Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Bacon i airfryer – Sprødt stegte skiver på ingen tid

Bacon i airfryer – Sprødt stegte skiver på ingen tid

Bønnefritter i airfryer

Er du blevet den heldige vinder af en airfrier i dit hjem, så står verden åben for dig. Der er nemlig et hav af opskrifter og mad du kan lave i din maskine. Herunder blandt andet bacon i airfryer. Sprøde stege skiver på meget kort tid, og uden du skal våge over en pande – smart.

Med eller uden finger snilde i et køkken kan du lave rigtig mange retter og tilberede uanede af råvarer i en airfrier. Det er stort set kun fantasien, der sætter grænser. De fleste råvarer kan tilberede hurtigere end i en normal ovn. 

I denne artikel kommer vi dog mere specifikt ind på, hvordan du kan lave bacon i airfryer hjemme hos dig. Det err nemmere end du tror, og det kræver ikke meget fra dig. Sæt dem over og lav alt andet lækkert til din morgenmad.

Opskrift, som skåner dig for en masse tid

Det kan først og fremmest være en god ide at have airfryer bagepapir, som er noget specifikt bagepapir, du kan lægge i bunden af den, så den ikke fedter for meget af. Bacon afgiver nemlig en del fedtstof under tilberedning.

Fremgangsmåde:

  • Start med at skille dine baconskiver fra hinanden og læg skiverne på dit bagepapir, eller på en af de tilhørende bradepander, som hører til din airfryer.
  • Herefter giver du dit bacon i airfryer ca. 12 minutter ved 200 grader.
  • Du kan blot lade dem ligge i alle 12 minutter, og foretage dig anden medlavning. De passer sig selv, og skal ikke vendes eller bevæges på.

Værsgo – så er der serveret de lækreste sprød stegte baconskiver til din mad. Morgenmad, frokost eller hvad du end måtte have brug for bacon til.

Hvad kan du bruge din bacon i airfryer til?

Elsker du bacon, som rigtig mange andre ligeledes gør, men mangler tit inspiration til, hvad du skal bruge det til. Vi kommer dig til undsætning med en masse god inspiration, hvor du til hver en tid kan snige et par af de fedtholdige skiver ind. 

  • Brunch-bordet
  • Breakfast-bun (briochebolle med æg, bacon og valgfrit tilbehør)
  • Oksekøds burger
  • Lynstegt inden de kommer om asparges
  • Kyllinge sandwich (evt i en panini efterfølgende)

Hør mere om de forskellige airfryer her

Angivelse af kilder og tests:

Læs nærmere på Home And Garden
Se også NyMag’s indlæg
Scroll til toppen