
Digitalt LCD-display
Ensartet varmedistribution

Højdepunkter:

Gratis fragt og 100 dages returret
50% hurtigere at rengøre
Tilbehør tåler opvaskemaskine
5L – stor og rummelig

Hvorfor vælge en ONYX airfryer?

ONYX Cookware air fryer er et unikt produkt, der især roses i test for dens store og bedste brugervenlighed i sin airfry funktioner. Den har et smart LCD-display, hvorpå du kan se de forskellige oplysninger under tilberedeningen, der gør det nemt og overskueligt at holde øje med tilberedningen af din mad – fedtfattigt, hurtigt og sprødt.

Denne Onyx airfryer har en kapacitet på intet mindre end 5 liter, der gør det muligt at tilberede mad til flere personer på én gang, og derfor er dette også det bedste valg til dig, der har en familie eller gerne vil tilberede hele dit måltid på én og samme gang i samme airfrier. Det er klart den billigste måde at gøre det på.

airfryer fra Onyx er en af de bedste

ONYX airfryeren har cirkulerende varme, som betyder, at varmen distribueres ensartet overalt i arifryerens indre, som giver det bedste, sprøde og saftige resultat. Denne luftcirkulation kommer med en særlig teknologi, som ONYX anvender i sin airfry tilberedning. Derfor får du også et unikt og enestående produkt, når du vælger en ONYX airfryer fra denne fremhævning som bedst i test til dig, der ønsker et godt produkt billigt. En varm anmeldelse herfra.

Mange gode funktioner i 2022

Foruden det ovenstående, så har ONYX Cookware air fryer også en kurv til tilberedningen af fødevarer, som har en non-stick belægning, der gør rengøringen efter madlavningen meget nemmere. Du skal nemlig ikke i gang med skuresvampen og knofedtet, men kan nemt fjerne eventuelle madrester.

Du kan tilberede rigtig god mad ved en maksimum temperatur på 200 grader i denne airfryer, og når du er færdig så kan den selv slukke, hvis nu du skulle glemme det. Det gør også, at du undgår, at du brænder noget på eller bruger unødvendigt meget strøm, som jo er en udfordring her i 2022. En anmeldelse til dig, som derfor ønsker at spare lidt strøm.

airfryer fra Onyx er en af de bedste

Det er også muligt at vælge ét af de otte forudindstillede programmer, som gør de nemt at tilberede alle mulige typer af mad og retter, så du ikke behøver at fumle dig frem til den rette temperatur og holde øje med det, men blot indstille den, komme maden ned i kurven og lade ONYX airfryer gøre sit job.

Alt i alt, så er det en fantastisk god airfrier til prisen, og derfor er det da også værd en test, og se om den er bedst i test for dig, hvis du skal have dig din første og bedste airfryer 2022 eller ud og investere i en ny og bedre en. Det er ikke den billigste, men den ligger i den billig ende af skalaen for vores anmeldelse og kan findes på tilbud. 

Den er billigere end maskiner fra Cosori, Haws, Coop, OBH Actifry, Phillips og de andre store brands. Ud over at være en nemmere løsning til madlavning med airfry, kan denne model oftest fås med et godt tilbud.

ONYX

999,-

4,7 på Trustpilot med +1800 anmeldelser

Cosori airfryer

Cosori Premium – Bedste multifunktionelle airfryer

bedste airfryer i test tilbud

Prisklasse: 1.490 – 2.090 kr

Type: Airfryer

Watt: 1700

Funktioner: Maksimal temperatur: 230 grader, Kapacitet: 5,5 L, Quick Heat-teknologi

Denne air freyer er bedst for:

Bedst i test
1-2 dages leveringstid + gratis fragt
Hurtigere og bedre kvalitet end konkurrenterne

Højdepunkter:

Kompakt størrelse
Minimalistisk design
Elementer tåler maskinopvask
Brugervenligt touch display
bedste airfryer i test
Gratis fragt
1-2 dages leveringstid
God kundeservice

Hvorfor Cosori Premium air fryer er god

Cosori Premium airfryer er et godt valg, når man skal ud og have fat i et køkkenredskab af denne slags. Dette kommer af, at den kan erstatte flere forskellige køkkenmaskiner med sine funktioner. Den kan både bage og lave rotisserie kylling, så derfor synes andre køkkenmaskiner at være unødvendige, når du har en air freyer – en varm anmeldelse herfra.

Hvad den er lavet af

Denne model har, ligesom Onyx Airfry, et flot og stilrent design, som gør, at den kan passe ind i ethvert hjem og være helt diskret. På den måde virker den ikke uoverskuelig og klumpet i køkken, men fremstår som noget æstetisk flot.

På toppen af denne Cosori model findes et touch display, som anvendes, når den skal bruges. Her finder du forskellige funktioner, som du kan bruge i forbindelse med tilberedning af din mad, og det er også her, du kan følge med i, hvor langt i tilberedningsprocessen den er. 

Ud over at være en nemmere løsning til madlavning, kan denne model oftest fås med et godt tilbud, det er med sikkerhed en af de modeller, som er bedst i test og ofte har en rigtig god anmeldelse med. Dette gælder også nogle af de næste brands fra Onyx, Philips, Haws og Coop.

Hvordan den fungerer

Denne model har, som noget helt særligt, Quick Heat-teknologi, der gør, at ovnen opvarmes og maden tilberedes hurtigere. Så har du en travl hver dag, hvor ulvetimen har indtrådt, ungerne skriger og maverne knurrer, så kan denne model fra Cosori være det rette valg for dig.

Cosori air freyer kan du nogle gange få på tilbud og derfor finde den til en billig airfryer til den billigste pris. Hvor du ikke skal gå ned på kvalitet. Tilbered din mad med airfry teknologi hurtigt og nemt.


CleanShot airfryer tilbud

OBH Nordica Actifry Genius XL airfryer – Smarte features som “hold varmen”

Prisklasse: 1.499 – 1.825 kr 

Type: Airfryer

Watt: 1500

Funktioner:Kapacitet: 1,7 kg, 9 tilberedningsprogrammer, Digitalt display, Non-stick belægning

Hvem er den bedst for:

 • Sund livsstil
 • Store familier

Højdepunkter:

 • Transparent låg
 • Stor kapacitet
 • Mange tilberedningsprogrammer
Gratis fragt
1-2 dages leveringstid
God kundeservice

Hvorfor OBH Actifry er god som airfryer

Denne airfryer, OBH Nordica Actifry Genius XL, er, som navnet indikerer, lige nummeret større end den almene størrelse (og større end nogle Onyx, Philips, Haws, Coop og Cosori modeller). Derfor er denne air fryer også et populært valg i mange danske hjem, og har en god anmeldelse som bedst i test eller to med i bagagen, og sikkert også grunden til, at du før har set den – måske på køkkenbordet hos en god ven.

Denne maskine er desuden sammenlignelig på flere punkter fra de kommende maskiner der behandles fra både Kitchen Master, Ninja, Cosori, Onyx, Phillips XXL, Haws Coop og den danske meget kendte maskine fra Claus Holm, som vores anmeldelse viser.

Hvad den er lavet af

OBH Nordica Actifry Genius XL air freyer er især blevet rost for sin brugervenlighed, da den er både nem at bruge til airfry, nem at justere og nem at navigere rundt i. Der findes ingen mystiske knapper, som man ikke kender funktionen af. Alting fungerer problem- og gnidningsfrit.

Den store kapacitet på hele 1,7 kg, eller omregnet til 8 portioner mad, gør, at hele familien kan blive mætte med denne air fryer. Man slipper altså for at skulle lave mad over flere gange for, at alle munde bliver mættet.

Hold øje med tilbud 2022 her på siden, så du finder din air fryer fra OBH Actifry, Onyx, Philips m.m. til en god pris.

Hvordan den fungerede

Så ikke nok med, at maden tilberedes hurtigere, så er den også sundere, eller i hvert fald mere fedtfattig, og mere saftig indeni og sprød udenpå end ved en traditionel varmluftsovn. Det transparente låg gør desuden, at man ikke behøver at åbne sin airfryer for at se, om man har nået det bedste resultat, men bare kan se efter gennem låget.


philips avance collection airfryer xxl hd tilbud

Prisklasse: 1.499 – 1.825 kr 

Type: Airfryer

Watt: 2225

Funktioner: 5 forudindstillede funktioner, Kapacitet: 1,4 kg mad, twin Turbostar-teknologi

Hvem er den bedst for:

 • Miljøbevidste
 • Store familier

Højdepunkter:

 • Stor kapacitet
 • Miljøvenlig
 • Kan lave mad til op til 6 personer
 • Quick Control og digital skærm

Elgiganten

Hurtig levering

Hvorfor den er den bedste samlet set

PHILIPS laver mange modeller af air fryer, men denne er alligevel noget helt særligt. Denne PHILIPS Avance Collection Airfryer XXL er, som kan tydes af navnet, en XXL model, og derfor kan brødføde selv den største familie – igen større end maskiner som Cosori og Onyx.

Den fryer er lavet af

Denne XXL air fryer fra PHILIPS er både energieffektiv og er mere grøn, så den miljøbevidste forbruger også kan være med. Kapaciteten gør den særligt populær, da man kan tilberede store måltider i den og så kan du servere mad til hele familien på én og samme gang. Det er en super effektiv model, der kan opfylde familiens behov, og som samtidig er nem at rengøre og bruge.

Du kan derfor med de bedste tilbud finde en billig airfryer, anmeldelse som en bedst i test model til airfry i 2022, som gør at du hurtigt og nemt kan mætte familien. Ud over at være en nemmere løsning til madlavning, kan denne model oftest fås med et godt tilbud.

Se desuden på maskinerne fra Phillips xxl, Onyx, OBH Actifry, Haws, Coop og Claus Holm hvis du overvejer denne maskine, der er netop flere punkter der går igen imellem produkterne her.

Hvordan den fungerede

PHILIPS Airfryer XXL er et multifunktionelt køkkenredskab, som ikke blot fungerer som en varmluftsovn, men som også både kan stege, fritere, bage, grille og holde mad opvarmet i længere tid.

Ved hjælp af Twin Turbostar-teknologi, der fungerer som en varmlufts-tornado inde i din maskine, sikres der en sprød overflade på selv den største portion mad. Luften kommer nemlig rundt i hele kurven og varme alle elementer op.


bedste princess airfryer ovn

Princess Airfryer Ovn – Bedste ovn

Prisklasse: 950 – 1199 kr 

Type: Airfryer

Watt: 1500 Watt

Funktioner: 10 tilberedningsprogrammer, kapacitet: 10 liter, timerfunktion

Fordele:

 • Flere af delene kan tåle at komme i opvaskemaskinen
 • Transparent vindue på fronten
 • God rotisserie funktion
 • Indvendigt lys
KitchenOne med airfryers
Hurtig levering

Hvorfor er Princess Airfryer Ovn god?

Princess Airfryer Ovn er et godt alternativ til dig, der gerne vil have sprød mad eller ikke har en ovn. Modellen er ikke ligeså populær og velkendt som mærker som Phillips, Onyx, Cosori, Holms, Coop, Haws og diverse. Dermed ikke sagt at den ikke er god – den har bestemt også en god airfry anmeldelse eller to med sig.

Modsat andre modeller, så har denne airfryer ovn et stort rum, hvor der kan sætte tre plader ind. Dette gør, at er kan tilberede tre forskellige slags fødevarer, separere fødevarer eller blot lave tre lag med mad, der skal være sprødt og saftigt.

På grund af opbygningen og størrelsen på hele 10 liter, kan der tilberedes en stor mængde mad nemt, hurtigt og effektivt. Dog har den lidt svært ved at gøre pomfritter rigtigt gode, hvilket er ærgerligt. Denne model roses for det den gode rotisserie funktion i airfryer bedst i test i 2022 og 2021.

Denne maskine fra Princess fremstår designmæssigt som en lille airfry ovn, da der er lavet en låge foran, som man åbner på samme måde som en almindelig ovn. I lågen er der et transparent vindue, hvor du kan se ind på maden. Dette gør at der kan spares energi ved ikke at åbne og lukke varmen ud undervejs, men at man kan holde øje med maden gennem vinduet. Derfor er den også billig i funktion.

Desuden er der indvendigt lys i den lille air fryer ovn, der gør, at man nemmere kan se ind i den. Dette gør, i samspil med vinduet, at man kan holde øje med sin mad inde i ovnen undervejs.Hvis du er heldig kan du spare lidt penge på denne favorit i 2022 med et godt tilbud. Vi holder øje med, hvor du finder den billig, og om en anmeldelse evt. fremhæver andre vigtige parametre ved dens airfry funktioner.


fritel my snacktastic - en god airfryer

Fritel SnackTastic 4202 airfryer – Bedst til små portioner

Prisklasse: 432,- 

Type: Airfryer

Watt: 1000 Watt

Funktioner: Kapacitet: 2 liter, makstemperatur: 200 grader, timerfunktion 

Fordele:

 • Nem at rengøre
 • Justerbar tid
 • Justerbar temperatur
 • Kompakt design

Ulemper:

 • Meget lille
 • Længe om at tilberede pomfritter
KitchenOne med airfryers
Hurtig levering

Hvorfor er Fritel SnackTastic 4202 god?

Fritel SnackTastic 4202 er et godt køb, en af de bedste, da det ikke er en større investering, men man får alligevel et funktionelt produkt, der både har brugervenlighed, kvalitet og meget mere. Forbrugerrådet Tænk har blandt andet lavet test af den, som viser, at den placerer sig højt på flere forskellige parametre inden for test.

Denne airfrier er meget velegnet til par eller singler, da kapacitet ligger op 2 liter, eller hvad der svarer til et par portioner, hvor de større maskiner til airfry fra Phillips, Cosori, Onyx, Haws og Coop er til flere. På grund af sit kompakte design vil den være nem at have med at gøre og den fylder ikke meget i køkkenet. Den er udstyret med en skuffe med en enkelt kurv, der gør, at pladsen udnyttes på bedste vis, på trods af størrelsen. Ud over at være en nemmere løsning til madlavning, kan denne model oftest fås med et godt tilbud.

Er du usikker på, om du vil investere i en air fryer eller actifry til din madlavning, så er dette et godt sted at starte. Du kan nemlig med denne lave en test af, om det er noget for dig, da prisen er billig og ligger i den klart lavere ende af skalaen for de bedste airfryere – men find den på tilbud eller med rabat, og slip godt afsted med den billigste pris. 

Test dig igennem dine opskrifter, og bliver du hooked af det, så kan du altid investere i en større én fra eksempelvis Onyx, Philips, Cosori, OBH Actifry, Haws eller lignende airfry modeller, som er nogle af de bedst i test modeller med god anmeldelse, der findes.

Fritel SnackTastic 4202 er udstyret med en timerfunktion, der kan gå fra 0 til 60 minutter, og så har den en temperaturfunktion, der kan varme maskinen op til mellem 80 og 200 grader.Vær her opmærksom på de fællestræk der forekommer, når du senere læser om maskinen fra enten Ninja, Onyx, Cosori eller de mere kendte brands som Kitchen Master, Coop, Haws samt Phillips xxl. Hver anmeldelse fremhæver forskellige parametre.


Claus HOLM deli XL airfryer tilbud

Claus HOLMs deli XL airfryer – Bedste danske airfryer

Prisklasse: 600,- 

Type: Airfryer

Watt: 1500 Watt

Funktioner: Funktioner: Forvarmning, turbosystem 

Fordele:

 • Støjsvag
 • Brugervenlig
 • Billig

Ulemper:

 • Forhandles kun i Coop

Coop

Hurtig levering

Hvorfor er Claus HOLMs deli XL airfryer god?

Claus Holm har udviklet en model, der er billig, god og samtidig brugervenlig. Modellen er testet af eksperter og fremhævet i en anmeldelse eller to for bedst i test modeller, og den gør sig særligt indenfor dens praktiske anvendelse af airfry og gode kvalitet til trods for den billig pris.

Hvad den er lavet af

Denne XL maskine måler 32,5 x 27,5 x 38,5, vejer 5 kg og effekt på 1500 watt. Det er derfor både en kraftig og samtidig rummelig maskine, hvorfor du kan lave lækker mad til dig og hele familien. Materialet er af plast og metal, og en fås i farven sort.

Hvordan fungerede den?

Maskinen fungerede godt til at lave alt slags mad – både til andelår, sprøde pommesfritter og andet lækkert. Den brugervenlighed gør den især attraktiv, da du opnår en nem madlavning, fordi du ikke behøver at tage stilling til alverdens forskellige funktioner.

Så hvis du ikke ønsker at smide for mange penge efter din air fryer, så er denne model en god løsning, der kan købes i din nærmeste Coop. Ellers hold øje med tilbud her på siden. Du kan også finde tilbud hos hvidevareforhandlere online, såvel som fysisk. Kitchen Master, Onyx, Cosori, OBH Actifry, Haws og Phillips xxl, sammenlignet med air freyer er desuden værd at kigge på – også imod modellen fra Ninja som kan fremstå billig på nogle punkter.


airfryer fra tefal

Tefal Easy Fry Deluxe airfryer – Med non-stick belægning

Prisklasse: 850 – 1.250 kr 

Type: Airfryer

Watt: 1400

Funktioner: 8 forudindstillede funktioner, kapacitet på 4,2 liter eller 1,2 kg

Fordele:

 • Kapacitet på op til 6 personer
 • Variabel temperatur
 • Non-stick belægning og aftagelige dele, der tåler maskinvask
 • Brugrvenligt design

PROSHOP

989,-

Hvorfor vælge en Tefal Easy Fry Deluxe?

Der er mange gode grunde til at vælge en Tefal Easy fry Deluxe. Herunder hører de mange gode funktioner og den store brugervenlighed. Desuden er prisen i den billigere ende, når vi taler om en airfryer, der er blandt de bedste i test, når man læser blot en anmeldelse eller to. Her får du nemlig en multifunktionel maskine, der kan lidt af det hele og er effektiv.

Tefal Easy Fry Deluxe kan varmes op på mellem 80 og 200 grader, så uanset hvad du skal have tilberedt i din airfryer, så er der rig mulighed for at arbejde inden for en bred skala temperaturer. Dertil kan du også indstille den til otte forskellige programmer, der gør det nemmere at tilberede udvalgte fødevarer.

Blandt de forskellige forudindstillede programmer, kan du blandt andet vælge kagebagning, tilberedning af pizza, pomfritter, rejer, fisk, og så har den da også en grillfunktion, som giver dig mulighed for at lave en endnu mere sprød og lækker skorpe på den mad, du laver. Test det selv.

Den har et mere rundt design, sammenlignet med både Phillips, Cosori, Onyx, Haws, Coop, OBH Actifry og de andre mere firkantede modeller, som også er fremhævet som bedst i test i anmeldelse på nettet. Det er derfor også til dig i 2022, som ønsker den afrundede model.

Caso AF 200

 • Kapacitet: 2,5 kg
 • 6 tilberedningsindstillinger
 • High End Sensor Touch-betjening
 • Højhastigheds varmlufts cirkulationsteknologi

Denne air fryer fra Caso, kaldet AF 200, ligger i den klare ende af den tyske kvalitetsskala. Her får du nemlig en rimelig billig airfryer, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Selvom mærket Caso måsket ikke er et, man kender (modsat Phillips, Onyx, Coop, OBH ActifryHaws og Cosori), så er det absolut ikke en grund til ikke at synes om det. Caso AF 200 air fryer er nemlig et fund for pengene.

Det mest bemærkelsesværdige ved netop denne model er, at den har en kapacitet på hele 2,5 kilo. Det vil altså sige, at der kan laves nogle rigtig store portioner mad, og den kan servere mad til hele familien – selv de største – helt uden problemer. Taler vi om pomfritter, kan der laves ved hjælp af airfry svimlende 10 portioner.

Caso AF 200 airfryer er derfor et oplagt valg til de større familier 2022 eller til dem, der gerne vil kunne lave større portioner mad på én og samme gang. For at få det bedst muligt resultat af maden, der skal serveres for familien, så er denne model udstyret med højhastigheds varmlufts cirkulationsteknologi til airfry tilredning.

Airfryeren kan indstilles på fem forskellige temperaturintervaller mellem 60 og 200 grader, og så har den en timerfunktion på mellem 0 og 60 minutter. Når tiden er gået, så ,tænk sig, vil en auto-sluk funktion slukke maskinen, så den ikke bruger unødig strøm.

Se hvor du finder den på tilbud eller til den bedste og billigste pris 2022. Du kan uden tvivl finde den til en billig pris, som både vil passe til dit budget, og som være den billigste løsning for dig med en stor familie, tænk over denne fremhævelse i dens anmeldelse, det kan betyde at den er bedst i test for dig.

Fordele:

 • LCD-display og High End Sensor Touch-betjening
 • Justerbar temperatur og tid
 • Stor kapacitet
 • Hurtigt opvarmning

Ulemper:

 • Ligger i den dyre prisklasse
 • Stor størrelse

Praktisk og billig


Der findes mange forskellige airfryer, som kan lidt af det hele. Derfor er det vigtigt du er fast besluttet på hvad du skal med en airfryer, før du foretager dig et køb.

Med denne finder du dog en billig pris, og derfor kan du også investere i denne og få et godt produkt på tilbud 2022 – tænk hvis du endte med at synes om den.

en af de bedste airfryers

Haws Air Fryer 5,5 ltr.

Pris: 700kr. 

Type: Airfryer

Funktioner: Cool touch, opvaskemaskinesikker, antislid fødder

Fordele: 

 • Billig 
 • Lille og praktisk
 • Opvaskemaskinesikker

Ulemper:

 • Lille størrelse

Hvorfor er det den bedste samlet set? 

Med denne model fra Haws får du en airfryer, som passer perfekt ind i de små hjem. Til kun 700kr, billigt såvel som modellen fra Onyx (hvor lidt dyrere modeller er: Philips, Cosori og Coop). Kan du lave alt slags lækker mad, og du behøver ikke at gå på kompromis med kvaliteten. Den er både nem at bruge og virker præcis, som den skal. Den er derfor perfekt til dig, der skal lave mad til en mindre gruppe mennesker.

Hvad er den lavet af?

Modellen til airfry fra Haws har en volumen på 5,5 liter og en effekt på 1400 watt. Med dens lille størrelse på kun 35,5 x 35,5 x 40,0 egner den sig perfekt i de små hjem, hvor der ikke skal laves mad til mange mennesker af gangen. Den kan fås i sort og er designet med brugervenlighed og et minimalistisk udtryk for øje.

Selvom den er billig, så ser den bestemt ikke billig ud. Dens smarte design gør, at den sagtens kan komme op og kæmpe med de store spillere på markedet. Tænk, den beviser, at selv den billigste airfryer også kan være med i 2022, selvom den er billig. Den kan dog ikke det samme som Cosori airfrier, OBH Actifry og Philips.

Hvordan fungerede den? 

Denne air freyer fra Haws er vurderet til at klare madlavning godt og tilfredsstillende, og lever fuldstændig op til forventningerne. Den er brugervenlig og kommer med præinstallerede programmer, der giver dig mulighed for at lave mad til enhver anledning.

Den er derfor perfekt til dig, der laver mad til få mennesker af gangen og ønsker en billig, nem og god airfryer. Spar endnu flere penge og find den på tilbud til den billigste pris.

Denne Haws model anmeldelse viser, at du har med et godt produkt at gøre. Har du brug for mere overbevisning, kan du læse vores 2022 specifikke Haws airfryer anmeldelse her.

Du kan burde din airfrier til mange forskellige produkter. Skal du have tilberedt dine fries? Eller måske din kylling? Det kan du sagtens gøre. Find opskrifter her på siden – så er det bare i gang på din Haws, Philips, Onyx, OBH Actifry, Coop, Cosori eller helt andeen maskine. God arbejdslyst.

Du kan bruge din airfryer til mange forskellige produkter. Skal du have airfryed dine fries? Eller måske din kylling? Det kan du sagtens gøre. Find opskrifter her på siden.

simpel, elegant og budgetvenlig airfryer tilbud

Tefal Easy Fry Deluxe EY401D

 • 8 tilberedningsindstillinger
 • Non-stick belægning
 • Air Pulse-teknologi
 • Timerfunktion

Tefal Easy Fry Deluxe EY401D udmærker sig ved at være utroligt brugervenlig og meget nem at rengøre. Dette er klart en fordel, når man i en travl hverdag skal have maden til at spille hurtigst muligt.

Med Tefal Easy Fry Deluxe EY401D kan enhver form for fødevare tilberede med meget lidt eller slet ingen olie, da resultatet vil blive dejlig sprødt udenpå og saftigt indeni ved hjælp af Air Pulse-teknologi, der laver en varm luftstrøm. Kapaciteten på 4,2 liter gør den til én af de større modeller på markedet, og derfor er der også masser af plads til flere portioner mad.

Temperaturindstillingen kan indstille varmluften til at være mellem 80 og 200 grader, hvilket gør den god til blandt andet at tilberede pomfritter, kød, fisk, pizza, kage, rejer og meget mere på både stege, bage og grille funktionerne. Det er måske ikke den billigste airfryer, men den er vanvittigt funktionel.

Tefal Easy Fry Deluxe EY410D airfryer er desuden udstyret med en timerfunktion, der gør, at når tiden, fra 0 til 60 minutter, er gået, vil den automatisk slukke. Dette er naturligvis værd at test, når man nu alligevel skal have gang i sin air fryer. Denne maskine ligger sig design mæssigt op ad Onyx og Cosori, med det lidt kantede look.

Fordele:

 • Nem at rengøre
 • Brugervenlig
 • Tåler maskinopvask
 • Slukker selv

Ulemper:

 • Fylder en del

Alle ovenstående anbefalinger er lavet ud fra ekspertviden og airfryer test. Alle anbefalingerne har været igennem forskellige test, hvor de har fået score, der har kvalificeret dem til at komme med i vores anbefalinger. Flere at disse faktorer går igen for Kitchen master samt Ninja, Onyx, Cosori, Claus Holm & Phillips xxl. Derfor kan du også være sikker på, at du får et godt produkt, hvis du vælger én af ovenstående, når du skal købe en air fryer 2022. Vi samler også et overblik, så du kan finde den billig, på tilbud eller med rabat.

airfryer med timer

Der kan være mange flere funktioner på din airfrier end bare tid og antal grader. Vær opmærksom på hvilke funktioner du ønsker inden et køb.

Definitionen på en airfryer – hvad er det egentlig?

Nu har du måske læst en masse om denne køkkenmaskine, som flere og flere taler om. Derfor kan du dog fortsat være i tvivl om, hvad er det egentlig denne maskine kan, hvad er det, og hvordan virker den? Samt hvem bruger dette køkkenredskab i 2022?


En airfryer er en af de bedste maskiner til at lave fedtfattig mad, som fortsat har den sprøde smag. Maskinen tilbereder dine råvarer ved at fordele varmluft rundt og dermed steger varene – deraf også navnet “air” + “fryer”. Der kan både tilføjes lidt olie, men det er langt fra nødvendigt, og derfor kan ting som pommes frites laves forholdsvist fedtfattigt.

Der findes mange forskellige modeller på markedet, både nogle af de bedste men også billig og dårlige maskiner, så det er med at holde øje også med de gode tilbud. Den væsentlige forskel på de fleste maskiner er størrelsen og funktionerne. Der findes et hav af brands i 2022 i alt fa Philips, Onyx, Cosori til Haws og mange andre.

Der findes alle størrelser og dermed kapacitet i alt fra få kilo til mange kilo. Det er derfor en maskine, som spænder vidt i sin funktion. Da du både kan købe en lille til kollegiet, som blot laver snacks og små måltider – men du kan også købe den helt store og mætte hele din familie derhjemme. Begge dele til en billig pris.

Den fungerer som udgangspunkt lidt på samme måde som en varmluftovn, men en vifte, som spreder varmen rundt i hele ovnen, og på den måde tilbereder jævn og lige på fleste råvarer.

Men hvad er Actifryer vs. Airfryer? De fleste sider og test fremhæver nogle gange denne actifryer, som du måske har bemærket. Forskellen på disse to er at en air fryer dækker over den store kategori, som dækker alle modeller, brands og mærker.

Modsat er en actifryer en teknologi og dermed også model fra Tefal – Tefal Actifry. Denne teknologi var skabt tilbage i 2007, og denne model fra Tefal er derfor en af de bedst populære verden over.


Hvordan finder man den bedste airfryer 2022?

Når du skal finde ud af, hvilken model, der er den bedste for dig, så er der naturligvis nogle karakteristika, der er værd at overveje, inden du begiver dig ud i at lede alle air fryer tilbud igennem for den billigst, eller vælger den bedste i test 2022, bare fordi den har været god i test. Er det derfor den smarte teknologiske Cosori eller den simple Onyx eller Haws?

Pris

Der findes et utal af brands, modeller og forhandlere, og nogle airfrier tilbud kan synes at være for gode til at være sande. Måske er de det også.

Når du leder efter den bedste air fryer for dig, så er det værd at overveje, hvor meget du vil ofre på den. De som er billig, er ofte af ringere kvalitet, mens de dyreste behøver ikke at være de bedste heller.

Du kan derfor godt finde en billig airfryer, der har kanon god kvalitet, men også en dyr én, som er ringe – tænk over det.

Du kan læse mere om denne air freyer fra enten Kitchen Master, Claus Holm, Onyx eller Phillips længere nede i dette indlæg fra 2022. Du kan også læse vores Haws airfryer anmeldelse, den understrege de gode fordele ved netop denne air fryer.

Når du leder efter den bedste model for dig, så er det værd at overveje, hvor meget du vil ofre på den. De billigste er ofte af ringere kvalitet, mens de dyreste behøver ikke at være de bedste heller. Dog kan du alligvel god finde en god, billig model. Læs blandt andet vores Haws model anmeldelse.

Disse modeller fåes i store og små størrelser. Skal du mætte en familie på 4 personer, så skal du gå med en af de større modeller, hvis du vil slippe for at skulle bruge den flere gange. Dette er også den billigste måde at bruge sin maskine på.

Airfryes fåes i store og små størrelser. Skal du mætte en familie på 4 personer, så skal du gå med en af de større modeller, hvis du vil slippe for at skulle bruge din airfryer flere gange.

airfryer fra Princess

Størrelse/Kapacitet

Hvor stor kapacitet behøver du? Skal du have en airfryer XXL, eller kan du nøjes med en lille, almindelig en? Hvis du har en større familie, kan det godt være fordelagtigt at gå efter en airfryer XXL, men er i blot to i husstanden, eller måske bare dig selv, så er det anbefalelsesværdigt at overveje, hvor stor den behøver at være – flere modeller har også en god midel størrelse, som går godt til beegge behov – herunder Cosori modellerne eller en simpel Onyx.

Det er vigtigt, at du forholder dig til, hvor stor en kapacitet, din maskine skal kunne indeholde. Det afhænger blandt andet af hvor mange mennesker, der skal laves mad til. Hvis det blot er til eget forbrug, behøver du nemlig ikke at købe en model med stor kapacitet, men du kan i stedet nøjes med at købe en mindre størrelse, som også vil være billig. Ellers hold øje med tilbud 2022 på de store, hvis du behøver en stor størrelse til den billigste pris.

Den mindste kapacitet kommer med 800 gram, mens de største udgaver kommer med hele 1700 gram, hvilken kan være en uødvendig stor størrelse for nogen brugere.

Desuden er modellerne med højere kapacitet også en anelse større modeller, hvorfor det kan være en stor maskine at opbevare i små hjem.

Når du går efter en airfryer XXL, er det vigtigt, at du holder øje alligevel. Mange gang hedder den blot airfrier XXL, men er på størrelse med en XL eller er endda ikke engang så stor.


Vidt forskellige air freyer undersøges:

I den nedenstående anmeldelse vil du findes vores anbefalinger til den bedste airfryer i test i 2022, og et overblik over hvor der er tilbud, så du kan finde en billig maskine. Du vil blandt andet kunne finde en maskine i XXL størrelse og en god air fryer til almindeligt forbrug. Med andre ord, vil vi gennem de bedste i test, som passer til ethvert behov.

Der kan laves et utal af retter i en airfryer, som vi også gennemgår længere nede på siden, som gør det både nemmere og hurtigere at lave lækker mad til både hverdag og fest. Vi giver desuden en guide til, hvordan du finder din favorit air fryer nederst på siden, samt hvad du skal overveje inden købet.

Airfryer eller fritøse?

Når du kigger efter den bedste aifryer 2022, så er det også værd at overveje, om det overhovedet er en airfryer, der kan opfylde dine behov (uanset om det er en Cosori, Onyx eller Philips). Ønsker du sprøde, fedtfattige fritter, eller ønsker du at kunne spise de snaskede fritter med mayo henne fra grillen af? Hvis det er sidstnævnte, så er det måske en fritøse, du skal se efter.

Er det sprøde fritter og andre lækre ting, du ønsker, så kan du med fordel gå på jagt efter air fryer tilbud online 2022, eller du kan søge ned i den lokale isenkræmmer. Du kan ofte lave de billigste pomfritter selv, fordi en pose kartofler typisk er det billige valg.

simpel, elegant og budgetvenlig airfryer tilbud

Temperaturindstilling og timer skal være gode på en airfryer. For den mad kan godt få for længe – og få for høj eller lav temperatur.

Temperatur

Når du skal have gang i din nyanskaffede airfryer, hvor varm skal den så kunne blive? Det er værd at overveje, hvor varm air fryeren skal kunne blive, da nogle af dem “kun” kan varme op til 180 eller 200 grader, mens andre kan kommer op på 230 grader.

Timer

Synes du, at det er fedt, at man kan tænde fryeren, smide maden ned i, sætte en timer og så lade de hygge uden at det brænder på, fordi man glemmer det? Så er det måske en air fryer med timer, som du skal have fat i. Dem er der heldigvis mange af på markedet, og derfor kan du helt sikkert også finde air fryer tilbud med timer.

Her du overvejet ovenstående, så er du godt på vej til at finde den bedste airfryer til dine behov. Det er nemlig værd at huske, at bare fordi det er den bedste i test, så behøver det ikke at være den bedste for dig. Sådan er det med alle produkter, og derfor skal du altid gå efter de karakteristika, som er vigtigst for dig – så tænk over dette først.

Når du har bestemt dig for, hvilken, der opfylder netop dine behov, så kan du gå på air fryer tilbud jagt, hvor du kan finde den billigt, hvis du er heldig. Hold øje med en Cosori her på siden, som virkelig er blevet populær på det seneste.


De bedste og populære air fryer 2022

Ovenstående anbefalinger er nogle af de bedste og mest populære modeller i Danmark. Det betyder dog ikke, at det de aller bedste i test, der er at få på hele markedet.

I England er de især begejstrede for Kitchen Master Airfryer og Cosori, som er én af de bedste og populære modeller. Dette er både fordi den har et flot design, den er yderst funktionel og brugervenlig, og så ligger den i den billige ende af skalaen for de bedste modeller.

Det kan være svært at finde en Kitchen Master i Danmark, men det er ikke umuligt. Søger du på Kitchen Master Airfryer-ovn i Google, vil du formentlig kunne finde én et sted derude. Ellers er Onyx også et godt valg til en billigere pris. Eller en Cosori, som er en god dansker favorit 2022.

I USA er forbrugerne helt vilde med Ninja modellen fra Ninja Kitchen. Denne maskine og model har, som et amerikansk køleskab, to låger til at komme maden i. Dette gør den helt særligt, da det ikke på ret mange andre modeller. En Ninja er derfor et must have, hvis man er helt vild med de amerikanske valg.

Skal du have fat i en Ninja Air fryer, så kan du få den ret mange steder i Danmark. Det er blandt andet muligt at købe en Ninja Air fryer hos Imerco og Coop, der begge forhandler den.

Hvad end det er én af de ovenstående anbefalinger, en Kitchen Master eller en Ninja Airfryer, der bliver dit endelige valg, så vil en dette køkkenredskab helt sikkert gøre din madlavning meget nemmere og sundere på fedt-fronten.

Du kan ofte finde selv den bedste airfryer fra bedst i test på tilbud til en god pris. Der findes et hav af billige maskiner. Læs blandt andet vores Haws air fryer anmeldelse 2022 for inspiration. Er du til den lidt dyrere og intelligente maskine er det Cosori, du skal vælge.

En af de bedste airfryers er en Kitchen Master. Den er dog svær at opstøje i Danmark. Til højre ser du en Princess XXL Digital Aerofryer fra KitchenOne. Den er rigtig god til prisen.

princess xxl digital aerofryer

Skal jeg vælge en actifry eller en airfryer?

Hvad er egentlig det bedste valg? En Actifry eller en airfryer? Hvilken er bedst i test? Og hvad er forskellen egentlig? Dette er spørgsmål, som vi hurtigt kan svare på, afklare og fastlægge.

En air fryer er, som det er beskrevet ovenfor, er en lille varmluftsovn, hvori den varme luft hvirvles rundt, så den mad, som skal tilberedes, får en sprød, ensartet tilberedning på ydersiden og et saftigt og smagfuldt indre.

En aifryer fungerer meget på samme måde som en fritøse eller en frituregryde, hvor fødevaren får en tilberedning fra alle sider på samme tid, således af safterne indkapsles og holdes inden i så vidt muligt. Det er netop dette, der gør, at din mad vil være mere saftig efter en tur i den bedste air fryer.


Hvad er en Actifry så?

En Actifry er en airfrier fra OBH Nordica. Actifry er navnet på OBH Nordicas versioner af den famøse varmluftsovn, som de har fået copyright på, så andre brands ikke kan gøre brug af eller udnytte som deres eget.

Når man taler om forskellen imellem en Actifry og en airfryer, så vil forskellen således ikke være særligt stor, for det er i brund og grund det samme, det ene er bare et navn for det andet, som er patenteret, så andre konkurrerende mærker ikke kan gøre brug af det samme navn for deres produkter.


Hvilken er så bedst i test?

Siden vi på den ene side kun har med et brands eget produkt at gøre, nemlig en Actifry, og vi på den anden side har en hel række af maskiner, som alle har forskellige karakterisitika, fordele og ulemper, så er det næsten umuligt at sammenligne de to ting.

Det er ikke et korrekt grundlag at vurdere på, da man vil sammenligne ét produkt, Actifry, mod alle andre maskiner, for at finde den bedste og den, der er bedst i test, hvilket ikke kan lade sig gøre. Vi har derfor også lavet denne guide for, at du kan finde den bedst i test airfryer, der passer bedst til dine behov i det ovenstående.


Hvad er så det bedste valg – Actifry eller airfryer?

Som nævnt lige ovenfor, så er det ene et navn og det andet en produktkategori. Derfor kan man ikke stille det op på den måde. Vi vil i stedet henvise til vores anbefalinger og vurderinger længere oppe, som kan danne et grundlag for et godt valg 2022, når du skal finde den bedste airfryer for dig og dine behov. Kig nærmere på modeller fra Cosori, Philips, Holms, Onyx og mange andre.


Hvor finder man det bedste airfryer tilbud i 2022

Der er mange gode steder at lede, når man vil have en airfryer på tilbud i 2022. Du kan altid gå forbi din lokale forhandler af hvidevarer og høre, om de ikke kan være dig behjælpelig med et godt tilbud på en air fryer. Du kan ofte få en billig pris på dit produkt, hvis du møder forhandleren personligt – selv i 2022.

Ellers er det jo 2022, og derfor er der også masser af hjælp at hente på diverse hjemmesider, hvor der sælges de bedste modeller, der er blevet kåret som bedst i test af Forbrugerrådet Tænk og meget andet, som du kan drage nytte af.

Læser du med i ovenstående guide, vil du kunne finde en god model, som du kan gå på jagt for at finde et godt tilbud på online. Der er altid gode tilbud at finde online, der blot om at finde det, og da det jo er 2022, så finder du nok også det bedste og billigste tilbud online.

Så gå i krig, hvis du er nysgerrig på, hvor godt tilbud du kan finde på den bedste airfrier i test 2022. Du kan også læse mere om tilbehør til din airfryer her, eller om, hvad for noget mad i din maskine, du skal prøve. En Onyx, Cosori eller Holms airfrier er eksempelvis et rigtig godt valg.

Hvad er det bedste at lave i en airfryer?

Det er naturligvis altid pomfritterne, der nævnes, når man taler om, hvor godt der præsteres i en airfryer test i 2022. Dog kan man lave mange andre lækre ting i en air fryer.

Du kan med fordel tilberede kød i din fryer, hvad end dette er et kyllingebryst med krydderier på, et paneret kyllingebryst, bacon, burgerbøffer eller pølser til en hotdog, så kan du være sikker på at få en flot stegeskorpe og et saftigt indre. Og det er gældende uanset om det er en Cosori, Onyx eller Philips.

Derudover kan du naturligvis også lave de klassiske fritøse retter, herunder forårsruller, løgringe, nuggets, mozzarellakugler og meget mere. Dog kan det også være lækkert at bage sine kager i en air fryer. Flere test i 2022 har nemlig vist, at en air fryer et en god måde at lave små kager på, herunder donuts, fritter og små kager, såsom cupcakes.

Søger du at lave noget sund mad, så kan forskellige grøntsager naturligvis også komme igennem airfryer test. Det gælder både kartofler, rødbeder, gulerødder, squash og meget mere. Med andre ord er det alle grøntsager, du ville komme på en bradpande og komme i ovnen, som egner sig godt til en air fryer.

Hvad er en airfryer opskrift – og hvilke er skudsikre?

Hvad er en airfryer opskrift? Det er såmænd ligesom alle andre opskrifter. Der er findes rigtig mange gode opskrifter, som du kan afprøve i din maskine. Med nogle brands medfølger der en mindre eller større opskriftsbog med, som er fyldt med de bedste opskrifter til din airfrier. Herunder bl.a. Cosori, som med sin App 2022 tilbyder opskrifter.

Har du allerede afprøvet alle disse, eller kom din air fryer ikke med en opskriftsbog, så frygt ej. Vi kommer her med nogle tips til opskrifter, som du kan lave i din airfryer.

Air fryer chokoladekage – opskrift
Ja, du læste rigtigt. Hvad er en air fryer chokoladekage? Det er ligesom andre chokoladekager, bare bagt i en airfrier. Du kan sagtens lave en lækker chokoladekage i din air fryer. Det behøver hverken at være den bedste airfryer eller en bedst i test. Alt du skal bruge i denne opskrift er:

Hvedemel
Sukker
Æg
Smør
Kakaopulver
Bagepulver
Chokolade (gerne mørk)
Et nip salt
Indledningsvist skal du tænde din airfrier og sætte den til 160 grader. Herefter pisker du sukker og smør sammen til en ensartet masse, som både er cremet og luftig. Herefter tilsætter du æg. Dog skal du helst have tempererede æg, da massen ellers hurtigt vil skille.

Nu blandes mel, kakaopulver, bagepulver og salt i en skål for sig. Dette vendes rundt i smørmassen, indtil det hele har en ensartet konsistent. Hak chokoladen og vend det til sidst i dejen. Dejen kan nu hældes i en kageform og placeres i din airfrier. Bag chokoladekagen i cirka 25 minutter.

Du kan teste om kagen er klar ved at stikke en gaffel, en kniv, en strikkepind eller andet redskab ned midt i kagen. Kommer redskabet op uden dej på, så er kagen færdig. Hænger der stadig lidt dej ved, når du stikker i kagen, så giv den et par minutter mere.

Kagen tages ud af din airfryer og sættes til afkøl, inden den kan nydes med en god kop kaffe til, eller måske en lækker kugle vaniljeis og bær. Det kan være det bliver din nye yndlingsopskrift.

Du kan lave mange forskellige slags kager og opskrifter i din airfryer. Chokoladekage er et populært valg at lave.

chokoladekage kan laves i en airfryer

Du kan lave mange forskellige slags kager i din airfryer. Chokoladekage er et populært valg at lave.

Pastachips

Du har måske hørt om det før. Hvis ikke, så giver vi dig her lige en forklaring. Pastachips er nemlig, som navnet indikerer, chips, der er lavet på pasta. Når man laver pastachips, kan man bruge sin favoritpasta til at lave sprøde chips med, som du kan dyppe i lækre dips eller spise for sig selv – endnu en populær opskrift, som du kan lave både i en simpel Onyx model eller en smart Cosori.

Vi vil sågar sige, at dette er en bedst i test opskrift – den slår aldrig fejl, og du behøver ikke at have den bedste airfryer for at lave den. Du kan købe noget billigt pasta, eller du kan købe noget kvalitetspasta på tilbud, der er ingen grund til at bruge det allerbedste pasta her alligevel.

Alt du skal gøre i denne opskrift er, at tage din beste airfryer frem, sætte den på 200 grader og koge noget pasta. Når pastaen er kogt, hældes vandet fra, en slat olie samt dine favoritkrydderier tilsættes og det hele vendes rundt. Herefter ligges pastaen i et tyndt lag i din maskine, og tilberedes i 20-35 minutter alt efter typen af pasta og tykkelsen af laget.

Når pastaerne er gyldne tages de ud og ligges på bagepapir eller køkkenrulle. Herefter kan du spise dem, når de er afkølet. Er det mon en opskrift du skal lave igen? Det er en billig snack, som smager skønt.

Lav din egen air fryer test 2022

Har du mod på selv at eksperimentere med dit air fryer tilbud derhjemme, så kan du med fordel lave en test af alle dine yndlingsretter. Hvad end dette er lasagne, hakkebøffer eller noget helt tredje, så er det bare om at test af, om det kan laves hurtigt og nemt i maskinen.

Der følger med nogle airfryeren et lille opskriftshæfte med, som du kan tage inspiration fra, men ellers er det bare om at gå i krig og prøve dig frem med en test middag i 2022.

Vi anbefaler i hvert fald helt sikkert, at du bruger din nye Kitchen Master Airfryer, Cosori, OBH Nordica model eller en helt fjerde model til at sætte lidt krydr på hverdagens travle og nogle gange lidt kedelige aftensmad. Bare fordi det er gået hurtigt at lave, betyder det ikke, at det ikke er hverken godt eller smagfuldt. God fornøjelse og velbekomme!

Kan den erstatte en almindelig ovn eller friture?

En airfryer er en varmluftsovn, der på bedste vis forvandler selv de mest triste kartofler til lækre, sprøde fritter. Smider du din kylling en tur i din air fryer, så vil du også opnå et super saftigt stykke kød, der er helt uimodståeligt. Test dine opskrifter af i en denne type maskine til airfry og få et fantastisk resultat.

Mange vil mene, at dette populære produkt sagtens kan ersatte den almindelige friture eller ovn, imens andre blot mener, at det bør benyttet som et supplement. 

Undersøgelser viser, at du med en airfryer sagtens kan opnå ligeså sprød mad som med en almindelig friture. Ved at benytte dette udstyr opnår du sprøde pomfritter samtidig med, at du sparer de mange kalorier, der er i olie. 

Dog giver en air fryer ikke en lækre olierede smag, som du får med friture – så hvis du ønsker, at dine pommes skal smage ligesom på burgerbaren, vil denne type maskine muligvis ikke kunne gøre arbejdet. Hvis du finder en sådan maskine på tilbud, er det også en billig ekstra løsning.

Den væsentlige forskel er størrelsen. Den rummer mindre, end en almindelig ovn gør, så hvis du skal lave mad til at stort selskab, kan det være nødvendigt at skulle benytte en almindelig ovn, som har en større kapacitet. 

Læs blandt andet vores Haws airfryer anmeldelse eller se nærmere på Cosori og deres smarte App tilknytning 2022 eller Onyx simple take på modellen.

Hvor køber man en air freyer fra Kitchen Master, Ninja eller Claus Holm på tilbud?

Vi ser hos Mydinners, at det nemmeste er at finde en air fryer på tilbud, når de store kendte danske webshops køre løbende tilbud samt kampagner. Der kan her være mange penge at spare, og vi anbefaler derfor at du afsætter tiden til at undersøge markedet.

Lige meget om du lige er startet ud med nye opskrifter, eller allerede har erfaringer med maskinerne fra Kitchen Master eller Ninja, modsat til Claus Holm og Phillips xxl, så synes det alligevel vigtigt at du finder det helt rigtige produkt der passer til netop dine behov. Du kan også vælge at overveje en Onyx airfrier.

Se relaterede artikler til airfryer

Ved du ikke hvad man bruger sådan en maskine til? Så læs vores guide om mad i airfryer her.

Skal du lave mad til hele familien – så vil PHILIPS Avance Collection XXL HD9650/90 Airfryer være et hit for dig.

Se også vores guide til Airfryer tilbehør her.

Find de lækreste airfryer opskrifter og kogebog, der giver dig rig mulighed for at lave alt slags mad i den smarte maskine.

Vi guider dig også til, hvordan du kan tilberede frosne pommes frites i airfryer derhjemme.

På udkig efter de bedste airfryer opskrifter?

Ejer du denne smarte maskine men er i tvivl om, hvad du skal bruge den til? Nedenfor kommer vi med forslag til, hvilke retter og opskrifter du kan lave i din Cosori, Onyx, Philips, Holms eller anden maskine.

Den fleste benytter dette udstyr som et alternativ til en klassisk frituregryde, hvorfor den i høj grad bliver brugt til at lave pommesfritter og andet lækkert tilbehør. Du kan dog stadig lave mange andre opskrifter i den smarte køkkenmaskine, således at kan benytte den til enhver lejlighed. 

På nettet findes der utallige gode opskrifter i 2022, som du med fordel kan hente inspiration fra. Du kan ofte slippe afsted med en billig opskrift, ved at tilberede i denne maskine.

Bedste snack opskrifter:
De fleste snacks findes der ikke nogen omfattende opskrift, men her har vi dog stadig samlet nogle ideer til hvilke snacks, du kan lave i maskinen: 

 • Lækre, sprøde pommes: Du kan både lave ganske almindelige pommesfritter, men du kan også ekspermentere med varianter såsom sweet potatoes.
 • Tortilla chips med ost: Elsker du nachos? Så prøv at lave lækre tortillia chips med ost i din maskine. 
 • Nemme pølsehorn: De fleste elsker pølsehorn, men de færreste orker at bruge lang tid på at lave dem. Køb blot pølser og færdigdej i dit nærmeste supermarked, og lav den lækreste snack i din maskine.

Desserter i en airfryer? 

Du kan sagtens lave de lækreste desserter i din køkkenmaskine, uden den smager af pommesfritter fra aftensmaden. Du kan f.eks. Lave lækker kage eller velsmagende cookies, som er en populær dessert blandt de fleste.

Churros
Du kan blandt andet tilberede butterdej eller anden puffet dej. Hvis du kender den populærer churros. Den er helt perfekt til at tilberede netop denne dessert (og snack). Du sprøjter blot dejen ud i lange striber på din plade til din airfryer, og så bager du dem blot som så mange andre ting.
Drys dine churros med lidt flormelis til sidst og lidt rørsukker, det giver et ekstra sødt element, og en flot dekoration. Det er en billig måde at slippe godt omkring en sprød dessert snack.

Bagte frugter
Derudover kan det også være rigtig lækkert at tørre og bage æbler eller pærer i din maskine, og drysse dem med sukker eller sirup efterfølgende. Eller til topping i din dessert. Hvis du ønsker dem lidt mere snaskede kan du drysse frugten med din bedste sukke inden og lade dem bage/tilberede med sukkeret.

Det er også rigtig lækkert og snasket af bage ferskner og drysse dem med sukker eller sirup i din air fryer. Lad dig inspirere af alle former for tærter med frugt eller bær. De selv samme smage kan du fremme på bedste vis med din maskine. Det er en god og billig løsning på en god og velsmagende dessert.

Oste-favoritter
Til dig der ikke er til den søde dessert, så findes der også idéer til den salte type. Hvis du er en af dem som hellere ønsker at slutte middagen af med de bedste oste eller andre salte favoritter, så er der også mulighed for det.

Du kan blandt andet omslutte en skive brie med en lys bolle og lægge den i din airfryer og bage kort, så brien smelter let. Det er en god favorit snack. Du kan såmænd også sagtens lægge en hver anden ost inden i en kiks og bage den – til eksempel kan man benytte comte.

Find den rette model til dig på tilbud eller en god billig pris.

Nogle af de lækre ting du kan lave i en airfryer er frugter, churros, sprøde pommes og mange andre.

god airfryer

Specifikke airfryer opskrifter – lette at lave og nemme at følge

Ovenover giver vi gode eksempler på nogle af de bedste opskrifter og lækkerier, som du kan lave i din maskine i 2022. Har du fået blod på tanden for at gå i gang med nogle af disse opskrifter, så skal du ikke lede længe.

Vi har nemlig samlet decideret opskrifter til dig herunder, så du udover ideer til hvad du kan lave i din airfrier, rent faktisk her får en udførlig guide, så du kan komme i gang med at få dit nye køkkenredskab i brug – og nej, du behøver ikke den bedste airfryer for at kunne lave disse opskrifter, om den er købt på tilbud eller ej, så kan du være med her.

Du kan derfor både bruge din simple Onyx model eller din smarte funktionsrige 2022 Cosori eller en helt tredje.

Opskrift 1 – Saftigt kyllingebryst

Den første airfryer opskrift vi kaster os over er kyllingebrystet til to personer.
Hertil skal du bruge:

 • 2 stk. Kyllingebrystfillet af 200- 250g stykket
 • 2 spk. Olivenolie eller anden smagsløs olie
 • 2 tsk. Paprika
 • 3 tsk. Rosmarin
 • Salt og peber

Sådan gør du: 

Først skæres uønsket fedt og eventuelle sener fra brystfilleterne. 

Næst  blandes olivenolie sammen med paprika og rosmarin, så krydderien er blandet godt ud i olien. Marinaden pendles derefter over brystfilleterne. Lad gerne kødet trække i et par timer, men minimum 5 minutter. 

Kom en stykke bagepapir, som du har tilpasset din airfryer, ned i dens kurv. Læg herefter de marinerede brystfilleter ned i kurven. Et ekstra tip er at tilføje et skvæt vand – det vil gøre rengøringen af din airfryer langt nemmere. 

Alt efter tykkelsen, kan tiden varier, men lad brystfilleterne stege ved 180grader i 20 minutter – skær derefter over, for at tjekke om de skal have mere. En fingerregel er at kødet skal have 75grader. Du skal nemlig passe på det ikke bliver for tørt, samtidig med at rå kylling er et kæmpe no-go. 

Til sidt skal kyllingefilleterne nu blot serveres direkte efter – gerne helt saftige indeni og gyldne udenpå. Server din kylling sammen med en lækker salat og flødekartofler eller pommesfritter.  

Er du vild med fritter kan du finde mange airfryer opskrifter på disse – brug for inspiration til en ny salat? Se hvilke salater der er på tilbud i dit lokale supermarked.

Opskrift 2 – arme ridder med flødeost

Der er ikke helt noget, som en ekstra lækker morgenmad – det kan vi nok alle blive enige om. Dog, er det oftest kun i weekenden vi har tid, til at kreere i køkkenet om morgenen – nu bliver det meget nemmere for dig. Er du også vild med arme riddere? Her får du den bedste opskrift på arme riddere i airfryer, så du kan forkæle dig selv, eller en du holder af, med ekstra lækkert morgenmad. 

Denne opskrift på arme ridder med flødeost er til to portioner. 

Det skal du bruge: 

 • 2 skriver briochebrød
 • 220g. Flødeost
 • 4 spsk. Mælk
 • 4 spsk. Piskefløde
 • 4 æg
 • 2 tsk. Kanel
 • 6 spsk. sukker
 • 1 tsk. Vaniljeestrakt (kan undlades) 
 • Hakket pistacienødder (kan undlades)
 • 100g. friske hindbær
 • Ahornsirup
 • Smagløs madlavningsolie

Sådan laver du opskriften:

Forvarm din airfryer, så den er klar til brug.

Skær dit briochebrød over, så du laver en åbning. Fyld herefter flødeosten i åbningen. 

Bland æg, mælk, sukker, fløde, kanel og vaniljeekstrakt sammen med et piskeris.

Vend briochebrødet på hver side i massen i ca. 10 sekunder, så det når at blive godt gennemblødt.

Klip et stykke bagepapir til kurven til din airfryer, så den passer i formen. Læg herefter dine bløde briochbrød i kurven. Steg dem på 180grader i 10 minutter.

Tag briocheskiven op af din airfrier. Top med hakkede pistacienødder, ahornsirup og friske hindbær – mums.

Er det blevet din helt nye favoritopskrift til en lækker morgenmad? Sørg for at dele den med dine nærmeste, så I sammen kan få mest ud af jeres airfryer hver i sær.

Airfryer bedste i test 2022 – hvorfor er de bedst?

Det er vigtigt at understrege, at når eksperter lavet en test af en airfryer, så vil de ofte være på baggrund af en række kriterier, som er valgt på forhånd.

Disse test kriterier er f.eks. Evne, smag, støjniveau og rengøring og andre. Når du læser en bedst i test anmeldelse kan det være relevant, at du på forhånd har sat dig ind i, hvilke kriterier der er vigtige for dig, når du skal finde den bedste airfryer til dig og din familie.
Hvis du er på udkig efter den bedst i test med let vedligeholdelse, kan du sagtens finde en fremragende model, der er vurderet til at være bedst i test, som ikke nødvendigvis kan lave mad til hele familien med din air fryer.

Med andre ord: Den model, der er bedst i test i 2022 hos eksperterne er ikke nødvendigvis den aifryer, der er den bedste for dig og dine behov. Undersøg derfor hvilke kriterier eksperterne lægger vægt på, når de laver test, således at du er sikker på, at det er på baggrund af kriterier, der er vigtige for dig. Så undgår du nemlig at smide penge efter en bedst i test model, der alligevel ikke opfylder dine behov.

Vores bedste i test fremhæver forskellige funktioner. Dermed kan du finde den model, der er bedst i test i 2022 for dig, der f.eks. Ønsker mest værdi for færrest penge. Du kan også finde den bedste i test med et multifunctionelt design på tilbud.

Læs blandt andet vores Haws airfryr anmeldelse, hvis du leder efter en god, billig airfryer i test.

Køb din airfryer her

KitchenOne har et godt og stort udvalg at forskellige modeller, som kan anbefales. De har nogle til alle behov. Se katalog. Du kan derudover også se nærmere på Cosori, som har nogle af markedets smarteste modeller – og Onyx, med de simple.

Spar penge med en airfryer

Ud over at spare tid med den smarte køkkenmaskine, så kan du altså også spare gode penge. Hvis du f.eks. Er en fattig studerende, eller blot ikke ønsker at bruge mange penge på at købe og installer end ovn, så kan du med en airfryer spare mange penge.

Den smarte maskine kan nemlig fås med et godt tilbud, hvorfor du for færre penge kan opnå samme madoplevelse, som du kan med en ovn. Hvis du bor i en lejebolig, studiebolig eller lign, hvor du ikke har mulighed for at montere nye komponenter i køkkenet, er en airfrier det perfekte valg til dig.

Du sparer desuden også penge på montering af produktet. En airfryer kan du blot have stående i skabet, og du kan blot nøjes med at hive den frem, når den skal bruges. Med en ovn skal du derimod bruge tid, ofte penge og meget plads på at implementere det store komponent i køkkenet. Vores personlige oplevelse er, at både kendte brands som Claus Holm, Onyx, Cosori, Kitchen Master og Phillips alle løbende kan findes til endu bedre priser og tilbud – så der er altid mulighed for at gøre en god handel.

Det er derfor en billigere og nemmere løsning med en maskine, hvis du er studerende, eller blot ønsker at finde et billigere alternativ til en dyr og stor ovn. For at din air fryer skal kunne erstatte den almindelige ovn, bør du altid gå efter en bedst i test udgave. Disse test er lavet af eksperter, hvorfor du næsten altid kan være sikker på at modtage et produkt, der er af bedste kvalitet.

For at spare endnu flere penge kan du med fordel finde en god model på tilbud. Der er ofte gode tilbud at hente – både i fysiske forhandlere såvel som online i 2022.

Hvad er en køkkenmaskine lig en ovn?

Er du endnu ikke blevet bekendt med det populære produkt, og stiller du dig selv spørgsmålet: Hvad er en airfryer? Så er det på tide, at du finder ud af det. Det nemlig et rigtig godt produkt, som du bestemt ikke må misse ud på, for det har mange fordele.

Så hvad er en smart maskine så? Og hvad er forskellen mellem denne og en almindelig ovn? Staver man det som ét ord eller i to, air fryer? Hvad gør den? Og hvorfor er den så populær? Det er mange gode spørgsmål, og vi vil her besvare alle disse, så du kan føle dig velinformeret, når du har læst artiklen.

I det følgende vil vi gennemgå de enkelte spørgsmål, så du får svar på de vigtigste pointer omkring en airfryer, og ikke mindst finder ud af og lærer om, hvad forskellen på en air fryer, en Actifry og en ovn er, hvad du kan bruge den til og meget mere.

Er det det samme som en ovn?

Det korte svar er: Nej. En airfryer er ikke det samme som en ovn. Ovnen kan nemlig indstilles til mange forskellige funktioner, herunder over- og undervarme, grill, varmluft og så videre. En aifryer er en varmluftsovn eller -fritøse, som tilbereder fødevarer ved hjælp af luft.

Forskellen fra en ovn og en air fryer ligger i, at sidstnævnte cirkulerer luften rundt meget hurtigere end de fleste varmluftsovne, som betyder, at tilberedningstiden typisk er væsentligt kortere. Desuden gør den varme, cirkulerende luft, at maden får en sprød skorpe og et saftigt indre.

Alt det du skal vide om din airfryer er samlet samme sted lige her. Læs og få svar på alle dine spørgsmål.

hvad er en airfryer? En airfryer kan bruges til pommes

Hvad er en airfryer så?

Jamen, helt grundliggende er en vamrluftsfritøse, eller air fryer, om man vil, et mix af en frituregryde og en ovn, bare uden al olien. En air fryer bruger nemlig op til 80% mindre olie end en frituregryde, og så får du endda lige så sprøde og lækre resultater, som havde maden være en tur i ønskebrønden.

Hvad kan man lave i en airfryer?

Nu hvor det er klarlagt hvad er en airfryer, så kan vi gå videre til det næste. Nemlig: hvad kan man bruge den til? Og svaret er egentlig ikke så komplekst, for du kan tilberede nærmest hvad som helst i en maskinen.

Fordi en air fryer bruger varmluft til at cirkulere rundt om og til at tilberede fødevarer, kan enhver ret, fødevare eller snack, der normal ville skulle en tur i ovnen sagtens tilberedes i denne. Du vil blot opleve, at skorpen vil blive ekstra sprød og midten ekstra saftig.

Skal vi lave en liste over hvad er en air fryer især god til, så vil den se ud således:

 • Kød: Flæskesteg, kyllingelår, nuggets, kyllingebryst, ribbensteg…
 • Fisk: laksefilet, fiskepinde, fiskefilet, fisketærte, indbagt laks…
 • Grønt: Kartofler, gulerødder, broccoli, rosenkål, grønne bønner…
 • Frugt: Bagte æbler, tørrede æbler, tørrede bananer, tørret mango…
 • Dessert: kage, tærte, muffins, cupcakes, donuts, småkager…
 • Snacks: Ristede nødder, pommes frites, bønnefritter, hvidløgsbrød…

Dette er naturligvis ikke en udtømmende liste, men det viser nogle af de ting, som du med fordel kan tilberede i din varmluftsfritøse.

Hvad er en airfryer særligt god til?

Fordi en airfryer netop er god til at gøre fødevarer sprøde udenpå og saftige inden i, så kan alt, der skal være sprødt komme en tur i varmluftsfritøsen.

Mange er især glade for at tilberede pommes frites i maskinen, fordi de bliver lige så sprøde, som havde de været en tur i en frituregryde. Fordelen er dog, at du undgå al dette olie, hvis du vælge airfryeren. Derfor er det helt klart en anbefaling værd, hvis du har en maskine af denne slags derhjemme, at prøve netop dette.

Desuden gør en air fryer skindet på kylling helt sprødt og lækkert, derfor kan du med fordel også lave kyllingelår i din maskine. Her vil du få lækkert, saftigt kød og sprødt skind, som du kan nyde med tilbehør til beredt i køkkenmaskinen, eksempelvis kartofler, eller måske en lækker snittet salat med tørrede eller friske frugter.

Airfryer kan fås i forskellige mærker og brands. Vi anbefaler Onyx og Cosori.

philips avance collection airfryer xxl hd

6 gode grunde til at købe en airfryer

Der findes rigtig mange gode grunde til, at du bør anskaffe dig og eller bruge en airfrier. Vi lister herunder nogle af de mange grunde.

 1. Varm med det samme
  I modsætning til en ovn, så bliver en airfryer varm med det samme. Du skruer den blot op på den temperatur, som du skal bruge den ved, og på ganske få sekunder er der en glohed ovn, som du kan friturestege din mad i.
 2. Sundere alternativ
  Når man normalt tilbereder noget, der skal være så sprødt, som det bliver i en frituregryde med olie, så vil der kræves en hel del fedtstof. I en ovn vil du ofte skulle tilsætte en større mængde olie, og alligevel er du ikke sikret at din mad blive sprød og lækker. I denne type maskine får du de sprødeste kartofler, kylling og meget andet, ved brug af meget lidt eller slet ingen olie eller andet fedtstof, og derfor er det også helt sikkert et sundere alternativ.
 3. Nem at bruge og rengøre
  Som nævnt, så varmer den hurtigt op, den klarer selv stegningen og passer sig selv. Med andre ord skal du blot tænde for den, komme din mad i og efter tiden er gået, står du med lækker, sprød mad. Ofte kan en airfryer indstilles til forudindstillede indstillingsprogrammer, som gør det endnu nemmere, ved bare at skulle trykke på en knap, som ved, hvordan maden skal tilberedes. Desuden kan langt de fleste maskiner også komme en tur i opvaskemaskine, eller i hvert fald kurven og andet indmad, så det nemt og hurtigt kan rengøres og bruges igen og igen.
 4. Hurtig tilberedning
  Ofte kan din mad tilberedes på en brøkdel af tiden, hvis du laver det i en en sådan maskine. Dette er fordi den cirkulerende varmeluft tilbereder hele vejen rundt på samme tid.
 5. Mere miljøvenlig
  Da denne maskine tilbereder hurtigere og ingen opvarmning behøver, så bruger den heller ikke lige så meget strøm. Det betyder også, at du hverken bruger unødvendigt mange penge på det, samt at dit strømforbrug bliver lavere.
 6. Børnevenlig
  Da en airfrier er super nem at bruge, så kan ungerne også være med til at lave mad. Man skal naturligvis altid passe på, uanset om det er knivene eller en ovn.

Har du fået afklaret spørgsmålet: “Hvad er en airfryer”?. I så fald vil der være et par ting, som du med fordel kan være ekstra opmærksom på, inden du køber en air fryer ovn. 

Først og fremmest vil der være forskel på størrelsen på kurven og dermed air fryer kapaciteten. Hvad er en kurv, og hvad betyder det? Kurven er den del af din maskine, hvor du putter maden i. Størrelsen på kurven er forskellige fra air fryer modeller til modeller, hvorfor du bør overvejer dette inden køb. Hvis du forventer at skulle lave mad til flere mennesker af gangen, kan du med fordel købe en airfryer ovn med en større kurv og dermed kapacitet. På denne måde slipper du for at skulle lave mad og snacks over flere omgange. 

Derudover bør du overvejer størrelsen på dit køkken. Selve størrelsen på din air fryer vil nemlig være forskellig alt efter hvilket brand, du køber. Hvad er en normal størrelse på tilbud? Dette er et svært spørgsmål, men det afhænger selvfølgelig af størrelsen på selve kurven. Det er ingen hemmelighed, at en air fryer køkkenmaskine ikke er det kønnetse kkkenudstyr på markedet, hvorfor du med fordel kan købe en airfryer ovn, som du nemt kan gemme væk i skabet. 

Ud over dette vil der ikke være den store forskel på de forskellige modeller, og du kan stort set altid være sikker på at kunne finde en super god air fryer ovn, som lever op til dine forventninger.

Kan den erstattes med en almen ovn?

Hvad er en airfryer i forhold til en ovn? Måske har du undret dig over, om du kan erstatte din air fryer med en almen ovn. I mange tilfælde vil du godt kunne erstatte din ovn med denne køkkenmaskine, men det afhænger i høj grad af hvilke retter, du ønsker at lave. Hvis du blot skal lave snacks såsom pommes fritter eller andet, vil du sagtens kunne ersatte din ovn med en moderne enhed, og du vil endda med stor sandsynlighed opnå et meget bedre resultat.

Hvis du derimod forventer at skulle lave meget mad af gangen, er det ikke sikkert, at du kan erstatte køkkenmaskinen med en ovn. Dog vil det også afhænge af størrelsen på kurven og hvor stor en kapacitet, din maskine indeholder. Jo større kurven i din køkkenmaskine er, jo mere mad kan du lave. Hvad er en air fryer?

cosori premium er en god air fryer

Nogle af maskinerne er bedre end andre. De to bedste på markedet pt. er Onyx og Cosori.

Bedst i test airfryer – dette skal du være opmærksom på 

Når du køber køber en bedst i test Air fryer fra Kitchen Master, Claus Holm eller et andet brand på tilbud, så er der nogle ting, som du med fordel kan kigge efter, inden du træffer din endelige beslutning. Der er nemlig stor forskel på de forskellige airfryer modeller fra Kitchen Master eller andre brands. 

Først og fremmest skal du tage højde for, hvor mange mennesker i hjemmet, der skal laves mad til i en air fryer. Der er nemlig forskel på kurvens størrelse alt efter hvilken air fryer, du vælger, hvad end den er fra Kitchen Master eller andre brands, og hvad end den er på tilbud eller ej. Hvis du blot skal bruge en bedst i test AIRFRY til eget behov, behøver du nemlig ikke at købe en stor model, men i stedet kan du nøjes med en mindre enhed på tilbud. Du kan sagtens finde en mindre air fryer for billigere penge på tilbud, hvor kurven er en mindre størrelse, og dermed vil selve din air fryer også være mindre og dermed mere praktisk. Hvis du derimod forventer at skulle lave mad til flere mennesker ad gangen, eller blot større portioner, så kan du med fordel købe en bedst i test airfryer med en stor kurv. Med denne air fryer kan du lave mere mad ad gangen, og du kan sagtens finde en større AIRFRY fra brandet Kitchen Master eller andet – disse kan også findes med gode tilbud.

Alternativt kant du vælge en AIRFRY med indbyggede plader, således at den nærmest kan erstattes med den almene ovn. Med denne AIRFRY kan du lave mad til mange af gange, da du udnytter alt pladsen i kurven. Denne model blive dog ikke forhandlet hos Kitchen Master, men til gengæld vil den ofte kunne findes på tilbud. 

En anden ting du kan være opmærksom på er størrelsen på selve din bedst i test airfryer. Der er nemlig stor forskel på de forskellige modellers størrelse, og der kan være fordele forbundet med at købe en mindre model, som oftest kan købes på tilbud. Hvis du f.eks. Bor i et mindre hjem, hvor køkkenets størrelse ikke er særlig stort, så kan du med fordel købe en mindre model fra Kitchen Master eller andet brand, som nemt kan gennem væk i skabet. Det er nemlig ingen hemmelighed, at en air fryer ikke er en særlig pæn køkkenmaskine at have stående fremme, hvorfor det vil være smart at købe en air fryer, som du nemt kan pakke væk, når du ikke bruger den. 

Ud over disse to faktorer, vil der ikke være den store forskel på funktionaliteten og effetkiviteten alt efter hvilken bedst i test AIRFRY på tilbud, du køber. Langt de fleste bedst i test AIRFRY modeller er super gode, hvorfor du altid kan regne med at få en god maskine, hvis du køber vores bedst i test air fryer modeller fra Kitchen Master eller et andet brand på tilbud. 

FAQ – Airfryer

Hvad er en airfryer?

En airfryer er en lille varmluftsovn eller -fritøse, som, ved hjælp af varm, cirkulerende luft, tilbereder fødevarer, så de bliver sprøde udenpå og saftige inden i. Den bruger op til 99% mindre olie end en normal oliefritregryde, og op til 80% mindre olie end en ovn.

Hvad er forskellen på en airfryer og en ActiFry?

Både en airfryer og en Actifry er en varmluftsfritøse, der tilbereder forskellige fødevarer ved hjælp af cirkulerende luft. Dog er en ActiFry en specific model, som OBH Nordica har udviklet. Det betyder også, at det er disse, om har rettighederne til navnet.

Hvilken størrelse skal jeg vælge?

Størrelsen af airfryer, som du bør vælge, afhænger af formålet med den. Skal du bruge den til at tilberede mad til hele familien, så skal der en større model på 4-5 liter til, end hvis du blot vil bruge den til små snacks og lignende.

Er en aifryer pengene værd?

Hvis du er vild med sprøde pomfritter og saftigt kød, så er en airfryer helt sikkert pengene værd. Du opnår et meget sprødere resultat, der både er hurtigere tilberedt og mere saftigt, end ved tilberedelse i en ovn. Desuden er den nem at gøre ren og fylder ikke ret meget.

Angivelse af kilder og tests:

Good Housekeeping
BBC Goodfood – se kilde
Food Network – se kilde her
Scroll til toppen