Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Airfyer tilbehør – Find ekstraudstyr til Cosori, Onyx m.m.

Airfyer tilbehør – Find ekstraudstyr til Cosori, Onyx m.m.

airfryer tilbehør

Som man næsten skulle tro at madlavning ikke kunne blive nemmere med den nye trend, guider vi dig her til, hvordan du nemmere end nogensinde før kan tilberede frosne pommes frites i airfryer derhjemme.​

Som du måske har bemærket, er airfryeren stormet frem på markedet for køkkenmaskiner som en uundværlig gadget, såsom bageform, brødform m.m. til at lave utallige retter, desserter og snacks i med mindre fedt end en fritøse, pande eller ovn.
Det der gør denne køkkenmaskine endnu mere smart og revolutionerende er alt det airfryer tilbehør, som der både ofte medfølger, eller som kan købes til ekstra til både Cosori, Onyx og mange flere modeller.

Bedste airfryer tilbehør

airfryer tilbehør kan købes til Onyx

ONYX tilbehør

Gratis fragt og 100 dages returret
50% hurtigere at rengøre
Tåler opvaskemaskine

ONYX

fra 199,-

4,7 på Trustpilot med +1800 anmeldelser
airfryer tilbehør kan købes til Cosori

Cosori tilbehør

Gratis fragt og 30 dages returret
Kompatibel med andre airfryers
Tåler opvaskemaskine

COSORI

fra 749,-

Onyx airfryer

ONYX

Gratis fragt og 100 dages returret
50% hurtigere at rengøre
Hurtig madlavning
Tåler opvaskemaskine
5L – stor og rummelig

ONYX

999,-

4,7 på Trustpilot med +1800 anmeldelser

Med Cosori, Onyx airfryer tilbehør eller anden model er mulighederne næsten uendelige og det er kun fantasien der sætter grænser for din madlavning. Der findes tilbehør til de forskellige produkter og mærker, så hav for øje at du køber udstyr der passer til lige netop din airfryer.

Afhængigt af hvilket mærke din airfryer er og hvilket udstyr der passer, findes der et hav af forskelligt ekstraudstyr som du kan bruge til at lave forskellige madvarer. Der er f.eks. grillspyd, grillpande, bageform, muffinforme, pizzatilbehør, rist eller rumadskiller så de kan laves forskellige ting på samme tid.

Hvilken slags tilbehør til airfryer kan man få?

Der findes et væld af muligheder for, hvad du kan gøre med din airfryer. Ikke bare med tilbehør, men også uden. For med en air fryer har du nemlig mulighed for at tilberede alskens mad på forskellige måder. Du kan, som du nok allerede ved, tilberede de sprødeste pomfritter i en airfryer – helt uden olie.

Men det er også muligt både at grille, riste og bage forskellige ting i din airfryer. Med andre ord, så er der ingen begrænsninger for, hvad du kan gøre med aftensmaden, når du har en air fryer med tilbehør til bl.a. En Cosori eller Onyx airfryer. Vi lister herunder nogle af de gode typer af tilbehør, du kan få til din airfryer i alt fra rist, brødform, bageform, grill og meget andet.

Ristning​

Når man taler om at riste, så kan man få forskellige typer af riste, du kan anvende, for at op nå det mest sprøde resultat – dette gælder blandt andet tilbehør som:

· En rist til brød, hvori du kan sætte dine brødskiver, så de bliver ristet på begge sider samtidig.
· En almindelig rist, som du kan sætte ned i skuffen, så du kan tilberede eksempevis en mini-pizza eller lignende, så den måde får en sprød bund og smeltet ost på toppen.

Grill

Det lyder måske mærkeligt, at man kan grille noget i sin air fryer, men det er altså muligt. For ligesom i en ovn, hvor varmelegemerne vil grille din mad, så kan en airfryer gøre det samme. Der er forskellige måder at grille på og derfor kan du få forskellige produkter til formålet:

· Grillpanden i en airfryer kan give dine fødevarer en flot stegeskorpe, der giver lidt den samme effekt, som havde det være en tur på grillen i haven. Dette tilbehør er især godt, hvis du er vild med den farve maden får.
· Grillspyd tilbehør gør det muligt for dig at lave dine egne grillspryd helt uden at tænde op i grillen, men ved blot at tænde op i din airfryer.

Bagning​

Når du skal bage, behøver du ikke at tænde hele ovnen og varme den op for det. Du kan nemlig også sagtens bage en kage og muffins i en airfryer ved hjælp af det smarte ekstraudstyr såsom brødform eller bageform til airfryer – om det er Onyx tilbehør eller ej:

· Muffinforme der er lavet af silikone kan uden problemer komme en tur i din airfryer. Så skal du have haft i lidt tilbehør til bagningen, og skal det gå hurtigt, så vælg disse som tilbehør til din air fryer.

Vi har i samme omgang anbefalinger i forhold til en eventuel bageform og brødform til dine brød, kager og lækre bage ting. Det er både ovennævne muffinsforme i enten metal eller silikone, men de er også andre springforme lignende brødforme og bageforme, som er godt tilbehør til Onyx, Cosori eller anden maskine.

Denne type Onyx tilbehør eller ekstraudstyr til en Cosori airfryer giver dig muligheder for at lave og bage en masse spændende ting.

Hvilket airfryer tilbehør bør du skaffe?​

Du kan altså både bage forskellige kager, lave pizza, kød, fjerkræ eller fisk og grille i din airfryer med forskelligt airfryer tilbehør. Med muffinformene kan du sågar lave andet end dessertmuffins, du kan også lave små tærter eller spinatmuffins med banan i, det er bare med at prøve forskellige ting af.
 
Hvis du have en XL eller XXL airfryer findes der også ekstraudstyr til disse, f.eks. en nonstick grillpande, en pizzaplade eller en kurv eller friture gryde. Det er super smart når udstyret til airfryeren er lavet i non-stick materiale, så maden ikke hænger fast og så det ikke brænder fast på delene. Det bevarer madvarerne intakte og gør rengøringen lige det lettere uden madrester, der skal skrabes af og stå i blød.

Uanset om du derhjemme har en Onyx, Cosori eller anden smart airfryer, kan du ofte købe lækkert tilbehør hertil. Ofte kan det være en fordel at se, hvilke muligheder du finder inde på deres hjemmeside, som du kan finde et link til heroppe længere på siden.

Se relaterede artikler til airfryer​

Læs vores anbefaling til den bedste airfryer test
Mad i airfryer gør madlavningen hurtigere og nemt -læs mere om det her.
Har du en stor familien – så vil PHILIPS Avance Collection XXL HD9650/90 Airfryer være et hit for når du skal lave mad.
Find de bedste airfryer opskrifter og kogebog her. 
Vi guider dig så du får den bedste tilberedning af frosne pommes frites i airfryer.

Tilbehør til de populære mærker​

Til de fleste og de mest populære mærker er der de samme slags ekstraudstyr som f.eks. en pizzaplade, en bageform til kage samt en rist og grilltilbehør som spyd. Det er både Phillips, Onyx, Cosori og Holms deli der udbyder disse forskellige tilbehør til deres forskellige airfryers i forskellige størrelser og formater.

Det meste tilbehør til airfryer tåler opvaskemaskine men det anbefales at vaske delene op i hånden for at undgå slid, og med non stick funktionen på mange af delene er det heller ingen sag lige at køre opvaskebørsten hen over overfladen.

I en frituregryde eller kurv kan du bl.a. lave pommes frites, forårsruller, løgringe, mozzarella sticks, nuggets og meget mere og det gode er, at de tilberedes af den varme luft fremfor at de bliver badet i olie som man kender det fra en normal fritøse. I de fleste tilfælde følger der også en tang med til madlavningen som kan bruges til at tage madvarerne op ad gryden, hvis du ikke har en tang i forvejen.

Du kan finde en masse forskelligt Onyx tilbehør specifikt til denne maskine, og mangler du tilbehør til Cosori airfryer, kan du også mere specifikt købe udstyr til disse modeller. Om det er muffinsforme, brødform, bageform eller anden type udstyr, så kan du se nærmere på det enkelte brand.
Nogle produkter passer til flere forskellige typer, og du kan bruge det til den model du har. Med rette ekstraudstyr kan du udvide dit repetoir med en masse sjove opskrifter.

Hvis du ikke har en airfryer og gerne vil se hvilke der er de absolut bedste i test har vi lavet en guide til de bedste airfryer i test 2022, hvor du kan lære meget mere.

Brødform og bageform til din airfryer

Du kan med en brødform og bageform til din airfryer lave sjove kager og brød. Hvis du da bor i en lille lejlighed kan du med fordel, undgå at købe en lille ovn, og istedet bruge en airfryer med tilbehør såsom brødform og bageform. Du kan blandt andet købe dette ekstraudstyr til Onyx og Cosori. 
Til disse forme kan man også købe specielt bagepapir til sin air fryer. Det gør, at du ikke sviner så meget, som du kunne. Den hjælper dig med at holde fedtet væg fra selve bageform, brødform, kurven eller den lille plade. 

Hvad kan du lave i din airfryer – med og uden tilbehør

Du kan uden tilbehør også lave en masse lækre ting, såsom:
Bagte kartofler: Du vasker og skrubber blot et par store bagekartofler og lægger dem i din Onyx airfryer eller anden model.

Fisk: Du kan ligeledes placere en filet af en type fisk i din air fryer, og lade den tilberede sig god saftig.

Pommes frites: Du kan nemt og hurtigt i din kurv tilberede lækre fritter (hvor du hverken behøver brødform, rist, bageform eller anden tilbehør til Cosori eller Onyx). Det gælder både lækre bønnefritter, såvel som kartoffel fritter. 
 
Med tilbehør til Cosori eller Onyx airfryer ser vi flere videoer, og forbrugere som eksperimenterer med alt det man normalt tilbereder på en gril eller i en ovn. Du kan ofte hurtigere tilberede ved hjælp af en air fryer – da den gør det hurtigere grundet dens mindre rumfang, som hurtigt kan varmes op til høj varme.

Det er desuden et genialt gaveønske til personen som har en airfryer i forvejen, da man for få penge kan købe meget forskelligt tilbehør til cosori airfryer såvel som Onyx, Philips eller andet mærke.

Angivelse af kilder og tests:

Læs Tasteofhomes anbefalinger til gode airfryer tilbehør
Se Delishs anbefalinger her
Scroll til toppen