Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Opskrifter » Barbecue marinade grill opskrift – Nem og lækker

Barbecue marinade grill opskrift – Nem og lækker

BBQ 1

Nedenfor kommer vi med vores bedste bud på den lækreste og nemme barbecue marinade til blandt andet grill mad. Saucen går helt fantastisk til alverdens typer kød og andre retter, og er perfekt til hele familien – både de store og små.

Denne opskrift er meget nem at følge og indeholder ingen avancerede elementer, så alle kan være med.

Find også vores bud på Côte de boeuf her.

BBQ 2

Barbeque marinade grill opskrift

Peter Rasmussen
Lækker barbeque marinade grill opskrift
5 fra 1 stemme
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 5 min
Samlet tid 15 min
Ret Barbeque, Marinade
Køkken Amerikansk
Antal 1 portion
Kalorier 150 kcal

Equipment

 • Skål

Ingredienser
  

Barbeque marinade grill

 • 1 dl olie smag er ligemeget
 • 2 spsk eddike
 • 0,5 dl ketchup
 • 1 fed hvidløg
 • 2 spsk soya
 • 1 Knivspids salt
 • 2 spsk brun farin

Sådan gør du
 

Barbecue marinade grill

 • Bland alle ingredienser sammen i en skål

Video

Noter

Denne opskrift på barbecue marinade grill er både nem og super lækker, og går perfekt som tilbehør til alverdens kød.

Nutrition

Serving: 150gramCalories: 150kcal
Keyword barbeque, BBQ, marinade, opskrift
Tried this recipe?Let us know how it was!

Marinade til alle typer kød

Barbecue tillægger kødet en helt fantastisk røget smag, som sjældent kan opnås ved andre krydderier eller sauce. Det bedste ved denne sauce er, at den går godt til alle typer kød – herunder både gris, okse, kylling mm.

For at give dit kød eller foretrukne grøntssager ekstra god smag, bør du lade de ligge i marianden så længe som muligt, inden det skal tilberedes på den ene eller den anden måde. Herved opnår du mest mulig smag ved hver bid. 

Det er altså både nemt og enkelt at lave sin egen marinade til både kød og grøntssager, hvis det skal være ekstra lækkert. Det tager nemlig ingen tid at smække lidt krydderier og olie sammen til den perfekte smagsgiver. 

Men er du i tidsnød eller bare ikke har de forskellige ingredienser, der skal til for at lave lækre marinader, kan du købe nogle færdiglavede på tube i forskellige varianter, som du kan veksle mellem, når du enten skal stege dine råvarer eller putte dem på din grill. Man går dog aldrig galt i byen med en helt klassisk bbq marinade.

Vil du lave en lækker drink til kødet? Find vores bud på en fantastisk aperol spritz her.

Marinaden har en røget smag, som både er en snært af sødme såvel som syrlighed. Den kan nydes i alle aldre, da den ikke er stærk, men hvis du ønsker din marinade med ekstra spice, kan du sagtens komme en smule chili i opskriften.

Hvis du ikke har smagt spareribs på grill med hjemmelavet barbecue, så bør du helt klart prøve det. Det er en klassisk amerikansk ret, som smager fuldstændig fantastisk – især hvis de bliver tilberedt på grill.

Andre slags marinader

Hvis smagen af barbecue ikke lige er dig, kan du altså sagtens både selv kreere en lækker omgang smørrelse med andre ingredienser. Det kan være dem, der lige står forrest i køleskabet, hvad du har af krydderier i skuffen og urter fra haven. 

Heldigvis er det blot en god smagsgiver til dit måltid, og du kan derfor sammensætte lige det, du allerbedst kan lide, hvad end du skal marinere et stykke lækkert lam, sprøde grøntssager eller en lakseside, som du skal smække på din grill.

Til de fleste retter og råvarer passer det godt med en hvidløgsmarinade. En sådan kan både sammensættes med et friskt fed hvidløg eller pulver og andre løg, men du kan også få næsten samme smag frem, hvis du anvender ramsløg. Så får du selvfølgelig ikke den røgede bbq smag frem, men derimod en dyb smag af urter eller intens hvidløg.

Ramsløg kan dyrkes i haven og kan derfor både være en nem og billig råvarer at anvende ti at krydre din mad med. Prøv dig frem og forsøg dig med forskellige marinader, så du bliver mester i at kokkerere smagsfuld, lækker mad til dig og dine.

Hvad end du kaster dig ud i en barbecue marinade grill opskrift eller en lækker urtesmørrelse, skal det nok blive en succes.

Angivelse af kilder:

 • Find en guide til at lave de lækreste spareribs her.
 • Find også en lækker opskrift på oksemørbrad her.
Scroll to Top