Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Æggekoger bedste i test 2022 – Overblik over stort udvalg

Æggekoger bedste i test 2022 – Overblik over stort udvalg

Æggekoger bedste i test 2022 - Overblik over stort udvalg

Har du også fået øjnene op for denne stjerne af et køkkenudstyr – æggekogeren? En æggekoger kan indeholde op til flere æg, alt efter hvilken model du køber. Du kan på denne maskine indstille, hvordan du ønsker dit æg – smilende, hårdkogt eller blødkogt. Det er derfor fri for underkogte og overkogte æg og det evige spørgsmål om tiden.

Vores anbefaling af de bedste airfryer

Æggekoger bedste i test 2022 - Overblik over stort udvalg

Emerio æggekoger EB115560


Indikationslys – når æggene er klar
Med timer-funktion
Tilberede 6 æg samtidig

Interesseret i flere ægekogerr? 🚀

Se efter flere æggekoger på Elgigantens hjemmeside. De har et stort udvalg, hvor en af dem helt sikkert passer til dine behov.

Vi har samlet et overblik, så du kan se hvilke æggekoger der er på markedet, i alt fra OBH til ukendte mærker. Vi har samlet de bedste, så du ikke skal gå forvirret rundt i Imerco, Føtex eller anden butik. Det er forskelligt hvad der er behov for i de danske hjem, og du skal købe den bedste æggekoger, der passer dine behov.

Klar på at koge dine æg til perfektion – hver gang?

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

I denne artikel

Herunder har vi lavet en række anbefalinger, hvor vi gennemgår de forskellige karakteristika for hver røremaskine, som du kan gennemgå og vurdere, om de lever op til netop dine behov. Vi har lavet disse anbefalinger ud fra forskellige eksperters vurderinger.


De bedste æggekoger i 2022

Hvad lægger vi mærke til i vores bedst i test oversigt af æggekoger?

En æggekoger virker umiddelbart som et simpelt produkt, men produkterne variere faktisk mere end man tror. Det varierer i kvalitet, størrelse og niveauet af funktioner. Dog er der nogle få punkter vi holder øje med, når vi vurdere de forskellige anmeldelser og bedst i test. 

Vi vurderer blandt andet den bedste æggekoger ud fra:

  • Størrelse
  • Funktioner
  • Udseende
æggekoger

Severin 3134 æggekoger

Denne model fra Severin er samlet set en af de bedste æggekoger, hvis du spørger de fleste anmeldere. Dette køkkenudstyr er både funktionelt og simpelt, så det kan ikke gå helt galt i din tilberedning af æg.

Denne æggekoger fra Severin er udover at være funktionel også æstetisk og stilren. Det gør, at du nemt kan have den stående fremme uden at den fylder og ødelægger køkken indretningen. Denne koger har plads til 6 æg.

Denne bedste æggekoger er simpel, idet den har 3 forskellige funktioner, hvori du kan justere hårdheden af dit æg. Det gør netop, at denne maskine fra Severin er brugervenlig og nem at benytte. Den gør det nemt at holde styr på sine æg, da der kommer en lyd, så snart dine æg er færdige.

OBH 6731 æggekoger

Er du på udkig efter en billig, men stadig god æggekoger, så er denne model et bud på den bedste. Denne koger fra OBH er simpel og brugervenlig og er lavet i rustfrit stål. Du kan med denne koge dine æg til perfektion, uden at skulle have styr på en lang brugsanvisning.

Det er en kompakt æggekoger, og den er den bedste til at stå på køkkenbordet, uden at fylde for meget. Hvis ikke på bordet, så er den nem at opbevare i skuffer og skabe, da OBH har skabt en lille sag, som nemt passer ind mange steder.

Der hører til denne OBH model en vandbæger, som gør det nemt at klargøre sin æggekoger. Det er klart den bedste måde at gøre det på, når du skal have det perfekte æg. Du fylder med dette bæger den mængde vand i din koger, så du får den hårdhed, du ønsker.


Caso E9 æggekoger

Til dig med den store familie, har vi den bedste løsning, hvad angår en æggekoger. Det er denne model fra Caso E9, som kan indeholde 8 æg. Du kan derfor koge helt op til 8 æg til perfektion, så du ikke skal holde øje med en stor gryde med vand der koger.

Det er et mere ukendt mærke, til forskel fra OBH og Severin, men et rigtig fint mærke til prisen. Vores samling af anmeldelser og test viser klart, at denne er blandt de bedste på markedet. Denne æggekoger er produceret i stål og med et låg af plast, som nemt kan komme i opvaskemaskinen.

Den har, som de fleste andre, også en automatisk sluk funktion, som gør at maskinen selv slukker og ikke løber tør for det vand, som du tilføjer. Det smarte ved denne æggekoger er, at du kan følge med i, hvor langt æggene er og deres tilberedningsproces.

Prisen på denne er lidt højere, men kvaliteten af maskinen er også derefter. Klart en anbefaling hver, både af os og alle andre anmeldere.

Den kan både købes online i forskellige forhandlere, men er også tilgængelig i Kop&Kande.


Angivelse af kilder og tests:

  • Læs Goodhousekeepings anmeldelser her
  • Se Simplyrecipes overblik over gode æggekoger her

[ratemypost]

Om forfatteren

Scroll to Top