Airfryer tilbehør

Som du måske har bemærket, er airfryeren stormet frem på markedet for køkkenmaskiner som en uundværlig gadget til at lave utallige retter, desserter og snacks i med mindre fedt end en fritøse, pande eller ovn. Det der gør denne køkkenmaskine endnu mere smart og revolutionerende er alt det airfryer tilbehør, som der både ofte medfølger, eller som kan købes til ekstra.

Med airfryer tilbehør er mulighederne næsten uendelige og det er kun fantasien der sætter grænser for din madlavning. Der findes tilbehør til de forskellige produkter og mærker, så hav for øje at du køber udstyr der passer til lige netop din airfryer.

Afhængigt af hvilket mærke din airfryer er og hvilket udstyr der passer, findes der et hav af forskelligt tilbehør som du kan bruge til at lave forskellige madvarer. Der er f.eks. grillspyd, grillpande, bageform, muffinforme, pizzatilbehør, rist eller rumadskiller så de kan laves forskellige ting på samme tid.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Hvilket airfryer tilbehør bør du skaffe?

Du kan altså både bage forskellige kager, lave pizza, kød, fjerkræ eller fisk og grille i din airfryer med forskelligt airfryer tilbehør. Med muffinformene kan du sågar lave andet end dessertmuffins, du kan også lave små tærter eller spinatmuffins med banan i, det er bare med at prøve forskellige ting af.

Hvis du have en XL eller XXL airfryer findes der også tilbehør til disse, f.eks. en nonstick grillpande, en pizzaplade eller en kurv eller friture gryde. Det er super smart når tilbehøret til airfryeren er lavet i non-stick materiale, så maden ikke hænger fast og så det ikke brænder fast på delene. Det bevarer madvarerne intakte og gør rengøringen lige det lettere uden madrester, der skal skrabes af og stå i blød.

Se relaterede artikler til airfryer

Læs vores anbefaling til den bedste airfryer test

Mad i airfryer gør madlavningen hurtigere og nemt -læs mere om det her.

Har du en stor familien – så vil PHILIPS Avance Collection XXL HD9650/90 Airfryer være et hit for når du skal lave mad.

Find de bedste airfryer opskrifter og kogebog her. 

Vi guider dig så du får den bedste tilberedning af frosne pommes frites i airfryer.

Til de fleste og de mest populære mærker er der de samme slags tilbehør som f.eks. en pizzaplade, en bageform til kage samt en rist og grilltilbehør som spyd. Det er både Phillips og Holms deli der udbyder disse forskellige tilbehør til deres forskellige airfryers i forskellige størrelser og formater.

Det meste tilbehør til airfryer tåler opvaskemaskine men det anbefales at vaske delene op i hånden for at undgå slid, og med non stick funktionen på mange af delene er det heller ingen sag lige at køre opvaskebørsten hen over overfladen.

I en frituregryde eller kurv kan du bl.a. lave pommes frites, forårsruller, løgringe, mozzarella sticks, nuggets og meget mere og det gode er, at de tilberedes af den varme luft fremfor at de bliver badet i olie som man kender det fra en normal fritøse. I de fleste tilfælde følger der også en tang med til madlavningen som kan bruges til at tage madvarerne op ad gryden, hvis du ikke har en tang i forvejen.

Hvis du ikke har en airfryer og gerne vil se hvilke der er de absolut bedste i test har vi lavet en guide til de bedste airfryer i test 2022, hvor du kan lære meget mere.