Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Biler » Audi leasing – Lease din favorit model privat eller som erhverv

Audi leasing – Lease din favorit model privat eller som erhverv

Audi leasing

Går du og drømmer om en helt særlig model, som du godt gad at lease, så kan Audi leasing gøre din drøm til virkelighed. Her får du nemlig mulighed for at køre i netop den bil, du bedst kunne tænke dig i en kortere eller længere periode med flexleasing eksempelvis, og når du er færdig, afleverer du enten bilen tilbage eller køber den.

Vi har nok alle haft en specifik bil i drømmene, som man både er fascineret af og drømmer om, men som måske er uden for rækkevidde på grund af prisen eller andre forhold, som gør det svært. Heldigvis kan drømme godt blive til virkelighed, uden at man behøver at eje bilen selv. Det kan man nemlig ved at lease.

Et væld af muligheder

Når det kommer til Audi leasing, så behøver man ikke nødvendigvis at begrænse sig til de billigere modeller, for du kan nemlig sagtens vælge lige netop den drømmebil, som du har gået med tanker om. Det er supernemt at lease, og hvorfor så ikke lease en fed Audi?

Hvad end det er en stor SUV, som en Q8 e-tron, en hurtig sportsbil, som R8 Coupé V10 quattro, eller måske plug-in hydrid, som Q5 Sportback TFSI e, du går og drømmer om, så kan du nemt opstille en aftale med et leasingfirma, som kan lease dig bilen i en længere eller kortere periode.

Du ejer ikke bilen, men du får brugerrettighederne over den, så du kan bruge den i din hverdag, eller du kan lave Audi leasing erhverv, så du har en lækker Audi at køre rundt i på arbejdet, når du skal fra A til B. Dette kan eksempelvis være en fordel, hvis du er sælger eller har en lignende stilling, hvor du ofte skal køre mellem byer og måske også landsdele, så de lange køreturer ikke bliver kedelige.

Er du interesseret i andre bilmærker, kan du også tjekke Volvo leasing eller leasing Mercedes ud.

Audi leasing af R8

Audi leasing på en nem og hurtig måde

Hvis du er typen, der ikke har lyst til at gå på kompromis, og allerhelst vil kunne skifte bil, som sæsonerne ændrer sig, så er Audi leasing helt sikkert et godt bud til din livsstil. Her får du nemlig mulighed for at bruge lige netop den bil, du godt kunne tænke dig at køre i, i en bestemt periode, og når perioden ophører, kan du frit vælge en ny flot bil, model eller et andet mærke.

Leasing består i sin enkelthed af et lejemål, som du tager fra en udlejer, som typisk vil være et leasingfirma eller en bilforhandler. Dette kan både være en privat virksomhed, men det kan også sagtens være et finansieringsselskab. Hertil laves en leasingaftale, som minder meget om en lejeaftale, for bilen, og så betales der en månedlig ydelse for bilen.

De forskellige aftaler ved Audi leasing

Der findes forskellige typer af leasing, som er gode at have in mente, når du skal vælge, hvilken du gerne vil bruge, når du skal lease din Audi. Herunder gennemgår vi kort de forskellige typer, så du kan få et overblik. Du kan også læse vores artikler, hvor vi besvarer spørgsmål som: er leasing billigere end køb eller hvordan fungerer leasing af bil?

Operationel leasing

Her betales der et engangsbeløb ved indgåelse af aftalen, hvorefter månedlige ydelser indtræder. Dette er en fordel, fordi der ingen ekstraomkostninger kommer fra leasingudbyderen, eksempelvis i form af driftudgifter eller andre uforudsete poster – disse tager leasingfirmaet sig af. Det er ligeledes også disse, som sørger for reparationer, dækskift og anden service.

Finansiel leasing

Denne form for Audi leasing minder i højere grad om et traditionel billån, hvor leasingselskabet finansierer din Audi, men du står selv for driftsudgifter, reparationer, værkstedsbesøg og andre lignende omkostninger. Efter endt leasingperiode vil det også være dig, der skal sælge bilen videre. Dette er dog en billigere løsning, da du ikke betaler nær så høj en ydelse eller et finansieringsbeløb.

Flexleasing

Ved Audi flexleasing er der i nogen grad tale om et bilkøb, da man betaler for registreringsafgiften for bilen, som man ikke gør ved de to ovenstående leasingtyper. De tre første måneder af bilens betales 2% af afgiften månedligt, hvorefter der i op til 36 måneder efter betales 1%. Den månedlige ydelse for Audi flexleasing baseres på kørselsforbruget – jo flere kilometer om måneden, desto dyrere. Leaser du bilen efter de 36 måneder, undgår du at skulle betale registreringsafgift.

Når du vælger flexleasing, vælger du en løsning, hvor du ikke selv ejer bilen, men derimod har brugsretten og at leasingselskabet har ejerretten over bilen. Fordelen ved dette for dig er, at du ikke skal betale mere end en lille del for at kunne benytte bilen.

Ved flexleasing er det værd at nævne, at du selv står for udgifter til service og vedligehold, så aftalen koster typisk mindre om måneden. Men det skal ikke narre dig til at tro, at det er en billigere løsning på længere sigt, da du kan løbe ind i uforudsete udgifter.

Denne leasingaftale er bedst ved Audi lease af ældre biler fremfor nyere modeller. Hvis bilen er yngre end 3 år gammel, er den månedlige afgift markant højere.

audi flexleasing

Audi leasing erhverv

Med erhvervsleasing for virksomheder og medarbejdere kan alle udgifter samles i en månedlig ydelse, der frigør ressourcer, der gør at virksomhedens kapital kan anvendes mere optimalt på driften. Når du vælger Audi leasing erhverv er du ligesom, hvis du har købt en Audi, omfattet af vejhjælpen, samt andre assistancepakker i din erhvervsleasing aftale. Aftalen kan tilpasses enhver virksomhed og behov, der måtte være.

En firmabil kan fungere som et form for visitkort, når du kører ud og besøger kunder og samarbejdspartnere. Hvis du har et job, hvor du bruger meget tid i din bil er komfort og sikkerhed derudover også helt essentielt. Til dette vil Audi lease være optimalt, da de tilbyder tekniske innovationer og funktioner i verdensklasse.

Som ansat er der en lang række fordele ved erhvervsleasing. Hvis der skulle opstå skader eller behov for reparation, ligger udgifterne hos arbejdsgiveren, det eneste du selv skal betale for er en månedlig ydelse for bilens beskatningsgrundlag.

Selvom det er arbejdsgiveren, der står som leasingtager, optjener du som medarbejder stadig anciennitet ved leasing erhverv, som vil følge med dig til fremtidige forsikringsselskaber og aftaler. Hvorvidt det kan betale sig for dig at gå med erhvervsleasing kommer an på nogle forskellige faktorer.

Hvis du kører meget i forbindelse med arbejdet og ikke så meget privat, kan det sommetider ikke betale sig at lease erhverv og bedre betale sig at køre i sin egen bil.


Læs andre artikler fra Mydinners:

Angivelse af kilder:

  • Læs om de bedste Audi modeller i 2023 her.
  • Se Audi.dk for at se alle modellerne.

Om forfatteren

Scroll to Top